Po sérii výher Canadiens načli další sérii. Tentokrát ale proher

10.12.2017, 08:08 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Ještě nedávno se mohli Canadiens chlubit nejlepší formou v celé soutěži. Vítr ale tuhle bilanci odvlál. Po porážce s Calgary nestačil Montreal ani na další celek z Alberty. Navíc schytal doma pořádný výprask. Oilers hrají poměrně divoké duely. Alespoň osm branek padlo ve třech z jejich posledních čtyř duelů.

Branky a nahrávky: 34. Galchenyuk (Petry, Pacioretty), 56. Danault (Froese, Carr) - 8. Cammalleri (Nugent-Hopkins, Maroon), 12. Khaira (R. Strome), 22. Khaira (R. Strome, Russell), 23. Lucic (Draisaitl, McDavid), 43. Klefbom (Letestu, Lucic), 44. Auvitu (McDavid, Puljujärvi).

C. Price (MTL) - odchytal 22:24 minut, 10 zákroků, úspěšnost 71,4 %
A. Niemi (MTL) - odchytal 37:28 minut, 24 zákroků, úspěšnost 92,3 %
L. Brossoit (EDM) - odchytal 59:59 minut, 22 zákroků, úspěšnost 91,7 %

1. hvězda utkání - Jujhar Khaira (EDM)
2. hvězda utkání - Connor McDavid (EDM)
3. hvězda utkání - Milan Lucic (EDM)

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarBody potěší, hra byla zase taková kostrbatá, přesilovky absolutně o ničem - jaký rozdíl v jejich provedení v podání Devils... Vynikající práce Hudona v prodloužení, zaměstnal všechny tři hráče hostů a pak to předložil Plekymu jak na zlatém podnose - a ten se po dvou podobných šancích konečně trefil! Ale jak říkám, z té hry mám hodně rozporuplné pocity...
 
15.12.2017 01:42 | reagovat
Frankie33 | patrick33@seznam.cz
Avatar"Super" začátek.....Benn asi ještě spal :-(
 
13.12.2017 23:19 | reagovat
DenTennessee | dhavas@seznam.cz
Reakce na příspěvek:taky myslím - na takový úrovni nemůžeš bejt manažer / pitomec, můžeš bejt trochu nafoukanej, můžeš bejt pomalejší, hloupější než někdo jinej ale neuděláš to že si nesedneš se svým dlouholetým hráčem a jen mu pošleš smlouvu ber nebo ne / to je přehnaný a pro novináře (si myslím) - poradil agent
 
AvatarReakce na příspěvek:Naprostý souhlas!
 
12.12.2017 21:37 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Ono buhvi jak to bylo,pravdu bude uprostřed. Já zase Markovovi nežeru kecy o tom, že mu o peníze vubec nešlo a podobné nesmysly. Chtěl 2 roky a chtěl nasypat, nechtěl nasypat jen jeden rok, tak šel tam kde nasypáno dostal, tečka. To že teď hraje chudáčka před kanadskými medii je jen vrtění psem, aby nebyl za nenažraného a možná za rok a půl někde v NHL podepsal.
 
AvatarAndrei Markov would have liked to return to Montreal this season, but felt disrespected by Marc Bergevin.

“As an athlete and as a person who spent 16 years of their life in Montreal, I’d have liked it if they had respected me. That’s all I was asking for from the team.”

“I’m going to be honest with you,” Markov told Le Journal de Montreal's Jonathan Bernier. “There was practically no negotiations with Montreal. I got two or three offers from them and they said, ‘Either you sign or you don’t sign.' No one listened to me and no one wanted to listen to me. That’s what happened. So I had the choice to sign on their terms or to leave and find a new team.”

"It wasn’t a question of money, it was a question of the way it was presented to me. We didn’t even talk. I didn’t like the way they made their offer. There were no discussions. Just an offer made and that’s it."

Ještě někdo tady pochybuje o tom, že je Bergevin bezpáteřní a egoistické hovado, jenž nemá základní chování? Kolik příkladů ještě chcete? A ne, neberu si argumenty, když se mi zrovna hodí. Markova jsem v týmu za šílené prachy nechtěl, ale za friendly contract klidně. Určitě by to šlo vyjednat, ale pokud s ním ten hňup ani nemluvil, tak o čem se tady chceme bavit, takhle si leda znovu budujeme pověst týmu, který se ničí sám zevnitř a hlavně kde nikdo dobrovolně nechce hrát. Bergevin je prostě krypl, jenž nemá v křesle GM co dělat.
 
12.12.2017 13:06 | reagovat
Mireaux | lang@mestolysa.cz
Avatarvýměna kapitánů...pacička za Tavarese...smajlik
 
12.12.2017 10:34 | reagovat
DenTennessee | dhavas@seznam.cz
Reakce na příspěvek:upřímně Tavares je jedinej hráč, kterej stojí za ty peníze který bude chtít... jediná alternativa by bylo kdyby se podařilo schrastit hráče za malý peníze, který vystuží útok i obranu - ale to není reálné.

proto možná chápu ten Bergyho úsudek - koupit za hodně peněz hvězdu kolem který se semkne tým a Carey na to nebude s Webbsem sám. Radu by to nebyl i když by se nám teď sakra hodil...
 
AvatarReakce na příspěvek:No nevím jestli je množné číslo na místě, hodně lidí si myslí jak bychom si na sebe ušili bič velkým kontraktem, za to on přece nestojí. Rozdílový, ofenzivní hráč, jenž umí vyhecovat ofenzivu, má obrovský vliv na rozhodování zápasů jak v základní části tak hlavně v OT a nájezdech (jak zase včera ukázal), na co bychom takového hráče měli smajlik

Nevím co s těma prachama chce dělat. Jestli si opravdu myslí na Tavarese nebo zase přivede velkou UFA rybu ve stylu Alznera? smajlik Bude volný Nash, tak proč nepřivést do týmu kopii Maxe. Gol by byl, kdyby Maxe vytrejdoval a podepsal draze a na dlouho Nashe smajlik
 
12.12.2017 00:59 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarTen Radulov nás bude srát ještě hodně dlouho...jak vidno tak letos máme momentálně 11M pod stropem uplně zbytečně... za rok končí 6M pro Plekance kterýmu bych dal smlouvu na rok tak za 2,8-3,2 jinak at si balí kufry a ještě k tomu se bude Caphit zvyšovat o cca 5M naproti tomu u nás nikomu krom Danaulta a 4th linerum nekončí smlouva jen Careymu najede ta vyšší nová, čili nám zůstane kompletní tým jako letos - (bez Hemského) a minimálně 10M pod stropem.
 
AvatarPořád si myslím, že to vysoké číslo v kanadském bodování u Sergacheva je dané stylem Tampy, u nás by rozhodně taková čísla neměl! Ale ta pachuť tu samozřejmě je, zvláště v naší situaci mezi obránci... Je to k nasrání, když se podívám, co jsme ztratili za posledních několik let - McDonagh, Subban, Sergachev... K nim Petry, Schlemko, Mete, Juulsen nebo Jeřábek a měli bychom obranu jako řemen...smajlik. Drouin je jasným přínosem, tady souhlasím s Pardou, že do toho šel Bergevin asi správně, nicméně výše napsané přesto trochu mrzí.
 
11.12.2017 15:45 | reagovat
DenTennessee | dhavas@seznam.cz
Reakce na příspěvek:*ne odpočinutej ale unavenej smajlik
 
11.12.2017 15:44 | reagovat
DenTennessee | dhavas@seznam.cz
já myslím že jsme měli nechat careyho odpočívat, niemi by to možná chytil jako šanci a carey musel být odpočinutej...

pořád ale na PO s tímhle hokejem věřím. Ducks který sleduju na západě mají podobnou situaci ale danou marodkou, jinak na PO určitě maj.

Zbývá mít radost aspoň z Vegas, který podle mě dokazujou že Gallant je jako kouč někde jinde. Protože McPheeho skládání týmu jsem na papíře fakt nebral, ale očividně...
 
AvatarReakce na příspěvek:A to tady ještě nezaznělo, že jsme málem zase inkasovali dva goly během minuty, asi letos už posté, jak Pjuljarvi nastřelil tu tyčku, tuším, že to bylo pár sekund po Khairově golu na 2:0.

Čekal jsem, kdo tady tu mega formu Sergacheva nadhodí... Máš pravdu, tyhle výkony už nemůžou být jen tím, že hraje přesilovky se Stamkomsem, Kucherovem aspol. a že obecně hraje v Tampě, která to letos ofenzivně válí. Třeba Hedman nakopak má snad jen dva goly? Je to šílené. Ale zase jak tady na MB plivu a opravdu jej rád nemám a nepřeju si nic jiného než jeho odchod, tak tohle mu nezazlívám. Byl to trejd skvělého hráče za velký ale neprověřený talent, my bychom potebovali Sergacheva, ale potřebovali jsme i vzpruhu do útoku. Což sice Drouin zatím úplně není nebo ne v každém zápase, ale určitě nehraje zase tak bídně. Spíš představit si třeba Drouina s Raduem v lajně...

Myslím, že boj o PO bude bud jasná záležitost a my půjdeme tabulkou dolů a nebo se o wild card nějak poperem, ale i kdyby, tak co z toho, když nás pak nějaký powerhouse v prvním kole sejme.
 
11.12.2017 09:36 | reagovat
Rexxarus | rexxarus@seznam.cz
AvatarPrice v zápase nepodržel, ať už jde druhý gól víc na vrub jemu nebo obráncům, kteří na něj až příliš spoléhají. Opět jsem nemohl, že se nám "podařilo" dát si vlastňáka, obvyklý podezřelý byl tentokrát Alzner.
Btw Sergačev má víc bodů než kterýkoliv (!!) hráč Habs. Navíc v posledním zápase vstřelil parádní gól, a to mu pořád není ani dvacet. A netvrďte mi tady, že je to jen díky tomu, že hraje v silné Tampě, tolik mladých obránců, kteří dokáží v tomto věku tak suverénně vtrhnout mezi dospělé zase není. Drouin je po zranění beru, avšak pořád ho za tak rozdílové hráče jako byl Radulov neberu. Zatím bohužel je vítězem letního trejdu jednoznačně Yzerman i když ještě nemáme za sebou ani polovinu základní části.

Co se týká umístění nesmíme zapomenout, že Bruins na nás mají 4 matche (a to mají formu, 8-2 v posledních 10 zápasech). Konkurence na hraně je veliká a naše nevyrovnané výkony zaručují spíš vysoký draft pick než místo v play-off.
 
AvatarReakce na příspěvek:Máš pravdu, Nemo pak dobře podržel. Drouin bych neřekl, že byl neviditelný, odehrál si svůj standart, přeci jen po zranění a nemoci od něj nemůžeme hned v prvním zápase chtít zázraky. Mají táhnout i jiní a neděje se to. Jo jak mi chybí vzpruha a myšlenka ofenzívy z lonska, jak jen se ten hráč jmenoval...

Ještě k Priceovi, nasrali mě komentáři jak za debilní komentáře k této druhé brance, tak i u druhé branky Khairy. Že prý se Carey přesunul pozdě. Bylo vidět, jak reaguje na zacloněnou střelu vedle, jenž šla od po jeho levici a hned v momentě, kdy měl puk na dohled, čili když jej míjel, tak se přesouval. Rychleji to opravdu nešlo ale i tak to měl asi udělat rychleji. Slova o blbosti našich hráčů, kteří nepokryli úplně volného Khairu ovšem nezazněla. Opakuji, nechci se tady Caryho zastávat, ale opravdu nevím, co měl s tímto zápasem udělat s tím jak hrál tým před ním.

Ted nás čeká hodně dlouhá pauza a pak to bude mazec.
 
AvatarReakce na příspěvek:Prostě toto se stane, Khaira to zastavil s haluzí. Bohužel zápas jsme prohráli opravdu špatným přístupem v obranném pásmu. Tolik prostoru měli a mohli nám nasázet více, Niemi velmi dobře. Vepředu slabé. Bude to tak, že někdy uděláme sérii výher, ale hned ji zase shodíme stejnou, ne li větší sérií proher. Drouin neviditelný. Teď konečně zase dva zápasy východ, z toho teda jeden venku, takže tam těžko někoho favorizovat. Pak pěkný trip pro nula bodů na západ, nic moc vyhlídky...
 
AvatarReakce na příspěvek:Pořád to nejde. Zkrátka, zkopíroval jsem text z facebooku, hodil jej sem, nějaký komentář pod to a nejde to tady postnout. Mám to teď uložené ve Wordu a ani z něj to sem nejde dát.
 
AvatarZmar nad zmar, posrali jsme na co sáhli a jak říká Míra, nechat si dát šestku od silně se trápícího Edmontonu, to je opravdu vrchol.

Možná mi tady bude někdo nadávat, že se zase zastávám Caryho, ale já ted jeho za druhý gol neviním ani z části! Už několikrát jsem si všiml, že na něj při rozehrávce spoléháme zase až moc, beci ani útočníci mu nenajíždí a on to musí krkolomně posílat po mantinelu nebo to jinak krkolomně rozehrávat. Stačí se na ten gol podívat z mého odkazu, stopněte si to v páté vteřině, oba beci jsou za hráčem Oilers! Ano, hned v momentě, kdy to Carey stopnul za bránou mu najížděl Webber napravo z Caryho pohledu, ale neměl vůbec rychlost a už tam sjížděl Khaira, navíc stopnout puk takhle z výšky si žádá koncentraci a ne to pak hned odpálit. Takže na první pohled možná laxnost Price, z mého pohledu laxnost beků a jak jsem řekl, není to ani zdaleka poprvé.
https://www.youtube.com/watch?v=KXtnhnFiS5E
5. sekunda
 
AvatarKonecne jsem se dostal k tem technickym upravam fora. Zmenil jsem par podstatnych veci, uvidime zda to pomohlo :-) Pokud zde neco nepujde pridat, prosim kontaktujte konkretne CO neslo. Vyzkousim a analyzuji chybu. Diky za pomoc smajlik
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Edmonton Oilers
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 20.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík