Montreal zvítězil na ledě Pittsburghu

07.10.2018, 08:10 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Montreal naprosto jasně a zaslouženě debakloval Pittsburgh, který se neprobudil z gólového utkání s Washingtonem a předváděl velice špatnou hru.

Ve 12. minutě se hostující dostali do vedení. Tatarova střela byla zblokována a puk se odrazil k volnému Brendanu Gallagherovi, který zavěsil do prázdné svatyně. V 16. minutě se dostal Paul Byron do úniku, se kterým si poradil skvěle a poslal Canadiens do dvoubrankového vedení. Posléze se domácí dostali do první velké šance, ale nic velkého z toho nebylo.

Ve 24. minutě se prosadil Paul Byron, když dostal přihrávku zpoza brány a poté zakončil do pravé části brány. Ve 27. minutě byl blízko gólu Kessel, ale trefil jen tyč. Ve 35. minutě se Montreal dostal dopředu v oslabení a po přihrávce z pravé strany zakončil bekhendem Joel Armia. Ve 38. minutě se ovšem prosadil domácí Riley Sheanan a dal tak alespoň malou naději domácím.

Ovšem v 51. minutě utnul i malou naději Charles Hudon, který si objel bránu a využil toho, že se Murray včas nepřesunul a zakončil do brány.

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarReakce na příspěvek:Není vůbec zač!

DLR už trénuje s týmem. No, nechtěl bych teď být v kůži MB, protože DLR i Scherbak by museli na farmu přes waiver a teď pro ně není vůbec místo, máme komplet pátou lajnu Scherbak-Pleky-DLR mimo sestavu. A nikdo se nezasluhuje poslat na tribunu, to jsou docela příjemné problémy, ale pořád problémy. A bez herní praxe nemohou zůstat dlouho. Jsem zvědav.
 
08.10.2018 22:08 | reagovat
DenTennessee | dhavas@seznam.cz
Reakce na příspěvek:ty jo, moc hezkej rozhovor i ten krátkej medailonek o jiný, trochu drzý, tváří plekyho...díky Pardo!
 
Avatarhttps://hokej.idnes.cz/tomas-plekanec-montreal-canadiens-rozhovor-fes-/nhl.aspx?c=A181005_181114_nhl_rou

Zajímavý rozhovor s Plekym. Jako vždy na úrovni a s extra profesionálním přístupem.
 
07.10.2018 11:56 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarAni záložný celok z Lavalu sa nedal zahanbiť, keď zdolal Providence Bruins 3:2. Obzvlášť pekný bol rozhodujúci gól čerstvej posily Bretta Kulaka.
https://www.youtube.com/watch?v=OdYcA-hu204
 
AvatarOpět paráda. Mně se líbí týmový výkon, skvěle se vrací do obrany, blokujeme střely a konečně pomáháme Careymu a je to vidět. Carey působí uvolněně a pochytá vše, co má plus něco navíc. Přechod do útoku není na náhodu, rychlý nahrávky a střelba. Za mě super. Byron vynikající, rozhodně super podpis. Drouin dnes lepší, hlavně do obrany. Buly pořád bída, snad nejlepší má Kotkaniemi, který se neztrácí, naopak byl velmi blízko první branky, škoda. Hlavní je a bude, NEPOLEVIT...
 
AvatarTak ten odhad s načasováním Plekyho 1000.zápasu na první domácí duel jaksi nevyšel a jsem teda moc zvědavý, jak to s ním bude dál...
Jinak výsledek v Pittsburghu pro mě překvapením, ale zasloužili jsme si ty body určitě! Hra už tak na oko hezká jako v Torontu nebyla, ale odehráli jsme to perfektně i takticky a napadaly nám tam celkem rychle góly, což nás docela uklidnilo. Price to podržel jako správný lídr a Byron ukazuje hned na začátku, že ty prachy nebyly rozhodně vyhozené z okna... Ten jeho útok s Domim a Lehkonenem mi přišel nejlepší, souhlasím, že Drouin zatím nijak nevyčnívá a hraje strašně moc na sebe, kdy pak ztrácí puky. Kotkaniemi dvě zbytečná vyloučení, jedna jasná gólovka a celkem solidní výkon.
Za mě celkově zatím velmi dobrý výkon celého mužstva.
 
07.10.2018 09:56 | reagovat
DenTennessee | dhavas@seznam.cz
No ty bláho. Byry začíná mít Richardovskou auru když se rozjede smajlik Náš zatím největší motor. Ale oproti minulý sezóně na to není sám. To co Domi udělal kvůli Byronovu druhýmu gólu jsem u hráče Montrealu dlouho neviděl.

Jes se na ledě rozhodně nezrácí. Obrana bojovala a k tomu máme ještě hráče typu Hudon, Domi, Gally, který to tam dotlačej klidně vlastním tělem. Tatar taky hezky. Jen ten Drouin pořád paběrkuje a špatný buly...
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Pittsburgh Penguins
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 29.03
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Tak to Motor bohužel nedotáhl. Zase Popeláři Binec s ... | více
  • Motor si ten postup zaslouží daleko víc. Hra Třince ... | více
  • A nyní už 3-3 smajlik smajlik smajlik! Třinec je ... | více
  • Mi cizinci v ELH nevadi, vadi mi bridilove jako ... | více
  • Nemohu si to odpustit, sorry - MOTOOR!!! I když ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík