Plekanec rozhodl v prodloužení zápas proti Devils

15.12.2017, 07:53 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Tomáš Plekanec se po 18ti zápasech gólově prosadil. Byl to důležitý gól. Zápas proti New Jersey šel po gólech Noesena a Shawa do prodloužení. V něm Hudon od mantinelu propasíroval puk na volného Plekance a ten se nemýlil.

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
16.12.2017 20:57 | reagovat
DenTennessee | dhavas@seznam.cz
nahazuju drobnou změnu - když dneska vyprášíme Ottawu (bojím se opaku) tak místo Larssona zkusme Karlssona a Duchesneho za patchese a webera )) (menší risk Karlsson za Patchese a Hudona)
 
AvatarReakce na příspěvek:Přáteláky se rozhodně nehrají, aby si z jejich výsledků poznal formu mužstva. Ani to není možné, když proti sobě může nastoupit tým s prvním golmanem, prvními dvěma útoky a top obraným párem proti týmu, kde je v bráně třetí brankář a v první lajně hrají hráči ze čtvrté lajny NHL týmu. Do toho ty všechny příklady jako to obehrané lonské Colorado, jak se dařilo mistrovským Pens loni atd., zkrátka tohle neberu jako argument.

Já možná ted budu znít jako blázen, ale trade Sergachev-Drouin mě vůbec chyba nepřijde, není Drouinova chyba, že nemáme v týmu centra, s kterým by mohl něco tvořit, není jeho chyba, že Chucky hraje, když se zrovna dobře vyspí a nebo že si je tak těžké sednout s Maxem, aby to nějak fungovalo. Nebo že Bergevin nepodepsal Radulova, s nímž v lajně mohli být ti dva totální bestie. Jak říkáš, sám nic nezmůže. Není náhoda, že máme jedny z nejhorších základních týmových stats, GA, GF, PP, PK.

Pravda, nebo dát dolů Froeseho, to je asi ještě lepší řešení.
 
AvatarReakce na příspěvek:Nic neříkající pro někoho, mně to třeba něco řeklo - a myslím si, že právě proto se ty přáteláky hrají, ne? A ten tým jsem taky nehodnotil už v létě na papíře, protože tam v tu chvíli (při neznalosti "kvalit" Alznera) vypadal silněji než ve skutečnosti...
U trejdu Sergachev-Drouin jsem byl pořád tak na vážkách, kdotam vlastně víc získal a přikláněl se nakonec k tomu, že oba týmy - nečekal jsem však, že takhle brzy se misky vah převáží na stranu Tampy... Tím vůbec nesnižuju kvality Drouina, je jasný, že k sobě potřebuje ještě další hráče, sám nic nezmůže.
A já bych zase dolů poslal Froese, Deslaurieus se mi celkem líbí.
 
AvatarReakce na příspěvek:Počkej, to tady nemůže nikdo pozměnit svůj názor? Jasně, Míra vše vyčetl z nic neříkající přípravy, ale každý nemůže být tak geniální smajlik (nic ve zlém Míro, jen jsem si rýpnul). Ano, v létě jsem byl optimistický a nabuzený do sezony jako každé léto, protože já vždy tým hodnotím až po nějaké předvedené hře, ne na papíře v srpnu. Ale hodně mi to poslední dobou znechucuje Bergevin, jeho kroky nemají logiku a hlavně žádnou koncepci. Hráči, kteří mají tým vést a dávat goly tomu taky svými výkony nejdou zrovna naproti, tak proto ta ponurá nálada. Říkal jsem to tady už milionkrát, tato sezona podle mě byla jedna z posledních, ne-li poslední, kdy jsme do toho mohli jít all-in. Podepsat Radulova, pokusit se přivést nějakého centra a hlavně přivést smysluplné posily, ne Alznera. Prostě jít all in a pokusit se o SC, dokud nezačala platit Caryho velká smlouva a je pořád mladý, dokud je podepsaný za nic Max a za levno hraje i Chucky. Místo toho Bergevin neudělal nic a já letos poprvé nevidím světlo na konci tunelu. Sorry, jestli tím někoho irituju nebo někoho štve, že jsem po nějakých zápasech změnil názor, ale je to tak.

Michale, zapomněl jsi na Sergacheva u Bolts smajlik Dallas patří mezi mé oblíbené týmy dlouho, Jamie Benn je můj asi nejoblíbenější hráč v NHL mimo Habs a že šel Radu zrovna tam té oblíbenosti jen přidalo, to nepopírám. Preds jsem si zamiloval loni v PO, Subby je jen třešnička na dortu a Bolts upřímně obdivuji, víc v tom nehledej. Ale tím neříkám, že na Habs zanevřu, pořád budou pro mě číslo jedna, ale jen já zkrátka nevidím naši budoucnost moc růžově. Kéž bych se mýlil.

Ale těším se na outdoor zápas, snad se brzy vrátí Lehkonen a oživí sestavu. A doufám, že mi Bergevin nedá důvod tady na něj zase plivat a dolů půjde Deslaurieus a ne DLR nebo snad Carr.

Včera jsem se na insta od srdce zasmál, někteří hráči si nechali oholit vlasy dohola, vypadali vtipně, ale zaujal mě tam Hemák, já skoro zapomněl že je letos v našem týmu smajlik Ale to vystihuje i jeho výkony na ledě- neviditelnost a schopnost rychle na něj zapomenout.
 
15.12.2017 19:46 | reagovat
DenTennessee | dhavas@seznam.cz
Reakce na příspěvek:třeba za Ekmana Larssona - to bych zkusil....i kdybychom se nedostali do PO, tak bychom mohli k tomu získat v létě slušnou posilu a... pohnuli bychom se z místa
 
15.12.2017 19:44 | reagovat
DenTennessee | dhavas@seznam.cz
Reakce na příspěvek:tak jasně - chybí hlad a agresivita - to může změnit několik zápasů, hlavně nesmíme teď vypadnout z té nadějné vítězné vlny.

já jsem z toho taky otrávenej, nebejt Vegas, tak se snad radši ani na výsledky nedívám - protože u Montrealu dostanu vždycky depku - Vegas mi trochu spraví náladu.

Hlavně ať ty kluci fakt bojujou - je jasný, že se ocitli v novym týmu...já bych člověče možná i zariskoval a vyměnil maxe - jestli teď bude mít pár zápasů s bodama a výhodně - za nějakého ofenzivního obránce a Céčko dal Gallymu.
 
15.12.2017 18:21 | reagovat
Frankie33 | patrick33@seznam.cz
AvatarNení to růžové ale ani beznadějné. Náznaky tam jsou, tak je potřeba věřit, že se z náznaků stane pravidlo. Včera jsme nehráli špatně, měli jsme taky štěstí (dvě tyčky), ale jinak to nebylo úplně zlé. Benn mě naštval u gólu, ale pak hrál celý zápas skvěle. Na některých je ale moc vidět že je to "nebere" a to se hlavně musí změnit. GO HABS GO
 
AvatarReakce na příspěvek:A neříkal jsem to tu už v přípravě...smajlik? Ale to bych se opakoval... Michal má pravdu, ten tvůj názor se nyní dost liší.
 
AvatarReakce na příspěvek:Já Tě moc nechápu, tys totálně otočil svůj názor a propadl jsi depresi, že je všechno špatně, všichni jsou špatní, atd. Nevím no, sezóna není z nejlepších, ale zatím není ani ztracená. Jsme níže, než každý čekal, ale co už. Vše se může ještě otočit, ten tým určitě na PO má. Ano, u Preds Subban, u Stars Radulov a Bolt hrají nejlepší hokej z celé NHL...
 
AvatarDevils bez Halla, Johansoba a Palmieriho, ale i tak nás málem dali, moc nechybělo. Výhra vždy potěší, ale pořád je ve mě pachuť z toho jak ten tým vypadá a abych pravdu řekl, tak si sezonu vůbec neužívám a přistihl jsem se, jak mě víc baví sestřihy Preds, Stars nebo Bolts než většina zápasů Habs...
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. New Jersey Devils
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 19.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík