Canadiens doma porazili Islanders 3:1

01.03.2018, 07:58 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Jonathan Drouin si připsal gól a asistenci a společně s kvalitním výkonem Niemiho dovedl domácí k výhře. Na ledě se ukázala i nová akvizice, obránce Mike Reilly.

Branky a nahrávky: 12. Byron (Lehkonen, Drouin), 29. Drouin (Petry, Galchenyuk), 34. Ščerbak (Gallagher, de La Rose) - 4. Barzal (Eberle, Hickey).

A. Niemi (MTL) - odchytal 59:56 minut, 27 zákroků, úspěšnost 96,4 %
J. Halák (NYI) - odchytal 57:34 minut, 23 zákroků, úspěšnost 88,5 %

1. hvězda utkání - Antti Niemi (MTL)
2. hvězda utkání - Jonathan Drouin (MTL)
3. hvězda utkání - Mathew Barzal (NYI)

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
04.03.2018 07:31 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarTak ešteže som na tretiu tretinu zaspal. Je pravda, že sme deň pred tým hrali zápas ale celkovo ten obraz hry je hrozný (bez nápadu, bez chuti, kiksy vo vlastnom obrannom pásme, prechod do útočného pásma resp. udržanie sa v ňom je problém, presilovky to ani nehovorím). Jedine prvá lajna sa sa mi počas zápasu ako tak páčila a samozrejme Niemi. Len vďaka nemu sme nedostali výprask. smajlik
 
AvatarJako to, co předvádí Drouin je šílený, jak on nechce a neumí bránit. Do těla neumí zahrát. Bod byl zázrak, vychytal ho Niemi, Boston nás mačkal jako citron a stejně jsme mohli nakonec rozhodnout, kdyby Gally trefil...
 
AvatarReakce na příspěvek:jinak docela horime v obrane ale mame hodne stesti ze se ty puky odrazej na nase hokeji a stihame to uklidit
 
AvatarReakce na příspěvek:je to videt ze si v nich nevime moc rady
 
04.03.2018 00:50 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarTie naše "povestné presilovky" to je hrôza, ono to vyzerá ako keby sme ich rok od roku hrali horšie a horšie. Ale teraz čo som videl, tak to z našej strany nemá ani hlavu ani pätu... Jedine Gallyho lajna hrá ako tak niečo ale zvyšok tímu 0 bodov.
 
Avatarje to nic moc no medvedumaj vice ze hry ale zatim vedem 1:0 ale ted to mohlo bej uz 2:0 skoda
 
04.03.2018 00:19 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarReakce na příspěvek:Ale zatiaľ je to z našej strany absolútne bez myšlienky. Vôbec sa mi nepáči naša hra...
 
AvatarReakce na příspěvek:uz sem si mislel ze to sleduji samsmajlik
 
03.03.2018 23:55 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarReakce na příspěvek:Áno...
 
Avatarje tu nekdo?
 
AvatarReakce na příspěvek:Julien to asi dostal příkazem, jinak si tu docela razantní změnu neumím překvapit, jelikož bych řekl že on je typ kouče, který bude hrát s veterány a Shawem a Froesem ve 4. lajně i kdyby trakaře padaly.

Dobrá myšlenka s Tavaresem, ale ten má podle mě ted jiné problémy než aby myslel na svůj kontrakt. Určitě chce s Isles do PO a jeho bodové příspěvky jsou ted bídné a pere se sám se sebou.

Max určitě hodnotu mít bude, měl by ji i Petry, když má jako jeden z mála nejlepší sezonu kariéry v té bídě, no vlastně jen on a Gally, ale Petryho musíme nechat, nemá špatný kontrakt, má skvělý pohyb, myšlení i střelu a takový bek se špatně shání.

Jinak zápas řekl bych klasický pro tým, kde hraje skoro polovina AHL týmu, snaživý výkon, mladí koušou, ale jsou tam díry v systému hry a z toho pramení chyby (dostat 2x gol pár sekund před koncem třetiny je fakt na facku). Ale to nám vůbec nevadí. Lindgren dnes byl hodně nervozní ve hře s holí, toho jsem si u něj v minulosti vůbec nevšiml. Jinak samozřejmě fajn je Chuckyho hattrick i Juulsenův 1. gol, mohlo by to tam padnout i Metemu, ale snad jeho i Maxovo zranění nebude vážné.
Několikrát jsem se divil, co to pískali sudí, nám tam párkrát pustili faul, kdežto Froeseho poslali ven za nesmyslné držení a pak z toho byl gol.

 
03.03.2018 16:43 | reagovat
DenTennessee | dhavas@seznam.cz
Reakce na příspěvek:Vypadá to, že Julien se konečně kousnul a sází na mladíky. Je pravda, že u Chuckyho i Drouina bychom mohli těžit z toho, že se stali komplexnějšími hráči. Ale centrové to nejsou, potřebovali by hrát spolu v lajně na křídlech.

Naštěstí máme trochu přebytek křídel a z nich má největší hodnotu Max (Gally, Byron, Lehko, Ščerbak, Carr všichni můžou hrát 3. i druhou lajnu).

Vychází mi z toho pořád, že Max a Petry jsou hráči, za který můžeme dostat slušnou protihnodnotu a k tomu hodně picků v draftu.

Tavares by se mohl naštvat a mohli bychom ho získat tímhle dvojzápasem mezi týmy, které neodmítne (a dostat se mimo zónu looserů ala Buffallo, Ottawa a Arizóna)

Tradeovat teď Price je hloupost, jedině v godlike módu kdyby se nedařilo týmu ani s ním v zádech.
 
AvatarNa úvodní straně máme špatný aktuální zápas. Jinak zápas byl plný chyb na obou stranách. Naše propadání bylo děsivé hlavně v první polovině zápasu. Branky jsme dali pěkné, Alex 3 branky, potěší a navíc druhá po super střele. Juulsen první branka. Reilly se uvedl povedeným dvojzápasem. Zatím pro mě překvápko, velmi dobře bruslí. Ovšem přišli jsme asi o Maxe, nevím co Meete a dnes Boston, to bude klepec...
 
02.03.2018 15:42 | reagovat
DenTennessee | dhavas@seznam.cz
Reakce na příspěvek:Ondra je spolužák BTW, moc šikovnej
 
AvatarReakce na příspěvek:Již jsem na to mrkl, povedené a zase mi šla husí kůže po těle...
 
AvatarReakce na příspěvek:Díky moc za odkaz, četl jsem o tom a mám to doma v záložkách, tak to nemusím hledat.
 
02.03.2018 09:25 | reagovat
Rexxarus | rexxarus@seznam.cz
AvatarTrochu off topic. Tady se můžete kouknout na výborný dokument o našem vítěství v Naganu. Je to v americké produkci s českým režisérem (Ondřej Hudeček). Velice příjemně strávená hodina plná nostalgie smajlik

https://www.olympicchannel.com/en/features/five-rings-films---the-nagano-tapes/
 
AvatarReakce na příspěvek:Tak naše přesilovky nemá cenu moc řešit. Myslím, že jiný tým není, aby vyslal soupeře tolikrát do útoku. Isles právě díky těm hráčům, co jsi vypsal jsou na tom lépe než my. My je bohužel musíme buď získat, nebo vychovat, což u nás půjde těžko s tím přístupem, co máme k mladým. Teď se to snad zlepší do konce sezony...
 
AvatarReakce na příspěvek:Psal jsem "ani vzdáleně", což je, bohužel, o trochu horší zjištění... Snad jen Drouin, záblesky mívá Hudon, Gallagher je spíš bojovník. Galchenyuk předvede jednu, dvě super kličky, ale pak ztratí jasný kotouče... U Scherbaka se uvidí, mohl by se tomu přiblížit, ale osobně moc nevěřím - jako stabilně hrát nejspíš bude, ale do níže jmenovaných bude mít hodně daleko. Prostě sledovat pohyb a hru Barzala, to je balzám na hokejovou duši...
 
AvatarJá zápas neviděl, jen goly, takže se k hernímu projevu nevyjadřuji. Samozřejmě že nemáme nikoho jako je Tavares a Barzal, proto jsme tam kde jsme smajlik Musíme hold hrát s tím co máme a doufat, že Hudon, Scherbak a další budou nadále hrát dobře a že Lehkonen zase najde svoji ofenzivu.

Líbí se mi, že ted Julie točí lajny praivdelně a útočníci mají v podstatě stejný TOI, malé rozdíly jsou jen u hráčů speciálních týmů. Jen kdyby ten Carr tam bylo místo Froeseho a ideál. Taky prohlášení Juliena o to, že ted bude sázat na mladé je aspon trochu optimistické v této pro nás špatné době. V beku hlavně at hrají ti tři mladí Mete, Juulsen a Reilly a ukáží, co v nich je.

BTW Hemský už nějakou dobu trénuje sám, takže jeho návrat není daleko. To zas někomu vezme místo nedůležitý hráč, snad to neodskáče Scherbak.
 
AvatarReakce na příspěvek:No Michale, já si právě myslím, že ty přesilovky herně zvládli velice dobře - zamkli nás v třetině, rychle si to dávali, jen prostě nevytvořili tu finální gólovku. Když se ale podívám na nás, tak my jsme sice góla z přesilovky dali, ale ta upachtěná práce, než jsme se vůbec dostali do pásma... A vrchol byl v té jedné přesilovce, kde nám hned 3x za sebou ujeli do úniku...smajlik! Jak říkám, v letošní sezóně mi to už nijak nevadí, ale tady je vidět velký rozdíl i do budoucna a to je mnohem horší - my nemáme ani vzdáleně nikoho takového, jako je Barzal, Tavares nebo Eberle...
 
AvatarReakce na příspěvek:Ale nebylo to zase tak strašný. Naopak po brance Isles jsme je dokázali velmi pěkně zatlačit a vytvořit si trvalý tlak. Pak samozřejmě dokážeme ztratit lehké puky, ale to už asi k této sezoně patří. A rozhodně se nic nemůže teď změnit. Isles hrají kombinační hokej, hlavně jejich první formace, ale třeba přesilovky předvedli naprosto děsivé... Niemi podává hlavně konstantní výkony, což je opravdu překvapení a chytá dobře. Carr by měl určitě hrát...
 
AvatarJako každé vítězství svým způsobem potěší, ale když vidím ten herní projev třeba zrovna Islanders, ten jejich pohyb a práci s pukem, Barzala a jeho famózní pohyb s technikou hole a proti tomu naší upachtěnou a na náhodu hranou hru, tak je mi hodně smutno...smajlik. Jinak Niemi chytá fakt velmi dobře, pro mě jedno z mála letošních příjemných překvapení. Reilly celkem dobrý, ale měl tam pár zbytečných ztrát, což ale nemusí nic znamenat, potřebuje si zvyknout a teď na to je příhodná doba. Jen mě mrzí, že nehraje Carr třeba na úkor Froeseho...
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. New York Islanders
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 25.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík