Laviny Montreal nezasypaly

24.01.2018, 07:59 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Za Montreal se prosadil především Drouin (1+2). Série vyhraných duelů Colorada se tak zastavila na deseti.

Branky a nahrávky: 26. Deslauriers (Drouin, Galchenyuk), 28. Galchenyuk (Byron, Drouin), 53. Drouin (Petry, Alzner), 59. Gallagher (Plekanec) - 55. MacKinnon (E. Johnson, Landeskog), 60. Compher (Jakupov).

C. Price (MTL) - odchytal 59:54 minut, 20 zákroků, úspěšnost 90,9 %
J. Bernier (COL) - odchytal 59:43 minut, 36 zákroků, úspěšnost 92,3 %

1. hvězda utkání - Jonathan Drouin (MTL)
2. hvězda utkání - Alex Galchenyuk (MTL)
3. hvězda utkání - Jeff Petry (MTL)

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarDnešní zápas opět ukázal, že prostě nejsme dobrý hokejový tým. Stupidní chyby ve vlastním pásmu, jeden gol si necháme dát 6 sekund před koncem třetiny, vítězný gol si necháme dát 10 sekund po tom, co vyrovnáme zápas... Přitom hra celkově nebyla špatná a určitě jsme měli na to je porazit, ale tyhle "malé věci" dnes rozhodují zápas. Carey si to zase odtrpěl, protože 6 branek v síti, s kterými toho moc dělat nemohl. Takže 5 vstřelených branek je fajn, konečně se prosadil Hudy, Gally dal krásný gol a Petry opět odehrál silný zápas, ale zkrátka celkově to není dobrý tým a naše pozice v tabulce je zasloužená.
 
25.01.2018 14:47 | reagovat
DenTennessee | dhavas@seznam.cz
Reakce na příspěvek:Carra bych taky rád viděl - nevím proč, ale mám pocit že naši trenéři mají vždycky pokerface taktiku oproti Torts / Boucher stylu.))

Taky se dost modlim aby se fakt Poheling a Mac dostali aspoň do regular NHL úrovně. Kdyby se Mac stal aspoň defenzivním specialistou... ale s jeho vejškou se bojím i o FO úspěšnost.
 
AvatarSlušný výkon, konec konců já si nepamatuji, kdy jsme naposled doma hráli s Avs špatně. A je smutné, když jsme my ti outsideři, kteří ukončili překvapivě šňůru výher favorita smajlik Být na té druhé straně bylo lepší.

Petryho já mám moc rád, jeho pohyb je skvělý. Má velký cit pro nahrávku, jen bohužel hodně chybuje ve vlastním pásmu, ale kdyby měl regulérního top 4 partnera, tak by byla jeho hra ještě jinde. Bohužel, to vemeno Alzner ho táhne dolů.

Škoda, že si Carey zase tak blbě pokazil čísla tím posledním golem. Nicméně jeho nepovedený vstup do sezony byl zapříčiněn údajně syndromem chronické únavy, jenž se špatně diagnostikuje i léčí.

Nějak nechápu, proč pořád nehraje Carr, Julien měl k tomu docela "inteligentní" komentář, který jsem teda moc nepochopil, naopak chválí Shawa, protože hraje chytře ve vlastním pásmu. Což je sice fajn, ale že mu bude trvat dva roky než se dostane na produktivitu Carra je věc druhá. Koho mi jen takový přístup připomíná. A to tady někdo vzpomíná Scherbaka? Ten se jen tak do sestavy nedostane.
 
AvatarReakce na příspěvek:Jj Petry, zapomněl jsem se o něm zmínit - náš jasně nejlepší bek, co se nějaké kreativity týče. A to i v případě, že hraje Weber. Ten průnik a nahrávka Drouinovi na gól to jen dokumentovaly...
 
24.01.2018 10:55 | reagovat
DenTennessee | dhavas@seznam.cz
Reakce na příspěvek:A zlepšujeme si ve FO, kéž by to vydrželo a Jonatán se takhle na centru usadil. Chucky mi dělá radost, mohl by se z něho stát docela vzornej tahoun.

Petry krásný.

Charakter má ten tým lepší než ukazuje. Jestli se to udrží a přiletí Scherbak s formou z farmy a do toho Bergy domanažuje do úspěšný ofseason.

Potom má u mě nárok na další spolupráci. smajlik
 
AvatarByli jsme lepší, opět to byl záblesk lepšího hokeje, škoda, že příště zase přijde záblesk nemohoucnosti. Jen je škoda, že se nedokážeme hecnout a pomoci Careymu s nulou. Jak jsme dali na 3:0 hned jsem si řekl, že dostaneme určitě branku, no a šup ji tam. Drouin konečně něco předvedl, zvedáme se v přesilovkách, jen kdybychom to dokázali udržet aspoň 10 zápasů...
 
AvatarOpět se budu opakovat, ale ta nekonzistence našich výkonů je strašná... Oproti Bostonu to byl zase jiný projev, byli jsme aktivní, přišlo mi, že jsme víc bruslili, ale to může být dáno rozdílem našich soupeřů. Colorado mě nijak zvlášť nepřekvapilo, na to, že mají za sebou 10 výher v řadě, jsem čekal trochu jiný uragán. Ty dva góly v závěru ten výsledek zkreslují, těch gólovek měli dost málo.
Výhra sice potěší, ale má takovou hořkou pachuť...
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Colorado Avalanche
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 18.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Savard je rozporuplna osobnost, veteran, oblíbený v kabine, ale ... | více
  • Jinak k tomu přirovnání Hutsona - ano, malinko připomíná ... | více
  • Hutson - minule první zápas a první bod, dnes ... | více
  • Výborně napsané Pardo, kloubouk dolů. Souhlasím se vším. Myslím, ... | více
  • Neřekl bych, že to byla nevydařená sezóna, spíš tato ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík