Přetahovaná ve Vancouveru dopadla lépe pro Montreal

20.12.2017, 07:59 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Přestřelku v západní Kanadě zvládl Montreal i bez obránce Shey Webera. Čtyři body a také svůj jubilejní desátý hattrick v NHL zaznamenal Thomas Vanek. Mimochodem devátý dával ještě v dresu Montrealu.

Branky a nahrávky: 12. Vanek (D. Pouliot, Gagner), 36. Vanek (Biega, Eriksson), 38. D. Sedin (Vanek, Gudbranson), 54. Boeser (D. Sedin, H. Sedin), 59. Vanek (Boeser, H. Sedin) - 17. Carr (Schlemko, Hudon), 28. Deslauriers (Froese, Petry), 38. Deslauriers (Carr, Alzner), 40. Petry (Shaw), 42. Byron (Pacioretty, Drouin), 58. Galchenyuk (Danault), 60. Danault (Pacioretty, Plekanec).

A. Nilsson (VAN) - odchytal 58:09 minut, 25 zákroků, úspěšnost 80,7 %
C. Price (MTL) - odchytal 60:00 minut, 34 zákroků, úspěšnost 87,2 %

1. hvězda utkání - Thomas Vanek (VAN)
2. hvězda utkání - Nicolas Deslauriers (MTL)
3. hvězda utkání - Jeff Petry (MTL)

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarPřesvědčivý výkon jen škoda, že jsme to zase nechali tak zdramatizovat a vrátit soupeře do zápasu. Ale jinak moc není co vytýkat, žádná nádhera to nebyla, ale W v Calgary se hodně počítá.

Čtvrtá lajna jede, já Deslauriese posílal na farmu na úkor Carra, ale po výborných výkonech nikdo neputoval na tribunu ani po návratu Lehkonena a Černý Petr zbyl na Hudona, což je škoda, ale ono v současné době asi nešlo jinak, nicméně dlouhodobě to určitě takhle nepůjde. Jsem zvědav, zda zítra bude v bráně Niemi nebo zase Carey.
 
AvatarReakce na příspěvek:Zápas jsem sice viděl až ke konci a goly jen ze sestřihu, ale i tak věřím, že jsme byli lepší. Souhlasím s Deslauriersem, celá čtvrtá formace předvedla dobrý výkon. Jen mě naštvalo, že jsme to flames nechali zdramatizovat. Body ale potěší a navíc v Calgary jsem je čekal ještě méně než ve Vancouveru. Dnes Edmonton, bylo by dobré vyhrát. Myslím, že u nás bohužel 3 výhry v řadě nic neřeší.
 
23.12.2017 09:52 | reagovat
DenTennessee | dhavas@seznam.cz
Reakce na příspěvek:Wow. Kluci ze čtvrtý rulezz. Byron je spolehlivej centr, Carr velice dobře vybavenej útočník a Nick je mi vyloženě sympatickej tím, jak nečekaně dělá dravě druhýho Gallyho a směje se u toho od ucha k uchu :))

Návrat Lehka je taky pozitivní zpráva, ten by mohl probudit první útok.

zajímavá možnost:
https://awinninghabit.com/2017/12/22/montreal-canadiens-max-pacioretty-trade-rumors-calgary/

jen se bojím, že Jankowski je zase prospect který prošel NCAA a mohl by tímpádem dopadnout jako ne špatný, ale rozhodně přeceněný Mac Mcarron.

V AHL body sbíral, ale nehrál v juniorských výběrech, který by tu kvalitu mohly potvrdit... co myslíte? Centr by se hodil a je z hokejový rodiny (vzdálenej příbuznej věže z Pis(z)y Roba Blakea)))
 
AvatarReakce na příspěvek:Jo, mně se taky líbí a spíš jsem tam posílal Froeseho - ten ale dnes také velmi dobrý, ostatně jako celý čtvrtý útok, který hraje poslední dobou skvěle. Byli jsme lepším mužstvem a pokud bychom na závěr ty body ztratili, byl by to pech. V součtu času určitě tak 2/3 zápasu jsme domácí k ničemu vážnému nepustili a byli velmi aktivní - takhle se mi to líbí...smajlik.
B2B zápas v Edmontonu asi bude těžší, ale už teď jsme udělali víc bodů, než jsem čekal z celého tripu... smajlik
 
23.12.2017 05:25 | reagovat
Frankie33 | patrick33@seznam.cz
AvatarKdo tady hulákal Deslauriers na farmu? Podle mě ten kluk hraje dobře sbírá body.
 
22.12.2017 16:24 | reagovat
DenTennessee | dhavas@seznam.cz
Reakce na příspěvek:Julien by moh vyjet do třetího obranýho páru smajlik Mimochodem hezký Vánoce, když už maj Habs skoro stejný dresy jako Santa Claus)))
 
AvatarReakce na příspěvek:Chápu, nás tlačí bota kromě brankoviště všude, takže OEL by se hodil stejně jako šikovní útočníci a vysoké drafty, to si nevybereš.
 
22.12.2017 09:40 | reagovat
DenTennessee | dhavas@seznam.cz
Reakce na příspěvek:vím co myslíš - ale podle mě musíme vsadit na to, že se chucky, lehko a scherbak prosadí do prvních dvou útoků a že to nevzdáme - dalšího mladýho útočníka a drafty podle mě nepotřebujeme tolik jako ulevit Webberovi a vystužit obranu a přechod do útočný pásma.

- jako Juulsen snad takovým hráčem bude taky, ale třeba Preds taky začínali odzadu budovat tým, chicago taky (i když dorazil v zápětí i Kane:) - pokud nedostaneš Crosbyho a Ovečkina, tak je to jistější varianta... smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Carr jede, ale zase platí pořád, že to je bottom 6 hráč.

Když nám odejde takový střelec, tak bychom nutně za něj potřebovali mladého útočníka a drafty, pokud si teda MB přizná, že potřebujeme rebuild.
 
21.12.2017 15:10 | reagovat
DenTennessee | dhavas@seznam.cz
Reakce na příspěvek:No... tak jsem to nevydržel a stejně na výsledky koukám samozřejmě :D

Hele Carr má statistiku jakou měl na začátku minulý sezóny tušim Chucky - jako 9 bodů v osmi zápasech a plus 6 ze čtvrtý lajny? Vůbec bych se nebál ho poslat do prvního útoku a o tréniniích zkoušel možná i jako centra (tak bych přál chuckymu a drouinovi aby se mohli na to vykašlat a bejt křídlama)

No, jsem zvědav. Za trejdem Patchese za Larssona si pořád stojím - kdybychom měli jeho a zdravýho Webse s Petrym, máme tři poměrně elitní beky.
 
AvatarČlověk se probudí, 13. minuta a stav 5:3, přijedu do práce a 7:5 smajlik Šílený zápas plný naších chyb, top 3 hráč z předbrankového prostoru Vanek a třikrát sám, Pleky u třetí brány smajlik Chudák Carey, naštěstí nám to tam napadlo.

CJ dal zpět do kupy Maxe a Drouina navzdory jejim dřívějším nezdarům, ale včera tak hrozně nevypadali. Tak uvidíme.

Čtvrtá lajna opravdu funguje, Carr má skoro bod na zápas, šílené.
Zranění Webbyho nepotěší, ale aspon mají prostor jiní na to se předvést, Petry se zase ukázal v dobrém světle. A teď jsme čerstvě povolali Lernouta do Calgary.



 
AvatarReakce na příspěvek:Byla to dobrá přetahovaná, hodně to tam napadalo, ale na obě strany, takže cenné dva body. Již teď máme o dva body více než jsem očekával, že získáme. Třeba se ještě něco podaří ulovit...
 
AvatarHodně divoký zápas, je snad už klasikou, že se proti nám extrémně daří našim bývalým hráčům... Ale velká pochvala celému čtvrtému útoku, hráli výborně a korunovali to 3 góly! Velmi dobrý zápas odehrál také Petry, jeho dělovka na konci druhé části neměla chybu. Dostali jsme moc gólů, to není úplně dobrá vizitka naší defenzivní práce... Celkově ale úplně jiné představení než venku v Ottawě.
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Vancouver Canucks
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 29.03
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Tak to Motor bohužel nedotáhl. Zase Popeláři Binec s ... | více
  • Motor si ten postup zaslouží daleko víc. Hra Třince ... | více
  • A nyní už 3-3 smajlik smajlik smajlik! Třinec je ... | více
  • Mi cizinci v ELH nevadi, vadi mi bridilove jako ... | více
  • Nemohu si to odpustit, sorry - MOTOOR!!! I když ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík