Hemský podepsal v Montrealu. Radulova má Dallas

03.07.2017, 20:17 | Přestupy |  Martin Formánek
 

Slavnou NHL hrál dlouho za Edmonton, po krátké zastávce v Ottawě nastupoval Aleš Hemský za Dallas, nyní se zkušený útočník stěhuje o dům dál. Mistr světa 2005 uzavřel roční smlouvu s Montrealem, podle stanice TSN by si měl pardubický odchovanec přijít zhruba na milión dolarů. V kabině Canadiens mu uvolní místo Alexander Radulov, ruský útočník totiž míří do Dallasu, kde uzavřel pětiletý kontrakt v celkové výši 31,25 miliónů dolarů.

Aleš Hemský oblékne v NHL dres čtvrtého klubu, v Montrealu se sejde s krajanem Tomášem Plekancem. Krátce před otevřením trhu s volnými hráči to ještě vypadalo na případnou dohodu o další spolupráci s Dallasem, generální manažer Jim Nill nechtěl přijít nejen o Hemského, ale také o Patricka Sharpa. Jenomže ten si hned v sobotu plácl s Chicagem, teď se v organizaci Stars loučí také Hemský.

Útočník s mnoha reprezentačními zkušenostmi měl poslední dobou velkou smůlu, v minulém ročníku byl dlouho na marodce. Zranění utrpěl patrně na Světovém poháru v utkání proti Američanům, po návratu do klubu naskočil v NHL, ale hned po prvním duelu následovala pauza. Mistr světa 2005 musel vzhledem k prasklé chrupavce na operaci kyčle.

Ačkoli se zdálo, že nucená přestávka bude ještě delší, vynikající bruslař a technik se do kolotoče zámořské ligy vrátil začátkem března. Do konce základní části stihl 15 utkání, zaznamenal čtyři branky a tři asistence. Dallas ovšem nevybojoval postup do play off, týmu tedy skončila sezona.

Teď je spojení Hemského a Dallasu minulostí, ostřílený útočník se čeká na novou výzvu a etapu bohaté kariéry. jak uvedly stránky tsn.ca, český bruslař si u Canadiens přijde zhruba na milión dolarů, uzavřený kontrakt platí pro sezonu 2017-18. V Montrealu už naopak nebude pokračovat Alexander Radulov. Ruský dravec přišel do mekky kanadského hokeje loni a odvedl výborné služby (18 gólů, 36 nahrávek). Když mu vypršela smlouva, spekulovalo se o jeho možném návratu do KHL, některé ruské kluby už chystaly zajímavé nabídky.

Jenomže bývalý hokejista Nashvillu naznačil, že by rád pokračoval v NHL. Stalo se, Radulov podepsal pětiletý kontrakt s Dallasem, kde má výrazně pozvednout ofenzivní sílu staronového kouče Kena Hitchcocka. Podmínky jsou dle TSN královské, Radulov si celkově přijde na 31,25 miliónů dolarů. Za poslední rok u Canadiens si vydělal 5,75 miliónů, dohoda s Dallasem je pro ruského bojovníka ještě lukrativnější. Jedna sezona zajistí Radulovovi 6,25 miliónů dolarů!

zdroj článku http://www.nhl.cz/hemsky-se-v-nhl-stehuje-podepsal-montrealu-radulova-ma-dallas/5012989

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
27.07.2017 20:06 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:No místa pod stropem máme po letech na rozdávání a podepsané smlouvy jsou na roky další taky výborné takže se ten centr nabízí, jde o to kde ho vzít. Podle mě jediná možnost jak ty prachy utratit tak aby nás to moc nestálo je před PO od týmů co to zabalej a pak doufat v podpis na longterm nebo na UFA a někoho přeplatit aby šel zrovna k nám. Pokud budeme trejdovat tak nás ten trejd zrujnuje a zase to bude hořet jinde.

Protože pokud nám někdo v přestavbě přenechá hráče typu ( Tavares,Dreisaitl,Kopitar) bude to něco jako

NO1 center // 1 kolo,1 kolo, Galechenyuk, prospekt
 
AvatarReakce na příspěvek:Hmm, nesouhlasím smajlik A rozhodně nesouhlasím, že by byl nějak nedoceněný a to jak ze stran médií, koučů nebo snad peněz.
Kdyby si řekl o aspon trochu schůdnější podmínky, tak neřeknu, ale 12 mega/2 roky je úlet, jsem rád, že mu to MB nedal a jsem rád, že je nadobro pryč, což jsem se přiznám čekal a nedovedl si představit, že podepíše po Streitově příchodu. V tom odkazu se mluví o hodně věcech, spousta toho je pravda, ale hodně se to přehání. A hlavně se tam mluví o Streitovi jak má roky a jak je pomalý na play-off a o Markovovi a jeho výkonech v PO ani zmínka, proboha!!! Chceme tady onanovat a plácat Markova po zádech za jeho 40 bodů v ZČ nebo budeme řešit fakta a ty jsou jasné- v PO nepředvedl dlouhatánské roky nic, absolutní kulové a na co je bek v prvním páru, který nestíhá PO level? Ne, prostě je čas posunout se dál. A takové ty kecy některých MTL novinářů, zejména třeba po večeru, kdy dá dva goly tak jako dal letos Ottawě, ve stylu že tohle není hra 38-letého beka, že nedostatek rychlosti vynahrazuje svojí chytrostí atd., takových keců jsem měl plné zuby. Díky, už fakt ne. Ono to samé platí u Džegra, je to pořád hráč NHL kalibru, v ZČ ve správném týmu a s dobrými spoluhráči opět udělá 40-50 bodů, ale tak jako Markov musí hrát PP a v top 4, jinak by nebyl tak efektivní a ani spokojený, tak JJ musí hrát top 6 a PP, což funguje, ale v šíleném PO tempu ne a o čem je liga? Hlavně o play off a po 82 zápasech nemůžeš říct veteránům díky, ted budou hrát jiní. Do bottom 6 nebo třetího páru/rozhraní sestavy veterány použiješ a na to je Streit super, ale hráče typu Jágr a Markov těžko.

MB do toho půjde s touhle obranou a kdyby to hořelo, tak se bude zkoušet ten zástup beků z AHL a pak případně někdo z trhu, ted možná ten centr? Uvidíme.
 
27.07.2017 16:48 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Nechci říkat, že jsem to říkal. Ale já jsem to říkal.
smajlik

vidim to tak na 2 růčky v KHL za 5-6M na rok.
 
27.07.2017 16:07 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarParda se dočkal...https://www.nhl.com/canadiens/news/andrei-markov-not-returning-to-montreal/c-290517754. Nečekal jsem to.

Teď je jasné, MB jde po centrovi.
 
26.07.2017 13:37 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Časově zaneprázdněn, přesto taky nedám pokoj :)

http://www.tsn.ca/radio/montreal-690/dumont-zero-risk-medium-reward-for-habs-1.813368 Pardo poslechni si tohle. Zvlášť poslední dvě minuty...

Za Streita za tuhle cenu jsem rád. Bude paběrkovat ze sestavy na tribunu, ale já ho měl vždycky rád. NA přesilovku by mohl pomoci.

Každopádně Markov je hodně nedoceněný bek (viz audio) a podle mě to ještě stále neznamená, že by nakonec nepodepsal.
 
26.07.2017 10:45 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarStreita jsem mel vzdycky rád, udělali jsme z něj u nás výborného beka, stejný případ jako Souray. Oba potom odešli jinam pro peníze a tam už to hitparáda nebyla spíš průser, trochu jsem s tím podpisem počítal asi se čekalo jak dopadnou jednání s Markovem, takže hošan asi už nedorazí.
 
AvatarJá jsem spokojen. Ted jsem rád, že MB trval na svém a nepřistoupil na šílené Markovovy podmínky, u Radua však ustoupit měl, ne nedám pokoj smajlik

Jak jsem tady několikrát řekl, tak ten Markovův požadavek byl sprostý a drzý, takže at se jde vycpat. Díky za vše, je to klubová legenda, ale k srdci asi přirostl málokomu. A z hokejového hlediska to podle mě není žádná velká ztráta. Streit ho nahradí na PP, jen nebude hrát ty šilené minuty 5 na 5 jako hrával Markov, které dostanou jiní. Markovův dopad na tým byl podle mě posledních několik let přecenovaný, takže s tím problém nemám. Streit nějaké puky vyveze, na PP pomůže a nemá špatné bruslení, ale vzadu hoří, nicméně s TOI omezeným na max 14-15 minut a za ty prachy... Za mě cajk.
 
AvatarReakce na příspěvek:Jo a ještě jsem zapomněl vzadu na Schlemka...
 
AvatarReakce na příspěvek:To je trošku přehnané, jestli tou nevyvážeností narážíš na kvalitu obrany, tak to až zase taková hrůza není - i když pravda, představoval jsem si tam mnohem kvalitnějšího ofenzivního beka než je Streit, ale to je tak jediná velká slabina obrany. Weber, Petry, Benn, Alzner a Davidson, to nezní nijak hrozně, jen ten pořádný ofenzivní bek tam prostě schází... V útoku je jasným oslabením Radulov a stále absence pořádného prvního centra. Ale získali jsme Drouina, Hemský je velká sázka do loterie, která však může přinést něco zajímavého, pokud ho Julien nechá hrát jeho hru a hlavně pokud mu bude držet zdraví. Jinak máme víceméně stejný útok jako loni, takže taktéž žádná velká hrůza.
Nejásám, ale na druhé straně bych to neviděl až tak černě.
 
AvatarReakce na příspěvek:To je trošku přehnané, jestli tou nevyvážeností narážíš na kvalitu obrany, tak to až zase taková hrůza není - i když pravda, představoval jsem si tam mnohem kvalitnějšího ofenzivního beka než je Streit, ale to je tak jediná velká slabina obrany. Weber, Petry, Benn, Alzner a Davidson, to nezní nijak hrozně, jen ten pořádný ofenzivní bek tam prostě schází... V útoku je jasným oslabením Radulov a stále absence pořádného prvního centra. Ale získali jsme Drouina, Hemský je velká sázka do loterie, která však může přinést něco zajímavého, pokud ho Julien nechá hrát jeho hru a hlavně pokud mu bude držet zdraví. Jinak máme víceméně stejný útok jako loni, takže taktéž žádná velká hrůza.
Nejásám, ale na druhé straně bych to neviděl až tak černě.
 
25.07.2017 18:47 | reagovat
Rexxarus | rexxarus@seznam.cz
AvatarTak jsme podepsali do obrany Streita. Z naší obrany jde strach, bohužel ne v tom dobrém slova smyslu. Hlavně, že máme Galchenyaka a Drouina. Weber nemůže hrát zápas co zápas 30 minut, nemluvě o tom, kdo bude rozehrávat útočné akce z našeho pásma. Jasně, od počítače se to rýpe snadno, ale takhle nevyvážený tým jsem tu už pár let neměli...
 
AvatarReakce na příspěvek:To možná před pár lety, poslední dvě sezony už ten dojem vůbec nemám. Jo, kdybychom udrželi Radua a přivedli ještě nějakého PMD, tak to by byla jiná. Takhle budeme zase tým, který bude vysoko v základní části, ale v PO se budeme pakovat po pár kolech.

Třeba jsem neměl pravdu ani před těmi pár lety, to musím přiznat. Člověk zase vidí to NHL víc za nějaké ty roky a hlavně vidím, jak staví tým ostatní organizace a pak si to člověk srovná s náma...
 
AvatarReakce na příspěvek:Sorry, teď si prostě nemůžu odpustit rýpnutí, ale zírám jako blázen, jak píšeš, že ten tým na SC nemá - nebyl jsi to několikrát ty, který si mně tu oponoval, když já jsem to tu psal...smajlik?
 
AvatarReakce na příspěvek:Theo smajlik věřím, že do života je to určitě fajn vlastnost a partnerka z tebe má radost, ale proč řešíš to, co bude za x let? Hráč jako je Radulov by nám velice pomohl k cestě k SC a to ted. Za pět let může být se stárnoucím Carym pozdě... Nebo tebe baví pořád dělat PO a pakovat se po pár kolech? Mě ne.

Tebou zmínění Caps do toho šli po hlavě a jejich GM ukázal, že má koule. Bohužel i díky debilnímu systému PO to nevyšlo, ale nechybělo málo a SC mohli mít letos oni. Zeptej se nějakého fandy Caps, málokdo to má organizaci za zlé, ten drive pro Cup byl jasně viditelný. U nás? To je ve stylu nikoho neurazit, na oko se strašně snažit a hlavně udělat PO at jsou peníze a pak to nechat na štěstěně, která se jako zázrakem Canadiens vyhýbá. Není divu, když ten tým na SC nemá.

Sraz za mě určitě v týdnu ne.
 
17.07.2017 07:38 | reagovat
kamil | dave.havas@gmail.com
ahoj jen pro zajimavost https://sport.aktualne.cz/hokej/nova-financni-valka-ktera-v-nhl-nema-limity-jakou-cenu-vubec/r~e4b8c7c06aa411e7986b0025900fea04/?_ga=2.102418817.1409051086.1500143387-91591602.1495000735 - myslim ze z tiho tak trochu vyplývá ze julien holt byl jedna z nej akvizic sezóny nejen významem ale i ze vedení se snaží investovat .. sraz bohuzel nestihnu ale budu rad za fotky, mam vas az mic spojeny jen s těma profilovkama) go habs go a uzijte si to)
 
AvatarJo, jo, hozená rukavice. Jen po ní chmátněte smajlik Zkusíme někdo napsat Plekymu? Jen už dopředu hlásím, že na úterý 25. jsem si už stihla něco domluvit na odpoledne, ale jiné dny mám zatím volno
 
AvatarNo já vůbec nevím, mám doma teď docela dost práce. Řešil bych to opravdu na poslední chvíli...
 
AvatarPro mě by datumové rozpětí celkem šlo, takže záleží, jestli se nás pár sejde, aby to mělo cenu cestovat přes půl republiky...
 
14.07.2017 17:00 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarPánové, tohle je vhozená rukavice od Monči. Co na to jihočeský patriot či borci z Moravy, kdo by dorazil? Montrealskou návštěvu asi těžko čekat...
 
AvatarAhoj. Tak jak to uděláme se srazem? Já budu v Praze od 24. do 27. července. V jiný termín bych si samozřejmě zařídila volno.
 
AvatarReakce na příspěvek:Téma Radulov tu bude živé asi ještě nějakou tu dobu, což se dalo čekat. Můj názor jsem tu již několikrát prezentoval a víceméně se téměř shoduje s tím Theovým. Na druhou stranu, čistě po hokejové stránce, má Parda pravdu v tom, že je obrovská škoda, když už jsme získali takovou ofenzivní posilu v osobě Drouina, že jsme jí nemohli spojit s dalším ofenzivním esem Radulovem. A o tom, že on tím ofenzivním esem je, není pochyb - alespoň já to tu nikdy nezpochybňoval (mám tedy na mysli v období, kdy u nás působil - předtím jsem byl k jeho výkonnosti hodně rezervovaný...). Když už znovu nemáme toho vytouženého prvního centra, byla by tohle celkem solidní náplast - takhle je to zatím veliký problém, protože nám opravdu odešla velká ofenzivní síla a dobře víme, co je naše dlouholetá bolest...
Pokud u nás opravdu Radulov chtěl tak moc zůstat, jak se psalo, tak prostě ten ústupek ve financích měl udělat nebo nepouštět do světa tyhle žvásty - ale to se už opakuju...smajlik.
 
12.07.2017 23:43 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Malá rada na ty neustávající nářky v závěru toho videa: Zkus napsat Plekymu o číslo na Webera ať ti vysvětlí, proč se Radulov nevrací..."It´s on me". Mountain man určitě bude znát důvody :)

Bergy rozhodně není namachranovaný egoistický hovado. Má plán, vidí kam liga směřuje. Kolik týmů přeplácí, a pak se musí pouštět hráče pod cenou (Caps, a další budou následovat). Centr je priorita, během léta nebo v průběhu sezony. Klub jako Montreal nebude 9,2 mega pod stropem. Já věřím, že ještě se něco bude dít...

A zároveň, jak jsem psal dnes do jednoho článku, pokud Dallas to neurve (Podle mě zas dojede na defens), tak časem ten kontrakt je bude štvát...7,2 by náš štval dost.

 
AvatarReakce na příspěvek:Přesně tak, proč nemít najednou Drouina i Radua? Proč nebýt konečně jednou ofenzivní tým, nebo aspon trošku nahánět strach ofenzívou? To by nesměl být náš GM namachrované egoistické hovado.

Však na mé (a lorda) slova dojde, tím si jsem naprosto jistý až tady budeme stukat jak neumíme dát gol, až bude mít Max období sucha.

Je to zkrátka pořád živé a pořád mě to sere
https://www.youtube.com/watch?v=HGMXiJqYQZ4
Parádní video.
 
12.07.2017 18:35 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Neříkám že Druin není skvělý hokejista, ale v karieře ještě nic moc neukázal. Radulov nás oproti tomu a všem předpokladům táhnul...takže by to v případě jeho případě setrvání s naší utočnou hrou vypadalo o poznání růžověji a to za každý investovaný kanadský dollar.

Než-li doufat v zázračnou spolupráci a procitnutí.... s 9M pod stropem. Just in case, že k nám přijde "zadarmo" Tavares.
 
12.07.2017 18:16 | reagovat
wp2t | wp2t@seznam.cz
Teda sorry, ale vy ste do toho Saši úplně zamilovaný. Po jedný sezoně, která nedopadla pro tým nijak dobře a s mlhavou vizí, jak by s ním možná, pravděpodobně, asi skvěle vypadala ta další.

To já se spíš dost hodně těším na spolupráci a tvorbu Drouina a dokonalé procitnutí Galchenyuka.

 
12.07.2017 18:16 | reagovat
wp2t | wp2t@seznam.cz
Teda sorry, ale vy ste do toho Saši úplně zamilovaný. Po jedný sezoně, která nedopadla pro tým nijak dobře a s mlhavou vizí, jak by s ním možná, pravděpodobně, asi skvěle vypadala ta další.

To já se spíš dost hodně těším na spolupráci a tvorbu Drouina a dokonalé procitnutí Galchenyuka.

 
AvatarReakce na příspěvek:A to je právě jeden z dalších faktorů, proč jsme ho měli podepsat. U něj opravdu nestačí jen pohled na počet branek, to těch 18 fakt není moc. Ale ty další aspekty, které měly přímý vliv na výhru a body pro tým, těch bylo mraky a v tom byl rozdílový. Ale to bych se jen opakoval.
 
11.07.2017 12:24 | reagovat
DenTennessee | dhavas@seznam.cz
Reakce na příspěvek:taky mě to štve a je hrozný že nám takový hráči vždycky tak trochu odcházeli (Turgeon, Recchi, Leclair- i když za Recchiho, McDonagh, Radu je ale podle mě první, který odešel kvůli penězům protože bychom museli zaplatit víc než tým kde nehrál a kterej není z města který miluje - nemám mu to za zlý, ale to podle mě není amatérisumus Bergevina atd atd) - ale nemyslím si, že by prostě Bergy byl blázen a řekl si - tak a teď to podělám :D / no uvidíme, jsem zvědavej na tu sezónu a už se tak trochu nemůžu dočkat)
 
AvatarReakce na příspěvek:Musím říct, že jeho nájezdy byly uchvacující, to je fakt!
 
AvatarReakce na příspěvek:Asi tak.
 
11.07.2017 00:44 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Jak jsem už zmiňoval, od dob Kovaljova první rozdílovej hráč co za nás nastupoval. Škoda takového nechat odejít a Bergevin je slepej jestli to neviděl. Navíc k nám přišel zadarmo kurva tak jsme mu mohli něco přisypat, když nás nestal žádnej draft ani hráče. No nic darmo tu brečet,sere mě to pořád,ale je pryč a už se nevrátí.
 
AvatarReakce na příspěvek:Jsi můj člověk :-) zrovna dnes jsem si dával všechny goly sezony některých našich hráčů na youtube a je neuvěřitelné, co tam Radu předváděl a kolik golů on vymyslel a vydřel pro své spoluhráče. A žádné nedůležité goly, ale rozdílové, vítězné nebo srovnávající branky. O nájezdech a výkonech v OT nebo dokonce v PO ani nemluvím... Ne, tohle mě srát nepřestane hodně dlouho.
Hemský to v rukách pořád má, třeba v Ottawě hrál skvěle, ale už je to nějaký rok a hlavně je u něj problém zdraví.

Jeřábka neřeš, někteří ho řeší jen kvůli národnosti, je to bek do AHL a bude rád, když bude povolaný. To by musel jo máknout a přidat, aby se dostal do áčka na trvalo. A ještě by se musel někdo zranit.
 
10.07.2017 21:25 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Proboha Jeřábek je bída, aspon co jsem videl na mistroství tak jedním slovem tragedie. Klepal jsem si na čelo co je tohle z naší strany za pokus. Jo hlavně, že hráč jako Radulov odchází kvůli penězům a my máme pod stropem 9,1M všechny Hemského včetně podepsané snad krom Markova, ale škudlíme na NO1 centra o kterém všichni dobře víme,že nepřijde a pokud jestli tak za něj dáme tolik, že budeme mít pod stropem stejně 10M díru. Jaký bude ideální scénář s Hemským? Že se u nás zázračně probudí a bude nás tahnout jako Radulov ale jen za 1M? A co na tom,i kdyby tohle sci-fi nastalo po sezone podepise jinde za 4-5M.
 
AvatarTatar neee, ruce má šikovné, ale jinak je docela nepoužitelný a chce svůj první velký a dlouhý kontrakt s platem okolo pěti mega, za to podle mě nestojí.

Silně pro angličtináře doporučuji na ofiko YouTube kanále Habs sledovat 24CH, jako vždy tam po sezoně dali všechny díly. Teda tip ne pro ty, kdo 24CH nesledoval poctivě v sezoně, jestli tady někdo takový vůbec je :-) Já se přiznám dal pouze tři díly, dost blbě se to stahuje v AJ.
 
10.07.2017 14:04 | reagovat
DenTennessee | dhavas@seznam.cz
Reakce na příspěvek:táhnul...možná Tomáš Tatar by mohl být perspektivně dobrý doplněním útoku, pokud by se nedohodl s Detroitem) Jsem pořád zvědavý, jestli se nepodaří centr a jestli se v kempu bude dařit Jeřábkovi
 
AvatarMůj bože proč zase tyhle debilní experimenty. Několik takových hráčů už se u nás vystřídalo. Já proti Hemskému nic nemám, ale Radulov nás táhnul. Vedení prostě není schopné udržet si hráče, kteří tým táhnou. To samé to bylo například se Sekáčem, byl to super hráč, kterého vedení nepochopitelně pustilo a nechalo tam Jemelina, který nehrál nic. Vím, že s vedením nic neudělám, ale štve mě kolik nadějných hráčů se u nás udrželo tak krátkou dobu. Hráči jako právě Sekáč a Radulov Mezi ně Rozhodně Patřili. Nikdo se na mě nezlobte, ale vedení prostě není schopno stabilizovat kádr, který vydrží víceméně stejný několik let po sobě a dobře se sehraje. Cílem vedení je přece stabilizovat kádr tak, aby nedocházelo ke ztrátám nadějných hráčů. To jsou hráči Jako: Eller, Weise, Radulov, Sekáč a další. Je logické, že hráči jak. Paci, Gally Chucky se u nás udrží, ale oni to všechno neuhrají. Jestliže bude vedení neustále zkoušet hráče, kteří se jim věčně za pár zápasů nebudou líbit, tak na SC nikdy nemůžeme dosáhnout. Možná tady budete říkat, že tomu nerozumím a kecám hovadiny, ale stojím si za svým názorem.
 
07.07.2017 20:04 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Grigorenko balí a jede domů CSKA.
 
AvatarReakce na příspěvek:Pohledy máme jiné, ale Ty pořád řešíš ty peníze a neřešíš co ten hráč přínáší do týmu a že my potřebujeme scoring. To tady asi zase připomenu, až budeme mít v sezoně trápičku a budeme zase dávat s bídou 2,5 golu na zápas :-)

To s tím UFA statusem Chuckyho je docela na hovno, ale tři toky je dlouhá doba, tak se tím ted neznepokojuji. Smlouva je každopádně dobrá. To, že byl draftovaný jako centr, byt většinu své mládežnické kariéry odehrál jako křídlo, je jeho prokletí. Vezměme si, kolik by měl ušetřených starostí, handrkovaní, tlaku a otázek novinářů, kdyby byl čistokrevné křídlo :D To by už měl dlouhodobý kontrakt a měl po starostech. Nebo si vezměme jak se takový Chucky musí tvářit na Drouina a jeho kontrakt. Co si budeme, Drouin je pan hráč, ale v NHL ještě dokázal kulové, měl jednu povedenou sezonu, kdežto Chucky jich měl bodově povedených několik a pořád musí kvůli tomu svému postu někomu něco dokazovat. Celkem pro něj kruté, když se nad tím člověk zamyslí.

O tom Alznerovi to neřeším, zase já třeba slyšel, že hrál hodně s Orlovem, což je turnover machine a dozadu nezodpovědný bek, takže to ti na číslech taky nepřidá, kdžy musíš pořád něco za kolegu hasit. Podepsaný už je, já s jeho podpisem až takový problém zatím nemám a uvidíme, jak se projeví na ledě.
 
AvatarReakce na příspěvek:Fischer je takový lepší Pleky, ale taky už u něj visí otazníky nad výkoností a zdravím. Za pár peněz by to nebyla špatná volba, ale náš problém by to nevyřešilo.
 
07.07.2017 09:12 | reagovat
DenTennessee | dhavas@seznam.cz
Reakce na příspěvek:Mike Fischer by myslím byl taky skvělej - upřímně bych se nebál ani Grigorenka, je pořád mladej, bodově ne úplně zoufalej, neumí anglicky, ale je velkej centr, technicky vybavenej a bez zbytečnejch faulů... mohl by se rozsvítit v první lajně)
 
06.07.2017 23:05 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarPodepsal bych na rok Fishera, klidne i za 3M. Ať máme na centru trochu víc variant a necpem tam křídla. Přijde mi to jako nejlevnější a celkem bezpečná varianta on si své odehraje a lonských 42b neni spatnejch.
 
06.07.2017 10:34 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Můj pohled je zkrátka na tu věc jiný :) Jestli tam moc chtěl zůstat (já nevěřím, že až tak chtěl), tak jdu za MB a řeknu: tady mám na stole 5x6,25 pokud dorovnáš, chci tady zůstat, zůstanu. Pokud ne..jdu na jih.

Ale i když MB dal nakonec stejnou na stůl, tak rozhodlo těch pár mega navíc. Jak jsem říkal, já mu to vůbec nemám za zlý, ale kecy o love Montreal nežeru ani náhodou :) 7,2x5 pro mě nepřijatelný.

Chuckyho podpis dobrý. Mluvilo se o 5,5. Sice už v 26 bude UFA, ale i tak to beru.

Teď využít situace Edmontonu a získat od nich jednoho centra. Prostor tu je, křídla na výměnu taky, tak here we go.

Když ne, tak Julien bude mít training camp vyřešit, jestli jeden z dvojce Alex, Jonathan bude hrát na centru a jestli to zvládne. Osobně, (pokud nedojde ještě k výměně) tyhle dva bych chtěl vidět hrát spolu ještě s Gallym. Jen jen pomyšlení, jak Drouin a jeho top chytrý přihrávky to dávají na střelu Galchenyukovi mě opravdu baví :)

Věřím, že Chucky se srovná. Méně barů, více hokeje a bude to dobré.

PS: Rozhodně nejsem příliš velký zastánce analytických čísel, ale tohle je přesně k tomu Alznerovi: http://www.tsn.ca/radio/montreal-690/cullen-alzner-kinda-got-crushed-when-facing-top-opposition-last-season-1.796492
 
AvatarTak zpráva století, DD získal další kontrakt v NHL a poprvé ne od Canadiens!!!! smajlik smajlik smajlik Rags ho podepsali na rok, vtipné.

ale důležitější zpráva je samozřejmě kontrakt pro Chuckyho, na tři roky a plat 4,9 mega na rok je fajn, pořád to ale neznamená, že ho nemůžeme vyměnit.
 
AvatarReakce na příspěvek:Já vím, že ta smlouva by byla drahá, ale opět opakuji, když má ten hráč přesně to, co my potřebujeme... Ale to bych se pořád opakoval. Když celý den nebudeš jíst a někdo ti nabídne rohlík za deset korun, tak ho přece taky neodmítneš, protože normálně stojí koruny dvě. I když ti třeba těch osm korun bude pak chybět na něco jiného, ale tu potřebu a hlad máš ted. Tak stejně to máme my s Radulovem. My ho potřebujeme teď, resp. v nejbližších letech. Co by bylo v letech 4 a 5 jeho kontraktu je přece ted jedno, nevíš co bude, nevíš jaký bude cap hit atd. Možná pro někoho alibismus, ale sakra, musíme už na ten Cup zaútočit konečně trochu agresivně ne? S takovou budeme vesele pořád dělat PO a vypadneme v prních dvou kolech. Tebe to baví? Mě ne.

Vem si Caps, ti teď krvácí jako blázen a jejich GM to trochu víc nezvládá. Ale šel do toho all in, letos měli all star tým a SC byli velice blízko, kdyby neměli trochu smůly v tom, jak je vychytal Flower a vůbec celí očividně slabší Pens je dokázali takticky přehrát a porazit, tak dneska slaví dost pravděpodobně Cup a veškeré problémy s cap hitem by sice pořád byly, ale koho by to zajímalo s Cupem v kapse...

Radulova neberu za top hvězdu, ale za hráče s velkými ofenzivními kvalitami, které se nehledají snadno a které my potřebujeme jako prase drbání. Že jsi ho osobně hodně oblíbil je ted podřadná věc, od toho se dokážu odprostit a myslet racionálně.

Borec zpívá asi hezky, ale já nevím co :D ale asi má podobné pocity jako já :D
 
05.07.2017 11:05 | reagovat
DenTennessee | dhavas@seznam.cz
Reakce na příspěvek:Možná vzít na jednu sezónu k RNH Jardu, který by Gallyho mohl nahradit, to by bylo fantastický a my bychom měli centra a Jarda by mohl use his magic na mladý hráči - Lehka, Chuckyho, Drouina a s Weberem pomoci Patchesovi v leadershipu. Danault by se mohl posunout na místo druhé centra a my měli Jardu na přesilovky a k Plekymu a Alešovi do třetí Czech Line)
 
05.07.2017 08:47 | reagovat
DenTennessee | dhavas@seznam.cz
Reakce na příspěvek:Taky bych ho viděl rád u nás - a dívím se, že to nevyšlo, že by nějaká domluva mezi MB a Sakicem na dalším trejdu? Duchene a RNH jsou teď pro nás klíčoví ale bojím se že jediná věc která je reálná je ten trade Gally a RNH - oni takového křídelníka potřebují a zbaví se RNH který je možná moc velký hračička. O Gallyho bych ale nerad přišel. Stejně jako o Chuckyho za Duchenea. Gally je můj skoro nejoblíbenější hráč habs a sám nevím jestli to není jediný trade který nám neubere stejně jako nedá...kdyby RNH uměl hrát víc do těla, dávalo by to větší smysl.

 
AvatarReakce na příspěvek:Jakupova je škoda, už dlouho jsem byl strašně zvědavý na jeho případnou souhru s Galchenyukem a myslím, že zrovna nyní by se nám to i hodilo... Takhle ta sestava prostě zůstat nemůže, musí ještě někdo přijít, prostě musí!
 
04.07.2017 18:37 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Podepsal v Coloradu. Toho si můžeme odškrtnout :) Radulova nahradí kombo Drouin/Hemský. Tady je potřeba solidní centr. To je téma oč tu běží.
 
04.07.2017 17:55 | reagovat
wp2t | wp2t@email.cz
Tak ještě zbývá šance na dobrý druhý levný křídlo. Prej jednáme s Yakupovem a třeba by se ho podařilo vzít za pár šupů a třeba by při spolupráci s Droiunem i rozmrznul.
Totálně zkažená jednička draftu, u blues ale loni moc příležitosti nedostal. Bral 2,5 mega, teď je totálně na dně a hrál by možná i za jídlo a ubytování.
Ve čtyřiceti zápasech s průměrným časem na ledě 10 minut ale nic nepředvedl, blues nesleduju(jen pár zápasů), ale v těch co sem viděl byl naprosto neviditelný. Ze začátku sezony si vzpomínám, že ho párkrát vyzdvihovali, že se dokonce snad jednou trefil i dvakrát. Pak to s ním ale šlo z kopce až na tribunu.
 
04.07.2017 17:47 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarNezbývá už nic zajímavějšího než-li doufat v Yakupova. Mohl by se s Galchenyukem chytit a navazat na spolupraci v AHL. Když už ted hráčům nedáváme prachy můžeme ho třeba lákat na tohle smajlik. Uhraje si jednu dobrou sezonu a pak pujde do NJ kde mu dají raketu.
 
04.07.2017 17:46 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Neboj, já tě chápu. Ale zkrátka nesouhlasím. Radulov by u nás na té nabídce ztratil 4,6 mega celkem. Musel by tedy podepsat za těch 7,17 mega. Podle mě je to na něj hodně a já chápu, že mu to MB nechtěl dát..důvody: (věk, bruslení atd. jsem napsal dole). Btw: dalších 29 manažerů mu nenabídlo pětiletou smlouvu..jen Dallas a nakonec i Montreal. I to o něčem svědčí, ti GM nejsou blbci...

Souhlasím, že svým stylem často vypomáhal dalším hráčům. Je to platný útočník, o tom žádná. Přesto si myslím, že za tři roky by nás ten kontrakt hodně štval.

A nemyslím si, že ty věci, co jsem napsal k roční štaci jsou přitažené za vlasy. Sám a od agentů moc dobře věděl, že roční kontrakt (za velice dobrý plat) je naprosto ideální scénář pro něj. Představ si, že je teď v Detroitu (který je absolutně v totálních sračkách) bere 4 mega ještě rok...

Abych to uzavřel, rozdíl mezi námi je, že já ho vidím za velmi dobrého hráče, ale ne za TOP hvězdu, což ty očividně ano.

Teď to ber prosím s nadsázkou, ale nejsi ten chlápek s kytarou náhodou ty? :)))

https://www.youtube.com/watch?v=tmB4jKDlkTE

Jinak za sebe téma Radulov bych uzavřel, kdyžtak přes mail nebo můžeme o tom pokecat...



 
AvatarTheo- ty pořád nechápeš, o co mi jde. Emoce byly a ještě budou, protože jsem měl Radua rád a miloval jsem každý jeho shift, ale i kdybych ho tak rád neměl, tak sakra, proč se bez problému toleruje přeplacení hráčů, kteří v podstatě nejsou ničím vyjímeční (bez urážky k nim), jen mají ty Bergevinovy oblíbené vlastnosti leadership, responsible on the ice, two way, experience apod. a to mám na mysli všechny ty pochybné akvizice z posledních TDL tak ty UFA podpisy jako Pleky, Shaw, Jemelin nebo Alzner. Nahánění 4th linerů ani nemluvě, díky tomu je MB a celý Montreal poslední roky všem k smíchu. MY POTŘEBUJEME SCORING!!! A hráč mající nekonečný ofenzivní skill se pošle do háje kvůli jednomu milionu. Co to je jeden milion, proboha, Pleky má 6 mega!!! To by byla taková tragédie, kdyby měl Radu 7 nebo 7,2 mega? Proč se to toleruje u hráčů lehce nahraditelných a u těch, které opravdu potřebujeme ne? Kdo víc potřebuje scoring než my? Pohybuješ se v NHL taky dlouho, tak si sám odpověz, jaky hráč se hledá nejhůř? Bottom six, two way dříč, stay at home bek, třetí centr, bránící křídlo? Kulové, nejhůř se v dnešní NHL shání top brankář, top ofenzivní a bruslivý bek a top kreativní ofenzivní útočník a samozřejmě centr, to je kapitola sama pro sebe. Jasně že by ta smlouva byla šílená, to vím i já, ale pokud máme nějakou šanci na SC, tak ji máme v příštích třech letech, na tom se shodneme. Tak já pořád nevidím problém? Cap hit se pořád zvyšuje (opakuji, pokud to je nebo není dobře a pokud to je nebo není cesta k další výluce já nevím a ani ze své pozice vědět nemůžu, ale je to tak). Proboha, cap hit se zvedl na nějakých 75 mega, o milion nebo o milion a půl přeplacený Radulov udělá takový rozdíl? Vážně?

Jinak s tebou souhlasím, sám mi mluvíš z duše- Přeplácet často musíš. Zvláště u svých hráčů, kteří tu hrají. To jsou tvá slova, tak kde je problém? A taky naprosto souhlasím, že se hráčům k nám nechce, to je známá pravda, tak opět se ptám, proč je problém mírně přeplatit UFA hráče, jenž má všechno, co my potřebujeme, a ještě u nás hrát chce? Je to mimo moje chápání. Kdy jsme naposled urvali čistě ofenzivního hráče na FA, Erik Cole?

Ta tvá konspirační teorie, že tento rok byl jen reklamou na sebe samého jen kvůli mastnému a dlouhému kontraktu a od příštího roku to bude líná ruská lemra, je docela přitažená za vlasy, tím neříkám, že to tak nebude, ale já tomu nevěřím. Pokud by mu šlo jen o peníze, tak se do NHL nevrací, plácat po ledě se může i v Rusku, doma a za stejné nebo větší prachy. Já mu tu touho po SC věřím. Však čas ukáže.

Nemáš úplně pravdu, Basu to poupravil, že my dorovnali deal Dallasu až po tom, co se Radu dohodl s Dallasem. V tom článku je dole screen jeho tweetu.
https://www.sport.cz/hokej/nhl/clanek/897826-hemsky-jako-nahrada-za-radulova-odbornici-jsou-skepticti-fanousci-montrealu-krouti-hlavou.html#article-artcl

Čekal jsem, až někdo vytáhne čísla. Ano, Radu je nemá oslnivé, ale pokud jsi viděl aspon 30-40 zápasů, tak jsi ten vliv na ofenzivu mužstva musel vidět. Kolik měl třetích asistencí, kolik vybojoval puků pro spoluhráče, zkrátka kolik šancí začalo u jeho myšlenky a končilo golem, to v žádných číslech nenajdeš. A já sice nesleduju Habs desetiletí, ale za mou éru já takového hráče nepamatuju. A tahle jeho playmaker abbility docela dobře maskovala i tu naši díru na centru. Dále je mu třeba přičíst jak dělal lepšími své spoluhráče, pomohl ke spoustě bodů a golů Chuckyhmu, Byronovi nebo Danaultovi a o jeho hře v PO, dalšímu článku hry, kde nás neuvěřitelně tlačí bota, se snad ani vyjadřovat nemusím.

Drouin Radua nahradí, ale proč nemít dvě špičkové ofenzivní křídla? Stačilo jen trochu chtít.

Ad Markov. Jak ho hodnotím? Jako každý tady, body si on udělá, v PO je jako vždy neviditelný a proto má dostat největší kontrakt kariéry ve svých 38 letech? Jeho dosavadní kontrakty byl ve svém čase dobré, třeba když měl dobré sezony, ale totální úlet, když tu smlouvu podepisoval málem na operačním stole. S tím, že mu ta smlouva skončila v takové výši nemám problém a jsem rád, že se z toho dostal, ale jak jsem tady třeba na příkladu Briana Campbella vysvětloval, tak se mi vůbec nelíbí jeho způsob vyjednávání o nové smlouvě. Já ho po tom jak se u nás na modré vyvinula situace do týmu příští rok chci, ale určitě na jeden poslední rok a za diametrálně odlišné peníze, než od požaduje. Je spíš smutné, že takový bek pořád u nás hraje top minutes, ale to jsme už u jiného tématu. Jinak on prý ted vyjednává s Flyers, ale ti jeho podmínky taky poslali k šípku.

 
AvatarReakce na příspěvek:Souhlas s oběma, nemyslím si, že se měl Radulov urazit a pokud se urazit chtěl, tak to pochopil jako útok na sebe, i když to tak vůbec nevyzní... Je prostě pryč, já jsem rád, že jsme mu nedali 7 mega, ale vím, že bude chybět. V Dallasu mezi kvalitními hráči se chytne, oni ale zase dojedou na obranu...
 
04.07.2017 13:13 | reagovat
kamil | dave.havas@gmail.com
Reakce na příspěvek:jasně, vím jak to myslíš, tady se asi neshodneme - ale jsem zvědavej jak se Radu chytí ve Stars,věřím že chytí, ale oni by ho za sedm taky podle mě nebrali a v tom jsou bohužel v lepší situaci. Já nás ani s ním nevidím jako favorita na SC. Nic víc si nepřeju už těch skoro 25 let co montrealu od mala fandím, ale nechat si rozdrbat kádr kvůli o trochu větší firepower. nevím... To bych opravdu spíše měnil politiku na farmě a ve scoutingu.
 
AvatarJsem rád, že jsem tu hlášku Bergevina nepochopil tak, jak jsem jí popsal včera, jen já a že to Theo takhle perfektně shrnul smajlik. K tomu není moc co dodat, Radulovovu cestu i úmysly od začátku loňské sezóny popsal, dle mého, naprosto přesně! Taky bych mu jeho nynější rozhodnutí nezazlýval, pokud bych všude nečetl, jak by si přál dál pokračovat v Montrealu a bla bla bla...
 
04.07.2017 11:09 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Ano dal, pokud tyto roky jsou ty kdy aspirujeme na SC musíme takove hráče udržet = zaplatit aby nám ho pomohli získat. I za cenu toho že po 3-4 letech sklopíme ocas když to nevyjde.

Tak to holt v dnešní NHL je.
 
04.07.2017 10:59 | reagovat
newton | newton@trioptimum.com
AvatarK té Bergevinově hlášce - přesně jak píše Theo. To jste to chlapi fakt špatně pochopili.
 
04.07.2017 10:46 | reagovat
kamil | dave.havas@gmail.com
Reakce na příspěvek:a ty bys mu dal přes 7 milionů na 5 sezón když vezmeme v potaz daně? Nezazlívám mu to, ale neřekl bych, že by Bergy jednal unáhleně - dali jsme 5.5 milionů hráči, který si je zasloužil do posledního centu, dál si vybral lepší plat, myslím že je to čistý na obou stranách...
 
04.07.2017 10:41 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarParda: k té hysterii. S chladnou hlavou jsem si tvoje příspěvky přečetl ještě jednou. S řadou věcí dokonce souhlasím.

MB přeplatil Shawa, přeplatil tehdy Jemelina. Přeplatil (a to jsme psal dřív, že se mi ale vůbec nelíbí) Alznera. Ale přesto mě takový záchvat emocí a posílání MB někam u tebe překvapují. Protože si myslím, že o hokeji (minimálně v NHL) máš velmi dobrý přehled. (Taky mě zklamal Subbanem zklamal, ale prostě šel all in, kabina nefungovala, řízl do toho.)

Při práci manažera HABS je ale nutné se na řadu věcí podívat daleko obšírněji. Roky, kdy do Habs chodili hráči rádi jsou 20-30let pryč. Dávno jsou doby, kdy klub měl si mohl s chladnou hlavou nadraftovat frankofonní hráče a sestavovat tým snů. Montreal není oblíbená lokalita, to je prostě fakt. Obecně celá Kanada není oblíbená lokalita. Kluby vydělávají v kanadských dolarech - platí v amerických. Ve většině států (v Quebecku obzlávšť) je daň daleko vyšší. Ta daň je základ. Tlak, zima blablabla...(to už je spíš taková omáčka keců)

Přeplácet často musíš. Zvláště u svých hráčů, kteří tu hrají.

Teď k samotnému Radulovovi. Před rokem ho MB přivedl zadarmo. Nabídl mu dobré peníze, roční kontrakt. (Přesto to MB od fanoušků dost schytal, proč přivádí šílence)

Radulov mohl jít do Detroitu na dva roky za 4mega ročně. Upřednostil víc peněz, lepší tým a roční kontrakt. Moc dobře věděl proč to dělá. Musel se ukázat: Stačí rok makání, srdíčka, dobrých výkonů, nějaké to gesto pro fanoušky a bude vše zapomenuto a NHL mi na roky otevřená. Povedlo se mu to dokonale.

Hrál dobře (aby ne, je to velmi kvalitní hokejista a vždycky byl). V PO nejlepší útočník (nepopírám). Věděl, že má vyhráno...v tu chvíli žádal od Habs 7-8 letý kontrakt. V lednu osm, v březnu 7. Jen blázen by mu to dal. MB ale neměl žádnou možnost kontrovat. První byla až zisk Drouina. Kvalitního křídla (podle mě je/bude lepší hráč). Tím naznačil Ano Alex, stále tě chceme, ale ne za nesmysl, který od nás žádáš..Konečně měl na svoji straně nějakou páku. Ze původní tříleté nabídky nakonec zvedl na pět. (Radulov požadoval poslední dva týdny 6 let minimum). Dokonce 30. června nabídl těch 6,25 mega ročně. Radulov si ale vybral ze dvou totožných nabídek tu z Dallasu. Daně jsou daně. Mám mu to za zlé? Vůbec!

Jak jsem psal včera, aby ta nabídka byla v čistém stejná. Musel by MB mu dát něco málo přes sedm mega...asi 7, 17 ročně. Sorry, ať Radulov hrál jakkoliv a Pacioretty našel k sobě kvalitního parťaka, tak takovou hodnotu pro mě nemá ani náhodou.

Bavíme se o hráči, co v základní části dal 18, slovy osmnáct gólů. Dát mu přes sedm mega je prostě úlet. Hráči, který není špatný, ale ani není zrovna rychlý bruslař. Jeho styl bruslení je výrazně založený na síle, ne skluzu (takové poskakování na bruslích). S věkem tohle půjde výrazně dolu. I ten pětiletý termín je dost na hraně podle mého.

Ani nevím, co je špatné na MB vyjádření. To nebylo mířeno směrem na Radulova ve stylu: "Radu nejsi loajální, to si radši koupím příště psa". To byla vtipná ale přesná odpověď na otázku novináře, jestli čeká u hráče NHL loajálnost. Všech 31 GM nejsou blbci. Nikdo nehledá loajálnost u hráče. Pojem home discount je největší sračka mezi mezi fanoušky NHL...Téměř každý hráč ve věku 20-32 půjde tam, kde mu nejvíc nabídnou. Na tom není nic špatného! Proto je velmi trefné: Pokud chceš loajálnost, kup si psa, u hráče NHL ho prostě nehledej. Je to jejich práce, ne koníček. Tak to já chápu a nemám s tím problém.

Abych to uzavřel. Radulov je kvalitní hráč, dobrý, některé večery i velmi dobrý. Ale není to TOP hvězda, Drouin ho nahradí. Centr je stále priorita. RNH je v těch dostupnějších pořád nejlepší východisko podle mého. Otázka, co by bylo nutno za něj obětovat. Pokud by si chtěl TOP elitního (Tavarese a spol.) musíš dát Price.

PS: Není to tak, že bych byl proti Radulovovi zaujatý. Vůbec ne. Mám ho vcelku rád. Beru ho jako velmi talentovaného hráče. Už na Lvu a MS jsem několikrát viděl, co dovede. A že nám párkrát odmítl rozhovor v angličtitě (just in russian guys) mě nijak netrápí, takových už bylo a bude :) Dva-tři roky bude v Dallasu super, pak začne uvadat, to si myslím.

A k Markovovi. Ač legenda klubu, tak jeho fandou jsme nikdy moc nebyl. Přesto přijde mi, že je trochu mimo jak ho hodnotíš. Ano je pomalý, ale pořád je/byl to buy far nejlépe rozehrávající bek Habs. 5,75 nebyl nějaký úlet za to jaké body/výkony předváděl. Z dvou těžkých operací se obdivuhodně dostal zpátky do formy. Ano, štval mě před lety ten tříletý kontrakt. Nevěřil jsem, že tak dlouho vydrží a on přesto v druhé půlce třetí sezony v 38letech hrál velmi (VELMI) dobře vedle Webera. Kdo tohle čekal? Doufalo se, že s Webrem bude hrát NB8 nezvládl to. Jemelin byl katastrofa, až starý dobrý Markov to zvládl.

Opakuju. Nikdy jsem ho nežral, ale tenhle borec mi několikrát zavřel ústa, jak svoji roli zvládl. Rok za 5,5 bych neměl problém. Dva mám, ale podle mě je někde (asi u nás) dostane.

Omlouvám se za tapetu.
 
04.07.2017 09:47 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarOhledne Bergevina a jeho vyjádření, já tu frázi jenom četl v nějakém článku. Konferenci jsem neviděl, ale jestli to opravdu řekl do kamer a není to jen nějaká zkazka od novinářů tak je to vážně idiot a ne profesional. Pokud to skutečně řekl adresovat to měl spíš k Markovovi a ne Radulovovi a nedivil bych se kdyby to Radulov vzal jako urážku. Byl u nás JEDEN ROK.
Každopádně je to průser, hráč takového kalibru se u nás zase dloouho neobjeví, jak jsem kdysi psal od dob Kovaljova první rozdílový hráč v útoku.
Vůbec mu nic nezazlívám já i všichni co jste tady by jste se ve finále zachovali v jeho kůži stejně. Poslední prof. smlouva v kariere a moznost zajistit rodinu po zbytek zivota, koukal bych taky na kazdej halir vč. daní. Pro ty co se ted dušujou že oni by podepsali za míň kvůli týmu KECY. Montreal pro něj nic neznamená jako pro nás fanoušky. Řekl bych že i ten hokej ho bude v Dallasu bavit víc než u nás.

Co se sestavy týče vypadá to na průser v útoku i obraně, ale nechal bych to jak to je podpis Galchenyuka.Uvidíme jak si to sedne u nás i jinde, jaká bude situace na trhu a dál hledal centra No.1 Play off snad uhrajem a pak bud budeme mít centra nebo vypadnem v 1 kole.
 
04.07.2017 01:25 | reagovat
kamil | dave.havas@gmail.com
a jen jeste-myslim ze radu mohl ten milion na danich nebo kolik obetovat ve prospech competitivness tymu jako celku. chapu ze si chce zahrat u stars za vetsi pemize a se super utocnikama,ale kdyby zustal u nas tak by hral v tymu ktery je silnejsi nez minulou sezonu a ma lepsiho trenera. u stars bych se nedivil kdyby bodove dopadly hure nez habs-takhle to jsou papirove podobme silne tymy,kdyby zustal u nas,tak jsme na tom o dost lépe nez stars s nim.škoda
 
 
Krátké zprávy
 

12.02. | Do Montrealu příchází veterán Nate Thompson + pátá volba v draftu 2019. Opačným směrem do Los Angeles putuje čtvrtá volba v draftu 2019.

10.02. | Do Montrealu přichází z Philadelphie obránce Christian Folin a útočník Dale Weise. Opačným směrem putuje David Schlemko a Byron Froese.

27.02. | Joe Morrow odchází do Winnipegu za 4. kolo draftu 2018.

27.02. | Z Minnesoty přichází Mike Reilly za 5. kolo draftu 2019.

05.01. | Al Montoya se se stěhuje do Edmontonu za výběr v letošním draftu. Pokud Montoya naskočí do konce sezony alespoň v sedmi zápasech, Canadiens získají volbu ve čtvrtém kole. Pokud podmínka sedmi zápasů splněna nebude, půjde o kolo páté.

24.11. | Torrey Mitchell byl vyměněn do Los Angeles. Do Montrealu putuje pátá volba v draftu 2018.

15.11. | Canadiens podepsali smlouvu s finským golmanem Antti Niemim. Všichni fanoušci Habs doufají že to není reakcí na zraněného Priceho. To by znamenalo že Price se jen tak k chytání nevrátí...

18.10. | Mark Streit po vzájemné dohodě s klubem ukončil kontrakt a tím i působení v Montrealu.

27.01. | Do Montrealu přichází obránce Nikita Nesterov. Opačným směrem do Tampy putuje Jonathan Racine a šestá volba v draftu 2017

24.12. | Veselé a pohodové vánoce a vše NEJ nového roku přeje redakce!

 
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 20.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík