Přestřelka proti Rangers skončila vítězně pro Montreal

29.10.2017, 07:28 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Hokejisté Montrealu začali tento duel velmi dobře a po první třetině vedli v poklidu o tři branky. Za tohoto stavu ovšem začali hrát lehkovážně a Rangers toho využili ke snížení. Do třetí třetiny se vstupovalo za stavu 4:2, jenomže po necelých sedmi odehraných minutách bylo v Montrealu vyrovnáno. Deset minut před koncem se ale prosadil Danault, který se postaral o to, aby fanoušci Canadiens mohli jít domů spokojeni.

Branky a nahrávky: 8. Byron (Drouin), 12. Galchenyuk (Gallagher, Danault), 14. Danault (Shaw, Weber), 35. Pacioretty (Weber, Danault), 50. Danault (Davidson, Shaw) - 23. Bučněvič (Shattenkirk), 33. Nash (Miller, Zibanejad), 43. Zibanejad (McDonagh, Nash), 47. Skjei (Shattenkirk, Desharnais).

1. hvězda utkání - Phillip Danault (MTL)
2. hvězda utkání - Max Pacioretty (MTL)
3. hvězda utkání - Rick Nash (NYR)

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
31.10.2017 02:22 | reagovat
Frankie33 | patrick33@seznam.cz
AvatarTak jsme drobet vypadli z role, Ottawa nás přehrává, dostali jsme zase smolnej gól ale v závěru třetiny jsme vedení po moc pěkných akcích ještě navýšili. Tohle už nesmíme pustit.
 
31.10.2017 01:20 | reagovat
Frankie33 | patrick33@seznam.cz
AvatarTak vedeme 4:2, zase jsme bohužel zaspali na začátku ale jinak dle mě hrajeme hodně slušně, hlavně aby to vydrželo.
 
AvatarReakce na příspěvek:Nevím, co jsi čekal, že odehrajeme učebnicový zápas v naší situaci? Nebo že je přejedeme? Oni nejsou žádní nazdárci a jsou v podobné zoufalé situaci jako my. A přes noc se naše krize nevyřeší. Já si zápas užil, bylo to drama, naštěstí s dobým koncem pro nás.

Jasně, mohli jsme je v té 4 min PP dorazit a bylo by asi po zápase, to je bez debat. A že tempo z první třetiny nevydrží a rags začnou kousat muselo být jasné každému. Vůbec bych neřekl, že 2. a 3. třetina byly otřesné. Rags začali hrát a začali dotahovat, v první třetině hráli hrozně, což potřebovali změnit. Napadaly jim tam štastné goly a dostali se do zápasu. Pak nás v PP mleli, ale my v naší PP taky měli šanci zápas rozhodnout mnohem dříve, Pavelec tam docela šíleně zastavil dvě dorážky na brankovišti nebo ty dvě šance Mitchella... Rozhodně bych netvrdil, že to byly otřesné dvě třetiny z naší strany, ale to je věc názoru.

Pleky byl strašný u toho golu, kde si nikoho nehlídal, ten gol prdelí, za to nemohl, správně se snažil odtlačit hráče, aby nestínil Carymu, což je chvályhodná činnost. Bohužel ho to trefilo...

Reálný stav mužstva, to je podle mě trochu složitější věc. Je jasné, že Carey přes léto nezapomněl chytat, Max dávat goly atd. atd. Jak je Bergevin idiot, tak má pravdu v tom, že je to vše o sebevědomí a ten tým není tak špatný jak by mohly napovídat naše výsledky a postavení v tabulce. Kandidáti na Cup nejsme, ale tým má rozhodně na víc a neděla bych z našich takové blbce.
 
AvatarReway u nás už asi definitivně končí. Organizace mu nabídla pomoc v tom, aby se dostal zpět do formy, ale on odmítl a chce zpátky domů a rozvázal kontrakt. Neznám jeho verzi, ale opět to přiživuje jeho pověst nespolehlivého hráče a divného člověka. A to bylo řečí, jak chce na sobě makat, aby si někdy za Habs mohl zahrát...

Vůbec jsem nepochopil, co to vyvádíme se Schlemkem. Nejprve je už skoro ready, dává rozhovory jak se těší na zápasy v dresu Habs, je poslán na farmu na rozehrání, odehraje tam zápas a ted snad byl na operaci a je zpět na IR? Trochu divný postup.

Ted nás čekají venku Sens, Wild, Jets, Hawks, očekávání nemám žádné, prostě uvidíme... Lehké to nebude.
 
AvatarTak pro mě osobně to bylo strašný utrpení, protože to, co předvádíme, není vůbec nic pěkného ke koukání! Odehrajem velmi povedenou třetinu, vedeme o tři góly a máme navíc čtyřminutovou přesilovku - místo toho, abychom je dorazili, je tou odfláknutou hrou dostaneme, de facto, zpátky do zápasu a v té době jsem tušil, co přijde. A přišlo, protože další dvě třetiny byly otřesný a Rangers byli postupně mnohem nebezpečnější. To nemluvím ani o způsobu hraní přesilovky i způsoby bránění přesilovky - buď my tu početní výhodu hrajeme tak hrozně pomalu a bez nápadu nebo bráníme naše oslabení hrozně pasivně. Jinak si nedovedu vysvětlit, že při naší přesilovce máme co dělat, abychom se udrželi v pásmu, kdežto soupeř při jeho přesilovce bez problémů roztáčí kolotoč v našem pásmu...smajlik. Ty góly byly zase naprosto strašný - při druhém Mete úplně mimo svou pozici a Price se taky zrovna rychle nepřemístil, třetí a čtvrtý byly "krásnou" vizitkou Plekyho, který tam byl úplně mimo...
Takže pro fakt jediným pozitivem je náš počet vstřelených gólů a hra Danaulta s Gallaghere. Jinak je to absolutní bída a upřímně - po Floridě jsem si myslel, že ta deka z nás může spadnout. Ale ona to není asi deka, on je to reálný stav mužstva, bohužel...
 
29.10.2017 14:46 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarNa rozdiel od Habs sa záložnému celku z Lavalu zatiaľ celkom darí. Obzvlášť taký Daniel Carr má výbornú formu a treba mu dať šancu aj v prvom tíme. Prípadne by nebolo zlé povolať do bránky Charlieho Lindgrena. Carey je aj tak z formy, tak horšie to už byť nemôže. Pridávam tiež video zo včerajšieho zápasu s Torontom Marlies: https://www.youtube.com/watch?v=Q25vojP6Dqo
 
AvatarTo byly nervy... Hodně koukatelný zápas, kterému chyběly snad jen bitky. Stalo se toho tolik, že to ani nejde vše vyzdvihnout, na konci jde stejně hlavně o výsledek a ten mluví pro nás.

Dostali jsme zase hodně smolné goly, naštěstí jsme jich my tentokrát vstřelili víc. Perfektní dnes byli hlavně Danault a Gally, ale pochválit jdou určitě hodně i Webby, Davidson, Shawzi a Carey i přes 4 branky v sítí neodehrál špatný zápas, hodně krát nás tam podržel. Bohužel ty smolné goly, s kterými absolutně nemá šanci nic udělat s kombinací málo střel, které pouštíme mu pořád ty čísla nevylepšuje, ale hlavní jsou výhry, to je hlavní statistika. Budou přibývat výhry, bude se zvyšovat úspěšnost zákroků, ale to hodně předbíhám.

Dokázali jsme konečně vyhrát první třetinu, dali goly zase nějací hráči, kteří to potřebovali, tak ted by to chtělo konečně vyhrát aspon dvakrát za sebou a vytěžit z téhle výhry co nejvíc sebevědomí.
 
AvatarNaštěstí jsme dali dost branek, ale obranná hra je pořád otřesná. Dostáváme hrozně branek od modré, kde špatně blokujeme střely, protože nedostupujeme hráče. Přežijeme oslabení na začátku třetí části, ale dál jsme jako opaření a o vyrovnaní jsme si koledovali. Zase jsme začali hrát až po vyrovnání. Každý zápas je hrozný boj, potřebujeme už pár zápasů, kde nedostaneme víc, jak 2 branky a hlavně víc vítězných zápasů...
 
29.10.2017 09:47 | reagovat
wp2t | wp2t@email.cz
Tak odtěďka - už budou samý výhry včetně těch šestnácti v PO.
Hra nic moc, ale konečně sme se rozstříleli a hráli alespoň s elánem.
Ale velká škoda, že jsme prošvihli ty poslední tři roky, když byl Price opravdu daleko nejlepším gólmanem na světě.
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. New York Rangers
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 19.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík