V New Yorku bez bodu - Lundqvist nedovolil ani jeden gól

09.10.2017, 07:52 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Jednoznačně lepší vstup do utkání měli hokejisté Montrealu, kteří dokázali hned dvakrát dopravit kotouč do branky Lundqvista. V obou případech se ale zkoumalo video, které vstřelené góly anulovalo.

Canadiens si další porci smůly vybrali v závěru prvního dějství, kdy si přihrávku Skjeie do předbrankového prostoru smolně srazil do vlastní branky Weber a poslal Rangers do vedení.

Domácí posléze po celý duel hráli výborně z obrany a očividně se poučili z chyb, které dělali v minulých duelech. V polovině třetí třetiny ještě navýšil vedení Rangers Zibanejad, jehož gól zkomplikoval Montrealu cestu za vyrovnáním.

Lundqvist v závěru zápasu žádné drama nepřipustil, když svoji branku střežil jako oko v hlavě. Švédský brankář si připsal čtyřiatřicet zákroků a byl vyhlášen první hvězdou utkání.

Branky a nahrávky: 18. Skjei (Grabner, Miller), 50. Zibanejad (Bučněvič, Kreider).

H. Lundqvist (NYR) - odchytal 59:47 minut, 34 zákroků, úspěšnost 100,0 %
C. Price (MTL) - odchytal 57:33 minut, 23 zákroků, úspěšnost 92,0 %

1. hvězda utkání: Henrik Lundqvist (NYR)
2. hvězda utkání: Mika Zibanejad (NYR)
3. hvězda utkání: Pavel Bučněvič (NYR)

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarReakce na příspěvek:Streit je ten nejmenší problém, pokud ho CJ nebude moc nasazovat, když bude hrát opravdu špatně. Zatím mi až tak tragický nepřišel, alespon co jsem viděl. A on rozhodně není důvod našich špatných výkonů, nicméně jeho špatné výkony jdou řešit jednoduše a jeho malý plat nás nezničí.
Ale určitě to nebyl žádná extra move už jen to, že jsme ho přivedli. Odejitý Redmond byl lepší, Morrow, Davidson nebo i Jeřábek ani nemluvě.
 
11.10.2017 23:26 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
Avatarhttp://www.sportsnet.ca/hockey/nhl/source-canadiens-trying-trade-defenceman-mark-streit/


kéž by
 
11.10.2017 21:34 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarThe Habs have scored 4 goals on 155 shots for a shooting percentage of 2.6%
 
AvatarReakce na příspěvek:Je to pořád dokola - první třetina a tlak, spousta šancí, ale jen jeden gól. Pak během pár desítek vteřin dva góly a najednou se sesypeme jak domeček z karet... Druhá třetina tak nějak proplynula, jenom nám Chicago ukázalo, jak se hraje přesilovka - mluvit v našem případě o této herní variantě nemá už nějaký rok smysl smajlik. Ve třetí části jsme tam zase měli velmi solidní šance, ale opět je tu naše "koncovka", která prostě neexistuje - to byl ostatně ten zásadní rozdíl mezi námi a Hawks. Dali nám jasnou lekci z efektivity.
S tímhle já nevěřím v brzké zlepšení, naopak na nás pomalu sedne deka a budou se řešit změny v kádru...
 
AvatarÚspěšně pokračujeme v nastoleném průměru gol na zápas, to je paráda. Necháme si dát dva goly v pár sekundách a je po zápase, pět přesilovek a nic, golová převaha a nic.
Red hot Toronto, které každému naděluje golové příděly bude oříšek, ale umíme na ně a proti komu jinému se zvednout, než proti nim.
 
AvatarKdyby to někoho zajímalo, nhl.tv mi nešlo ani po několika updatech od zákaznického servisu, tak jsem si musel založit nový účet. Skvělá služba, ale ty každoroční problémy ohledně plateb nemají dotažené...

Dnes se vrací do sestavy Hemák, na tribuně bude DLR. Jinak asi žádná změna. Čekám od našich stoprocentní nasazení.

Jinak jsou prý pořád lístky k dispozici, místní fanoušky už asi dost serou ty obrovské ceny za vstupné. A je to dobře, at se jde Molson vycpat, vstupné, parkovné a nějaké občerstvení při zápase Habs musí být neskutečná kasa, at se vzpamatuje a klidně padne rekord vyprodaných zápasech v řadě od roku 2004.
 
AvatarReakce na příspěvek:Jestli myslíš lajnu Galchenyuk-Danault-Shaw (protože já už nevím, která lajna druhá a která třetí...smajlik), tak souhlas, moc nefunguje. Navíc Galchenyuk je úplně lichej, doufal jsem, že ho ten poslední přípravnej zápas nastartuje, ale marně... Musíme tomu dát ještě nějaký čas, ale když to vidím teď i v součtu s většinou přáteláků, nejsou to moc dobré vyhlídky...
 
AvatarReakce na příspěvek:Ale já psal, že jsme hráli dobře pouze první třetinu, tam jsme je fakt točili. Zbylé dvě to byla nuda a Rangers byli nakonec i nebezpečnější...
 
AvatarVelká škoda první části, druhý gól bych také spíš uznal, ale co už, šancí jsme měli i tak dost. Výborní oba brankáři. Co mě ale opravdu vadí je přesilovka, ta neexistuje, druhá formace je i špatně složená, hráči si tam vůbec nevyhoví... Zítra Chicago, to bude síla, ale věřím, že se hecneme...
 
AvatarJak psal Míra, hráli jsme dobře, ale zase ta koncovka, jak jednoduché... Pozitivem je ta dobrá hra, tak je takhle pokračovat a goly a výsledky budou následovat.
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. New York Rangers
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 29.03
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Tak to Motor bohužel nedotáhl. Zase Popeláři Binec s ... | více
  • Motor si ten postup zaslouží daleko víc. Hra Třince ... | více
  • A nyní už 3-3 smajlik smajlik smajlik! Třinec je ... | více
  • Mi cizinci v ELH nevadi, vadi mi bridilove jako ... | více
  • Nemohu si to odpustit, sorry - MOTOOR!!! I když ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík