Montreal si Price pojistil na osm let!

03.07.2017, 08:38 | Aktuální téma |  Martin Formánek
 

„Ujišťujeme se, že Carey Price zůstane v Montrealu do konce kariéry, což je pro mě velká věc," řekl včera ve večerních hodinách na tiskové konferenci generální manažer Canadiens Marc Bergevin při příležitosti oznámení nové smlouvy, na jejichž podmínkách se domluvilo vedení Habs a Carey Price.

Montreal Canadiens si kanadského gólmana pojistili do roku 2026. Ročně bude Price pobírat 10,5 milionů dolarů, což z něj učiní nejlépe placeného brankáře celé ligy.

Carey Price by se po následující sezóně stal nechráněným volným hráčem, protože by mu vypršela smlouva podepsaná v roce 2012, která mu stále zaručuje 6,5 milionů dolarů.

Nový kontrakt tak začne platit od sezony 2018/19 až do léta 2026. Hned od prvního roku smlouva zahrnuje klauzuli o tom, že Price nemůže být vyměněn bez jeho souhlasu.

Díky podepsání smlouvy s hvězdným brankářem si může generální manažer Canadiens Marc Bergevin odškrtnout jednu z největších priorit na seznamu. Ty menší už si díky své letošní letní aktivitě splnil, obranu zpevnil příchody Davida Schlemka a Karla Alznera, do útoku z Tampy pořídil stále mladého a nadějného Jonathana Drouina.


zdroj článku: http://www.nhl.cz/kralovska-smlouva-montreal-si-price-pojistil-na-osm-let/5012979

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarReakce na příspěvek:Ted už to je jedno smajlik
 
26.07.2017 14:23 | reagovat
newton | newton@trioptimum.com
AvatarTyjo, Míra je pozitivnější než ostatní, co se to tu děje?! smajlik

Streita jsem měl taky vždycky rád a přišlo mi, že je obrovsky přehlíženej. Ale samozřejmě v tomhle věku už nám jde jen píchnout s přesilovkama, cokoli navíc bude bonus. Ostatně v Pit asi neseděl pro nic za nic. Ale za ty peníze OK, na Markova pořád zbývá, pokud přestane dělat Zagorku..

Jo a prosímtě Pardo, to vyjádření sis fakt vyložil špatně. Kritiku Bergevina ti neberu, to je tvůj názor, ale ta hláška nebyla namířená proti Raduovi, naopak!
 
03.07.2017 21:33 | reagovat
kamil | dave.havas@gmail.com
ja bych trochu veril Lehkovi a Byronovi-Scherbakovi, nez preplacel hrace ktery se za ty penize vyplati prvni dve sezony...a Drouin myslim mozna Radua i předčí- nez kridlo potrebujeme spis centra za co nejvetsi penize nebo ofenzivniho beka

chapu pardo rozhorceni ale proste-myslim ze blazem je spis Nill nez Bergy
 
AvatarReakce na příspěvek:Tak to bereme každý jinak.

A co jiného je Hemský ne rádoby náhrada za Radua? Ona jsou RW a jeho podpis přišel o chvilku později, enž Raduův. MB věděl samozřejmě už včera, že Radu u nás nepodepíše, proto mlel na konferenci ty hovna. Takže ano, MB je debil, tomu věř.
 
AvatarReakce na příspěvek:No já to vyjádření o psovi a loajalitě beru právě tak, že jinými slovy řekl "tohle je byznys, tady se na city nehraje" - nic víc, nic míň. To, že to mělo směřovat k vyjednávání s Radulovem, je asi jasné, ale nic tak hrozného bych v tom nehledal. A Hemského určitě nepřivedl jako náhradu, takovej debil on není.
 
AvatarReakce na příspěvek:Ono to není kvůli jednomu hráči, už loni mě MB dost nahlodal. Když vidím kde můj milovaný klub ten dement směřuje, tak mi z toho je na blití a fakt mi dochází trpělivost, protože tohle nemá obdoby. Ted to trochu přeženu, ale vysrat se na Radua a přivést jako náhradu Hemského, to je jako bys hladovějícímu nedal čerstvý, ale starý a plesnivý chléb.

Náladu jako mám dnes jsem měl i loni a říkal jsem si, že se na to snad vyseru, tzn. stáhnu se a nebudu to tak řešit, to ale neznamená, že se vykašlu na Habs a začnu fandit třeba Arizoně. V tom je rozdíl. Ale stejně to neudělám, nenechám se kvůli tomu chudákovi připravit o svůj klub. Jen musím vychladnout.

Ty jeho vyjádření ty pořád nějak nechápeš nebo je každý chápeme asi jinak nebo nevím. Mluví o loajalitě u hráče, který u nás byl rok a nic nám nedluží. Druhý hráč, Markov, jenž v týmu strávil celou kariéru, byl Habs draftován a posledních deset let hrál za 5,75 mega, klub jej podržel kdy mu hrozil konec kariéry, ti ve 38 letech podá návrh na 12 mega/2 roky. Kde je tady loajalita?

Čímž neříkám, že tvoje myšlenky o Markovovi jsou špatné, taky si myslím, že jej nechá vycukat, ale stejně mu dá balík. Jakupova bych bral...
 
AvatarReakce na příspěvek:Není to žádná hysterie, ale prosté nasrání. Nevím co na tom nechápeš.

Já nevím jak to vysvětlit, třeba takový Anaheim poslední roky mrhal golmanama, někdy oprávněně, někdy musel pustit kvalitního brankáře, protože prostě nebyl prostor. Fans Ducsk to určitě chápali a ve výsledku jsou na tom dnes v brankovišti skvěle. Edmonton byl nebo pořád je v situaci, kdy může pouštět ofenzivní esa, protože jich má hodně a musí se zaměřovat na jiné části sestavy. Pořád střílejí branky jako na běžícím páse, s čímž nikdy neměli problémy, naoapak jich méně dostávají a vyhrávají. Kdežto my zase máme na rozdávání hráčů druhého sledu a každoročně další přidáváme. Naopak ofenzivní hráči nám chybí jako nikde a my se jednoho takového špičkového hráče zbavíme, protože klub vede nabubřelý dement, jenž není schopen trochu přeplatit jednoho útočníka, u kterého by to dávalo smysl. Už dlouho uvadajícího Plekyho přeplatí, přeplatí Shawa (nic proti němu, ale přeplacený je), přeplatí tragického Jemelina, přeplatí Alznera (nic proti, prostě chtěl získat na UFA trhu kvalitního beka, tak to už chodí), přeplatil v podstatě kde koho, tak proč do prdele nemohl trochu přeplatit hráče, u kterého by to jako jediného dávalo smysl? Pokud mi to dovedeš vysvětlit v reakci na mé argumenty tak ti budu vděčný.

Podívej se za kolik podepsal Kuznetsov. Je to mladší hráč, ale to je teprve panečku ta pravá ruská krysa, která by si zasloužila kritiku od Míry. A pokud si ho viděl pořádně hrát, tak jistě chápeš, proč z toho podpisu nejsou fans Caps vůbec nadšení. Na druhou stranu je podpis Oshieho masterpirce a v porovnání s ním by všichni UFA hráči měli dostat polovičku svých reálnáých smluv, to je ale vyjímka potvrzující pravidlo.
 
AvatarReakce na příspěvek:Jako vážně, některá tvá vyjádření už jsou trochu přehnaná a koukám, že vlastně ani nejsi takový fanda Habs, když kvůli jednomu, podotýkám VÝBORNÉMU, hráči dokážeš psát takové věci...smajlik. A trochu si protiřečíš - říkáš, že to je byznys, ok, ale k tomu byznysu tedy potom patří i ta vyjádření a přirovnání, co použil Bergevin nebo snad ne...? Nic vulgárního v tom nebylo, je to přece byznys...
Opakuji ti už poněkolikáté - kvalitativně pro nás velké oslabení a rád za to nejsem, ale popravdě jsem byl mnohem víc nasranej loni, když byl vyměněný Subban... A ještě k Markovovi - osobně si myslím, že Bergevin ho teď nechá trochu vycukat a bude zatím shánět jinde, pokud se něco naskytne. Jeho si nechá až jako poslední možnost - můj názor.
 
03.07.2017 20:22 | reagovat
kamil | dave.havas@gmail.com
mozna by nam pomohl nas euro-skauting ktery je tradicne lepsi nez US-kan, tady myslim u beka-ale to bude zalezet hodne na jerabkovi,treba navzdory vsemu prekvapi. kdyz Chucky, Gally,Byron a Lehkonen budou pokracovat ve vykonech z minule sezony meli bychom mit ofenzivnejsi tym hrajici i lip dozadu
 
AvatarReakce na příspěvek:Jo, ten Jakupov už mě zajímá dlouho a hlavně by mě zajímalo jeho spojení s Galchenyukem - mohlo by to třeba znamenat jeho restart, lépe řečeno restart obou...smajlik.
 
AvatarReakce na příspěvek:A to byl takový problém mu dát 7 nebo 7,3 mega? Rozdíl milion ročně oproti nabídce MB. Mega ročně! Mega navíc za hráče, který předváděl takové výkony a ofenzivně táhl tým. Kdyby to dal Raduovi a třeba se to mega snažil ušetřit na Markovovi, tak udělá nejlíp, ale on se kvůli takovým drobným zasekne a jako nabubřelý krypl prostě už dál vyjednávat nebude.
Vůbec nevíme, kolik bylo Raduovým targetem, třeba daně ani neřešil a řekl, že prostě chce třeba sedm mega. To mu Habs nedali a po těch jeho kecech by to beztak nepodepsal, i kdyby mu MB těch sedm nakonec dál. Já bych teda na Raduově místě po MB hodil tužku a at si vysere oko po takový komentářích, ikdyby přišel s prosíkem a že teda ten milion přihodí. No tak podepsal tam, kde mu nabízeli druhou největší smlouvu, byt už to bylo třeba mimo target. A v Dallasu mu bude líp, bez debilních otázek našich novinářů, bez tlaku a s lepšími spoluhráči v útoku. Moc se na zápasy Stars těším.

Radu Habs preferoval, ale za nějakých podmínek, pořád to je business. Na city můžeš hrát u někoho jako je Pleky nebo Markov, ti tu strávili celé kariéry a ti by měli dávat ústupky a slevu a ne hráč v nejlepších letech, jenž si může diktovat podmínky. My mu měli podlézat, my si měli vážit hráče jeho kalibru, jenž má přesně ty vlastnosti, které my potřebujeme a ne ho veřejně utřít a poslat do prdele.
 
03.07.2017 20:18 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Eric Engels (další reportér, co je u Habs 24/7): Just spoke with a rep from Habs senior management, says same exact offer of 5 years, $6.25M per was on the table from them several days ago.


Potvrzení stejné info o dvou důvěrných reportérů. Já tady MB váhání chápu. Musel by dát sedm mega (nebo přidat šestý rok).

Pardo tvoji hysterii "Pro mě to je borec a budu mu a celému Dallasu strašně fandit." nechápu a překvapuje mě to :)
 
AvatarReakce na příspěvek:Pokud nevzal stejný kontrakt, tak je dobře, že je pryč, však já ho za ty peníze nechtěl, což by bylo těch 7 mega, na to podle mého nemá. V Dallasu má super spoluhráče a pokud bude předvádět stejné výkony jako u nás, tak to bude válec. Uvidíme, já bych ho zde určitě bral, ale vybral si za tyto peníze jinak, takže díky a ať se daří... My musíme hledat jinde a třeba si přát, aby byl Hemský zdráv...
 
03.07.2017 20:16 | reagovat
kamil | dave.havas@gmail.com
taky si myslim ze Marc neni blazen a smlouva se moc nelisila, Radu se ridi jako vetsina hokejistu kdyz jde o zajisteni budoucnosti,je mi to lito ale vycitat mu to ..no nebudu... hemak by se mohl probudit ale porad si myslim ze Bergy je nejlepší GM od posledniho stanley cupu-trochu to ukazuje na zoufalstvi v manazmentu Habs ale podle me patri ke spicce i tak)

asi bych nakonec byl nejradeji za Jakupova nez za nejaky gamble za velkou protihodnotu... a jsem rad ze Julien buduje kolem Careyho tradicni Zelezny pas. Blby je ze Markova budeme asi potrebovat a on to vi-ale Bergy ani jemu neda vrazednou smlouvu.

snajpr od modre s dobrou rozehravkou a centr k chuckymu do první...tezkej ukol
 
AvatarReakce na příspěvek:Nech toho, já tu nečekal na žádnou záminku, jasně jsem tu několikrát napsal, že hokejově je to výborný hráč a pro nás velká škoda jeho odchodu. A v čem jsem se nespletl? Myslím, že Theo to vystihl v posledním příspěvku naprosto jasně - pokud to byl pouze rozdíl v daních, tak ať jde někam i s kecama, jak by to u nás preferoval! V tomhle jsem se nespletl, o ničem jiném, co jsi tam vypsal ty, jsem teď vůbec nemluvil.
 
03.07.2017 19:58 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarOuuu, ouu tady to žije.

Tak si to shrňme, aby bylo jasno!

Arpon Basu novinář NHL.com co se stará o Habs:

I can confirm Habs made same offer that Alex Radulov signed with Stars, and it was made prior to July 1. The Habs 5-year, $6.25 million a year offer was the non-negotiable offer Marc Bergevin was alluding to yesterday.

Daň v Texasu a v Qubecku je rozdíl, jako banány na Kostarice a v Rusku. Pokud by to z hlediska daní chtěli dorovnat, tak by mu museli dát 7,2 mega ročně po dobu pěti let. Jestli čistá mzda byla pro Radulova klíčový faktor při rozhodování mezi Dallasem a Montrealem, tak ...

Alex díky za dobrý rok, ale Au revoir et avec Dieu.

K Alznerovi s Careym sem se vyjadřoval dříve. Pod stropem je dost místa, MB ještě nekončí a hledání centra (na trejd) pokračuje. Budou pokusy o další změny. Drouin Hemský > Radulov.
 
AvatarReakce na příspěvek:Tak tomu věř, když mu dal nabídku take it or leave, tak Dallasu stačilo už jen znát tu poslední nabídku Bergevina a prostě ji o něco málo přestřelit a je hotovo.
 
AvatarReakce na příspěvek:Tak proč píšeš, že ses v něm nespletl? V čem má tak velkou charakterovou vadu a čím ji ted zase ukázal? Vše co jsem napsal, je pravda, kdyby měl takovou sezonu u nás kdokoliv jiný, tak kupuješ jeho dres. Jenomže to měl Radulov a pořád jsi čekal na záminku tohle napsat, protože jsi od začátku byl proti jeho podpisu. Přitom pořád chtěl podepsat tady, chtěl tady hrát dál, snižoval své požadavky a vyjednával dlouhou dobu, ale stanovil si nějakou částku, pod níž jít nechtěl, já v tom nevidím nic špatného. Tu mu náš dementní a díky steroidům vypatlaný GM nedal, tak šel jinde. Já opravdu nevidím nic, kde by se ukázal ten starý problémový Radulov, kterého jsme se tady všichni loni touto dobou báli. Pro mě to je borec a budu mu a celému Dallasu strašně fandit.

Kde ho ten krypl urážel? Take it or leave, if you want loayalty buy a dog, tohle jsou podle tebe komentáře ohledně vyjednávání s hráčem na úrovni? Po tom jsi čekal, že tady podepíše? Nebo ty by jsi podepsal? Proč takhle nekomentuje Markova a jeho stupidní požadavek na 12 mega? Proč mu nenabídne 3,5 mega na rok a take it or leave?

Bergevin je absolutní lidská žumpa.
 
AvatarReakce na příspěvek:Zase, nikdo z nás tady neví, jaké bylo skutečné pozadí vyjednávání, takže se tu můžeme jen a jen dohadovat bez jasných a podložených argumentů. Nechce se mi věřit, že by to celé ztroskotalo jen na tom, že Bergevin nebyl ochotný přihodit 0,5 mega na rok, když už se délka stáhla na 5 let...
 
03.07.2017 19:51 | reagovat
kamil | dave.havas@gmail.com
z Radiatora fakt zklamani, tech 5 let by podle me utah a nebyl by to tak vrazedny kontrakt, ale nevim jak istanim dobihaji smlouvy-webbera za pk porad beru jako fifty-fifty move, carey je nas jediny rozdilovy hrac a sance-takze taky ok, Drouin lehce vyhodnejsi pro nas (snad), Schlemko a Alzner super tahy a Hemskyho rad s Plekym uvidim - a asi lepsi nez Jarda kvuli penezum...ale nesmime obetovat chuckyho. vrta mi gally za RNH ale nejak si myslim ze je to hrac ktery neni tak komplexni jak bychom potrebovali...porad ale myslim lepsi nez chucky za duchenea.

Bergy ma u me jedinou chybu a to trpelivost s therrienem a lefebrem jinak si myslim ze dela co muze-kanadsky tymy to maji proste financne tezsi a NYR treba shattenkirka proste vyplati ale to se mi bergyho racionalnejsi pristup k penezum zda jako prozretelnejsi
 
03.07.2017 19:44 | reagovat
Rexxarus | rexxarus@seznam.cz
AvatarJo a k Radulovovy. Jak píše Parda, dostal šanci, odmakal základní část, v play-off jako jeden z mála zářil, dokonce preferoval, že by u nás zůstal (kdyby ne, tak by skočil po jakékoliv lukrativní smlouvě hned po otevření trhu). Promrhaná možnost, jak sestavit vítězný tým. Jestli ze zámoří zaznívají hlasy, že Price je v nejlepších letech a stále nejsme schopni postavit tým na Stanley cup, tak je to bohužel pravda. Se zdravým gólmanem, tu základní část vždy nějak přetlučem a ty chyby a nedsotatky se ztratí, ale v posledním play-off z toho vážně bolely oči. Nicméně díky Radulovovy, mne příjemně překvapil a za tuto sezonu má můj respekt smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Proč by měly být mimo? Dostal stejnou nabídku od Montrealu a od Dallasu, vzal Dallas kvůli nižším daním - to mně jako vysvětlení stačí. Pokud by byl všechno to, co jsi ty o něm vypsal, tu nabídku by u nás vzal! Nevím, kdy a jak ho Bergevin urážel, nic jsem nezaregistroval, takže nemůžu hodnotit. Na druhé straně ho za tohle rozhodně chválit nechci, když už se to stáhlo na 5 let, měl ho prostě podepsat, protože z hokejového hlediska nám to neskutečně uškodí - to je pravda.
 
AvatarReakce na příspěvek:Navíc obrana není také v top formě. Já doufám, že Markova za tyto love nepodepíšeme a přivedeme někoho jiného, ale popravdě moc nevím koho... V útoku si myslím, že to takto dopadne, zkusíme to ještě s AG a to asi jak na křídle, tak na centru a v zimě se uvidí... Hemský na druhou formaci možná má, ale fakt se bojím, že dlouho nevydrží. Já už bych fakt raději bral Jardu, který by mi udělal větší radost a ten by 60 zápasů odehrál, navíc by třeba oživil Plekyho. Bohužel Jarda asi za méně než 3,5 mega nepůjde, možná 3...
 
03.07.2017 19:36 | reagovat
Rexxarus | rexxarus@seznam.cz
AvatarDíry v obraně díry v útoku, no nevím, co má MB za eso v rukávu. Chválím podpis Price, ale nedivil bych se, kdyby to bylo opět na úkor všeho ostatního. Snad když už podepíše Markova, tak za normální prachy. Hemský kvalitní hráč, bohužel však porcelánový. Divým se, že ještě hraje. Takový Havlát byl nedávno taky super hráč, avšak věčný lazar, takže musel skončit. Léto je pořád na začátku, otázníků je pořád víc než dost.
 
AvatarReakce na příspěvek:Jo, není to teď tak růžové, jak jsem si myslel ještě před pár dny... Hemský na první lajnu nemá, v lepším případě bude hrát v druhé, spíš možná až třetí. V první tedy Drouin-Galchenyuk-Pacioretty, druhá Lehkonen-Danault-Hemský(Gallagher), třetí Byron-Pleky-Gallagher(Hemský) a čtvrtá nejspíš Martinsen-Mitchel-Shaw, v záloze McCarron, Carr atd. No, není to úplně tragédie, ale rozhodně to není sestava s nějakými velkými ambicemi...smajlik.
 
AvatarReakce na příspěvek:Nejeblo, ale mám chut se na to všechno vysrat a dát se na šipky...
 
AvatarTak dnes je tedy o čem psát...
1. Carey a jeho kontrakt. Jestli si někdo myslel, že podepíše výrazně za mín a na kratší dobu, tak je na omylu a naivní. Za mě spokojenost, Carey u nás hrát chce a to je to hlavní. Smlouvy zase hold jdou nahoru, jestli je to dobře nebo a špatně a cesta do pekel, já z mé pozice nevím, ale je to tak. Thorton dostal ve svých letech smlouvu na rok za osm mega po nijak zázračné sezoně, Marleau na tři po podobných výkonech. Je to hodně peněz, ale tak už to v NHL chodí.

2. Radulov. Tohle MB seriozně posral!!! Je to dement, zase si musel hrát na borce, take it or leave, if you want loayalty buy a dog, omg to jsou kecy duševně nemocného člověka. Krypl jeden. Hráč, který na ledě odevzdal duši a makal každý zápas s neskutečným vlivem na výkon mužstva, pomáhal mladým, očividně mu na týmu a na vítězství záleželo, hráč, který do Montrealu přišel jako s pověstí prasete s vysokým egem a špatnou morálkou to celému hokejovému světu natřel a ukázali jim, že neměli pravdu, uměl se jako jediný v celé šatně sám zkritizovat za špatné výkony, hráč, jenž nevynechal střídání a na konec to snad nejdůležitější, hráč, který byl rozdílový prvek nejen v základní části, ale dominantně táhl tým v play-off, o němž je celá tahle sranda, tak ten je pryč, protože pan Bergevin nedokáže trochu přeplatit hráče, jenž nám může doopravdy pomoci k SC!!! Tohle všechno mu je prostě málo, takže ne, on neustoupí. To přece nagelovaní padesátiletí borečci nedělají, aby jim nějaký rusák říkal, kolik chce peněz. Loni mě nasral trejdem Subbana, to už ze mě trochu vyprchalo a vzal to už trochu čas, ale tenhle pán si očividně musí najít každé léto způsob, jak mě neskutečně nasrat, že mám sto chutí se na to vysrat. Dement jeden, ten mi hnul žlučí.

Míro, sorry ale tyhle řeči jsou totálně mimo! V čem ses v Radulovovi nespletl? Že chtěl svoje peníze za skvěle odvedenou práci, nijak přehnané peníze ve světle kontraktů, které se poslední roky podepisují dodávám, a které mu MB nebyl schopen dát? Tak je vzal jinde. Ty by jsi je na jeho místě určitě nevzal a raději podepsal tam, kde tě tvůj GM uráží, ano, to je jasné.

3. Hemský na mega ok, ale to opravdu Radulova nevynahradí.

 
AvatarReakce na příspěvek:Kolik odehraje zápasů? 30? Nevím, za mega asi nic moc risk, hráč není špatný, ale rozhodně nás nevytrhne, zvlášť kvůli zdraví. Radulova je škoda, 5 let mohl vzít, bohužel vzal, ale jinde. Já jen doufám, že zamáváme Markovovi nebo půjde razantně s platem dolů. Takže teď nám nechybí jen centr číslo jedno, ale i křídlo. Tak co nám ještě MB připraví??? Pardu už asi jeblo, že nepíše:-D
 
AvatarReakce na příspěvek:Myslím, že Parda to bude těžce rozdýchávat...smajlik.
Jsem teď moc zvědavej, co plánuje Bergevin dál, protože takhle ten kádr nechat nemůže, navíc pořád straší ten odchod Galchenyuka - to už by bylo vážně tragický!
 
03.07.2017 19:18 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Hemský opravdu vubec nic neřeší, to už bych u nás radši viděl Jarina, kterej by taky nic neřešil, ale furt by bylo aspon víc srandy a muziky než s Hemskym.
 
AvatarReakce na příspěvek:Jestli je to jen kvůli tomu, tak jsem se v Radulovovi nespletl! Hokejově pro nás ale ztráta a to velká a souhlasím s tím, že přivedení Drouina tím pádem nemá žádný velký význam... Hemský za ty prachy celkem dobrý, ale nic to pro nás neřeší.
 
03.07.2017 19:01 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarBudu se opakovat. Kdyby jsme neměli contender years, Radulovovi bych s takovou smlouvou radostí zamával a popřál štěstí jinde. Ale bez takovýchto rozdílových hráčů budeme ty roky promrhavat. Když už šel Sergachev za okamžitý impact v podobě Druina měli jsme za temer stejny prachy co nabidl Dallas podepsat i Radulova. Pokud se ty prachy šetřej pro 1 centra držím hubu a Bergevinovi budu říkat sáhibe, ale nemám ten dojem.
 
03.07.2017 18:11 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Radulov do Dallasu! Za podobnou nabídku, co nabízel MB...Daně jsou daně, tomu neporučíš.
 
03.07.2017 18:06 | reagovat
newton | newton@trioptimum.com
AvatarFíha, jde k nám Hemský, na rok!
 
03.07.2017 17:46 | reagovat
LukasT | lukas.tomanovski@seznam.cz
Careyho smlouva rozděluje fanoušky téměř na dvě poloviny. Podle včerejší ankety na Montreal Gazzete 55% happy 45% unhappy.

I v Česku se to řeší:

http://hokej.idnes.cz/sport-carey-price-hokej-nhl-montreal-canadiens-fq6-/nhl.aspx?c=A170703_144531_nhl_elv

Až budoucnost ukáže, jestli jsou ty peníze úlet nebo odpovídající.
 
 
Krátké zprávy
 

12.02. | Do Montrealu příchází veterán Nate Thompson + pátá volba v draftu 2019. Opačným směrem do Los Angeles putuje čtvrtá volba v draftu 2019.

10.02. | Do Montrealu přichází z Philadelphie obránce Christian Folin a útočník Dale Weise. Opačným směrem putuje David Schlemko a Byron Froese.

27.02. | Joe Morrow odchází do Winnipegu za 4. kolo draftu 2018.

27.02. | Z Minnesoty přichází Mike Reilly za 5. kolo draftu 2019.

05.01. | Al Montoya se se stěhuje do Edmontonu za výběr v letošním draftu. Pokud Montoya naskočí do konce sezony alespoň v sedmi zápasech, Canadiens získají volbu ve čtvrtém kole. Pokud podmínka sedmi zápasů splněna nebude, půjde o kolo páté.

24.11. | Torrey Mitchell byl vyměněn do Los Angeles. Do Montrealu putuje pátá volba v draftu 2018.

15.11. | Canadiens podepsali smlouvu s finským golmanem Antti Niemim. Všichni fanoušci Habs doufají že to není reakcí na zraněného Priceho. To by znamenalo že Price se jen tak k chytání nevrátí...

18.10. | Mark Streit po vzájemné dohodě s klubem ukončil kontrakt a tím i působení v Montrealu.

27.01. | Do Montrealu přichází obránce Nikita Nesterov. Opačným směrem do Tampy putuje Jonathan Racine a šestá volba v draftu 2017

24.12. | Veselé a pohodové vánoce a vše NEJ nového roku přeje redakce!

 
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 20.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík