První domácí zápas nedopadl dobře

12.10.2018, 08:45 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Čtyřicet zákroků vytáhl z rukávu brankář LA Jack Campbell a svým prvním shutoutem výrazně přispěl k vítězství nad Montrealem. Domácím se tak úvodní utkání v Bell centre moc nepovedlo.

Branky a nahrávky: 4. Kempe (Toffoli, J. Carter), 12. Amadio (Anderson-Dolan, J. Carter), 50. J. Carter(Muzzin, Martinez)

C. Price (MTL) - odchytal 59:44 minut, 26 zákroků, úspěšnost 89,7 %
J. Campbell (LAK) - odchytal 60:00 minut, 40 zákroků, úspěšnost 100 %

1. Jack Campbell (LAK) ?
2. Jeff Carter (LAK) ?
3. Noah Juulsen (MTL)

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarZačátek zápasu opět podle stejného scénáře jako proti LA, naštěstí druhá třetina nám vyšla náramně a budu se opakovat, ale Danaultův útok hraje výborně! Znovu jsme byli velice aktivní a to i střelecky, škoda té promrhané přesilovky 5 na 3, to nebylo zrovna ideální. Ve třetí neuznaný gól, oprávněně, předtím zase tyčka Kotkaniemiho... Šli jsme těm bodům určitě naproti, v prodloužení zase přesilovka a zase nic a vrcholem byla tyč Domiho do poloodkryté brány pár vteřin před koncem... Ovšem nájezdy zvládli Byron s Drouinem perfektně a stejně tak Niemi, který zachytal naprosto spolehlivě a budu asi kacíř, ale na mě působí spolehlivějším dojmem než doposud Price... Kdo mě začíná bavit čím dál víc, to je rozhodně Domi - obousměrný hráč, velmi pohyblivý a tvořivý, jen potřebuje dát gól, aby si dodal sebedůvěru i v koncovce.
 
12.10.2018 15:44 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarSe vším souhlas. Drouin opět nejslabší, tentokrát na něm bylo aspoň vidět, že ho to aspoň štve. Ale to je málo, jeho hra je opravdu problém a trejd vypadá hůř a hůř.

Baví mě Domi a bude bavit dál o tom jsem přesvědčen. Kotkaniemi má neskutečné herní myšlení, jeho přihrávky mají oči. Jen Armia není zrovna střelec :) Nejlepší hráč za mě \"Reilly\" a pak Juulsen, z kterého vůbec necítím, jak kdyby byl nějaký mladík.

Price ten gól samozřejmě měl mít, což ihned okomentoval Mike Johnson (bývalý spoluhráč), ve studiu Jamie McLennan (bývalý brankář) oba navíc velcí Pricevi zastánci. Jednoznačně jeho chyba, byl studenej - smůla, ale tým to trochu posadilo na zadek. Zbytek zápasu od něj ok.
 
AvatarSmolné utkání, LA předvedli skvělé brejky a rychlý přechod. Přišlo mně, že hrajeme hrr za pukem, ale oni si nás pěkně vykombinovali, snahy tam bylo až moc, hodně přemotivování. Ale i tak se mi zápas z naší strany líbil, nic odevzdaného, jen chybělo víc pohybu před brankářem a i trošku štěstí. Co jsem ale nepochopil, tak proč neposlal rozhodčí LA hned na začátku do tří, jasný krosček od Doughtyho a mohlo vše vypadat jinak. Po vedení LA zalezli a bylo to těžké. Drouin pořád jedním z nejslabších, jeho zavážení do 5 lidí mi připomíná jednoho přeceňovaného hráče, který u nás hrálsmajlik Pens nebudou snad tak dobří v obraně, věřím, že něco urveme...
 
AvatarReakce na příspěvek:Bylo to z hranice kruhu a šlo to na jeho bližší stranu, z které zmenšoval střelecký úhel - neříkám, že to byl nějaký obrovský kiks, ale od gólmana, který má být naším nejlepším hráčem, bych to trošku čekal, že to chytne. I když to trefené špatně nebylo.
Drouin začíná být tak trochu problém, loni na mě působil mnohem lépe a pokud se nevzpamatuje, je to pro nás špatný...smajlik. Naopak Tatar mě zatím celkem příjemně překvapuje, vůbec ten celý útok je naším asi nejlepším.
 
AvatarReakce na příspěvek:Tak přesná střela z bezprostřední blízkosti k tyči... no ale vše se dá chytat, to je pravda smajlik

Další řekl bych snesitelná prohra po dobrém výkonu. A hlavně zápalu celého týmu. Ano, spousta střel byla jen aby se neřeklo bez provozu před bránou, ale až odpadne křeč z home openeru, tak to bude jen lepší. Julien už trochu míchal sestavou po dalším nevýrazném výkonu Drouina, jehož u KK vystřídal Tatar. Uvidíme, jestli nepustí někoho z tribuny v sobotu do zápasu, troufám si tipnout, že ano.

V sobotu to bude těžké, Pens nebudou chtít s námi prohrát podruhé v řadě. CJ by mohl na Crosbyho zase nechat hrát Plekyho a trochu mu to otrávit smajlik
 
AvatarTrochu jsem se takového scénáře obával a celkem se potvrdil - před domácím publikem hráči moc chtěli, až z toho byla taková křeč, kdy nám navíc ani nepřálo střelecké štěstí... Jejich gólman chytal velmi dobře, Price toho pochytal taky celkem dost, ale třeba ten první gól určitě nechytatelný nebyl a navíc to bylo hned z první střely, takže pro něj nic moc pro další vývoj zápasu. Králové nebyli určitě aktivnější, ale byli nebezpečnější ve finální fázi. My jsme se snažili, stříleli, ale dost těch střel bylo tak trochu propagačních. Přesto jsme alespoň jeden gól dát měli!
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Los Angeles Kings
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 23.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík