Utkání s Predators rozhodly až samostatné nájezdy.

11.02.2018, 08:00 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Skvělých 47 zákroků vytáhl z rukávu brankář Nashvillu Pekka Rinne a v posledních deseti startech devětkrát zvítězil a jednou odešel s remízou po šedesáti minutách. Hned deset zákroků musel předvést v prodloužení. Predators však náporu Canadiens zejména díky němu odolali.

Branky a nahrávky: 29. Gallagher (Lehkonen), 59. Drouin (Petry, Lehkonen) - 37. Hartnell (Bonino), 53. Fiala (Johansen, Arvidsson), rozh. náj. Ellis

C. Price (MTL) - odchytal 64:17 minut, 30 zákroků, úspěšnost 93,8 %
P. Rinne (NSH) - odchytal 64:49 minut, 47 zákroků, úspěšnost 95,9 %

1. Ryan Ellis (NSH)
2. Pekka Rinne (NSH)
3. Brendan Gallagher (MTL)

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarReakce na příspěvek:Máš asi jiné zdroje, v pohodě...
 
AvatarReakce na příspěvek:Je to zvůláštní trejd, nejprve jsem si říkal, že to vyhrála Ottawa, ale pak vyšla na povrch informace o tom, že si nechávají část platu Phaneufa, tak trochu Kings vylepšili. Oba jsou za zenitem, ale přeci jen si myslím, že to je to lepší pro Ottawu. Přeci jen v útoku jednoho nepotřebného hráče nějak umíš eliminovat, navíc Gáborík pořád může být žolík v třetí lajně, který dokáže vstřelit důležitý gol a rychlost pořád má. Kdežto Kings si pořídili drahého a pomalého beka, jehož styl už je dneska old school. A ještě Shore je určite lepší než Thompson, je taky levnější a po sezoně RFA.
Gáborík by mohl být něco jako loni Kunitz u Pens, taky nechtěný a drahý, v základní části na něj všichni nadávali, ale v PO dal několik důležitých branek. Tak třeba příští rok budou Sens zase silní a v PO se bude moc Gabo ukázat.
 
14.02.2018 22:55 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek::) Když myslíš, nebudu ti to neustále vyvracet... mám jiné info a to tady opravdu pitvat nemůžu. Ale řeknu jedno: už to bylo neudržitelné.

To že protihodnota, byla od MB špatně zvolená vzhledem k věku a kontraktu (ač byl Weber v loni suverénně nejlepší hráč Habs), to souhlasím.
 
AvatarA už začínají výměny - moc jsem nepochopil tu protihodnotu za Phaneufa. Gáborík je dosluhující hráč, který je strašný porcelán a moc toho asi Ottawě nepřinese. Ani Phaneuf podle mě není žádné terno pro Kings, už dávno není tím, co kdysi býval - tedy velmi kvalitním defenzivním bekem.
 
AvatarReakce na příspěvek:Toho určitě pouštět nedubou.
 
14.02.2018 10:42 | reagovat
DenTennessee | dhavas@seznam.cz
Reakce na příspěvek:Možná Zibanejada smajlik Hayes by byl taky dobrá posila
 
AvatarReakce na příspěvek:Tak já viděl video na insta a očividně čekali na něj. Subban to i říkal na kameru, že at zkrátí otázky, protože na něj ti dva čekají. Galchenyuk mluvil před zápasem, že to je jeho kámoš a že jsou v kontaktu. O jeho dobrém vztahu s Carym se taky všeobecně ví. Sorry, ale nemáš vůbec pravdu. Markovovi byl na svatbě, takže mu asi krev nepil. A pak ti další hráči, které jsem jmenoval. Ale je to fuk, prostě to měl tým zvládnout lépe. My místo hvězdy ligy máme stárnoucího beka podepsaného do konce kariéry a pokud se někdy dostaneme zase na konkurenceschopnou úroveň, tak to jeho už ve formě rozhodně nezastihne. Prostě Bergevin zbabral na co sáhl... Ale nebudu znova začínat tu samou diskuzi dokola.

Bergevin byl osobně na zápase Rangers. Vsadím se, že scoutoval Staala a Nashe, ideální posily pro nás, krásně by zapadli vedle Alznera :D Já jen doufám, že sondoval Hayese, nikoho jiného tam fakt nevidím.
 
13.02.2018 16:45 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Hele já mám PK rád, ale v tomhle je docela jasno.

Myslím, že i to video prozradila ledacos. Za ním nešel nikdo. Jen Carey za švárou a Galchyneuk za Jemelinem, to že se tam nachomejtl PK byla "jen náhoda".

Souhlasím, že lepší kouč by měl situaci zvládnout., gm i majitel. V konečném účtování je ale fakt, že krom Weiseyho a Ellera všem pil krev :(

a Gally nebyl zdaleka jediný.



 
AvatarReakce na příspěvek:Nevím koho přesně myslíš, asi Weisyho a Beaulieho, ale on byl kámoš za ta léta taky s Markovem, Smith-Pellym, Prustem, Jemelinem a doted jsou s Chuckym a Careym, jak říkal sám Subby, tak s těmi je v pravidelném kontatku a po zápase se potkali, což jsi určitě viděl. Třeba i na jeho insta. A s Gallym se to taky vyostřilo až během let, spíš až ke konci.
Víš že já tyhle kecy neberu, tohle "nikdo ho neměl rád" nebo "byl víc než tým". Hovno. Šlo to řešit jinak než stupidním trejdem, od toho má organizace miliardu trenérů, ředitelů a manažerů, furt je hráč jen zaměstnanec klubu. Ale to je vše obrázek našeho dementního GM a jen bych se opakoval smajlik
 
12.02.2018 18:34 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarParda: no právě on nebyl kámoš téměř s nikým :( Teda dva a ti byli taky odejiti.

Co nejlepší postavení na draftu, trade deadline, výsledky Lavalu a našich hráčů v juniorkách, to jsou věci co mě zajímají :)

Jestli se sehraje Chucky, Joe a NS38 tak se zlobit taky nebudu, ptž na ty by se mohlo dobře koukat.

 
12.02.2018 12:25 | reagovat
DenTennessee | dhavas@seznam.cz
Reakce na příspěvek:snad to tak nebude - neviděl jsem to u nás, ale na zahraničním fóru kde citovali Pierra Lebruna / to by bylo v háji.

Když se člověk podívá na Vegas, nemáme o nic horší základ než oni smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:To je totální nesmysl, ti hráči, které zmiňuješ, musí téměř všichni nutně zůstat, abychom to okolo nich mohli postavit - minimálně tedy Price, Petry, Mete, možná Weber, Gallagher, Galchenyuk, Drouin, Lehkonen, Byron, Scherbak, Hudon, Carr, Deslauries, Danault. Toto vhodně doplnit a opět máme konkurenceschopný tým!
 
11.02.2018 18:35 | reagovat
DenTennessee | dhavas@seznam.cz
Reakce na příspěvek:Chucky podle všeho hrál skvěle, ta lajna s Drouinem a Nikitou dělá radost. Ještě to zjednodušit a budeme mít možná i dobrý druhý útok. Nevím jak hrál Byry na centru. U nájezdů chápu že Claude nechtěl riskovat, ale je to trochu otrava, když vidíte jakou měl Chucky i Lehko a další chuť oproti Maxovi (i když špatně úplně nepálil).

Z Maxe se holt stal s kapitánskym céčkem two way player, kterýho úplně tolik nepotřebujeme - když si ho vezme tým na snipera, budou moc spokojený. Proto doufám, že z něj vytěžíme co nejvíc.

Chvilku jsem měl i hříšnou a nereálnou myšlenku že by mohl jít s Plekym a Careym za Tavarase a Haláka do Isles smajlik ale to se nestane a doufejme že je to i dobře.

Je fakt, že Careyho smlouva je šílená a je tímpádem do konce kariéry asi najisto u habs. Na jeho obranu lze říct že má první špatnou sezónu a že i tak špatnou jen v tom smyslu, že nevyhrává zápasy - ale jen předvádí jistotu v bráně, kdy přes špatný statistiky chytá spolehlivě a soustředěně.

Zároveň jsem někde na fóru viděl že Bergy žhaví telefony a chce udělat rebuild s Drouinem, Webbsem a Careym. To je podle mě na prd. Buď rebuild s obětováním právě Webbse a Careyho (ten se nepovede) a nebo jen doplnění o dva-tři kvalitní hráče (to reálný v offseason bude, 2 obránci a centr). Jestli začneme házet přes palubu to dobrý, co z Bergyho éry máme (Chucky, Lehko, Gally, Danault, Byron, Petry, Scherbak) budu zklamanej
 
AvatarJak říkáte kluci, v naši situaci jde jen o to se při zápasu dobře bavit a to myslím tento zápas splnil až nečekaně dobře. Nečekaně dobrý byl také náš výkon, rozhodně to bylo na dva body už po 60 minutách, ale skvělý Rinne a trocha smůly nás připravila o výhru. Taky by to chtělo zjednodušit hru, místy ubrat jednu přihrávku a přidat přímočarost, někdy mi přišlo, že si s tím až moc hrajeme, což platí samozřejmě hlavně pro Drouinovu lajnu.
Carey je na nájezdy slabší, ale Ellis mu moc šanci nedal a Carey prostě chodí vždy rychle dolů, to je jeho styl. Co ale nepochopím je že zase jel Max nájezd, skvěle hrál Chucky tak proč nejel on? Dal bych klidně i přednost Schebrakovi před Maxem. Nebo Gallymu. To je ta nevýhoda mít starého kouče, ten si prostě pojede svou furt stejnou trojicí na nájezdy, i kdyby trakaře padaly, nějaká změna nehrozí...

Vtipý byl Subby, moc ten zápas nezvládl a byl očividně nervozní. Gally a jeho pokřik na Subbyho po svém golu mě taky rozesmál :D
 
AvatarReakce na příspěvek:Výkon byl velmi dobrý a ten zápas jsme si zasloužili a měli vyhrát. I v prodloužení jsme tam měli spoustu šancí a byli jsme lepší. Nájezdy jsou vždy loterie a ruku na srdce - Price je moc neumí (tím neříkám, že to podělal on, ale nevytáhnul v nich žádný super save...). Jak píše Michal, koncovka opět rozhodla, protože těch šancí během zápasu jsme měli mnohem víc než Predators. Potěší fakt, že jsme tak silné mužstvo přehráli.
 
AvatarVelmi pěkné utkání, škoda, že Rinne se překonával. Price nápodobně, jen první nájezd sakra podcenil a šel hodně brzo dolů. Bylo na dva body, ale vyrovnali jsme těsně před koncem, takže nakonec i ten bod není špatný. V naší situaci je to stejně jedno a alespoň se na to dnes dalo dívat...
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Nashville Predators
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 20.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík