Infarktový zápas, série s Rangers vyrovnána

15.04.2017, 06:41 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Alexander Radulov rozhodl druhý zápas až v 18. minutě prodloužení. Montreal tak výhrou 4:3 vyrovnal sérii s New York Rangers na 1:1.

Jeff Petry a Paul Byron skórovali v první třetině. Rangers ale v druhé periodě otočili na 2:3. Lundqvist dlouho odolával až 18 vteřin před koncem dokázal za jeho záda dostat puk Tomáš Plekanec.

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
17.04.2017 04:05 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarSkvěle odvedená práce. Tahle série se bude rozhodovat v zápasech venku, oběma celkům to sedí daleko víc, proto potřeba vyhrát i čtvrtý zápas, dokud jsou Rangers pod dekou! Doma pátý bude hrozně těžký, Hank chytá skvěle, jen obrana mu vůbec nepomáhá.

Klein hrál snad ještě hůř než Holden, Girardi ač neskutečný srdcař, tak hraje o jedné noze a Staal už je roky v háji. Mcdonagh se Skjeiem sami neutáhnou. To je naše výhoda.

Plekyho lajna i dnes supr. Jediné negativum pro mě. Weber přes 29min, Markov přes 25, to je šílenost v zápase, kde jsme hráli tak dobře! Pokud chceme letos dojít daleko, není možné, aby hráli tolik. Stačí se podívat, jak Weber vypadal loni na konci série s Anaheimem. (Nothing left in the tank)

Davidson 9min, přitom hrál solidně, Nathan 13. Oba musí mít aspoň 15 a Weber s Markym pod 25. Tohle je v PO klíčový.

 
17.04.2017 04:05 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarJe potřeba si říct, že se úspěšně vychytávají neduhy a zápas od zápasu jsme lepší. Podle mě tohle rozhodně nejlepší sestava Mitchella i Davidsona bych tam nechal. Galchenyuk zdá se také zvedá tak uvidíme jak zareagují Rangers bylo by hezký jet domu při 3:1.
 
AvatarTak jsme to dotáhli do konce a na poměry PO zápasu poměrně v klidu. Potřebnou pohodu dodali perfektní dva goly, Alexové si to dali krásně, Webby zakončil, historie se už neptá, že z té přesilovky krvácely oči... Ale statisticky máme dnes 2 PPG, kdo by to byl řekl :D A třetí gol krásně uloupil Radulov.

EVERYBODY SHOW SOME RADU-LOVE smajlik smajlik smajlik

Škoda vlastnáku a pokaženého SO, ale hlavní je výhra po fakt solidním výkonu. V úterý na to navázat a bude dobře.
 
17.04.2017 03:44 | reagovat
Frankie33 | patrick33@seznam.cz
AvatarParádní výkon celého týmu. To je vono, to je vono...
 
AvatarNemá to cenu moc rozebírat, protože dneska existovalo jen jedno družstvo a to Montreal. Paráda to, co jsme dneska předvedli. Klobouk dolů před perfektní aktivní hrou. Přesilovky hrozný, ale dva góly. Rangers mají doma deku jako prase, kéž bychom toho využili a vyhráli i druhý, pokud budeme hrát jako dnes, může to být... Opět s krásným pocitem jdu spát:))
 
Avatartak tohle byla od Radulova lahudka z borcem na zadech
 
17.04.2017 03:27 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarPoprvé v serii jdeme do 3 třetiny ve vedení tak snad neumíme jen otáčet ale i udržet.
 
17.04.2017 03:15 | reagovat
Frankie33 | patrick33@seznam.cz
AvatarZase jsme je uspali tou bídou a pak udeřili :-)
 
AvatarReakce na příspěvek:Benn je parádní, nejen v PO... Musím říct, že dneska nám rozhodčí jsou nakloněni. Zaprvé měl jít ven i Markov a před brankou faul na Nashe... Ale pořád hrajeme výborně...
 
Avatartak je tam druhej a z ty presilovky bolej desne oci pomalu zadny zalozeni
 
17.04.2017 03:10 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarYOOOOOOOOOO
LE BUUUUUT
 
17.04.2017 03:03 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarLíbí se mi dneska Benn, dobře brání a ty jeho dlouhé přesné pasy přes celé střední pásmo,nádhera.
 
AvatarReakce na příspěvek:Dneska ho opravdu v dobrých možnostech trefujeme do pupku, ale i o tom to je, umí situaci pozičně vykrýt. Jednoznačně jejich nejlepší hráč ve všech třech utkáních. Hvězdu z něj dělat nemusíme, on jí je. Snad brzo spadne:)
 
AvatarReakce na příspěvek:Lehkonen paráda, jsme lepší, ale ve třetí se to nejspíš změní, Rangers ze sebe musí vydat vše, zatím nehrají dobře. Chce to dát druhou branku a hlavně nepolevit a pořád hrát aktivně, bránit jejich útok už od poloviny hřiště a nezatáhnout se... Bude to peklo, ale pokud zabojujeme, tak to dáme...
 
AvatarCo jsme zase neproměnili, no hrůza a škoda mluvit, ale konečně vyšla PP po krásné souhře a Lehko, to je hráč, který z takového prostoru většinou proměnuje, krásný gol.

Nesmíme toho klauna nastřelovat pořád, akorát z něj děláme hvězdu. Hraje se pořád v útočné třetině a my pak zmatkujeme u brejků nebo protahujeme střídání, toho se musíme vyvarovat.

Jsme rozhodně lepší, neblázníme tolik jako doma a hrajeme to dost profesorsky, tak to jen udržet!
 
AvatarReakce na příspěvek:ze zacatku totalni tragedie v presilovce
 
AvatarReakce na příspěvek:ze zacatku totalni tragedie v presilovce
 
17.04.2017 02:41 | reagovat
Frankie33 | patrick33@seznam.cz
AvatarTak to byla paráda.
 
17.04.2017 01:59 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarOMG takový šance teď
 
AvatarReakce na příspěvek:Zatím Lundqvist moc načnutě nevypadá, ale Carey mu sekunduje, takže bude důležitá první branka, snad ji dáme my. už by to chtělo nějakou přesilovku a dobře ji zahrát, domácí jsou v nich naštěstí v podobné formě jako my...
 
16.04.2017 23:56 | reagovat
wp2t | wp2t@email.cz
Tak dneska dem do vedení, Lundqvist už je načnutej a Carey se naopak začíná rozehřívat. Tak ať už o víkendu můžem trénovat přesilovky na Ottawu.
Ten Markov je totálně marnej, nejen že je pomalej (po tom druhým gólu v 1. zápase to soupeř oslavil a rozjeli se na střídačku a pak teprv Markov dorazil), ale někde se ztratili jeho zkušenosti. Jak vyjížděl z naší třetiny, pak zvednul hlavu a uviděl metr před sebou rangera, tak se lek a zkoušel to zahodit, přišel o puk a nebýt Careyho ....
Zamknutý soupeř ve třetině, on takovou krásnou volnou dráhu a před bránou Pleky a on znova jen nahrává ....
Chápu že má asi v hlavě ty osobní problémy, ale v první obraně by měl hrát s hlavou čistou, ty jeho zkušenosti potřebujeme.
Doufám že to tomu Radulovovi vydrží, zatím vypadá, že by ten puk klikdně vzal do zbytku zubů a dones do brány.
 
16.04.2017 23:49 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Díky za radu chlapci.

Jinak k té bitce Webera, je to vážně balzám na duši vidět po letech v našem dresu něco takového, jen houšť.
Komentátoři sice mleli cosi o tom, že na té bitce vydělali Rags, ale to jsou přesně ty PO příběhy. Týmu to dá takovou tu Play Off agresi a pocit, že na Webse je spoleh. No a on dal jasnej signál, že se od nich bourat nenechá.
 
AvatarJak jsme tady někteří předpověděli, tak Davidson dnes nahradí Nesterova a Mitchell nahradí Martinsena. Mitchell zněl trochu nasraně, že vůbec musel sledovat poslední zápasy z tribuny, tak snad tu nasranost přenese správným způsobem na led. Bude hrát křídlo, které 4 roky nehrál, ale takový přechod by měl zvládnout.

Chucky začne v třetí lajně a to na postu centra. K tomu nemám moc co říct, hlavně, snad to bude fungovat.

Go Habs Go!!!
 
AvatarReakce na příspěvek:Tady máš odkaz:
https://www.nhl.com/tv/ - pokud máš vypnuté skóre, vpravo nahoře se přihlásíš a bez obav, že uvidíš výsledek, můžeš sledovat...smajlik.
 
AvatarReakce na příspěvek:Když se chceš dívat ráno na zápas bez výsledku, tak je klíč nikdy nechodit na nhl.com. Tam je výsledek ukázaný tuším vždy, i když jsi přihlášený a máš vyplé score. Chod tam na nhl.tv, tam naopak v liště watch/listen není tuším výsledek ve výběru zápasu vidět nikdy, zvolíš zápas a pak už musíš mít v settings vyplé score, abys výsledky neviděl.
 
AvatarReakce na příspěvek:Davidson je jistý, pokud už je zdravý, o tom není pochyb.
BTW po sociálních médiích kolují záběry bitky Webera a Millera z pohledu hned za plexi a musím to tedy vřele doporučit. Debilní ofiko TV záběry zachytily až konec bitky kde nebylo vidět, jak krásně Webby Millera zřezal, nádhera. A to vše okomentoval Webby po zápase, že měli fun. On určitě, zpráskaný Miller těžko smajlik

Ač ve mě pořád je hořkost z Subban-Webber tradu, tak tohle jsou momenty, které dávají na Subbyho rychle zapomenout i jeho největším fandům, tohle by on neudělal.
 
16.04.2017 12:41 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:V settings si nastav score, pak jen nhl.com/tv/ a jedeš krásně bez výsledku zápas, který chceš...

Dnes čekám Davidsona. Ač jak jsem psal pořád mě trochu štve odchod Barberia, který by se teď hodil, tak tomuhle klukovi moc přeji. Bez velkého talentu neskutečně vydřený borec, už toho má za sebou (i mimo) hokej opravdu moc a doufám, že se mu zápas povede a usadí se během play-off v třetím obranném páru.

Navíc Kanaďan tomu v play-off vždycky dá trochu víc než Evropan, o tom se nemusíme bavit.

Dnes bude muset Carey předvést "A" výkon, přesto jsme si jistý, že minimálně s jedním vítězstvím domů pojedeme, když aspoň trochu zlepšíme přesilovky!

King podle mě bude hrát určitě, PO experience jsou pro CJ klíčové.

GO HABS!
 
16.04.2017 11:24 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Ahoj mám jenom dotaz k NHL.com

jde nějak nastavit aby když přijdu na hlavní stránku a chci se přihlásit nebyly nahoře vidět výsledky/zápasy?
V nastavení jsem si to vypnul, ale dokud nejsem přihlášený tak se moje nastavení neprojeví.
Když se přihlásím tak zmizí, ale do té doby tam jsou což znemožňuje moment překvapení. Existuje eventuelně nějaký jiný přihlašovací postup? Díky.
 
15.04.2017 16:39 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:NO tak rozhodně lepší jsme a nejen dle mého názoru. I v tom prvním jsme měli víc střel, hitů,závarů a scoring chances, Rags jen drželi zuby nehty hubené vedení a jak říkáš hráli na protiútoky. Jediné co skutečně mluvilo pro ně bylo držení puku. Jsou to ale prostě Rangers, před PO jsem si je přesně proto nepřál protože to je každoročně mančaft do PO i ten Lundqvist je najednou 100%ní.
 
AvatarReakce na příspěvek:Jo byl to Miller, ten mi taky pěkně pil krev spolu se Smithem jak tam každého dohrával po odpískání a hlavně že za to šel nesmyslně ven jen Radu. Ten krosček na ucho Shawziho udělal Smith.

Ott fyzicky hraje, dobře se tam dostával rags pod kůži, s ním jsem spokojený, Benn je perfektni, tam není o čem, Martinsen mi někdy přišel, že takhle rychlý PO hockey je na něj přeci jen už moc, ale snaží se a hituje vše co se hýbe. King mi zatím nevadí, v G1 byl jeden z nejlepších hráčů a včera taky nehrál zle a on nikdy na tribunu v PO nepůjde. Dal bych Martinsena dolů a Mitchella do sestavy, ale nevím jak by si sedli Otter a Mitchy, dva centři, jestli by to fungovalo. Tot otázka, ale bylo by to dobré, protože jak říkáš, Mitchyho bruslení tam chybí a i trochu té obranné jistoty. Hlavně mě trošku naštval CJ, protože se na tiskovce po G1 dušoval, že se bude snažit nenasazovat 4th line a 3rd pairing dohromady a stejně tam měli spolu několik střídání, minimálně pět, pak jsem to už nepočítal.

Naše koncovka je problém, třeba jak tam v třetí třetině netrefil Petry bránu po tom totálním závaru, to jsem nechápal, ale za je to tight PO hockey...
 
AvatarReakce na příspěvek:Taky jsem si říkal, že mi snad začne chybě Jemelin smajlik smajlik smajlik Ale Nesterov ted jednoduše hraje, protože není jiná možnost. Davidson nebo Jemelin ho nahradí myslím si hned, jakmile se jeden z nich uzdraví, CJ v něm očividně důvěru nemá.

 
AvatarReakce na příspěvek:No tak v obou zápasech jsme lepší určitě nebyli, v prvním stála za to jen první třetina. V tom druhém zápase jsme lepší byli, ale Rangers z těch výpadů jsou strašně nebezpeční a když se v pásmu usadí, smrdí to gólem víc než v našem obdobném případě - tady je zatím velký rozdíl...
 
15.04.2017 15:45 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarMasakr match!
ted jsem si ho teprve pustil a po tom golu v OT jsem si musel dát panáka.
Plekanec Gallagher Weber / Radulov z toho udělali skvělou podívanou a zápas jakej jsem dlouho neviděl.
Je toho spousty co děláme špatně, přesto mi přijde že jsme oba zápasy lepším týmem a Rags mají prostě kliku na lucky goals. Predtim Glass ani nemířil, dneska to idiota Zucarela trefilo.
Vypíchnu jenom jednu věc u který jsem nadával nejvíc a to, že by to chtělo zjednodušit hru v obraném pásmu, nejsme schopni vyhodit puk aby ho někdo nezachytil zbytečně si to tam dáváme a na to v PO není místo. Hoši by se měli naučit padáčky do středního pásma a ne to za každou cenu cpát o mantinel a obsazeného hráče.
 
AvatarReakce na příspěvek:Weber se mi líbil, když tam umravnil Millera nebo kdo to byl - bylo třeba přitvrdit a ukázat některým těm jejich prasatům (jak tam jeden z beků vzal krosčekem Shawa před bránou na ucho a rozhodčí nic smajlik), že takhle tedy ne! Ale pořád by to chtělo ještě víc tvrdosti od těch, kteří na to byli "najati" - King, Benn, Martinsen, Ott. Vůbec bych se nebránil nasazení Mitchela, ta čtvrtá lajna na tom s bruslením není kdovíjak a on je bruslivý typ - já bych nejraději posadil Kinga.
Gallagher je neskutečný dříč, ale včera si myslím, že Pleky byl v tom jejich útoku tím hlavním článkem - kéž by mu to takhle vydrželo... smajlik. Z Něsterova jsem také zklamaný, vkládal jsem do něj po těch pár zápasech v ZČ větší naděje - naopak nad Beaulieuem už jsem zlomil hůl a nyní bych se vůbec nebránil jeho výměně, protože ten už u nás prostě výš nepůjde...smajlik.
Nutno říct, že pro mě je jedním z největších překvapení výkon Lundqvista - chytá výborně, což jsem zrovna proti nám vůbec nečekal. Ale je pravdou, že my mu to někdy malinko ulehčujeme, ta koncovka prostě není dobrá a může to být ten zásadní rozdíl, který bude nakonec hrát hlavní roli v konečném součtu...
 
AvatarJá věřím, že jeden zápas vyhrajeme, máme na to. Rangers se budou více tlačit dopředu a to nám bude vyhovovat. Plekyho lajna super, je jasné, že hlavní tahoun je Gally, ale Pleky s Byronem mu zdatně sekundují, kolik oni vybojují puků, neuvěřitelné. Navíc Pleky řádil na buly, paráda. Julien nechá formace si myslím tak, jak končily zápas. Často jsem trnul, když byla čtvrtá formace proti jejich první, vždy byl závar, ale ustálo se to. Price výborný, Lundqvist taktéž, ale v prvním mi přišel jistější. Musí začít bodovat první formace a půjde to. Snad se Paci skvělou akcí chytl a Radulov nápodobně. Třetí obr. pár bída, musím říct, že se mi snad i stýská po Jemelinovi. Ovšem co předvádí Weber, to je paráda, pět minut po bitce sakra chyběl a když nastoupil Markov - Beaulieu, bylo na problém zaděláno... 1:1, očekával jsem tento výsledek, ale ne po tak dramatickém průběhu. Teď pevně věřím, že hůř než 2:2 to nebude...
 
AvatarReakce na příspěvek:Amen 2 smajlik

S Gallyho a Webera jsem nechápal, ti odehráli zápas s velkým Z, později se k nim přidal i Pleky. Radu to taky zkoušel, ale bohužel v PO na ty jeho kličky a finty moc není prostor, ale bojuje, dře a jde vidět, že tím žije. Jeho oslava golu, stejně jako ta Plekyho, neměla chybu, krásné hokejové momenty.

Třetí pár je hodně špatný, u Natea jsme zvyklí, že je schopný jednou zahrát jako bůh a pak se vytratit, ale Nesterov co tam předvádí... V ZČ byl výborný, ale tohle nedává. Davidson měl jakýsi virus, ale pokud bude ok, tak podle mě zítra bude hrát, protože CJ očividně s výkony Nesterova také nebyl spokojen.

A z té hry Maxe jsem opravdu nemohl, jak říkáš, vzal to parádně na sebe, krádež puku na modré vedoucí ke golu, stejně jako v OT zápasu to bylo tuším s Bolts nebo s kým.

Momentum je na naší straně, otočili jsme zápas, drtili je v OT a vyhráli, ted na to "jen" navázat v MSG.
 
15.04.2017 10:41 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarKrásný, vydřený a zcela zasloužený vítězství.
Jak jsme se u prvního zápasu až nudil a pokukoval po dalších souběžně hraných utkáních, tak tohle mě vtáhlo.

Rád to přiznám. Pleky mi zavřel pusu. Kdyby hrál aspoň na půl každý zápas jako v noci, tak nemám problém. Monster na buly, dobře pracoval v druhý půlce utkání fakt chytnul drive. Snad mu to vydrží, budu jen rád. Celý to ale rozpumpoval Gallagher, neskutečně důležitý hráč. (Obzvláště v zápasech, kdy to nejde)

Weber byl skvělý, jdou po něm, ale v prodloužení neslezl z ledu. A co na závěr Max, 6 třetin neviditelný, pak to vzal na sebe a rozhodující gól vydřel.

Jen prosím zlepšit přesilovky, ty jsou horší a horší :( Podobně jako Nathan s Nesterovem, což jako fanoušek Beaulieu mě hodně štve. Hraje totálně bez sebevědomí. A v čem je lepší Nesterov než Barberio mi teda hlava nikdy neveme...Ať radši hraje Davidson, kluk to má vydřený!
 
15.04.2017 07:12 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarSéria vyrovnaná, teraz to chce vybojovať aspoň jeden zápas vonku. smajlik
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. New York Rangers
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 25.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík