Nový rok, starý Montreal

03.01.2018, 07:13 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Canadiens v novém roce pokračují jako v tom starém - prohrou. Tentokrát si veze z Bell centre výhru San José. Žraloci v pohodě zvítězili 4:1, za domácí se prosadil pouze Byron. Canadiens na hranici play-off ztrácí stále více bodu, nicméně upřímně, co by tento tým v play-off čekalo...

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarReakce na příspěvek:Na to raději ani nemyslet...
 
AvatarReakce na příspěvek:Drouin je neviditelný od návratu po zranění, navíc si neodpustí minimálně jeden totální námaz v každém zápase. Nevím, co se s ním děje, každopádně mu to nešlape jako skoro každému u nás...
 
AvatarReakce na příspěvek:Pořád mi vrtá hlavou, jak by to fungovalo, kdyby nedošlo k těm výměnám a my měli tyhle obránce: Suban, Petry, Sergachev, Benn, Mete, Schlemko, Jeřábek, Juulsen...smajlik. Jinak ještě k zápasu - Drouin úplně nevýrazný a neviditelný, příjemně mě naopak překvapilo nasazení Jeřábka do prodloužení, kde se ukázal velmi dobře.
 
AvatarReakce na příspěvek:Jo Pricer a jeho save by Hašek smajlik smajlik smajlik

Jinak přesně jak říkáš... Na Tampu je vyloženě radost se dívat a je to pro mě a vždy byl velice sympatický mančaft se spoustou sympatických a super hřáčů, takže jim letos budu hodně fandit v bojích o SC.
 
AvatarPřesně, jak se tu píše - fajn vítězství, které ale absolutně nic neřeší. Navíc hodně se štěstím, herně jsme byli opět někde jinde než Tampa - tady člověk vidí ten obrovský rozdíl v útočné i obranné fázi, hlavně tedy v bruslení a technické vyspělosti hráčů... Price v prodloužení famózní zákrok, i když to bylo spíš velké štěstí.
Sergachev sice namáznul Pacimu, ale jinak je radost na ten jeho klid se dívat smajlik.
 
AvatarReakce na příspěvek:Jo na Montyho jsem zapomněl. Za mě asi ok, Niemi se podle mě zatím vyplácí, je o fous levnější a hlavně mu letos končí smlouva. Kdežto Monty jí má ještě na jeden rok. Já byl s ním vždy spokojen, ale MB dělá asi prostor pro Lindgrena.
 
AvatarPěkné vítězství, ale až jich bude dalších 8 v řadě, tak by to něco znamenalo. Price vynikající, tam není co dodat, ale my opět dali jednu branku. Vlastně tam není také co dodat. Paci konečně proměnil jednu ze svých x šancí. Mohl by se nakopnout...
 
05.01.2018 08:17 | reagovat
Rexxarus | rexxarus@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Nj hodně klika, Kučerov tam jel ve třetí třetině v úniku a pak taky ta Careyho akrobacie v prodloužení, to se jen tak nevidí. Maxův gól je fajn, nicméně dneska se prostě na gól či dva vyhrávat nedá.

P. S. Co říkáte na trejd Montoyi?
 
AvatarFajn výhra nad nejlepším týmem ligy, trochu si zvednout sebevědomí. Ovšem nic to neřeší a fakt, že jsme vyhráli s jední vstřelným golem... Od toho si opravdu moc slibovat nejde.

Carey má seriously Vezina formu od návratu po zranění, jeho čísla do návratu musí být fantastické. Ale takhle to samozřejmě nefunguje a ten hrozný začátek ho táhne dolů. Včera byl famozní.

Sergachev zavzpomínal na lonskou sezonu a krásně nahrál Maxovi, který to konečně prubnul po 13 zápasech. Uvidíme jak bude Max hrát dál.
 
04.01.2018 13:01 | reagovat
Rexxarus | rexxarus@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:No nebyl by to nejhorší nápad, avšak Sakic by byl blázen, kdyby na něco podobného přistoupil. Colorado reálně bojuje o play-off a právě MacKinnon to neskutečně táhne (39 zápasů 48 bodů). Zbavovat se hráče, který je v takovém laufu a na němž se dá stavět 10 a více let je utopie. To spíš Bergevin počká, až Pacciorretyho hodnota ještě klesne a pak ho trejdne za 2-3. kolo draftu a za dva hráče do třetí a čtvrté lajny, jak je u nás zvykem. Dokud se ale nevymění celé vedení odshora dolů (včetně scoutingu a lidí co mají na starost výchovu mladých hráčů), tak nemá smysl řešit co dál.
 
04.01.2018 09:51 | reagovat
Mireaux | lang@mestolysa.cz
Avatarstarý Montreal ?
..ten získával SC, jak na běžícím pásu a když náhodou ne, tak rozhodně nebyl všem pro smích...spíš bych řekl nový Montreal...

asi je majitel spokojený...já být majitelem, tak jdu za GM a nařídím, ať se udělá něco šíleného... :)

třeba Paci, Pleky, Alzy za MacKinnona a kdyby Sakic váhal tak bych mu přihodil všechny naše draftové volby pro rok 2018 ( ty mají v našem podání cenu pytle puků...jediný smysl utěšovat se draftem by bylo vyhrát draftovou volbu, protože jak budeme draftovat třeba až z 2 nebo 3 místa, tak přivedem do týmu akorát dalšího Galchenyuka)
 
03.01.2018 17:25 | reagovat
DenTennessee | dhavas@seznam.cz
Reakce na příspěvek:je to zoufalství, máš pravdu - zároveň Ikonen, Poehling ani Mete úplně nezářej ani na WJC - hrajou dobře, ale nejsou to stand-out hvězdy turnaje - to ani zdaleka:(

když se podívám na oblíbený Ducks, kterym se vrátili marodka, v brance se jim střídá Miller s Gibsonem a management mají stabílní už hodně dlouho, tak si říkám k čemu si hrát na plány.

jde o to mít fungující organizaci a to my nejsme bohužel už dlouho - na obranu Bergyho nutno dodat že chvíli ten systém dával rozum a fakt si myslím, že Pkej by neodešel kdyby Therrien měl dostatečnou autoritu a nebyl sám egoman (kam se hrabe podle mě Bergy).

já vím že tady dávám jednu spekulaci za druhou ale to jsou fakt takový výkřiky :D nemyslím to tak vážně, ale proč proboha nevezmeme Bouchera, kterýho jsme si vychovali ve chvíli jeho rozkvětu, proč jsme nereagovali na jalovou hru už za Therriena - i když se dařilo, tak bylo vidět, že ten koncept nefunguje a možná - proč máme proboha tak špatnou farmu a ne osobnosti co by ty hráči vedly.

možná k nám nechtěj.

druhá věc je, že na papíru prostě útok nevypadal tak zoufale a centr by to asi nevytrhl. problém je v chybějícím ofenzivním bekovi.

ale Sergachev by u nasty možná byl i třetinovej oproti tampě, s tím jak hrajeme.
 
AvatarMá vůbec cenu to komentovat? Jediný vstřelený usnoplený gol a ještě při dvojnásobné PP, to se fakt není čím chlubit. 4 GF za 5 zápasů, tak to je taky slušná trága. Ale však co, my můžeme odmítat UFA ofenzivní hráče, místo PMD podepsat defenzivní vemeno a pořád ze sebe dělat chudáčky, jak nejde sehnat první centr. Bergevinův plán v roku 6 vypadá opravdu vydařeně. Nevím jak pro vás, ale pro mě je Bergevin úplně stejný šašek jako Gauthier.
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. San Jose Sharks
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 18.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Savard je rozporuplna osobnost, veteran, oblíbený v kabine, ale ... | více
  • Jinak k tomu přirovnání Hutsona - ano, malinko připomíná ... | více
  • Hutson - minule první zápas a první bod, dnes ... | více
  • Výborně napsané Pardo, kloubouk dolů. Souhlasím se vším. Myslím, ... | více
  • Neřekl bych, že to byla nevydařená sezóna, spíš tato ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík