Montreal překvapil výhrou v Chicagu

06.11.2017, 07:30 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Svůj krám dneska v noci zamkl Charlie Lidngren, který dokázal udržet čisté konto a ještě si připsal o dva zákroky více, než Petr Mrázek v brance Red Wings. Montreal podal skvělý týmový výkon a dva body si za předvedenou hru zcela zasloužil.

Branky a nahrávky: 42. Drouin (Galchenyuk, Morrow), 48. Morrow (Danault, Shaw).

C. Crawford (CHI) - odchytal 57:10 minut, 33 zákroků, úspěšnost 94,3 %
C. Lindgren (MTL) - odchytal 60:00 minut, 38 zákroků, úspěšnost 100,0 %

1. hvězda utkání - Charlie Lindgren (MTL)
2. hvězda utkání - Jonathan Drouin (MTL)
3. hvězda utkání - Joe Morrow (MTL)

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
08.11.2017 08:52 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Je to pravda na konci to byl nervak a točili jsme se v naší třetině jak na matějský. Vydřené 2 body, ale hokej to byl jaksepatří koukal jsem na TSN a komentátoři byli z naší hry odvaření a já taky! Zároveň první domácí zápas po tripu je nejtěžší,hráči obvykle zvolní tempo s tím, že to doma půjde snáz. Jak říkáš Drouin je skvělý hráč, už teď je to rozdílový hráč a doufejme, že bude lepší a lepší. Jsem rád že ho máme ať je Sergachev takovej nebo makovej. Vyzdvihl bych krom jiných Shawa, protože je takový nenápadný, ale co ten tam za zápas odvede černé práce a podstoupí soubojů před brankařem, odcloněním obránců atd. opravdu je nutnost takového dělníka mít a respekt. Lindgren super, jenom mi brnkal na nervy tím jak je při zákrocích často mimo pozici nebo i brankoviště to u Careyho nevidno.
 
AvatarDůležité vítězství, v první části to bylo na jednu bránu, ale vedli jsme jen o gól a Vegas postupem času hru vyrovnali a nakonec nás lehce přestříleli - Lindgren ale znovu výborný! Na konci nás mačkali zle, ale přestáli jsme to a pokud uděláme body s Minnesotou, věřím tomu, že jsme zpátky... Zranění Drouina jsem si ani nevšiml, projížděl jsem ten zápas v rychlosti - jeho ztráta by pro nás byla naprosto fatální, ten kluk si dělá v útočném pásmu téměř co chce...
 
08.11.2017 07:35 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarTretia výhra v rade poteší, kazí to len zranenie Drouina. Hádam to nebude nič vážne.
 
08.11.2017 02:22 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarTak koukam na dnesni match a jsme jasne lepsi,ale vedeme jen o gol po prvni tretine tusim 132 na strely. Doufam ze to bude v podobnem duchu pokracovat.
 
06.11.2017 23:54 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarDuchenuv trejd zase rozvířil plno spekulací a opět je na přetřesu RNH dává to smysl protože Oilers těžce teče do bot. Naposled je dokonce doma podrtil bídný Detroit 0:4.

RNH se naproti tomu letos nebývale daří, 13zapasu 9 bodu.

Akorát nevím jestli jsme pro Oilers tím pravým tanečním partnerem, chtějí jako každý ofenzivního mladého beka. Leda by se pakoval Mete s Galchenyukem, což bych nerad.
 
AvatarReakce na příspěvek:Je to tak, já měl na mysli tohle:
https://www.youtube.com/watch?v=kz5O0h7FsOE

Ale to je doma :D Nevím proč jsem měl zafixováno, že to bylo v Chicagu. Tak či onak je dobře, že jsme to konečně utnuli.


K té výměně, hodně se říká, že Sens obětovali hodně, přitom ztratili Turrise a získali Duchena, čili za ten rozdíl mezi výkony Turrise a Duchena dali velkou protihodnotu. Ale jak říkáš, je v tom hodně prospectů a draftů, což nikdy nelze jednoznačně říct, a GM Sens už udělal pár zprvu nesmyslných výměn, třeba Burrows trade, ale pak se to vyplatilo. Tak uvidíme.


 
AvatarReakce na příspěvek:Tak tak, není v PO vůbec prověřený, takže na takové hodnocení je příliš brzy. Také souhlasím, že Nashville je asi vítězem téhle trojvýměny, i když, de facto, každý dostal to, co chtěl. Ottawa sice obětovala trošku víc, ale vzhledem k tomu, že to jsou pořád jen nadějní mladíci nebo drafty, je problematické hodnotit, zda vydělala či prodělala - nyní rozhodně vydělala.
A k tomu našemu poslednímu vítězství v Chicagu - 27.2.2002, vítězný gól Quintal a je to v přenosu cca v 2:25:30...smajlik. Trenérem tehdy byl...Therrien smajlik.
 
AvatarReakce na příspěvek:Preds a jejich GM Poile dělají samé skvělé kroky a já jim moc fandím. Tým mají fantastický. Turris je další část skládačky, která skvěle zapadá. Na C tak budou mít Johanssena, Turrise a Bonina. To už je síla.

Duchene není hráč pro PO? Jak to někdo může vědět, v PO skoro nic neodehrál, chudák :D
 
06.11.2017 10:46 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarZ tohodle tripu jsem si přál 5-6 bodů a ono to dopadlo takže super! Jen to potvrdit a pokračovat v takovém nasazení i doma a jsme zpátky ve hře.

Co se trejdu týče nedá se než tleskat Predators a jejich managmentu. Turris je dobrej hráč. Sakic sice dostal příděl draftů, ale historie ukazuje, že drtivá většina trejdů kde je superstar // mrtě hráčů a picků = jasná výhra pro toho kdo dostane superstar. Myslím že Avs časem zabrečí až se jim ty picky rozkutálejí a nadraftují smetí. Škoda, Duchena jsem si přál pro nás i když mi to kanadský kamarád rozmlouval s tím, že ho v Mtl nechtějí protože to není hráč do PO.
 
AvatarReakce na příspěvek:Velmi zajímavý trejd, Preds určitě velmi spokojeni a asi i ostatní. Zápas byl parádní, domácí nás několikrát dostali zdarma na kolotoč, ale i díky skvělému Lindgrenovi jsme vše ustáli. Bojovnost na 100 %, tak se mi to líbí. Navíc jsme i my měli výborné šance, přesilovky se tolik nevedli, aktivní hra Chicaga nám dělala problémy. 4 body, jako sen, teď je musíme potvrdit doma.
 
AvatarReakce na příspěvek:Určitě souhlas, v naší situaci ted jsou důlěžité hlavně výhry a body v tabulce. Jestli nás přehráli nebo ne, to je ted vedlější, ty 4 body nám pomůžou v psychice a sebevědomí. Kdyby jsme hráli krásně a 0 bodů, tak je nám to k hovnu že jo. Body jsem nečekal ani já, takže mám opravdu radost.

Zas tak fousaté to podle mě nebude, vyhráli jsme tam v OT, dával Subby gola a pak proběhla ta slavná oslava jak se rozjel, vyskočil a dal hita Carymu a spadl na zem :D To byl tuším rok 2011? Jeden z posledních zápasů sezony. Jestli jsme tam v roce 2002 nevyhráli naposled v základní hrací době, to by možná sedělo.

Co řílkáte na trejd tří týmů? Sakic nakonec tu dardu za Duchena dostal, Sens přišel poměrně draho a Preds přišli poměrně levně k Turrisovi, ale ve výsledku si každý přišel na své a Sens budou v útoku ještě nebezpečnější.
 
AvatarReakce na příspěvek:No, nedávno jsem tu psal, aby si Price dal pauzu a nechal chytat tyhle dva - a hned z prvních dvou zápasů, co chytali, jsou 4 body...smajlik. Já vím, že je to spíš náhoda, ale třeba Lindgren chytal naprosto skvěle a jsem moc rád, že se takhle předvedl proti tak silnému soupeři. I hra celého týmu byla bojovná, i když nutno říct, že Chicago nás přehrálo. O to cennější ta výhra je a upřímně - ani z Winnipegu a natož pak z Chicaga jsem body nečekal. V Chicagu jsme vyhráli poprvé od roku 2002, jestli jsem to správně zaznamenal...
 
AvatarNádhera, taková výhra moc potěší, konečně jsme vyhráli v Chicagu, to už se nestalo hodně dlouho. A ještě s nulou.

Lindgren má tay čísla zatím šílené, byt je to malý vzorek a jen pár zápasů. Ale není vůbec na škodu mít dobrého mladého brankáře.
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Chicago Blackhawks
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 25.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík