Do Golden Knights odchází Alexei Emelin

22.06.2017, 07:09 | Zajímavosti |  Martin Formánek
 

Nový tým NHL si vybral 30 hráčů v expansion draftu. V Montrealu padla volba na obránce Alexei Emelina.

Seznam všech picků:

Brankáři: Calvin Pickard, J. F. Berube, Marc-André Fleury.

Obránci: Luca Sbisa, Jon Merrill, Brayden McNabb, Jason Garrison, Deryk Engelland, Jake Bischoff (výměna), Marc Methot, David Schlemko, Alexej Jemelin, Colin Miller, Griffin Reinhart, Clayton Stoner, Shea Theodore (výměna), Trevor van Riemsdyk, Nate Schmidt.

Útočníci: Teemu Pulkkinen, William Carrier, Tomáš Nosek, Nikita Gusev (výměna), Cody Eakin, Jonathan Marchessault, Reilly Smith (výměna), Connor Brickley, Chris Thorburn, Pierre-Edouard Bellemare, James Neal, Michail Grabovskij (výměna), Brendan Leipsic, Erik Haula, David Perron, Oscar Lindberg, William Karlsson, David Clarkson (výměna), Alex Tuch (výměna) - Reid Duke, Vadim Šipačov, Tomáš Hyka.

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarReakce na příspěvek:Byl jsem ted dva dny mimo a ani nevím, jestli si tu reakci přečteš, ale jsem ted tak rozčilený, že to vemu hopem.
Že máme málo feonzivních a bruslivých beků vím, měli jsme to tak i loni a nic na se na tom nezměnilo. V tom se obrana nezlepšila, ale ani nezhoršila. Jemelin je s Alznerem na tom bruslařsky podobně, Schlemko je schopen nahradit N8. Problém je, že náš hlavní bek je Weber a ne Doughty/Karlsson/Subba/Josi, bohužel, poděkujem našemu nagelovanému borečkovi.

NHL se tím směrem ubérá, musíme mít rychlou obranu nebo aspon dobrého brankáře a rychlé útočníky, což jsme mohli mít, ale ofenzivní eso nechali jít kvůli pár drobným. Kdyby někomu nelezly steroidy namozek, tak se tady takhle nemusíme bavit.
 
02.07.2017 20:50 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarCarey na 8 let za 10,5M min se za nejlepsiho golmana tezko dalo cekat.
 
AvatarS Alznerem jsem také vcelku spokojený, jen budu opakovat sebe a Thea - nemáme konstruktivní beky a to je problém! Subban pryč, Beaulieu s nadějemi do něj vkládanými také pryč, Markov starý a pomalý... Juulsen ještě asi neprorazí a my fakt v tuhle chvíli nemáme zezadu pořádnou rozehrávku...smajlik.
Jinak pokud klapne Radulov, tak to mužstvo by nevypadalo špatně. Jenom toho centra se opět nedočkáme...
 
02.07.2017 09:19 | reagovat
wp2t | wp2t@email.cz
S Alznerem u mě velká spokojenost. Je to podobný typ jako Emelin, ale má daleko lepší hlavu a požiční hru.

Zrůdnost kontraktu Emelina vyplouvá na povrch po jeho přestupu do Nashvillu, kde je druhým nejlepším placeným obráncem po Subbanovi.

Josi, Ekholm i Ellis, kteří nakoukli do NHL přibližně ve stejné době jako on a jsou o třídu lepšími obránci, mají plat menší.
 
02.07.2017 08:57 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Já netvrdim, že je to bídák. Ale rozhodně není zas o tolik lepší než Jemelin. Uvidíš sám, že za dva roky bude ten kontrakt (k poměru výkonům) štvat většinu ..jako štval poslední roky Jemelinuv.

Ano, je pomalá a tak přidáme dalšího "rychlíka". To nedává přece smysl. S ohledem jak staví týmy teď svoje obrany. Už proto je pro mě trejd o Schlemka ob dvě třídy lepší tah než preplaceni Alznera. A že jde o druhou velkou rybu mezi beky, to jen svědčí, že FA poslední roky za nic nestojí a jen se tam vyhazuje za průměr.

https://www.habseyesontheprize.com/analysis/2017/7/1/15907952/instant-analysis-signing-karl-alzner-to-five-year-deal-a-step-backward-free-agency-andrei-markov naprosto přesné. Ač je Markov jakýkoliv. Herně je pořád jinde.

Je to vlastně trochu paradox, že takhle píšu o obránci typu Alznera. Takový Gorges (podle mě absolutně stejný typ hráče) byl můj nejoblíbenější hráč v Habs v posledních 10 letech. Ale prostě hokej jde nějakým směrem. A takových beku je potřeba v týmu min a min. Platit musíš za ty s rozehrávkou a bruslenim. A proto jeho trejd dával tehdy smysl...

Ano Alzner byl v PO zraněny, ale zároveň se během roku propadal v pořadí beku. Niskanen, Carlson, Orlov, Shattenkirk, Schmitd ti všichni pak byli předním. Proč? Protože jsou vyrazne lepší bruslaři

Tedy, já MB vždycky braním. Většinou mu dávám za pravdu, ale tady podle mě ulétl (stejně jako tehdy s Jemelinem). A ten podpis nás bude ještě hodně štvát.


 
AvatarReakce na příspěvek:Jemelin celkem horké zboží na to, jak hraje:) Alznera moc neznám, takže si se soudem počkám na sezonu. Každopádně mi přijde, že v obraně opravdu chybí ofenziva, Weber to všechno neuhraje a Markov, no těžko říct, ale za 6 mega na dva roky ho snad nepodepíšeme, ale obávám se, že ano... Scandella by se mi také líbil. Gallyho by byla škoda, je to bojovník. RNH určitě kvalitu má, centr je potřeba, uvidíme... Některé ty smlouvy jsou zase velmi divný. Jinak Vrbata si jde na rok prohřát kosti a nasázet tam pár fíků...
 
AvatarReakce na příspěvek:Nemáš pravdu, Alzner se v PO zranil, proto nehrál. Měl průměrný TOI dvacet minut na zápas, Trotz na něj hodně spoléhal. Zdravý náhradník nebyl nikdy, hrál top 4 v páru s Orlovem a fans Caps co jsem četl nejsou nadšení z jeho odchodu, byť se to s jejich problémy s cap hitem čekalo.

Caps jsem moc neviděl, ale vím jak hraje a pamatuju si ho. Solidní defenzivní bek a myslím se že je mnohonásovně lepší než Jemelin, který je parodií na defenzivního beka. Pořád to byla druhá největší ryba mezi beky na FA trhu a že má nějaké neduhy? Každý hráč má, každá mince má rub a líc. Když to přeženu, i kdybychom vytrejdovali trhu Crosbyho, tak bychom taky byli nadšení a pak by přišly plačky a kritika a ty... ale on má dlouhou a drahou smlouvu, ale on je jednu ránu do hlavy od konce kariéry, ale to, ale ono... Rozumíš, každý hráč má něco a u Alznera se vědělo jaký to je typ hráče. A že se mu dal rok nebo dva navíc, no tak už FA trh funguje jak správně říkáš a jak jmenuješ ty kontrakty, tak to prostě je a kdo takové kontrakty nedává, tak nic neriskuje a taky logicky ani nic nemůže získat (a nebo nepodepisovat a deset let suckovat a nabírat picky), proto pořád nechápu, proč není podepsaný Radulov. Ale to bych se jen a jen opakoval.

Že nám chybí ofenzivní bek všichni přeci víme a že je naše obrana pomalá a poměrně nemobilní taky. Teď tam je jeden velice dobrý bruslař a to Petry. Davidson a Benn jsou bych řekl level ok a zbytek je podprůměr. Bohužel, musíme se s tím nějak vypořádat.

Gallyho nee, toho mi nesmí MB vytrejdovat...

Markova asi podepíšeme, ale dost mě ten jeho návrh nasral, tebe ne? Bere 10 let 5,75 mega, organizace mu věřila v době, kdy jeho kariéra visela na vlásku a dali mu další kontrakt a on si ve svém věku řekne o dvouletý a ještě nejdražší kontrakt své kariéry. To je na bombu mezi oči. Do Radua tady šijete, že to s tím srdíčkem k Montrealu není až tak žhavé nebo tady Míra tvrdil, že přeci musí ukázat nějakou loajálnost (musí kulové po roce v týmu), přitom tady máme klubovou legendu, která vydírá klub v přímém přenosu. Ví, že ho klub potřebuje a snaží se toho využít. Takový Brian Campbell je bek stejně starý a řekl bych na podobné úrovni a po vypršení svého tučného kontraktu se vrátil do klubu, kde získal SC a prožil nejlepší roky a to za mega. Z něj by si měl vzít příklad.
 
02.07.2017 00:03 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Omluva za chyby a preklepy. Na telefonu se fakt psát nedá...

Jemelin asi do Nashvillu. Radulov chce dál vyčkávat .. lišák :D
 
01.07.2017 23:52 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:To info bylo z jednoho fake účtu. Habs podali 4letou nabidku, balón je na straně Radulova.

Podle mě nakonec se dohodnou... uvidíme:) to počítám s Markovem.

Ač větší optimista, s podpisem Alznera tedy vaše nadšení nesdilim. Rozhodne ne za takových podmínek. Schválně kolik jste viděli zápasu Caps v loňské sezóně. Alzner nakonci PO byl dokonce zdraví náhradník.

Je to poctivec o tom žádná, charakter takový Gorges trochu. Dobrý dozadu, dopředu problém. Když se podívám na naše beky, tak těch ofenzivních (puck moving) tam vidím poskromnu. A to je problém. Mrkněte na D anaheimu tam téměř všichni jsou na tom pohybové líp než naší. Už nestačí mít jednoho ofenz beka na tým. Minimálně jeden v každý dvojici je minimální nutnost.

Navíc jak sám říkáš, je mu sice 28 ale už teď výrazně zpomaluje. Pro mě to je o trochu lepší emelin (aspoň Kanadan) za víc peněz a delší kontrakt. (Vůbec by mě nepřekvapilo, když za 2-3 roky bude hrozit buyout). Stejně jako desítky dalších úlet podpisu na FA..pouliot, belesky či backes, okposo, Ladd, lucic loni...

Navíc MB kouka dopředu (Price/Pacioretty budou rakety)

Takový Scandella by mě potěšil víc (lepší/levnější než Alzner) a ještě Buffalo zas tolik nestal...

Spekuluje se gallagher za RNH. Centr je stále nutnost a oilers potřebují prostor. Zajímavé ..
 
AvatarDalši posily na farmu:
http://www.eliteprospects.com/player.php?player=33724
http://www.eliteprospects.com/player.php?player=37180
Taormina už má nějaký vek, ale vynikající bek na poměry AHL, ale v NHL se nikdy neprosadil, je malý a nedůrazný. Nicméně v případě zranění může zaskočit, nemám s tím problém.

Joe Morrow je bývalý 23 pick Dallasu, šel do Bostonu v dealu za Seguina, ale nikdy se neprosadil a Ruins mu nedali kvalifikační nabídku. Ale to samé co u Taorminy, něco už v NHL odehrál a v případě nějakých problémů může hrát i za Habs.

Sakra, na hokejforu šlo info před nějakou dobou, že jsme se s Raduem dohodli, ale potvrzení pořád nikde.
 
AvatarTakže mimo Alznera jsme zatím získali:
Byron Froese- depth centr, 26 let, který válí poslední roky v AHL, ale v NHL se zatím až tolik neprosadil, ale docela ho znám a fans Leafs ho měli docela rádi, pak šel do organizace Bolts.
Peter Hollad- vzpomínal jsem, když nedostal kvalifikační nabídku, v podstatě je to hráč dost podobných kvalit jako Froese, jsou i stejně staří a mají podobnou postavu, jen Holland toho má odehráno víc v NHL.

Za mě ok, tím pádem je Flynn asi pasé. Jo a oba jsou podepsáni na dva roky s tím, že Holland má dvoucestný kontrakt.
 
AvatarReakce na příspěvek:Každý hráč má něco atak kdejaký brblal na fórech je rád vypíchne a stále jen kritizuje. To bych neřešil.

Bonino údajně v Nashvillu, škoda
 
01.07.2017 17:17 | reagovat
Tomáš | tomas.podzimek@gmail.com
Já toho teda o Alznerovi moc nevím, ale na fóru Canadiens z něj moc nadšený nejsou... Tak jsem zvědavej, co z něj teda bude...
 
AvatarNaše obrana by tak mohla vypadat nějak takto:
Markov/jiný ofenzivně laděný bek – Weber
Alzner – Petry
Schlemko – Benn
Davidson, Redmond

To se mi moc líbí.
 
01.07.2017 17:07 | reagovat
Tomáš | tomas.podzimek@gmail.com
Alzner je prej podepsanej na 5 let a nezbyde na Markova... Takže zatím to Pardovi vychází smajlik
 
AvatarTak ALzner je náš! Na pět let za 23 mega, oficiálně se to ale může potvrdit až po 18. hodně. Já jsem spokojený, sice bude mít na konci kontraktu skoro 35, ale to už je úskalí UFA podpisů, opět si taky ohřívám polívčičku u případu Radulova, pořád nechápu, proč se jednání nehýbou a není podškrtnutý, MB, neser.

Alzner velký defenzivní bek do prvních dvou párů a máme tak vlastně asi desetkrát lepší náhradu za Jemelina a to za stejné peníze, navíc je Alzner mladší. Jediné, čeho se u Alznera bojím, je jeho rychlost, není to žádný rychlík, tak snad to s přibývajícím věkem nebude mít neblahý vliv na jeho výkonnost.
 
AvatarReakce na příspěvek:Alzner by byl úžasný přínos, to je fakt, taky bych byl jen pro.
Dnes o vypukne, tak snad dobře pro nás. Můj ideální scénař s tím, že máme 18,5 mil. volných:
Flynn, King samozřejmě nazdar, nepřistoupit na Markovovy šílené podmínky, takže taky nazdar.
Podpis Radua- 5 let, 30 mega, 6 mil plat na rok, podle mě ideál.
Pokusit se o Alznera, Bonina nebo Daleyho, možná Hanzala. Místa na to je dost. Pokusit se vytrejdovat Plekyho. Kdyby se z toho uskutečnilo aspon 80%, byl bych happy :-)
 
AvatarReakce na příspěvek:Hodně se mluví o Alznerovi, tak jsem zvědavej - já bych byl určitě pro!
 
AvatarVykoupen byl Hartnell a Benoit Pouilot, no doufám, že o něm MB neuvažuje, je to přeci jen frantík...
 
AvatarReakce na příspěvek:No jo, ale to by jako Danault v tom případě měl hrát třetího centra a Pleky čtvrtého nebo kdo...? Na to, si myslím, je Danaulta škoda, ten má na to hrát u nás v klidu druhého centra a je lepší než Burmistrov.
 
AvatarReakce na příspěvek:To by byl kauf jako prase, ale to se nestane...smajlik.
 
28.06.2017 12:55 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Ještě raději bych u nás ale viděl Sama Gagnera.
 
28.06.2017 12:26 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Já bych nejraději bral Burmistrova, pořád je to pro mě dobrý hokejista, který se zatím neuměl prodat. Navíc centr který nám může dát depth.
U nás by si se šikovnými útočníky mohl rozumět, pokud má kvalitní spoluhráče je to jiný příběh, ale jestli by ho Julien poslal do 3/4 lajny nema to smysl. Konec sezony u Kojotu měl dobrej z 26 zapasu 14 bodu, moc nerozumim proc se ho zbavuji.
Dal bych mu smlouvu na rok za 1,5M. Do 2 lajny s Druinem a Gallagherem.
 
AvatarReakce na příspěvek:Asi jo, x let bral 5,75 mega a teď chce 6 mega, když by mu bylo na konci této smlouvy 40 let... Poplácal bych ho po ramenech a s díky ho poslal slušně k šípku. Raději zkusit podepsat Daleyho.
 
AvatarReakce na příspěvek:Yakupov je podle mého názoru velký talent, Bral bych ho asi nejvíce. Clendeninga možná také, ale Grigorenka a ostatní nevím.
 
28.06.2017 08:16 | reagovat
Frankie33 | patrick33@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Za 6 míčů? Se asi bouchnul do hlavy....
 
27.06.2017 19:51 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarCo se RFA nabídek týče, měli by jsme za pár drobných zkusit někoho získat, jsou tam letos zajímavá jména vybral jsem pár, kteří by dávali smysl
1) Burmistrov
2) Yakupov
3) Clendening
4) Grigorenko
5) Chiasson
 
AvatarMarkov, jenž se zastupuje sám bez agenta, prý žádá 12 mil. na dva roky smajlik smajlik smajlik
A vy se tady navážíte do Radulova, že po jedné sezoně není dostatečně věrný Montrealu a chce sezajisti :D
 
AvatarAle pořád s tím srdíčkem, chce hrát za Montreal a zároven si pojistit budoucnost, já na tom nic vychcaného nevidím a už vůbec nevidím důvod mu tohle nějak vyčítat. Opět opakuji, Montreal není pupek světa a měli bychom být rádi, že tady hráč jeho formátu opravdu chce hrát, protože co já mám info, tak jedná jen a pouze s MB, nabídky dalších týmů vůbec zatím neřeší.

Jinak v přehled hráčů, kteří nedostali kvalifikační a nabídku a budou tak v sobotu UFA, je i Mikhail Grigorenko, někdejší velký talent z Buffala vyměněný do Colorada, ale ani tam moc neprorazil.
 
AvatarReakce na příspěvek:I já to takto vidím, jak už jsem vlastně i psal, že 4 roky ideál, ale myslím, že pokud je rozdíl v jednom roce, tak je nutnost se dohodnout...
 
AvatarReakce na příspěvek:Naprosto přesně to vidím s Radulovem i já...smajlik. Já bych možná i těch 5 let zkousnul, ale 4 roky jsou fakt ideál.
 
27.06.2017 11:00 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarNejprve k draftu. Podle nejvysse postavených skautů ve světovém hokeji (Edwards a spol.) Jsme měli nejlepší po picky za hodně dlouhou dobu. Poehling poctivec, který na pozici 2 centra může jednou vylétnout. Na 25 supr. Ikonen má asi největší předpoklady. Všude na konci prvniho kola a nám takhle padl do náruče. Šikovný cetr, ofenzivne ladeny. Brooks solid a Fleury by mohl být steal. Primeau - v bráně jsme nikdy neměli problém!

Jedna vec je draftovat talent, druhá jej rozvijet. A tam je největší problém habs už 7-8 let. Myslim, že jsem to už nedávno psal. Koho habs vychovali za poslední roky...lehkonen, kde se vychoval? Ve Švédsku. Tedy téměř nulový podíl habs systému. Tudíž ano, draftovsli jsme dobře B) je problém. Dokážeme z toho něco vychovat??? Snad ano...i proto Timmins podle mě není vážný problém. Spíš nechápu proč MB si chce nechat tragického kouče na farmě...a Churlu, ten mi pije krev.

Co mám zprávy MB nabízí 3 roky Radulovovi s nechce jít výš než 4roky (správně).radulov chce 6 a nechce níž než na pět let. Kdo tedy povolí dřív? (Já doufam, že Radulov - 4 roky ideal) Jestli vůbec někdo. Jestli rozhodne rok, tak to s tím srdíčkem pro Habs nebylo tak žhavy asi :D paj asi LV ...
 
AvatarReakce na příspěvek:Jo, tak těch kombinací je milion :D Já třeba opomně Hudona, snad šanci dostane, ale jak říkáš, beztak se ještě něco změní.
Jinak včera byl asi deadline na předložení kvalifikačních nabídek pro RFA hráče a od nás ji tedy nedosta Nesterov a Matteau, ale u ostatních týmů to jsem celkem zajímavé jména, určitě bych někoho do depth vzal!
Yakupov- vůbec bych se tomu nebránil, cena bude nízká, dále Holland, Nestrašil, Pirri, Chiasson, Wiercioch, Burmistrov...

Chiassonem bych nepohrdnul, Nestrašil je taky podle mě ok, oba rozhodně lepší jak Flynn, u Wierciocha nehcápu, že i loni tak dlouho hledal angažmá jak ho Sens pustili.
 
AvatarReakce na příspěvek:Mně by se první dva útoky líbily Drouin-Galche-Radulov a Lehkonen(Gallagher)-Danault-Paci. Třetí pak Gallagher(Lehkonen)-Pleky-Byron a ve čtvrté bych určitě rád viděl Martinsena. Ale stejně jsem přesvědčený, že někdo do útoku přijde, takže to bude jinak...smajlik.
 
AvatarReakce na příspěvek:Souhlasím, po tomhle ústupku, pokud se zakládá na pravdě, tak vůbec není o čem a už to má být dávno podškrábnuté.
S centry to vypadá všelijak, Stepan je v tahu, tak uvidíme. Ale taky jsem za jedno s tím, že než vymýšlet kraviny, tak dát Chuckymu jednoroční smlouvu na dejme tomu 4 mega, ještě to zkusit a uvidíme. Ono Drouin totiž taky hrával centra, to tu myslím ještě nezaznělo. Novináři se na to ptali MB i CJ a ani jeden tuto možnost nevyvrátil.
Mohlo by to tedy v tomto případě vypadat nějak takto:
Max-Danault-Radu
Drouin-Chucky-Gally
Lehko-Pleky-Byron
Mitchy-Shaw-Mac
Carr, Martinsen
to už je docela solindě vyhlížející Top6

 
AvatarReakce na příspěvek:Souhlas, za tyhle prachy už je to snesitelnější, ale 4 roky by byly naprosto luxusní... Taky jsem pro, a už jsem to psal, aby v případě podpisu Radulova zůstal ještě alespoň na rok Galchenyuk a měli bychom první dva útoky pořešené. Pleky si v klidu odehraje třetího centra, o to nemám strach a mohla by to být dokonce celkem zajímavá lajna - je tu Shaw, Byron, Carr, McCarron... Zvědavej jsem konečně na Hudona a Scherbaka, kteří by už měli zakotvit déle u prvního mužstva. A samozřejmě ještě někdo přijde, to jsem si jistý - jenom je otázkou, jaká to bude kvalita...
 
26.06.2017 14:50 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarJestli je pravda 5 let za 6M tak je to v klidu, když se mohlo sypat Markovovi nevim proč by ne Radulovovi. To se prostě musí podepsat!!! klidne bych pak nechal i Chuckyho a uvidi se nez li ho trejdovat za nesmysl, s Druinem Radulovem,Pacioretym a CHuckym uz se da v utoku neco tvořit - když se pak přidá at už Hudon,Gally nebo Lehkonen je to bonus. Za rok udela Plekanec s 6M pápá a bude veseleji.
 
AvatarDalší ostudné číslo pro celý náš management a development:
https://twitter.com/JBernierJDM/status/878350050728042498/photo/1

Komu to nejde zobrazit, je to to tabulka s počtem hráčů draftovaných organizací, kteří mají odehráno v lize aspon 100 zápasů a to od roku 2008. Jsme jasně poslední s pouhou čtveřicí hráč- Gally, Chucky, N8 a Ghetto. Nejlepší týmy mají těchto hráčů 16... Galaktický rozdíl.

Timmins je sympaták a když mluví, tak to má hlavu a patu, ale výsledky má zkrátka žalostné...
 
AvatarReakce na příspěvek:Píšu šest, myslím pět.
Četl jsem, že prý Raduův agent po tom první odmítnutém návrhu šel domů a požaduje 5 let a 6 mega na rok, což je úplně pohodový deal.
 
AvatarReakce na příspěvek:Vždyť o šestileté smlouvě se mluvilo od počátku, ne?
 
AvatarReakce na příspěvek:No já myslím, že právě tohle jsi napsal :D Ale to je fuk, jak jsem řekl, měl by to být pro nás klíčový podpis (největší ofenzivní síla a tvořivost, o výkonech v PO ani nemluvě) zvlášt když chceme jít po SC dokud je Carey v ideálních letech. Za 4-5 let se může dít tolik věcí... Ale prý už se požadavky snížily na šestiletou smlouvu poté, co původní návrh MB odmítl. Jak už taky bylo řečeno, UFA hráči se k nám zrovna nehrnou a zvlášt ne ti, kteří umí dát a vytvořit gol, takže bych tohle opravdu nerad viděl náš management prosrat.
 
AvatarReakce na příspěvek:Ale věřím, alespoň v některých případech. To ale nemá s tím, co jsem napsal, nic společného. Já to bral čistě z hokejového hlediska a prostě si myslím, že Radulov by vydržel z téhle tučné a dlouhé smlouvy hrát stejně kvalitně maximálně 3 roky - to, že je rozvedený a má určitou volnost, jsem přidal navíc jako další možnou pochybnost. O jeho lidských vlastnostech jsem nepsal vůbec nic a řešit to ani nechci. Nepopírám, že hokejově nám poslední sezónu strašně pomohl a ještě by nějakou sezónu asi pomáhal, ale za mě ne za takových podmínek.
 
25.06.2017 11:40 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Ještě taková perlička, vyměnili jsme 7 kolo od PHI za 7 kolo 2018, aby jsme mohli jako 199 hráče vzít Golmana- Cayden Primeau - syn Keitha Primeaua, který byl odhadován že půjde už ve 2 kole.
Bergevin celkem zaválel.
 
25.06.2017 10:53 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarKoukal jsem na zbytek draftu a řekl bych, že se u nás asi rozhodli draftovat pouze obránce protože tam máme relativně dobrej čuch. S draftem utocniku je to v nasem pripade stokrat horsi. Takže letos máme haldu D z nichž nikdo není žádná pecka, ale maj potencial si NHL zahrat a jednoho malýho Fina-C/RW, který střílí góly ve Švédsku jak na běžícím pásu (víc G než A).
 
AvatarReakce na příspěvek:Já ti nevím, mi to připadá pořád i přes to ok. Nebo ne, ok je drahé, je to na dlouho, ale jak jsem už řekl, tyhle smlouvy prostě dnes hráči chtějí a dostávají je.

Míro- ty asi moc nevěříš lidem, že můžou změnit a napravit že? smajlik Já s ním viděl každý rozhovor, po vyhraném zápase byl happy jak dva grepy, po prohraném se div nerozbrečel, jako snad jediný si i byl schopen posypat popel na hlavu, když dlouho nedal gol a že jeho goly týmu chyběly vítězství atd. Třeba Pleky tohle nikdy neřekl. A jestli tohle jen vše hrál a myslíš si, že by podle tebe s tučnou smlouvou najednou přestal makat s pukem by se nepotkal, tak to je tvůj názor, brát ti ho samozřejmě nebudu.
Rozvádí se, ale prý už jsou od sebe s babou dlouho, takže tohle se mi taky nezdá jako argument. Uvidíme, jak to dopadne.

Poehling super volba, predikovaný byl skoro všemi do 20. místa, takže snad to bude steal a vyleze z něj někdo jako Kevin Hayes.
 
24.06.2017 23:05 | reagovat
DenTennessee | dhavas@seznam.cz
Reakce na příspěvek:já nevím - Radua bych bral klidně za 7 ale tak na 4 roky, bojovat podle mě nepřestane, nemá v povaze prohrávat...na víc let je to dost riskantní, ale byl to náš nejlepší hráč ke konci sezony i v PO.

Docela zajímavej je trade Panarin - Saad... Draft - dobrá vol ba)
 
24.06.2017 20:43 | reagovat
wp2t | wp2t@email.cz
Radulov se prostě chová zase jako rusák. Za takový prachy si může jít kam jeho hlava ráčí. A Markov doufám podepíše za maximálně dva mega. Ten už tu výplatu má vybranou na pár let dopředu.
 
24.06.2017 12:24 | reagovat
Sefor | sefor.oner23@seznam.cz
Bowman se asi musel pomatnout :D poehlinga neznam ale ma celkem dobre parametry tak super :)
 
24.06.2017 10:26 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Jo Poehling bude asi dobrej pokus. Nic jsem o něm nevěděl letošní draft mě nijak nezajímal, ale koukal jsem že se ještě letos začátkem sezony objevil jako predicted 4. draftu a obecně se čekalo že půjde max. do 20 pozice. Je velkej a to nikdy není na škodu jeho univerzitní tým má znak inspirovanej Habs - co víc si přát.smajlik
 
24.06.2017 10:02 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarPoehling - spokojenost. Na poměry letošního draftu a 25. pozici to dopadlo velice solidne.

Btw: včera jsem poslouchal Ferrara, Mckenzieho a Warda a všichni se shodli v jednom 42 mega za Radulova je šílenství, které mu nedá ani LV. Tak asi tak...:)

Prý jsme chtěli Schenna, ale moc velká cena pro MB.
 
23.06.2017 21:11 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Mile rád souhlasím se starou gardou (Mirou a Michalem). NAD 4 roky Radulova nebrat!!! MB stays calm, takový dlouhý kontrakt mu v lize téměř nikdo nedá (nikdo kdo má vysoke ambice). 3x6,5 ok.

Bowman zas zavalel ;)
 
AvatarReakce na příspěvek:Já tady plně souhlasím s Michalem - to si jako fakt myslíte, že Radulov s takovým kontraktem v kapse a stím strašákem v zádech v podobě možnosti nevázaného života bude u nás hrát minimálně 3 sezóny tak jako teď??? A rád uvidím ten zástup GM, kteří mu budou s radostí sypat takové prachy na tak dlouhou dobu... To už mám větší strach z nesmyslné výměny Galchenyuka.
 
23.06.2017 14:45 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Souhlas. Kort když máme momentálně contender years je potřeba do takových rizik. Za 4 roky až bude Radulov za ty peníze drahej ho buď vyplatíme nebo si ho za draft vezme nějakej ten tým jako cap bust. Takových týmů je pořád dost. Jediný co mě spíš co se týče Radulova sere je to že se rozvádí, což dost může změnit jeho životosprávu na ( Party hard) a všechny ty kecy how important to him is family and son zmizí.
 
AvatarReakce na příspěvek:Amen, tak proč do prdele vůbec přemýšlet nad tím, jestli mu to dát nebo ne, když tady máme hráče s obrovským dopadem na ofenzivní hru týmu a chce u nás hrát? Já fakt nevím, nad čím MB dumá a proč už to není dávno podepsané! Tohle mě fakt vytáčí.
 
23.06.2017 12:53 | reagovat
Rexxarus | rexxarus@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Nenajdeme a stejně tak ani na peníze top UFA hráči od nás neslyší. Co si pamatuju, když byl například Justin Williams volný hráč, tak jsme mu nabídli slušnou smlouva za dost peněz a pak podepsal za míň u Caps. Radulov je drahý, ale bez něho by poslední sezona vypadala ještě o dost hůř. Je naivní si myslet, že na volném trhu bychom našli někoho lepšího a za levnější (!!) peníze než Radulova.
 
AvatarReakce na příspěvek:Montreal není pupek světa a všechny týmy okolo takové smlouvy hráčům dávají a to i hráčům s mnohem větším rizikem, stačí se jen rozhlédnout kolem- Backes, Lucic, Ladd, Eriksson... Já opravdu nevidím žádný problém, s takovým přístupem opravdu na UFA trhu nikoho nenajdeme.
 
AvatarReakce na příspěvek:Já bych ho za tuto cenu a na tak dlouho nechtěl... Věřím, že se dohodnou nejlépe na kratším kontraktu, na 4 roky ideál, případně na více let, ale za méně peněz... Pro mě je to pořád Radulov, který by měl nyní své jisté a toho se bojím. Tento rok hrál perfektně, ale také proto, že musel... AG za Henriqua snad ne, totéž za Stepana...
 
AvatarSchlemko je fakt super volba, v SJ byl vychvalovaný do nebes a prý kdyby ho měli už v minulé sezoně a ne třeba Poláka, tak by šance na SC byla větší... Hodně solidní depth D-man, který může v případě potřeby hrát i top 4 a PP.
Jinak souhlasím, než nacvičovat nějaké kraviny a trejdovat kdoví koho a co, tak to si Chucka raději nechat, dát mu jednoletý levný kontrakt, se kterým on nemá problém, pokud to info co nedávno šlo bylo pravdivé a zkusit to. Třeba Stepan, není to špatný centr, ale Chucka se mi za něj dát rozhodně nechce, to raději Zibanejada, ale to by zase nedávalo moc smysl. S Devils bychom mohli chtít Henriqua, ale to by museli ještě pořádně přihodit.


U Radua nevím, na co do prdele MB čeká? Mě to vůbec WTF nepřijde. Cap poroste, takže v penězích problém nenvidím, a že chce 30 ti letý hráč kontrakt do konce kariéry? Stačí se rozhlédnou po NHL, každý to tak chce a každý tým takového hráče v týmu má. Opravdu neví, nad čím MB přemýšlí. Snad tohle neposere.
 
Avatarzkouška
 
AvatarReakce na příspěvek:Rozhodně fajn trejd, za to s Radulovem se to asi lehce komplikuje... 6 let a 7 mega? WTF, za mě rozhodně ne... Jinak o AG se zajímavý týmy, které opravdu nemají moc nabídnout a jsem zvědavý, jak to s ním dopadne. Doufám, že ho nedáme pryč za prd, jak to umíme a raději ho ještě min. půl rok zkusíme. S Drouinem by mu to mohlo klapat...
 
AvatarSchlemko asi dobrá volba, přiznám se, že ho až tak moc neznám - ale za tu cenu je to super smajlik! Nechápu, co by nám mohli nabídnout takoví Devils za Galchenyuka smajlik??? Ani u Penguins nebo Rangers nevidím to, co by řešilo naši situaci s centry - v obraně by se asi něco našlo, ale co pak chceme nabídnout my ve snaze sehnat toho centra, to fakt nevím... Za téhle situace bych raději ještě zkusil Galchenyuka na centru s Drouinem na křídle, než nějaké experimenty, kdy za Galche dostaneme nakonec kulový!
 
22.06.2017 21:05 | reagovat
wp2t | wp2t@email.cz
Emelin paráda, Schlemko paráda.
Jen vůbec nechápu smysl těch zvěstí, že jednáme s Rangers či pens o výměně Galchenyuka.To nedává vůbec smysl, za nechtěného Stepana nebo Crosbyho? Obránce tam žádného chtěného a tolik cenného taky nemaj.
 
AvatarReakce na příspěvek:Ano, to je fakt, Vegas nás zbavili Jemelina a darovali nám Schlemka, paráda :D
 
22.06.2017 20:40 | reagovat
DenTennessee | dhavas@seznam.cz
Reakce na příspěvek:přesně, ze Schlemka jsem taky moc nadšený, nekoukal jsem na podmínky, zda je pod smlouvou atd - ale být Vegas a vzít si Jemelina a potom se vzdát Schlemka, moc nechápu

Dave/Kamil )
 
AvatarReakce na příspěvek:A je to tady, David Schlemko za páté kolo, já jsem hodně spokojený! Spoustu z vás to jméno asi nenadchne a nic vám neřekne, ale předloni šel do New Jersey (jsem celkem fanda NJ a můj dobrý kamarád je die hard fan) a tam se zaskvěl a nemohli si ho tam vynachválit, nicméně ho nechali pláchnout do SJ a tam hrál zase perfektně. Vzali si ho Vegas a tam tedy moc nepobyl. Je to bek schopný hrát PP i PK, dobré bruslení a hlavně obrovský dříč, který si vše musel neskutečně jako nedraftovaný vydřít, takové typy mám nejraději, takový Jordie Benn v trochu útočnějším podání. A za mizivé prachy. Fakt dobrý move.
 
AvatarReakce na příspěvek:Stoprocentně potřebujeme kvalitního beka a vyřešit centra - ať už to bude znovu Galchenyuk nebo někdo jiný! Pak by to celkem šlo.
 
AvatarReakce na příspěvek:Naprostý souhlas, ted udělat opravdu vše pro podpis Radua, pokusit se o centra a přivést jednoho beka a mohlo by to být hodně dobré.
 
22.06.2017 08:56 | reagovat
kamil | dave.havas@gmail.com
Reakce na příspěvek:taky se mi ten tym moc nelibi-vysel Neal, Theodore (ale to anaheim mohl dopadnout hur) ale jinak-Jemelina Benn i Davidson dokazi bez problemu zastoupit a Juulsen snad dostane sanci. Utok se mi u nas moc libi, s Raduem by mohl patrit mezi nejlepsi,ale nejvic bude zalezet jak je podpori Gally a Byron
 
AvatarVůbec se mi ten tým nelíbí, ale je mi ukradený, hlavně že nás zbavili Jemelina.
 
 
Krátké zprávy
 

12.02. | Do Montrealu příchází veterán Nate Thompson + pátá volba v draftu 2019. Opačným směrem do Los Angeles putuje čtvrtá volba v draftu 2019.

10.02. | Do Montrealu přichází z Philadelphie obránce Christian Folin a útočník Dale Weise. Opačným směrem putuje David Schlemko a Byron Froese.

27.02. | Joe Morrow odchází do Winnipegu za 4. kolo draftu 2018.

27.02. | Z Minnesoty přichází Mike Reilly za 5. kolo draftu 2019.

05.01. | Al Montoya se se stěhuje do Edmontonu za výběr v letošním draftu. Pokud Montoya naskočí do konce sezony alespoň v sedmi zápasech, Canadiens získají volbu ve čtvrtém kole. Pokud podmínka sedmi zápasů splněna nebude, půjde o kolo páté.

24.11. | Torrey Mitchell byl vyměněn do Los Angeles. Do Montrealu putuje pátá volba v draftu 2018.

15.11. | Canadiens podepsali smlouvu s finským golmanem Antti Niemim. Všichni fanoušci Habs doufají že to není reakcí na zraněného Priceho. To by znamenalo že Price se jen tak k chytání nevrátí...

18.10. | Mark Streit po vzájemné dohodě s klubem ukončil kontrakt a tím i působení v Montrealu.

27.01. | Do Montrealu přichází obránce Nikita Nesterov. Opačným směrem do Tampy putuje Jonathan Racine a šestá volba v draftu 2017

24.12. | Veselé a pohodové vánoce a vše NEJ nového roku přeje redakce!

 
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 19.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík