Zpátky do reality. Canadiens podlehli Flyers

09.02.2018, 07:58 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Dva góly Travise Konecnyho pomohly Philadelphii k vítězství nad Montrealem. Přesným zásahem přispěl také Jakub Voráček. Za Montreal nejprve vyrovnal na 1:1 v oslabení Lehkonen a poté na 2:2 L. Shaw. Habs ale opět měli výpadek. Tentokrát na začátku třetí třetiny. Tyto dvě minuty, kdy dostali dva góly je zřejmě stály zápas. Jiskru naděje vykřesal Gallagher, když 3min před koncem snížil na 4:3. Povorov ale gólem do prázdné branky nepřipustil komplikace... Flyes - Canadiens 5:3

Branky a nahrávky: 21. Konecny (Couturier, Giroux), 30. Giroux (Gostisbehere, Simmonds), 41. Voráček(Giroux, Gostisbehere), 42. Konecny (Gostisbehere), 60. Provorov (Elliott) - 30. Lehkonen, 39. L. Shaw (Froese), 58. Gallagher (Drouin, Galchenyuk)

B. Elliott (PHI) - odchytal 60:00 minut, 25 zákroků, úspěšnost 89,3 %
C. Price (MTL) - odchytal 58:44 minut, 23 zákroků, úspěšnost 85,2 %

1. Claude Giroux (PHI)
2. Travis Konecny (PHI)
3. Shayne Gostisbehere (PHI)

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarReakce na příspěvek:Jo, ti dva nejlepší kámoši rozhodně nebyli...
 
AvatarReakce na příspěvek:No, taky to bylo na ledě vidět, že Gally byl hodně namotivovaný hlavně proti Subbanovi a po tom svém gólu tam na střídačku směrem k němu i něco utrousil...smajlik.
 
11.02.2018 08:06 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Zřejmě už ne taková srdcovka pro Gallyho: “I don’t know why everyone wants to talk about PK. That’s what he wants and I’m sure he’ll be happy to talk about himself if you go ask him to.” Paraphrasing Brendan Gallagher. :D

 
11.02.2018 04:04 | reagovat
Frankie33 | patrick33@seznam.cz
AvatarOdehráli jsme super mač, kde jsme ten fantastickej tým místy mleli....bohužel NEkoncovka rozhodla.
 
10.02.2018 16:46 | reagovat
DenTennessee | dhavas@seznam.cz
Reakce na příspěvek:dnešní utkání bude mít krásnou atmosféru, to bezesporu. How I miss PK. Získat Webbyho s tím, že PKej možná se svým stylem hraní bude stárnout rychleji než Webs a ještě bude možná náchylnej ke zraněním. Střih a my marně čekáme na Webbyho návrat a kde je PKej. Webbs je dobrej bek ale nevidím v něm moc velký rozdíl oproti Sheldonovi Souraymu. Dá gól, hraje tvrdě, ale není to nositel Norris Trophy a rozdílovej hráč. Možná byl.

Nebál bych se ten první útok dát Plekymu / Pauliemu ale taky ne. to že nehraje Carr a DLR je taky smutný i když tam Loganovi tu a tam něco spadne, není to hráč kterýho by mělo cenu podpořit v růstu.

K managementu - probůh já vím že to tady píšu až moc často, ale ať už jde hlavně do hájíčku Molson a přenechá prezidentský místo - třeba Darrylovi Sutterovi nebo Vincentovi Damphousovi, ať přetáhnou Marka Recchiho. Ale už ne tohole neumětela - to on dříve než jmenoval Bergyho jmenoval na post asistenta GM Carriéra, který má dodnes na svědomí celý farmářský systém, neustále relokace, tým postoupil do PO asi 1 za 6 let...a právě on podle mě tahá za nitky celou frankofonní taktiku - fanouškům je podle mě buřt že hrajem blbě s bilinguálním koučem to se nezlobte, tlak novinářů a ostatních by dobré výsledky umlčeli.

Nejlepší éry byly za angl. mluvících GM tak nevím na co si tady hrajeme - že to není možný? Hloupost. Podle mě si tam i Bergyho nechává právě Molson jako snadný cíl pro naštvané fanoušky. ALE Bergy není tak zlej. Jsou lepší manažeři, ale Bergy má svázaný ruce. Jsem o tom přesvědčený.
 
AvatarSubby in the town... Po delší době se extrémně těším na zápas, Preds jsou fantastický tým a Subby samozřejmě, pořád to je srdcovka. A je navíc ve fantastické formě. A pak jsme tu my... No nic nového, zase budou hrát nedůležití hráči jako Froese a Shaw a na tribuně budou Carr a DLR. Carey v bráně. A Paulie Byron jako 1. centr smajlik

BTW četli jste dopis vedení rags fanouškům? Mají o 5 bodů víc než my, mají mnohem lepší tým a odpískali sezonu, resp. tuto sezonu a pár dalších, co budou následovat. Bergevine, čteš to?
 
AvatarTo jsme fakt celí my, místo abychom těžili z SH golu Lehkyho, mimochodem krasavce, tak vzápětí inkasujeme. Carey určitě jeden gol mít mohl, ale na druhou stranu tam několikrát zachranoval. Ale to je jedno, ten tým na to nemá, nemá na to, aby udělal 4 výhry v řadě, jednu prohru a pak zase 3 výhry, takhle hrají PO týmy. Ale PO je v trapu, to víme všichni dlouho.
Drouinova lajna mě ale docela štvala, připadají mi, že si hrají na All star game a chtějí si to dávat tukesem do prázdné brány. Místo aby stříleli, tak nesmyslně nahrávají, úplně krásně to ukázal Drouin v první třetině, odrazil se k němu puk ke kruhu a místo aby to napálil z první, tak to nesmyslně podržel a pak to napálil do nohy bránícímu hráči. To samé pak Scherbak jak jeli 2 na 1 s Chuckym.
A taky vás tak pálí oči jak vidíte hrát red hot Petryho, který srší nápady a lítá po ledě, s nemohoucným Alznerem? Ten ho tak neuvěřitelně brzdí...
Takže jdeme čekat na dalí výhru ve Phily, na první od roku 2010...
 
09.02.2018 11:57 | reagovat
lukyhabs | lukas.tomanovski@seznam.cz
Další info z kabiny Habs: https://hokej.idnes.cz/sport-jakub-jerabek-nhl-hokej-montreal-canadiens-fu8-/nhl.aspx?c=A180209_102623_nhl_mh2

Zprávy hovoří, že Plekymu se nikam nechce a nechce hnout s No trade...
 
AvatarPřesné shrnutí. Pleky si nemůže dovolit být tolikrát venku, i když minimálně jednou to bylo za nic a podruhé hasil výlet našeho beka. Nehráli jsme špatně, vyrovnaný zápas, který rozhodly přesilovky. Naše bídné a oni v nich rozhodli.
 
AvatarSice je to v naší situaci už jedno, ale je škoda ztratit opět zápas ve dvou minutách...smajlik. Dvě třetiny jsme celkem v pohodě drželi krok a předváděli bojovný výkon s nasazením - vždy jsme dokázali zareagovat na vedení Flyers. Ale pak přijde začátek třetí části, my dostaneme dva fíky ani ne za dvě minuty a je po zápase! K tomu ty zbytečný vyloučení (sám Pleky 3x, i když někdy vůbec za nic...) a oni dali v přesilovkách 2 góly, což bylo nakonec rozhodující - o našich přesilovkách moc mluvit nebudeme...
Ale jak říkám, herně to nebylo nijak strašné. Čtvrtý gól v naší síti přičítám Priceovi, ale i bránícím hráčům, kteří tam čumí, jak přijede Konecny a dorazí puk do prázdné brány smajlik...
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Philadelphia Flyers
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 19.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
  • Rika, neříká, to je jedno, ale Savard mel i ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík