Jedna éra skončila. Pleky přestoupil do Toronta

25.02.2018, 18:19 | Přestupy |  Martin Formánek
 

Český útočník Tomáš Plekanec poprvé v NHL mění dres. Canadiens se na jeho výměně dohodli s Torontem, které za něj do Montrealu poslalo volbu ve druhém kole nadcházejícího draftu, útočníka Kerbyho Rychela a obránce Rinata Valieva. Plekance ještě do Toronta doprovodil Kyle Baun.

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
05.07.2018 20:34 | reagovat
Dovedum | kshtirtz@rambler.ru
If you! want something extremely new? Look at this site. Only there the choice of young girls for every will and completely free! They are good slaves, they will and want implement everything you say !
http://gov.shortcm.li/kings#G40
 
18.06.2018 17:13 | reagovat
Govedum | llea89@inbox.ru
Do you want something new? Take a look at this website. Only there the choice of women for every taste and completely free! They are responsible slaves, they will do everything you command !
http://gov.shortcm.li/kings#T50
 
22.05.2018 01:18 | reagovat
Govedum | tatianajejelo@mail.ru
Can you want something new? Take a look at this website. Only there the choice of women for every unique guy and completely free! They are good slaves, they will perform anything you say !
http://gov.shortcm.li/kings#S17
 
09.05.2018 23:16 | reagovat
Govedum | vullimbu@gmail.com
If you need something super new? Open and look at this site. Only there the choice of girls for every taste and completely free! They are responsible slaves, they will implement anything you say !
http://gov.shortcm.li/kings#O35
 
AvatarReakce na příspěvek:To se Hollandovi povedlo a možná tím trochu odčinil, že trestuhodně nevyměnil Greena.
 
AvatarReakce na příspěvek:Absolutní šílenost je ale protihodnota za Tatara - kolik by pak třeba dali za Maxe smajlik ???
 
AvatarReakce na příspěvek:No tak nadšení vyprchalo, ale taky Reillyho neznám, snad za to stojí.
 
AvatarReakce na příspěvek:Ale ta Tampa teda jede! Sice ještě není známo, co je to stálo, ale McDonagh s JT Millerem je pro ně bomba a myslím, že na východě máme jasného favorita PO!
 
AvatarReakce na příspěvek:Taky ne, ale podle mě naprosto zbytečný trejd
 
AvatarReakce na příspěvek:Aha, zaplácli jsme to Reillym z Minnesoty, neznám jeho kvality...
 
AvatarReakce na příspěvek:Jo jo to je šílený tým...

Bohužel je to Morrow, viděl bych nejraději pryš Schlemka a i Benna než Morrowa, ale hlavně že je aspon někdo pryč a je víc prostoru pro mladé. Za to si MB zaslouží pochvalu, to bezesporu. Max tedy až v létě doufejme.
 
AvatarReakce na příspěvek:Super - Jeřábek pryč, Morrow pryč a zůstávají lemplové Alzner, Schlemko a možná bych raději oželel i Benna...smajlik. Ne, že by Morrow byl nějaký eso, ale stylem hry mohl být časem celkem solidním bekem s velmi dobrou střelou.
 
AvatarTak docela překvapení, Morrow fuč...
 
AvatarReakce na příspěvek:U nás to vypadá, že se klasicky nesemele nic. Ale Tatar do Vegas a hlavně McDonagh do Tampy, ta sakra zbrojí na SC...
 
AvatarReakce na příspěvek:Jo jo, už začínám být hodně napjatý co vše se semele nejen u nás smajlik

Tak jsme tým pod velením Bergevina a toho prostě rajcuje mít velkou kupu 4th linerů v týmu smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Tak jsi tam určitě zaregistroval tu spekulaci se zájmem Floridy a Anaheimu o Maxe - pokud ano, já bych raději západ, na druhé straně Florida má určitě z těch mladých co nabídnout. Jsem moc zvědavej...
Ano, těch bottom útočníků máme strašně moc a to je ještě zraněný A.Shaw... Nevím, nevím, co s tímhle vším budeme dělat smajlik.
 
AvatarReakce na příspěvek:Tak pravé ořechové to není to je jasné smajlik Ale ty jsi mluvil o UFA trhu a tam nic extra nebude a když tak to bude drahé.
Jo, taky čtu live přenos hokejfora. Když nic, tak je to dobrá zpráva a snad bude zase hrát. Chtělo by se to zbavit Froeseho a Shawa, má hrát Carr, DLR, Scherbak a to jsme ještě letos moc neviděli s Habs Maca.
 
AvatarReakce na příspěvek:Abychom to nebyli my...smajlik. Já si totiž nejsem tak úplně jistý, jestli zrovna Stastny je to pravé ořechové pro nás. A taky si myslím, že když za něj dali Jets tolik, budou ho chtít podepsat i v létě.
Jinak povolán Scherbak, to je dobrá zpráva, jestli to má něco dalšího znamenat...smajlik.
 
AvatarReakce na příspěvek:Tak šlo by to, ale tohle MB nesmí podělat, Max je hráč, jenž má u nás největší hodnotu a musí to vyjít. Musely by to být opravdu vysoké picky nebo top prospect.
Z UFA trhu bude na výběr vedle Plekyho třeba Paul Stastny, jenž odešel právě k Jets, to si vybrali za Plekyho dobrou náhradu. Stál je sice první kolo, ale on za to stojí. Mám Stastneho dlouhodobě v oblibě, má už věk ale i tak se o něj strhne v létě bitka a někdo mu ještě jednu crazy smlouvu dá.
 
26.02.2018 18:51 | reagovat
wp2t | wp2t@seznam.cz
A jestli byla pravda, že všichni sou na prodej kromě Meteho a Price, tak je to fakt ...., že to ani neni možný.
Tak on dá Droinovi takový prachy a řekne mu: Víš já sem úplnej .... a nemůžu sehnat prvního centra, oni si ze mně dělaj fšichni prču, víš. Tak mi to budeš hrát ty za ty prachy ikdyž si to hrál naposled v žákovský přípravce.
A pak první rok a takhle rozesraný mužstvo a ten kluk to sám na nezvyklým místě neutáhne a už zas se ztrátou (bo kdo ho s takovou pálkou a za koho ho bude chtít) pudeš o dům dál?
MBéčko nejaktivnější menežer ze všech za poslední půlrok a velký howno z toho.
 
26.02.2018 18:45 | reagovat
wp2t | wp2t@seznam.cz
Plekanec to ještě vyhrál, zahraje si PO v kvalitním týmu. Ale u nás dostal 6 mega(jak na 1.centra) a u nich bude hrát třetí nebo čtvrtou lajnu? Desharnais
u rangers spolehlivý ve třetí lajně, Eller spolehlivý třetí centr u Washingtonu. U nás furt cpali DDéčko do 1. a Eller hrál centra místo Galchenyuka.
Nejlepší obránce všech dob u nás 10 mega a naprostá volnost, v Nashvillu ve druhé řadě a jak udělá nějaký to soličko se ztrátou puku a obdrženým golem, tak dvě střídání sedí a ono mu to dojde. Yemelin od nás 4 mega a top4, u nich sotva třetí lajna.
Danault za dva roky třetí lajna u .....


 
26.02.2018 18:17 | reagovat
wp2t | wp2t@seznam.cz
Reakce na příspěvek:K čemu nám ty picky budou, když to tahá takovej ...., co za pět let a "padesát" pokusů ještě nic nevytáh?
A ty jeho výměny to samý.
Jestli tam MBéčko zůstane, tak docela pochybuju, že při mým věku a zdraví, ještě uvidím habs v PO.
 
AvatarReakce na příspěvek:Mně by vůbec nevadilo, kdybychom nyní za něj dostali picky nebo prospecty - něco by se na centra mohlo zkusit v létě z volného trhu, i když to asi nebude žádná sláva, a zkusit hodit do vody něco z našich "zásob", i když je pravda, že ty jsou trochu tristní... Tak jako tak, něco musíme protrpět, abychom se mohli dostat opět výš.
 
AvatarReakce na příspěvek:To máš pravdu, ale podívej se jak se většinou trejduje na trade deadline- tým mimo pozici prodává veterána a PO tým nakupuje a jako protihodnota jsou většinou picky, prospecty hrající v juniorce/na farmě nebo nepotřební hráči či zátěže platového stropu, vzorový příklad trady Nashe a Plekyho. Ale my za Maxe, alespon doufám, nechceme picky ani prospecty u nichž se teprve čeká co z nich bude, ale hotového hráče a to předpokládám hlavně centra nebo beka. A takové hotové hráče ti PO tým nedá, jelikož je bude logicky potřebovat v bojích o SC. Tak proto si i já myslím, že Max sezonu u nás dohraje a změní dres v létě. A nebo se stane trade mezi námi a dalším týmem, jenž na PO nemá šanci, to se taky děje, ale je to hodně nepravděpodobné.
 
26.02.2018 14:42 | reagovat
lukyhabs | lukas.tomanovski@seznam.cz
Podle TSN není příliš pravděpodobné, že by Maxe dnes trejdovali, spíš v na draftu...

Trochu překvapení, když si člověk uvědomí, že dotyčný tým by ho mohl mít na dva cup runy.
 
26.02.2018 12:01 | reagovat
DenTennessee | dhavas@seznam.cz
Reakce na příspěvek:máme každopádně rekordní množství picků v letošním druhém kole, to vypadá nadějně. Nezlobil bych se za získání picku v prvním kole za Maxe - mít k tomu 2 první kola by se rozhodně vyplatilo víc, než zisk nějakýho spíš třetilajnovýho centra nebo obránce s prošlou občankou...
 
AvatarReakce na příspěvek:Souhlas se vším.

Mě se to taky nějak nezdá, že by on sám o to požádal, ale kdo ví jak to je. Každopádně když takhle přituhuje, tak si jsem jistý že půjde, bud ted nebo v létě. Předtím jsem tomu úplně na 100% nevěřil. Bude to smutné ho vidět jít pryč, ale pro organizaci lepší řešení není.
 
25.02.2018 23:30 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Osobně si myslím, že o trejd nepožádal - ani nemusel sami ho chtějí pustit. Pokud nepůjde teď, půjde v létě. Ted za něj mohou dostat hodně a zřejmě by stál balík prodl smlouvy, takže jediný rozumné východisko.

Max je hráč/člověk který si hodně vše bere. Neskutečně hrdý, že nosí "C". Ale při vší úctě, nikdy to nebyla dobrá volba, svazuje ho to a tahle sezona (všechny ty spekulace, jak sám nechci nikam jít) ho prý osobně dost vzali. (Ne každý to dokáže pouštět druhým uchem
ven jako Pleky)

Mluví se o LA zájmu, Canes dřív o zájmu STL, ale hrají teď špatně, že to zřejmě padá i Ducks jsou reální. Ale znáte MB stejnak vždycky vytáhne, co nikdo nečeká. Upřímně, fakt nevěřím moc tomu, že sám by požádal o trejd...spíš naopak
 
AvatarReakce na příspěvek:No moc jich asi nebude. UFA podpisů bylo víc, ale přímých trejdů jako šafránu. Jinak na ofiko webu je rozhovor s Plekym a celý ten rozhovor mi přišel vedený v tom, že si jde do Toronta jen ťuknout na pár měsíců a v létě ho máme zpět, o možnosti návratu s MB mluvil, vůbec to nevyloučil a očividně by se tomu Pleky vůbec nebránil.

Michale, kdoví jak to s Maxem je, víme, že on je hodně přemýšlivý, hrál za nás rád, ale možná se ho ty rumory o trejdů dotkly a když vidí ten letošní zmar... Já jsem jen pro, ale protihodnotou prostě musí být centr. Což tím pádem vidím spíš na trade v létě, protože před PO nikdo centra nepustí, leda že bychom obchodovali s týmy mimo PO pozice. Mimochodem Brassard taky nešel nijak extra draho k Pens.

Nash to samé, čekal jsem za něj větší protihodnotu, v podstatě nešel pryč o moc dráž než Pleky, jen tam je rozdíl v picku 1. vs. 2. kolo. Dostali Spoonera, což je nic a kouli na noze Beleskyho, byť Boston bude platit polovinu jeho platu.
 
AvatarJeště k zápasu s Tampou, tam byl Max úplně bezradný, když jel asi 3x sám, v tom prodloužení to dodělal. Nedivím se, že chce pryč. Jen za něj potřebujeme opravdu něco získat. Mně zase tak Toronto nevadí, lepší než Boston:) který jen tak mimochodem nabírá Nashe a důchodce Giontu...
 
AvatarReakce na příspěvek:No a samozřejmě ten hajzlík Komisarek, ale ten šel z volného trhu, po sezónách strávených u nás...
 
25.02.2018 21:57 | reagovat
petr | p.bauer-ekobau@seznam.cz
Ja si vzpominam jeste na Chada Kilgera.
 
AvatarReakce na příspěvek:Doug Gilmour, ale nejsem si jistý, jestli to byl přímý trejd mezi námi a Leafs.
 
AvatarJo a dotaz pro pamětníky, kolik tradů mezi Habs a Leafs pamatujete? Uvažoval jsem nad tím už v pátek, když rags poprvé měnili s Devils. Já si vybavuju jen trade Graboského.
 
AvatarZ pohledu na Plekyho v tom dresu nám asi bude všem na zvracení, nedokážu si to vůbec představit... No ale beru to, protihodnota je slušná a já přeci jen začnu Torontu kvůli Plekymu aspon trošku držet palce v PO. A pokud to opravdu bylo tak jak je psáno níže, tak pochvala Bergevinovi (ano, umím toho šmejda i někdy pochválit) a snad to je vše na dobré cestě, aby se sem zase v létě vrátil.

BTW na hokejforu Rono píše, že Max sám požádal o trade z Montrealu?! Theo, nemáš k tomu něco?
 
AvatarTak o protihodnotě nebyla řeč, tam souhlasím, že jsme dostali adekvátní. Mně prostě tak nějak nejde "pod vousy" Toronto, to je snad pochopitelné, ne? Budeme s nima hrát ještě 2x, škoda, že to bude vždy venku...smajlik. U obránců bych si moc přál, aby někdo odešel, ale moc tomu nevěřím. Teď jsem se dočetl, že snad je zájem o Galchenyuka, tak jen doufám, že Bergevin neudělá nějakou hovadinu!
 
25.02.2018 20:25 | reagovat
DenTennessee | dhavas@seznam.cz
Reakce na příspěvek:taky bych to neviděl bledě - Pleky se dostane do týmu, kterej má šanci v PO a protihodnota je na to, že bude UFA docela slušná:)

spíš se začínám bát jestli je Julien tím správnym koučem
 
AvatarDobrá protihodnota a věřím, že v létě bude zpět. Toronto, pro mě velké překvapení, mým tipem byli Jetz. Každopádně hodně štěstí a ať se mu v playoff daří...
 
25.02.2018 19:44 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Jako snad vždycky newt má správné informace. Skutečně Winnipeg skutečně nabídli o ždibínek víc, ale MB po požadavku (zůstat na východě) vyšel za věrné služby vstříc.

2th round je solidní protihodnotu u hráče, u kterého je velká šance letního návratu za daleko drobnější peníz. Pro něj solidní šance "něco udělat". Teď čekám ještě Benna/Schlemka out za pick a uvidíme, jestli Max už teď a nebo v létě...

Každopádně tenhle trejd, krok správným směrem.
 
25.02.2018 19:20 | reagovat
newt | lukas.grygar@gmail.com
AvatarPleky prý žádnou klauzuli neměl, jen nechtěl na západ a Bergevin mu vyšel vstříc, i kvůli teoretický možnosti návratu v létě, kterou obě strany nechávají ve hře (všechno info jde od Erica Engelse: https://twitter.com/EricEngels). Samozřejmě do Toronta je to teda pecka, ale bolet nás to nebude a dostali jsme odpovídající protihodnotu. Za mě dobrý. Daleko víc jsem napjatej s Maxem..
 
25.02.2018 19:13 | reagovat
Rexxarus | rexxarus@seznam.cz
AvatarTuhle sezonu bych fakt chtěl vymazat z paměti. Určitě to je větší bordel než 5 roků zpět. Plekymu přeju vše nej, odmakal tady za ty sezony neskutečnou práci (jistě si pamatujete jeho OT winner v play-off 2010 proti Caps). Draft picky ok, ale vývoj talentů je dlouhodobě o ničem. Navíc Bergevin pravděpodobně zůstane, takže změnám, které by nás posunuli ke konkurenceschopnosti nevěřím. No uvidíme co přinesou další trejdy...
 
AvatarReakce na příspěvek:Z fanouškovského hlediska je to hnus, jinak si myslím, že Pleky měl ve smlouvě klauzuli o tom, že může být vyměněný pouze tam, kam s tím bude souhlasit - takže asi souhlasil, s Winnipegem nejspíš ne nebo předhodili horší nabídku.
Taky doufám, že v létě bude u nás zpátky...
 
AvatarTed mi nekdo vysvetlete k cemu nam tohle bude ?smajlik Ze do Toronta to si dovedu vysvetlit jedine tim, ze Pleky nechtel nikam daleko a v lete pujde za mensi peniz zpet :-)Jestli ne tak zapalit tomu joudovi v managerskem kresle barak smajlik smajlik smajlik
 
 
Krátké zprávy
 

12.02. | Do Montrealu příchází veterán Nate Thompson + pátá volba v draftu 2019. Opačným směrem do Los Angeles putuje čtvrtá volba v draftu 2019.

10.02. | Do Montrealu přichází z Philadelphie obránce Christian Folin a útočník Dale Weise. Opačným směrem putuje David Schlemko a Byron Froese.

27.02. | Joe Morrow odchází do Winnipegu za 4. kolo draftu 2018.

27.02. | Z Minnesoty přichází Mike Reilly za 5. kolo draftu 2019.

05.01. | Al Montoya se se stěhuje do Edmontonu za výběr v letošním draftu. Pokud Montoya naskočí do konce sezony alespoň v sedmi zápasech, Canadiens získají volbu ve čtvrtém kole. Pokud podmínka sedmi zápasů splněna nebude, půjde o kolo páté.

24.11. | Torrey Mitchell byl vyměněn do Los Angeles. Do Montrealu putuje pátá volba v draftu 2018.

15.11. | Canadiens podepsali smlouvu s finským golmanem Antti Niemim. Všichni fanoušci Habs doufají že to není reakcí na zraněného Priceho. To by znamenalo že Price se jen tak k chytání nevrátí...

18.10. | Mark Streit po vzájemné dohodě s klubem ukončil kontrakt a tím i působení v Montrealu.

27.01. | Do Montrealu přichází obránce Nikita Nesterov. Opačným směrem do Tampy putuje Jonathan Racine a šestá volba v draftu 2017

24.12. | Veselé a pohodové vánoce a vše NEJ nového roku přeje redakce!

 
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 26.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík