Price vs Tampa, 2:1 po nájezdech

05.01.2018, 12:19 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Po pěti porážkách se v Montrealu konečně dočkali vítězství a rovnou proti letošnímu suverénovi z Tampy Bay. Carey Price byl hlavní postavou vítězství, když pochytal čtyřiačtyřicet střel soupeře.

Branky a nahrávky: 21. Pacioretty, rozh. náj. Byron - 22. Kučerov (Stamkos, Hedman)

C. Price (MTL) - odchytal 64:58 minut, 44 zákroků, úspěšnost 97,8 %
A. Vasilevskij (TBL) - odchytal 65:00 minut, 37 zákroků, úspěšnost 97,4 %

1. Carey Price (MTL)
2. Andrej Vasilevskij (TBL)
3. Max Pacioretty (MTL)

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarReakce na příspěvek:Tak samozřejme, že by to dávalo smysl, kdyby byl 100% zdravý, bez toho nemá smysl žádné angažmá. Jinak si myslím, že by to žádné protrpení nemuselo být, místo by u nás měl a doklepal by to stylově a to že nebudeme v PO je pro něj spíš lepší, protože ač já pořád věřím i v 46-ti letého (zdravého) Jágra, tak na PO, kde je hokej ještě o level jinde, už mu nevěřím a tam by se trápil. U nás s Plekym a Gallym v lajně, proč ne, moc by mě to bavilo.

Carr taky nevím, vypadl ze sestavy měl jsem za to jen na úkor DLR, jenž byl dlouho mimo, ale ted je nějak dýl mimo, bud se Julienovi líbí hra DLR a nebo se zranil, ale to jsem se nikde nedočetl.
 
AvatarReakce na příspěvek:Myslím, že ani pro Jágra by to nebylo dobré protrpět si zbytek takovéhle sezóny u nás - navíc by toho asi moc neodehrál vzhledem k jeho dosavadním zdravotním trablím... Mně to z žádného pohledu nedává smysl - to by jako byl druhý Rosický na Spartě...?
Co se beků týče, tak Schlemko určitě není špatný, rozhodně patří k našim lepším bruslařům z obránců. S Morrowem souhlas, i když pořád je tohle všechno lepší než Alzner - ten ale bude hrát pořád. Takže než se vrátí Weber, měli by hrát Petry, Alzner (když tedy musí...), Benn, Mete, Schlemko, Jeřábek. Scherbaka byla veliká škoda, že se zranil, protože v té době vypadal, že by mohl zakotvit v prvním mužstvu nastálo - jestli je už nyní úplně fit, určitě jsem pro. A co je vlastně s Carrem...?
K zápasu - byli jsme lepší, jenom jsme si to zbytečně zkomplikovali, když už jsme vedli 2-0. Ale to je klasika - jenom Hudon kolik zazdil šancí...smajlik.
 
08.01.2018 11:15 | reagovat
DenTennessee | dhavas@seznam.cz
Reakce na příspěvek:smajlik bohužel jsem moh vynechat - je škoda že u canadiens se často raduješ, že se stalo aspoň zemětřesení místo abychom sledovali finále SC ... jsem z toho prostě smutnej.

a u Bergyho si myslím, že až na handling farmy (i když tam se snažil a Laval je asi upgrade oproti St Johns, ale Lefebvre mě nebaví) a Radua neměl úplně hroznej záznam.

Radua přivedl on, bohužel za něj možná obětoval PKeje, aby přivedl Shea, který měl být Raduovi oporou při návratu (bál se, že s Pkejem to bude moc náročný duo?) no a nakonec o něj přišel stejně...

Myslím, že jsme zažili horší GM, jak už jsem psal, ale jo - ta změna je potřeba pokud odteď nebudem vyhrávat každej zápas a rozdílem třídy. :)))
 
AvatarReakce na příspěvek:Vážně jsi dal do jedné věty Bergevin skončí a bohužel? :D Bohužel je, že tam pořád je.

Na Nucks umíme, i když jsme si zase pohrávali s osudem a ztratili vedení 2:0, ale co jsem viděl a četl, tak jsme byli lepší a vyhráli zaslouženě. Šokoval mě TOI Gallyho a Plekyho stejně jako gol toho vemena s číslem 22.
 
08.01.2018 02:53 | reagovat
DenTennessee | dhavas@seznam.cz
ted se ukaze jak je na tom Molson jako majitel s manazerskymi skills a kdo byl tak trochu loutkou.

bergevin skonci to je uz bohuzel jasne - pokud se nestane nejaka silenost typu toho ze se bergy stane prezidentem jako se uz parkrat stalo jinde v lize (snad ne)

-kazdopadne dokud neskonci a molson se projevi jako dobry manazer a prezident, nedočkáme se zadny vymeny pokud to nebude bullseye (pro me treba patches za duchenea) a bergy bude uz jen čekat na zazracnou snuru vyher jako loni

-potom doufam ze bude julien hrat co nejvic jerabka s metem na ukor schlemka a morrowea

a ze se povolani docka na par zapasu scherbak protoze tusim ze stejne nemuze jako mete na olympiadu

jardu bych klidne bral-nemame co ztratit a jestli chudak nebude jen na tiskovkach, moh by si i docela zahrat a hlavne nabudit tym a zejmena chuckyho

nemuselo by to byt zly...a jak pise parda-levny boost pro zklamany fans
 
08.01.2018 01:28 | reagovat
Frankie33 | patrick33@seznam.cz
AvatarKárl to je hráč. Šance jsou, ale naše klasické "proměňování"....
 
AvatarReakce na příspěvek:Však neřešil by u nás vůbec nic, sezona je ted definitivně v trapu, ale bylo by to lákadlo a fajn pohled vidět takovou legendu v nejkrásnějším dresu. Navíc dobrý marketingový tah a marketing je už dnes věc, co by měla zajímat i Molsona, fans v Montrealu začínají být hodně nasraní a přestává být zájem o lístky. A peněženka, to je nejslabší místo každého businessmana, i Molsona. Zkrátka by to bylo fajn zpestření sezony, kde už není o co hrát. Ale nestane se to, Bergevin Jágra nechtěl dřív, nebude ho tedy asi chtít ani ted.

Podpis Price je hodně ošemetná věc. Už jsem slyšel názory, že měl MB počkat až skončí tato sezona- nesmysl, velké hvězdy se vždy podepisují takhle dopředu. Nebo že jej měl vytrejdovat- nesmysl, loni jsme byli všichni ohledně víry v tento klub jinde, nikdo nečekal takovou trágu a že Bergevin tak posere další změny. Navíc jak říkáš, někdo by to bral, ale většina fans by ho sežrala.
Zkrátka je problém, že je Carey brankář. Na tak vratké pozici mít tak dobře placeného chlapa je risk, za to nemůže Carey ani Bergevin. Oilers se zraní McDavid, samozřejmě jim bude děsně chybět, ale jde částečně nahradit. U nás to je prostě průser.

Čili takhle z toho Bergevina neviním, já bych Caryho takhle podepsal taky. Viním ho z toho, že nepodepsal správně další hráče, bez koncepce, bez toho aby do toho šel all-in, když máme největší opory plus mínus v prime letech... Ale to bych se jen opakoval.
 
AvatarReakce na příspěvek:Já spíš myslel, že si děláš srandu... JJ by opravdu nic neřešil, měli jsme ho lapnout, jak šel na Floridu, to by byl kauf ještě... Jinak mladí se ukázali a Zadina opravdu výborný. Článek zajímavý, je v něm určitě dost pravdy, ale souhlas, Drouin dobrý. To, že Sergačev je teď kde je, je zásluhou hry Tampy. U nás by byl ve stejných sračkách jako ostatní. Já s Pricem celkem souhlasím, bohužel u nás nebylo jiného zbytí, nedokáži si představit, že bychom ho nepodepsali, to by fanoušci asi nezvládli po ztrátě Subbana...
 
AvatarReakce na příspěvek:To se nestane a popravdě, ani bych to v současné době nechtěl - pro nás nic neřešící.
 
07.01.2018 15:45 | reagovat
Radulov | berserker777@seznam.cz
Já sledoval mistrák celkem dost a musím říct ,že jsem od dahlina čekal víc..mnohem víc mě nadchnul Boqvist,Andersson nebo z Kostin a kanadský Kyrou..jinak Zadina fantazie hrozně se mi líbil..toho bych si u nás dokázal představit smajlik ale nebyl jediný kluci jako Nečas,Reichel,Chytil hráli taky parádně..byla radost na ně koukat i když jsme skončili "jen" čtvrtí.Alespon pro mě je to úspěch po letech zmaru.

Jarda u nás? Zní to hezky ale k tomu nedojde smajlik
 
AvatarJJ asi končí v Calgary, šup s ním k nám, to by byla fantazie!!! A kdyby se uzdravil a ten rekord překonal u nás, nejlépe doma v Bell Centre. Ale to asi zůstane u snu.
 
AvatarVelice dobrý článek
http://montrealgazette.com/sports/hockey/nhl/montreal-canadiens/what-the-puck-time-to-fire-montreal-canadiens-gm-marc-bergevin

Jedině nesouhlasím s kritikou kvůli tradu Drouina a smlouvě pro Careyho
 
AvatarSledovali jste někdo víc WC U20? Já co jsem viděl, tak Mete nijak nezářil, ale své si odehrál, nějaké body, ale vůbec nevím jakého charakteru bylo to zranění, jež ho připravilo o čtvrtfinále.
Poehling měl podle mě spíš defenzivní úkoly, i když byl na ledě hodně a centroval snad dokonce 1. lajně? U těch mladých to jde někdy špatně poznat, která to je lajna :D

Na šampionátu byli i hráči, jenž letos teprve budou draftování, což nás doufám bude hodně zajímat. Dahlin je samozřejmě famozní, mě se moc líbil náš Zadina. Podle mě je to sniper od přírody, jde to na něm vidět. A co jsem viděl zápasy USA, tak se mi moc líbil Brady Tkachuk, velký centr, nezlobil bych se, kdyby na nás vyšel.
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Tampa Bay Lightning
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 20.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík