Jakub Jeřábek odchází do Washingtonu

22.02.2018, 07:49 | Přestupy |  Martin Formánek
 

V NHL se blíží uzávěrka přestupů a týmy už začínají být na trhu aktivní. Součástí výměny byli v posledních dnech obránce Michal Kempný a brankář Petr Mrázek, nyní došlo i na Jakuba Jeřábka. Ten se stěhuje z Montrealu do Washingtonu, tedy do města, kam zamířil zmíněný Kempný. V celku Capitals působí také útočník Jakub Vrána. Canadiens za bývalého zadáka Plzně dostali volbu v pátém kole draftu v roce 2019. Oba zainteresované kluby to uvedly na svých webových stránkách.

Jeřábek odehrál za Montreal Canadiens v letošní sezoně dohromady 25 zápasů, připsal si v nich čtyři body za jednu branku a tři asistence. Další utkání a body už ale v dresu slavného kanadského celku nepřidá, snažit se o to nyní bude v barvách Washingtonu Capitals, kam jej jeho dosavadní zaměstnavatel poslal za volbu v pátém kole draftu roku 2019.

S Montrealem podepsal bývalý bek Plzně roční smlouvu s platem 925 tisíc dolarů minulý rok na jaře. Zprvu si místo v prvním týmu nevybojoval, proto začal na farmě v AHL za tým Laval Rocket. V listopadu jej ale Canadiens povolali do své sestavy, 22. listopadu proti Nashvillu si pak odbyl v nejslavnější hokejové lize světa premiéru.

I kvůli absencím některých hráčů ze zadních řad Montrealu hrál 26letý bek pravidelně. To se ale v posledních týdnech změnilo. Naposledy nastoupil Jeřábek k utkání 1. února, od té doby pouze přihlížel na hru svých spoluhráčů z pozice zdravého náhradníka.

Nyní doufá, že by se to mohlo změnit ve Washingtonu, hlavním městě Spojených států amerických. V šatně Capitals se potká s útočníkem Jakubem Vránou a také Michalem Kempným, který je v týmu, jehož tváří je ruská hvězda Alexandr Ovečkin, rovněž novicem. Do Capitals zamířil teprve před pár dny z Chicaga.


Zdroj: http://www.nhl.cz/jerabek-miri-za-kempnym-a-vranou-montreal-jej-vymenil-do-washingtonu/5014752

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarReakce na příspěvek:Taky se toho bojím. Je to fakt pech, jaká je pravděpodobnost, že dva golmani jednoho týmu dostanou oba otřes mozku v jedné sezoně? Neskutečná smůla.

Hlavně rags měli hodně očesanou sestavu takže výhra nad nimi opravdu není žádné terno, ale nám to může být stejně jedno.
 
AvatarReakce na příspěvek:Hlavně, aby byl ready do nové sezony, tam bude potřeba. Bohužel zranění Price přibývají a bojím se, že na něm zanechají stopy. Jinak s Rangers to byl takový zápas z pre-season.
 
AvatarA Carey má asi otřes mozku, opravdu když se daří, tak se daří.
 
AvatarReakce na příspěvek:Tak Grabnera už mají Devils. A opět musím chválit tým který nenávidím po tom co jsem se rozplýval nad Bostonem. Co si budeme, rags jsou na tom líp ale odpískali sezonu a chytře to začnou rozprodávat. Shopují i Nashe, kdežto my se pořád na venek tváříme, že Maxe neshopujeme. Pořád nějaké ohledy, okecy a Bergevinův reset, žádný rebuidl, to by přece nedopustil, aby se po šesti letech jeho práce musel dělat rebuild. Dement.
 
AvatarReakce na příspěvek:Tak to taky nechápu, proč n to přišli až teď - úplně stejný jako u Price v té sezóně, co byl tak dlouho zraněný...
U Rangers už je prý téměř hotové, že Grabner s Nashem odchází, nebudou dnes proti nám hrát - ne, že by na tom nějak extra záleželo z našeho pohledu...
 
AvatarReakce na příspěvek:Pro tebe možná.

Carey je mimo, lehce se zranil po střele Ghosta, povolán Lindgren. Povolán byl taky Juulsen, což je super zpráva, snad si i zahraje.

Webber jde na operaci a bude mimo do konce sezony. Člověk se pak musí ptát, proč na ní nešel už dávno, nejsem sice doktor, ale ta otázka se nabízí... ale co, stejně ho nepotřebujeme, když není o co hrát, tak at se doléčí a je fit na další sezonu.

Dnes rags, jsou v o něco menších sračkách a ofiko odepsali sezonu. Přijedou dokonce s nováčkem v bráně, ale to bude znamenat jediné- jeho povedenou premiéru jak znám nás a tyhle různé premiéry smajlik

A hlavně, Davey D je back in town smajlik smajlik smajlik
 
22.02.2018 11:25 | reagovat
Mireaux | lang@mestolysa.cz
Avatarzbavit se Jakuba Jeřábka tímto způsobem, je asi stejně důležitý pro budoucnost organizace, jako to co budu mít dneska k obědu...
když je Chayka ve formě, chtělo by mu to nabídnout Maxe P. plus ještě něco za první volbu v draftu...přece jen mít dvě želízka v ohni by nebylo na šklodu...smajlik
 
AvatarJá to kašlu- Rieder a Wedgwood za Kuempera, Chayka se nechal krásně obrat, to je fakt imbecil skoro jako Bergevin. Rieder se mi vždy líbil, rychlý a energický útočník, ideální do dnešního hokeje a dres Habs by mu náramně slušel. A šel za nějakou díru Kuempera a ještě jim dal Wedgwooda, neuvěřitelné. Ale náš GM je busy děláním skvělých trejdů, jenž předvádí poslední dobou, takže s něčím podobným nemůžeme počítat.
 
 
Krátké zprávy
 

12.02. | Do Montrealu příchází veterán Nate Thompson + pátá volba v draftu 2019. Opačným směrem do Los Angeles putuje čtvrtá volba v draftu 2019.

10.02. | Do Montrealu přichází z Philadelphie obránce Christian Folin a útočník Dale Weise. Opačným směrem putuje David Schlemko a Byron Froese.

27.02. | Joe Morrow odchází do Winnipegu za 4. kolo draftu 2018.

27.02. | Z Minnesoty přichází Mike Reilly za 5. kolo draftu 2019.

05.01. | Al Montoya se se stěhuje do Edmontonu za výběr v letošním draftu. Pokud Montoya naskočí do konce sezony alespoň v sedmi zápasech, Canadiens získají volbu ve čtvrtém kole. Pokud podmínka sedmi zápasů splněna nebude, půjde o kolo páté.

24.11. | Torrey Mitchell byl vyměněn do Los Angeles. Do Montrealu putuje pátá volba v draftu 2018.

15.11. | Canadiens podepsali smlouvu s finským golmanem Antti Niemim. Všichni fanoušci Habs doufají že to není reakcí na zraněného Priceho. To by znamenalo že Price se jen tak k chytání nevrátí...

18.10. | Mark Streit po vzájemné dohodě s klubem ukončil kontrakt a tím i působení v Montrealu.

27.01. | Do Montrealu přichází obránce Nikita Nesterov. Opačným směrem do Tampy putuje Jonathan Racine a šestá volba v draftu 2017

24.12. | Veselé a pohodové vánoce a vše NEJ nového roku přeje redakce!

 
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 24.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík