Galchenyuk se stěhuje do Ariziony. Za něj přichází Max Domi

17.06.2018, 07:55 | Přestupy |  Martin Formánek
 

Marc Bergevin, generální manažer Canadiens, oznámil, že díky trejdu s Arizonou Coyotes získal do svého týmu Maxe Domiho. Jako protihodnotu Kojotům poslal Alexe Galchenyuka.

Domi byl draftován Phoenixem Coyotes v roce 2013 v prvním kole, jako celkově dvanáctý. V NHL doposud stihl odehrát tři sezony, 222 zápasů. Nasbíral přitom 135 kanadských bodů (36 branek, 99 asistencí).

V uplynulé sezoně nastoupil třiadvacetiletý Kanaďan do všech 82 zápasů, přičemž za 9 branek a 36 asistencí zaznamenal celkem 45 kanadských bodů. Ve své nováčkovské sezoně (2015/2016) mimochodem zvládl 52 kanadských bodů.

Domimu právě končí tříletý nováčkovský kontrakt (tzv. entry-level contract). Očekává se tedy, že s ním Habs v nejbližší době podepíší novou smlouvu.Galchenyuk je trojkou draftu 2012 a oproti Domimu má více zkušeností. V nejlepší hokejové lize už strávil šest let - vždy přitom oblékal dres Montrealu Canadiens.

Čtyřiadvacetiletý Američan odehrál v sezoně 2017/2018 také (všech) 82 zápasů a do statistik se mu podařilo za 19 branek a 32 asistencí zapsat 51 kanadských bodů. Ve své kariéře pak zatím má celkem 255 kanadských bodů (108 branek, 147 asistencí).

5. července 2017 podepsal rodák z Milwaukee s Canadiens tříletou smlouvu na 14,7 milionů dolarů. Ročně tedy z platového stropu ukrajuje 4,9 milionů dolarů.

Vstupní draft NHL 2018 začíná v Dallasu v pátek, 22. června. Montreal Canadiens budou v prvním kole volit jako třetí, Arizona Coyotes jako pátí. (Pokud své volby samozřejmě ještě nevytrejdují.)


zdroj článku nhl.cz, děkujeme!

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
28.06.2018 11:35 | reagovat
DenTennessee | dhavas@seznam.cz
Reakce na příspěvek:Kdybychom ho získali za Maxe - byl by to zázrak - zároveň Max by s McDavidem taky ožil a mohla by to být výhra pro obě strany.

K tomu Stastnyho jako pojistku a hned by bylo líp...
 
AvatarReakce na příspěvek:Je to výborný centr a další z hráčů na úrovní, kteří v uplynulé sezoně změnili dres a nebylo jich málo. Schenn, Henrique, Turris, Duchene... V naší situaci by to byla naprostá výhra.
Viděl jsem na zahraničním webu jeden vlhký sen fanouška Habs, pobavilo:
Price, Pacioretty za Talbota a Draisaitla smajlik
 
28.06.2018 10:25 | reagovat
DenTennessee | dhavas@seznam.cz
Reakce na příspěvek:A co RNH...je drahej a z formy trochu ale pořád to v rukách má, co myslíte?)
 
AvatarReakce na příspěvek:Ve světě tomu dost fans věřilo, tady to nikdy reálný základ nemělo co jsem si všiml.
Tak top centři k dispozici ani nejsou, to se zase musím MB zastat. Nejlepší top centr co byl k dispozici za poslední roky, když ted nepočítám Tavarese, tak byl Getzlaf a to je stejná historka. Je UFA, může si vybrat kam chce jít a my v tom listu nejsme. Bohužel. Ale těch dobrých je nebo bylo k dispozici dost a my stále máme směšnou depth na centru, tak uvidíme co vymyslí MB, pokud něco. Máš pravdu, cesta by byla pokusit se podepsat staršího centra (Bozak, Stastny) a zapracovávat mladé. Tak to asi dopadne. Prověřeného mladého centra nám nikdo nedá, viz jak MB ostrouhal s Backlundem. ROR tady ještě spadá, ale jeho trade je pořád ve hvězdách. A nebo možná prospecta, ale tam to může být taky průser.

Musíme jen čekat, neděle bude doufejme pro nás zajímavá a úspěšná.
 
AvatarReakce na příspěvek:Reálně tomu asi nikdo nevěřil, ne? Jak říkáš, byl to jenom pouhý sen, který neměl vůbec žádné základy - nakonec si stejně myslím, že zůstane u Islanders... Musíme to holt řešit jinak, snažit se získat kvalitního (top neseženeme) centra, kdyby se nám nějakým zázrakem podařilo ulovit O´Reillyho, vůbec by mě Tavares nemrzel - ale i tohle je trochu sci-fi... Určitou záplatou může být Stastny, ale opravdu jen určitou a na kratší dobu. Během té musíme zapracovat mladé a nechat si hodně záležet na výchově Kotkaniemiho, když už nás stál třeba Zadinu nebo Tkachuka...
Pokud by někdo jako Stastny přišel, byl by on na prvním, Danault asi na druhým, pravděpodobný navrátilec Pleky na třetím a na čtvrtém nejspíš Shaw. Vím, není to žádná hitparáda, ale není to ani nic strašnýho - lepší prostě nemáme...
 
26.06.2018 09:59 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarReakce na příspěvek:Veď predsa hráč ako je Tavares nepôjde do takej \'top\' organizácie ako sú Habs... smajlik
 
AvatarVlhký sen některých naivů definitivně skončil, Tavares se odmítl setkat naší delegací smajlik Nečekané.
 
AvatarReakce na příspěvek:To je taky faktor a to vše nám nehraje do karet, protože samozřejmě jak si to tady dáme dohromady my, tak stejně si to dají dohromady i GM všech týmů a budou se nás snažit co nejvíc odrbat. Ale já věřím, že Maxe už v našem dresu neuvidíme, MB to nějak prubne (teda ne že bych si to nějak extra přál, mám ho rád, ale prostě si myslím, že bude vyměněn). Hlavně, at to není zase průser.

Ono měnit Maxe za jiného wingera by také šlo, ale kdyby MB vyměnil potřetí nejtěžší kalibr zase za křídlo, tak už by mu ten barák fakt někdo podpálil smajlik
 
25.06.2018 18:13 | reagovat
DenTennessee | dhavas@seznam.cz
Reakce na příspěvek:ještě by se nabízel risk za Nicka Schmaltze ze Chicaga, který zároveň umí hrát taky na centru, je nadějnej ale neprověřenej:)

kus za kus smysl taky dává pokud by to byl třeba Nikolaj Ehlers nebo Jeff Skinner by byli protihodnotou - trochu méně prověření ale mladší hráči...
 
AvatarReakce na příspěvek:Jo, při TDL to je taky možnost, jen tam jsou otazníky - co když se Max neprobudí z té letargie, co když se zraní...? Obě varianty by hodně snížily jeho cenu, navíc při TDL už to bude vlastně poslední možnost, jak ho vyměnit a to bude z hlediska protihodnoty také faktor, který bude tlačit cenu níž. Samozřejmě může nastat i varianta, že se mu bude střelecky dařit a svou cenu navýší - všechno tohle je ve hvězdách. Ale spíš z toho vychází výsledek takový, že k výměně by mělo dojít teď a v tom případě i klidně za střelecky disponované křídlo - nebyl by to úplně nesmysl. Centra bychom museli hledat mezi UFA, i když tam je ten výběr hodně omezený...
 
AvatarReakce na příspěvek:Já si taky nemyslím, že by MB měnil Maxe za křídlo. To by jej asi raději nechal a zkusil střelit při TDL, kde by jeho cena mohla být ještě vyšší při trochu povedenější sezoně a ještě k tomu v posledním roce smlouvy, klasický rental.

Jinak souhlasím. Lehkonen měl loni střelecky špatnou sezonu, ale rozhodně bych jej neodepisoval. Dobře bruslí, hraje dobře dozadu a určitě na sobě zase zapracuje a letos bude střelecky lepší. Dost mi připomíná Plekyho, akorát na křídle. Takový oblíbenec trenéra, na led ho můžeš poslat vždy. A takový hráč se vždy hodí, když ostatní křídla jako Hudon, Scherbak a Drouin rozhodně svou two-way hrou dech nikomu nevyrazí.

Ono na pozici centra se něco MUSÍ stát. Kdo jsou ted naši centři pod smlovou? Sami to dobře všichni víme, tak to tady raději ani nebudu vypisovat... Centr musí přijít at už při tradu za Maxe nebo z free agency.
 
AvatarReakce na příspěvek:Já přece nikde neříkám, že se mi loni líbil - říkám, že je to jeden z mála, co u nás za něco stojí! A na tom trvám - je to hokejista, který určitě střelecký čich má, je výborně použitelný jak do přesilovky, tak do oslabení a myslím, že hraje dost zodpovědně, což se zatím třeba o Scherbakovi rozhodně říct nedá...
No, ta výměna Paciho je spíš postavená na tom, že mu za rok nebudeme ochotni dát daleko větší peníz, o který on si určitě po tom dosavadním podhodnoceném řekne. Takže potom to dává smysl i za to křídlo, které by mělo potenciál jeho góly alespoň z větší části nahradit - kdo podle tebe by po jeho odchodu u nás střílel góly...?
 
25.06.2018 11:38 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Protihodnotu na křídlo? V tom případě je celá ta výměna uplně k ničemu a neměnil bych. Křídel máme jak v KFC. V čem se ti prosímtě loni Lehkonen mohl líbit? 80% času na ledě neviditelný, podle mne loni totalně selhal-měl to být jeho prulomový rok po té podařené sezoně - nemá na víc než 3 lajnu.
 
AvatarReakce na příspěvek:Lehkonena určitě ne, to je jeden z mála, který u nás za něco stojí! To už bych raději obětoval Scherbaka, pokud by to stačilo... Ale, jak jsem už řekl, top centra nedostaneme tak jako tak, možná by bylo lepší se soustředit na kvalitní protihodnotu na křídlo.
 
25.06.2018 09:37 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarTrejd Pacciorettyho asi přijde, ale upřímně se toho bojím ze všeho nejvíc.Skončí to podle mne tím, že nás odrbou jak borůvku. Neschopnost vedení přivést kvalitního hráče na centra zdegradovala NHL proven scorera na takovou míru, že za něj dostaneme hodně málo. Opravdu nevím kdo bude u nás ty goly střílet a asi se můžeme těšit na zápasy povětšinou o 0-2 golech. Dal bych k němu i Lehkonena ten mě loni totalně zklamal. A doufejme, že za něj MB přivede toho Centra na kterého čekáme X let a ne nějakého pochybného obránce.
 
AvatarVe hře byli Kings, kdyby se nedohodli s Kovym, což je ale už mimo. Co vůbec říkáte na podpis Kovyho, myslíte že se Kings spálí nebo to bude návrat jako zažil Radulov? Já si myslím něco mezi, nebude na takovém levelu jako Radu, ale nějaké goly dá.
Bohužel, pro Kings bylo levnější podepsat UFA Kovyho než draze přivést Maxe trejdem.

Reálná protihodnota? Mohou to být hotoví hráči, kteří zde byli uváděni, ale do konkrétních jmen se pouštět nechci. Jeden fakt je, že Max je dobrý střelec nejen v měřítkách klubu, ale celé ligy, na druhou stranu všichni ví, že potřebujeme nutně centra a ta slabá sezona mu taky nepomohla, což tohle všechno jeho hodnotu snížilo. Podle mě budeme muset k Maxovi přihodit nějaký výběr 2/3. kolo a mladého hráče, někdo jako Scherbak, možná Hudon, abychom získali centra do prvních dvou útoků a 3. kolo. Výměnu kus za kus neočekávám.
 
AvatarReakce na příspěvek:Protože vím, že máš o mladých hráčích větší znalosti než já, hoď mi sem jména, která jsou podle tebe hodně dobrá, a naopak ty, u kterých, jak říkáš, ses dost divil. Díky smajlik.
Protože vůbec nevím, kdo vůbec má zájem o Maxe, nedokážu říct jména, která by podle mého názoru byla adekvátní protihodnotou, ale rozhodně nemůžeme čekat, že za něj dostaneme nějakého top centra - to je asi každému jasné. Psalo se o Floridě, o San Jose - samozřejmě by se mi hodně líbil Trocheck, ještě víc O´Reilly, ale s Buffalem nejspíše měnit nebudeme a od nás by muselo toho putovat k Sabres určitě více. Spíš je na místě otázka, jestli shánět za Maxe centra, který nebude tak jako tak splňovat parametry 1.centra, nebo se snažit přivést křídlo, u kterého bude alespoň reálný předpoklad, že ty Maxovo góly nahradí - nikoho takového nyní nemáme... smajlik.
 
24.06.2018 18:52 | reagovat
DenTennessee | dhavas@seznam.cz
Reakce na příspěvek:Myslím, že obranu můžeme posílit UFA / pokud se podaří Tavares (nepodaří) a Stastny (možná jo) bude to vítanej bonus. Tímpádem bychom měli napnout síly a získat za Patchese nutně centra, protože Stastny stačit nebude.

Zbožně bych si přál aby u nás přistál O\'reilly nebo Trocheck, ale bojím se že to je po Patchesově sezóně v opačném gardu nereálné.

Mikel Backlund, Bryan Little a David Krejčí jsou asi reálnější protihodnotou, ale k nim by museli přibýt ještě drafty nebo by muselo jít o větší výměnu.
 
24.06.2018 18:49 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarReakce na příspěvek:Čital som že sa špekulovalo aj o Paccyho výmene do San José a pokiaľ viem, tak stále zháňame top centra. Takže za týchto okolností by bol dobrý deal Paccy for Logan Couture. Škoda, že Sharks nemajú takého debilného GM ako my aby na to pristúpili. smajlik
 
24.06.2018 18:09 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarK draftu netřeba hovořit. Uvidíme za 3 roky, jestli se vydařil. Pár voleb mi přišlo moc dobrých, pár jsem se dost divil. Každopádně duo MB-Timmins mají koule, že vzali hráče na vzdálenější budoucnost (Kotkaniemi, Ylonen, Romanov atd) na úkor \"jistoty\" Tkachuk, Dobson... když jejich naskočení do sestavy Habs ani nemusí zažít.

Schválně by mě zajímala jedna věc. Koho byste si za Maxe (jakou protihodnotu) představovali. Moc by mě zajímalo, jak moc to bude blízké realitě :)

Díky za tipy :)
 
AvatarReakce na příspěvek:Jooo, tohle by ti určitě vysvětlil náš skvělý GM. Třeba Alzner letos dá 3 goly, tak se to srovná smajlik smajlik smajlik
Už si z toho dělám prdel, ale k smíchu to moc není, já vím. Já jsem pro trejd Maxe, protože si nemyslím, že bychom jej udrželi levně i s novou smlouvou a to nejlepší z něj jsme už asi viděli a hlavně hrát jako je on musí mít kvalitního centra a toho nemáme. A dostat jej teď snad můžeme právě za něj, pokud to ten mamlas zase nepodělá. Takže já jsem pro trejd a přivést centra a doufat, že se chytne někdo z té plejády kvalitních křídel, které teď máme. A zde počítám Drouina, protože to je asi stejný centr jako Galchenyuk.
Mít depth na centru něco jako 1C (třeba O´Reilly), Danault, Shaw, DLR a třeba Pleky s tím, že nám budou růst do budoucna Poehling a Kotkaniemi není až tak zlé, ale je tam hodně otazníků a proměnných samozřejmě. Ovšem i v nejlepší variantě tohoto scénáře to pořád není C deep chart jakou by měl mít klub pomýšlející na SC, takže asi tak.

https://www.youtube.com/watch?v=x0gm8xyF1-0
v čase 1:50 má Weekes naprostou pravdu. Pořád hledáme na našich hráčích nějaké chyby, pořád hledáme nové Jeany Bealiveauy tzn. bezchybné hráče s bezchybným charakterem a výsledek jsou akorát trejdy našich nadraftovaných nejlepších hráčů a jako organizace pořád stojíme na místě. Ale to je to o čem taky pořád mluvím, MB si živí ve své hlavičce teorii, že je Montreal pupek světa a všichni hráči se mají podělat z toho, že za nás hrají, což je ovšem mimo realitu.
 
24.06.2018 09:53 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarTohtoročný draft sa Habs evidentne zamerali na centrov. Dúfajme, že aspoň niektorí z týchto hráčov pomôžu Montrealu v blízkej budúcnosti. smajlik
 
23.06.2018 20:37 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarJá neříkám,že je Kotkaniemi špatný nebo dobrý, jen poukazuju na to, že jsme rozhodně nevzali nejlepšího možného hráče- tím by byl jednoznačně Tkachuk, ale šli jsme zbytečně po Centru což je dost pochybná strategie.
 
AvatarReakce na příspěvek:No ale potom se znovu ptám - pustili jsme Galchenyuka, teď půjde Max a nevzali jsme Zadinu. Kdo, do p*dele, bude u nás střílet góly??? Jsou v tom managementu normální nebo si jen dělají p*del...smajlik?
 
AvatarReakce na příspěvek:Tak to byl rychlý soud smajlik Já bych počkal, co z něj vyroste. Že nám asi nepomůže ihned je jasné, ale co taky čekat od Bergevina. Nicméně to že tým draftuje trošku jinak dle svých akutní potřeb než jsou žebříčky zase není až tak neovyklé. Arizona taky upřednostnila centra, který měl jít okolo desítky před Zadinou.

Kotkaniemi snad není špatná volba. Jako sedmnáctiletý hrál nejvyšší finskou ligu a nevedl si tam špatně. Je srovnáván s Barkovem, tak snad z něj něco podobného vyroste.

Jinak je prý už jisté, že Max už dres Habs neoblékne. Snad to na třetí pokus MB nezadrbe a konečně přivede centra.
 
23.06.2018 09:07 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarNejsmutnější je, že potřebujeme Centra s velkým C už X let tak tomu obětujeme 3 volbu na draftu, kde se po centrech slehla zem a tak vezmeme hráče, který by jinak klidně mohl jít až mezi 7-10 místem. Nejkurioznější na tom je (nejsem expert na Kotkaniemiho) ,ale co jsem četl tak experti soudí jeho NHL připravenost nastane za 2-3 roky tudíž žádné řešení aktuálního problému. Rád bych se mýlil, ale mě se to jeví jako typickej Habs Bust na draftu.
 
AvatarTakže střelec v nedohlednu, poslední předpovědi vyšly a máme Kotkaniemiho - Zadina až na šestém místě a jde do Detroitu...
 
AvatarReakce na příspěvek:Přesně tak bych si to představoval i já smajlik Ale to je opravdu jen přání.
 
22.06.2018 23:03 | reagovat
DenTennessee | dhavas@seznam.cz
Reakce na příspěvek:Bude to napínavý, ale statisticky Kotkaniemi je na tom skoro líp než Barkov v jeho věku (zejména co se týká reprezentace) a i Barkov dlouho zrál. Docela sympaticky působí i že je hodně často vylučovaný :D (to znamená, že by mohl bejt dravej a neleknout se drsnější hry NHL jako hodně mladých hráčů)... Zadina je čech a střeleckej cit určitě má a já nejdynamičtější, zlobit se nebudu a chci ho asi přirozeně nejvíc, ale podvědomě tuším, že sáhneme po Tkachukovi jako kompromisním hráči.

Tahoun, pracant, tak trochu centr - tipickej Habs kompromis.
 
22.06.2018 19:36 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarParda: Jen v rychlosti. Hodně práce kolem draftu - na hodnocení si nechám až bude po draftu a 1. july. Na první pohled ten trejd samozřejmě dobře nevypadá, to nezastírám. Nepřijde mi katastrofální, ale dobře nevypadá...

Na druhou stranu Domi není ani zdaleka tak špatný, jak z něj dělá 9 gólů. Pamatuji si ho dobře z Toronta a Montrealu na juniorech 14/15 a tam mě tehdy bavil vedle Sama Reinhart a Duclaira víc než McDavid a spol. Hrál neskutečně. Upside u něj je, přihrávku a hlavu má skvělou, bojovník po tátovi, ale není to \"team need\" záleží, co další přijde a podle toho se dá hodnotit.

Čekal bych za Galchenyuaka trochu víc, ale za jdou zprávy že o něj byl opravdu ale opravdu malý zájem.

Potřebovali změnu, u nás by Galchenyuk za dva roky skončil - no chance, že by prodloužil jako UFA, no chance!

For Lordrahl: O Kotkaniemi jsem tady psal cca před měsícem:

\"K draftu...Zadina/Tkatchuk. Filip/Brady...what about Svechnikov. :) Sranda je, že Habs skauti velice ostře sledují Fina Kotkaniemiho (centr) a u něj je velká šance, že udělá mega jump možná až do top tři. (Někteří v něm vidí project jako byl pro Jets Scheifele) project, který byl risk s potenciálním velkým ziskem. Jets se vyplatil...Co v tomhle případě.\"

Mají o něj opravdu velký zájem. Upřímně jsem se toho hype u něj tolik nechytil. Tkachuk, Dobson i Zadina mi přijdou asi jako rozumnější volby. (viděl jsem je živě, Kotkaniemiho ne), ale hysterie po centru je v Montrealu už tak obrovská, že asi ho zkusí. Od kamaráda z Finska ale mám zprávy, že není tak dobrý jak Barkov v jeho věku (s kterým jej srovnávají).

Enjoy tonight draft night - dnes jedu nonstop!
 
22.06.2018 17:29 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarReakce na příspěvek:Alebo keby sa podarí trejt Paccyho za Ryana O\'Reillyho a na drafte by sme brali Zadinu. Škoda, že to tak nebude... smajlik
 
22.06.2018 15:54 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarTak největší adept na koho prý při draftu ukážeme, je pro mne osobně překvapení....Jesperi Kotkaniemi má být naše spása na centru. smajlik
 
22.06.2018 08:14 | reagovat
Rexxarus | rexxarus@seznam.cz
AvatarZase článek nad kterým kroutím hlavou. Ty problémy se táhnou fakt dlouho, ne že ne.

http://montrealgazette.com/sports/hockey/nhl/hockey-inside-out/stu-cowan-history-of-canadiens-1st-round-picks-over-33-years-is-ugly?utm_term=Autofeed&utm_campaign=Echobox&utm_medium=Social&utm_source=Facebook#Echobox=1529614776
 
AvatarReakce na příspěvek:Nevím kdo z nich je Shannon a je mi to celkem jedno, protože pokud někdo dává do jedné rovine Galchenyuka a Reinharta, tak je to debil. Nebo mi řekni tvůj pohled, docela by mě zajímal smajlik Tedy ne jen na tento můj výkřik, ale obecně na ten trade.
 
20.06.2018 07:22 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Jen tak mimochodem John Shannon je jeden z nejlepších novinářů v Kanadě...



 
Avatarhttps://www.youtube.com/watch?v=eSUOLL-2ewo

Já vím, je to Sportsnet, ale já nevím, jestli jsem já idiot a posledních pět let jsem se místo zápasů Habs díval z okna, ale vážně se na tak velké stránce dává do jedné věty Galchenyuk a Jakupov? Resp. se Galchenyuk dává dohromady s hráči z toho draftu, kteří neuspěli a nebo hrají dokonce AHL (Reinhart)?! Oni jej tam na plnou hubu označují jako fail, tragédii, hráč co neuspěl a já nevím jak ještě. Jsou debilní? S Forsbergem má nejvíc kanadských bodů ze všech hráčů toho draftu, je to jasně druhý nejlepší útočník toho draftu a oni tam označuji Bergevina jako že to vždy bude TEN GM co draftoval Galchenyuka :D Já viním Bergevina z lecčeho a leccos mu zazlívám, ale tohle je ta poslední věc a tohle byl dobrý pick bez ohledu na všechno ostatní. Ti novináři v Americe jsou vážně někdy debilní a tohle mě opravdu pozvedlo z židle.

Pak ovšem mají pravdu, a to jsem tady zapomněl napsat, Bergevinova reakce na dotaz novináře co říká naštvaným reakcím Habs fans na trade- fans neznají Domiho :D Takže se nám vysmál do ksichtu, my jsme amatéři a on je letadlo. On je ten profík co v dnešním rychlém hokeji podepsal beka jako je Alzner long term :D Jo, to se mu teda taky nepovedlo.
 
19.06.2018 19:11 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
Avatarhttps://www.tsn.ca/radio/montreal-690/marinaro-who-the-hell-scores-goals-on-this-team-1.1115781
Pekne povedané... smajlik
 
AvatarNejprve se necháme obrat my, teď Ottawa... s takovou ten SC fakt do Canady nikdo nedotáhne dalších x let.
 
 
Krátké zprávy
 

12.02. | Do Montrealu příchází veterán Nate Thompson + pátá volba v draftu 2019. Opačným směrem do Los Angeles putuje čtvrtá volba v draftu 2019.

10.02. | Do Montrealu přichází z Philadelphie obránce Christian Folin a útočník Dale Weise. Opačným směrem putuje David Schlemko a Byron Froese.

27.02. | Joe Morrow odchází do Winnipegu za 4. kolo draftu 2018.

27.02. | Z Minnesoty přichází Mike Reilly za 5. kolo draftu 2019.

05.01. | Al Montoya se se stěhuje do Edmontonu za výběr v letošním draftu. Pokud Montoya naskočí do konce sezony alespoň v sedmi zápasech, Canadiens získají volbu ve čtvrtém kole. Pokud podmínka sedmi zápasů splněna nebude, půjde o kolo páté.

24.11. | Torrey Mitchell byl vyměněn do Los Angeles. Do Montrealu putuje pátá volba v draftu 2018.

15.11. | Canadiens podepsali smlouvu s finským golmanem Antti Niemim. Všichni fanoušci Habs doufají že to není reakcí na zraněného Priceho. To by znamenalo že Price se jen tak k chytání nevrátí...

18.10. | Mark Streit po vzájemné dohodě s klubem ukončil kontrakt a tím i působení v Montrealu.

27.01. | Do Montrealu přichází obránce Nikita Nesterov. Opačným směrem do Tampy putuje Jonathan Racine a šestá volba v draftu 2017

24.12. | Veselé a pohodové vánoce a vše NEJ nového roku přeje redakce!

 
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 19.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík