Ani 56 střel na dva body nestačilo

16.01.2018, 07:32 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Montreal byl v zápase jednoznačně aktivnější, na branku soupeře vyslal hned šestapadesát střel, i tak ale nedokázal získat dva body. V brance Islanders úřadoval Thomas Greiss, který má největší podíl na tom, že hosté vyhráli 5:4 po prodloužení.

Branky a nahrávky: 9. Deslauriers (Jeřábek), 13. Byron (Schlemko), 40. Drouin (Galchenyuk, Jeřábek), 54. Pacioretty (Petry, Galchenyuk) - 2. Beauvillier (Barzal), 7. Barzal (Eberle), 23. Pelech (Barzal, Eberle), 26. Tavares, 62. Tavares (Hickey).

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarTak po první třetině můžeme naprosto jasně vidět, proč jsme tam, kde jsme - totální nevyrovnanost výkonů a neschopnost navázat na celkem kvalitní hru alespoň v pěti zápasech po sobě! Zatím působíme úplně tragickým dojmem, jsme pomalí, bez nápadu, neschopní se z obranného pásma dostat jinak než vyhozením puku, žádný náznak kombinace - prostě nic! A nic na tom nemění ani fakt, že jsme dali góla hned v první minutě (první Jeřábkův a hodně náhodný...). Pokud to takhle půjde dál, odjedeme s výpraskem!
 
AvatarReakce na příspěvek:Pleky by tam byl určitě lepší volba, ale CJ nechce rozdělovat Plekyho s Gallym, kteří snad jediní v týmu mají opravdu nerozdělitelnou chemii, podle mě dobrý tah. DLR bych tam nechal, tím asi nejde nic zkazit a víc možností stejně nemáme. A párkrát už takhle hráli, nic z toho nebylo, ale nevypadalo to špatně, tak uvidíme.
 
AvatarReakce na příspěvek:De La Rose nemůže hrát prvního centra, to není hráč ofenzivně stavěný - to už tam může hrát raději Pleky, pořád má víc ofenzivních schopností než mladý Švéd. Byron na centru je fakt tah mimo, není tam zvyklý a je to vidět. Hemský se snad v nejbližší době nezařadí, taky nevím, kde by se on v jeho "formě" mohl momentálně uplatnit...
 
AvatarGalchenyuk – de la Rose – Drouin
Pacioretty – Byron – Hudon
Lehkonen – Plekanec – Gallagher
Deslauriers – Froese – Carr
Hemsky (no contact)

Alzner – Petry
Benn – Jerabek
Mete – Schlemko
Morrow

Byron opět na centru, to je bída...
Hemák už trénuje, dokážete si představit, že by on měl někoho vytlačit? smajlik
 
17.01.2018 09:32 | reagovat
DenTennessee | dhavas@seznam.cz
spíš je mi líto jak carey není součástí lepší etapy - nějakýho týmu, ale na druhou stranu - stát se může cokoli a tým se zvedne. Třeba tahle kanonáda je tomu začátkem smajlik

napadlo mě zkusit v prvním útoku De La Rose a hned jsem to na FB viděl, že zkoušej trénovat s první lajnou Chucky Drouiny a ve středu De La Rose.

No - víc alternativ moc nemáme.
 
17.01.2018 08:19 | reagovat
Frankie33 | patrick33@seznam.cz
AvatarTak koukám že už by se měnil i Price... stačí si vzpomenout jaká doba temna přišla když odešel ten nejlepší... Ten tým není úplně špatnej, ale něco tomu prostě chybí (nemyslím jen 1. centr a pořádnej obránce). Věřím v lepší zítřky.
 
16.01.2018 23:02 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Dalšího Roye si nemůžeme dovolit.
 
16.01.2018 17:22 | reagovat
DenTennessee | dhavas@seznam.cz
Reakce na příspěvek:Nemáme individuality - a bohužel ani Max jí není. Má dobrou střelu, fyzickou postavu, ale Drouin a Chucky v to snad teprve vyrostou.

V těhle zápasech prostě chybí Radu. Je mi líto Careyho. Možná bych mu šanci tím trejdem - třeba do edmontonu dal. Ale zítra něco takovýho určitě odvolám. smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Řekl bych, že směrem dopředu se toho herně nedá moc vytknout - byli jsme celý zápas aktivnější, bojovali, stříleli... Ale právě tady byl ten zásadní rozdíl - my stříleli tím naším jalovým stylem, kdežto Islanders disponují útočníky úplně jiných střeleckých kvalit a je radost se dívat na takového Barzala nebo Tavarese...smajlik. Góly jsme dostávali po rychlých přechodech do našeho pásma, kdy bránící hráči vůbec nestíhali (Benn s Jeřábkem u dvou prvních gólů...). Pak stupidní chyba v oslabení a Tavares je prostě pan hráč, tak to je! Do toho všeho tentokrát dementní rozhodčí, kteří nás vylučovali i za podklouznutí Eberleho (ještě při tom srazil Byrona, který mohl jít ve dvou sám na gólmana - místo toho šel za katr smajlik). I prodloužení jsme hráli celkem aktivně, ale pak jsme zase nechali strašně prostoru jejich útočníkům v našem pásmu a Jeřábek si před brankou prostě s Tavaresem neporadil, no...
 
AvatarPro Price hodně smutné utkání. První střela gol, v podstatě druhá pořádná také. V prodloužení super zákrok, ale k ničemu, když my svoji pořádnou šanci nevyužili. Když se naučíme dávat více branek, tak hned zase víc dostaneme. V oslabení po dementní přihrávce, nedostoupení hráče, z brejku, atd. Mohly být opět 2 body...
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. New York Islanders
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 19.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
  • Rika, neříká, to je jedno, ale Savard mel i ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík