Konečně vítězství. Odrazí se Monreal ode dna?

25.10.2017, 09:12 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Sedm proher v řadě byla před úterními zápasy vůbec nejhorší bilance z celé ligy. Montreal se navíc střelecky trápil, ale všechny tyto problémy překonal proti Floridě. Zlomovým momentem celého duelu byla 39. minuta. V průběhu 17 sekund v ní Canadiens dali dva góly.

Branky a nahrávky: 37. Galchenyuk (Gallagher, Drouin), 39. Weber (Drouin, Shaw), 39. Gallagher, 50. Weber (Lehkonen), 52. Pacioretty (Danault, Jo. Benn) - 21. Yandle (Huberdeau, Barkov).

C. Price (MTL) - odchytal 59:56 minut, 26 zákroků, úspěšnost 96,3 %
J. Reimer (FLA) - odchytal 60:00 minut, 32 zákroků, úspěšnost 86,5 %

1. hvězda utkání - Shea Weber (MTL)
2. hvězda utkání - Carey Price (MTL)
3. hvězda utkání - Jonathan Drouin (MTL)

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarReakce na příspěvek:To máš v vlastně pravdu s tím Royem... Tihle nevděční diváci plus nutnost mít frankofonního i vrátného u Bell Centra mě na naší organizaci sere nejvíc.

On ten mastný kontrakt sice Carymu začíná až příští rok, ale rozumím to tím máš na mysli. Ten tlak na něj velký je, i když si myslím, že on to tak nebere a je mu asi jedno, kolik ročně bere, tlak na něj byl velký vždycky.
 
AvatarReakce na příspěvek:Roy vyhrál SC a další rok se pakoval a diváci mu posměšně tleskali při úspěšném zákroku - takové to holt v Montrealu je... Ale dalo se čekat, že při takovém kontraktu bude ta pozornost na něj ještě větší a vzhledem k tomu jeho startu i startu celého mužstva se těm reakcím ani nedivím.
Jinak opět stejná písnička - z hovna dostaneme góla a díky nekoncentrovanosti hned druhého a je hotovo...smajlik. Snahu nelze upřít, ale ten obrovský rozdíl v lehkosti střílení gólů v podání LA a těžkopádnosti v podání našem je strašně vidět. Navíc Quick byl lepší než Price a výsledek je tím pádem jasný.
Jenom ještě k té koncovce - nejpatrnější je ta křeč na Paciorettym. Dostává přihrávky, které by jindy bez problémů pálil z první, nyní si vůbec nevěří a puk raději zpracovává, což je pak samozřejmě všechno pozdě a gólman se v klidu přesune.
 
AvatarReakce na příspěvek:Já nevím, já toho o něm moc nevím, byť jsem samozřejmě slyšel o nějakých problémech co měl ve Vegas, ale zase by to nebyl žádný panic move a mohl by přinést to, co my potřebujeme- koncovku.

Zápas jsem neviděl, ale ony ty naše zápasy jsou stejně většinou jako přes kopírak. Snaha našim nejde upřít, milion střel, ale pak dostaneme slepené goly a už to je jen křeč a trapas.
První gol námaz Byrona a teč, u druhého golu udělal snad první velkou chybu Mete, třetí perfektní střela Kopitara a čtvrtý opět teč.

Ne, Carey rozhodně není v pohodě a nechytá, jak jsme byli zvyklí, ale nemyslím si, že by s tímto mohl něco dělat nebo že by to byly jeho goly. Tým před ním nehraje špatně a hraje tak, aby to golman zkrátka chytit nemohl. Proč my neumíme tečovat, stínit brankáři a znepříjemnovat mu život? Jen to křečovitě nastřelujeme a snažíme se to rádoby hrát do prázdné brány.

Nevím, jestli někdo čtete různé diskuze z Canady, Carey to tam dostává pořádně sežrat. Plno chytrolínů prohlašuje, že léta říkali, jak je Carey over rated, jak nás jeho kontrakt bude mrzet, jak hraje tužku, jak jsme ho měli dávno vyměnit atd. atd. Je to podle mě dost nefér vůči němu, léta se skandovalo Carey, Carey, byl skoro za boha a teď ho jsou lidi schopní odsoudit kvůli deseti zápasům.

Já jsem přesvědčený, že až začne hrát celý tým alespon obstojně, tak nám Carey zase nějaké body/zápasy ukradne, do té doby to bude špatné a je třeba hodně práce. A tak jak jsem vždy po našich skvělých startech do sezony za poslední tři roky říkával, že Stanley Cup se nevyhrává v říjnu, tak stejně tak prohlašuji, že se nevypádává z play-off v říjnu, nicméně ta ztráta se začíná děsivě prohlubovat, to je fakt.
 
27.10.2017 07:43 | reagovat
Russia | berserker777@seznam.cz
Reakce na příspěvek:Ja zase nesnasim amiky..hrace jako galchenyuk a paci bych dávno trejdnul...markova radulova byla škoda..ale co je to můj názor někdo nemá rád rusu někdo amiky.. :) Btw..shipa by byl skvělá posila..
 
Avatarhttps://www.youtube.com/watch?v=PvP2ehmq2wo
 
26.10.2017 22:33 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Shipachova nebrat!
JJ Claude nemá rád Rusy, tam je to trefa.

 
AvatarReakce na příspěvek:MB brečí, že není za koho utratit těch 8,5 mega, co máme pod stropem, ale Shipachova nechce. Podle mě by to za risk stálo, cena by nemusela být vysoká a mohl by se nám hodně vyplatit. Možná ta story o tom jak CJ nesnáší rusáky přeci jen byla pravda smajlik

Dnes je příležitost na odvetu, zápas v LA byl nejlepší z toho ostudného tripu, byt to tak dle score nevypadá. Sestava bude stejná jako proti Cats, bylo by fajn vyhrát poprvé víc zápasů v řadě, máme na to.
 
26.10.2017 12:54 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarÚdajně nám byl nabízen Shipachyov, ale nemáme zájem.
 
AvatarReakce na příspěvek:No vždyť to jsem přesně psal, že jsme měli konečně trochu štěstí v koncovce...smajlik.
 
AvatarZase na naší obranu bych rád dodal, že se nás konečně trochu usmálo štěstí v koncovce a napadaly nám tam goly. Tak jak se nerodilo lehce tohle vítězství, tak stejně se nerodily lehce některé naše prohry ze strany soupeřů, kdy jsme třeba hráli dobře a tlačili, ale nanapadalo nám to tam.

Ale to je jedno, hlavně si z toho zápasu odnést jen pozitiva z výsledku a jede se dál. Doma bychom Kings klidně mohli sejmout.
 
AvatarReakce na příspěvek:Přesně tak, už jsem to psal, že se to nerodilo tak lehce, jak nakonec vypovídá výsledek... Ta nekoncentrace na začátku zápasu je strašná a kdo ví, jak by to dopadlo, kdybychom hned ten gól dostali. No nic, Kings budou těžkým soupeřem a navíc to na ně moc neumíme...
 
AvatarSkóre vypadá jednoznačně, ale první třetina, ta byla sakra špatná. Price výborný zápas. Zase jsme nastoupili jako ovce a po 10 vteřinách mohli prohrávat. "Povedlo" se to až ve druhé části. Naštěstí nás tentokrát zachránily přesilovky. Ve třetí se mi naopak moc líbilo, jak jsme dominovali a nedopustili žádné drama... Jeden zápas zlepšení nedělá, navíc bylo jen 23 minut, takže bych rád viděl kvalitních aspoň 40, ideálně 60...
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Florida Panthers
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 19.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
  • Rika, neříká, to je jedno, ale Savard mel i ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík