Habs rozhodli nad Penguins po samostatných nájezdech

14.10.2018, 07:09 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Montreal po krátké době nastoupil proti týmu z Pittsburgu. A opět to s tímto ne příliš oblíbeným soupeřem skončilo vítězstvím. Domácí udrželi na uzdě kapitána tučňáků Crosbyho, který se gólově neprosadil. Ofenzivně zazářil Tomáš Tatar, který si připsal dva góly a asistenci. Zápas nakonec dospěl až k samostatným nájezdům, kde se oba domácí střelci Drouin i Byron prosadili. Naopak Crosby ani Malkin úspěšní nebyli, takže konečný výsledek 4:3 pro Canadiens. Velmi dobrý výkon podal gólman Niemi, který nastoupil za nemocného Price. Do zápasu naskočil i Tomáš Plekanec, kterému tak již zbývá jeden zápas k dosažení mety 1000 zápasů v NHL.

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarReakce na příspěvek:Jo, je mi to jasné smajlik

Přiznám se, že mi Armia taky vadí v top 6 stejně jako na PP, ale to jsem už zmiňoval. Je šikovný, rychlý, silný, ale v ofenzivním útoku by být neměl. Klidně bych jej zkusil prohodit s Hudonem s tím, že by dál chodil na PK. Ale hlavně Paulie B prostě musí do PP unit, snad to Kirk pochopí co nejdříve.

Danaultova lajna mi přijde jako taková typická lajna loňských Vegas. Nenápadní, ale velice šikovní hráči, žádné hězdy, ale hlavně pohybliví a energičtí, zkrátka ideál do dnešního hokeje.
 
AvatarReakce na příspěvek:Tu poznámku o Priceovi berte jako takové popíchnutí, čekal jsem na reakce...smajlik. Týkalo se to jeho působení v tomhle zápase a já třeba naopak proti Michalovi jsem raději, když gólman raději riskantně nerozehrává, když se z toho nevidí - a Price to někdy s tím svým klidem v tomhle přehání.
Ještě jsem zapomněl napsat, že mně začíná trochu vadit Armia tou svojí laxností v pohybu, tak jen doufám, že tohle zlepší. Jinak také doufám, že Danaultův útok takhle zůstane a bude mu to šlapat - je perfektně složený, neskutečný bojovník, obousměrný hráč a technicky založený hráč. Zatím z nich mám radost!
 
AvatarNemám moc co dodat k Mírovi a Michalovi, snad ty poznámky o Carym smajlik Carey by tady dostal sadu za první i druhý gól, ale Nemo nic. Ne, dělám si prdel, po první třetině to vypadalo hodně špatně, ale Nemo to pak neskutečně zavřel a my začali hrát svou hru. Soudy kdo je nebo není jistější v bráně bych přeci jen nechal na později až bude něco odehráno. Byl to hodně atraktivní zápas kromě té první třetiny, opravdu jsem se moc bavil.

Nasral mě Shaw, druhý zápas po sobě goalie interference! Měl jsem obrovskou radost za Meteho 1. gól v NHL a byl odmávnutý. Musí si na to přece dávat pozor, i když je v souboji s bekem.

Docela mě taky štve absence Pauliho na PP. Vůbec to nechápu, má fantastickou střelu a třeba u té zazděné 5 na 3 by hodně pomohl. Armiu neho Shawa by tam rozhodně moc nahradit.

Jo hrál fantastický zápas, první áčko, tak snad v tom bude pokračovat. Asi četl naši kritiku :D

Dvakrát po sobě porazit Pens se nám už asi dlouho nepovedlo, velká spokojenost s výsledkem i hrou.
 
AvatarReakce na příspěvek:V brankovišti mám z něj trochu lepší pocit, ale jak říkám, je to jen o mém vnímání gólmana v tom zápase, ne o celkové jejich kvalitě...
 
AvatarVýborně, po špatném začátku, kdy jsme zase propadli dozadu, jsme se zvedli a díky vynikající druhé třetině, kde jsme Pens doslova válcovali, se vrátili do zápasu. Zatím přesilovky, to chce zlepšit. 5 na 3 a v ní jen jedna šance, v prodloužení nápodobně. Drouin nejlepší utkání od něj. Domi vynikající, stejně tak Tatar až na zazděně 3 na 1, kde měl vystřelit. Niemi dobrý výkon, ale štve mě jeho nevyjíždění i pro jasné puky, které se bojí rozehrávat, někdy jsme se dostali tím zbytečně pod tlak. Rozhodně na mě nepůsobí jistěji než Price, který se jevil více než dobře v prvních zápsech. Máme 5 bodů z velmi těžkých zápasů, hraje atraktivně, bojujeme, za mě super začátek sezóny...
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Pittsburgh Penguins
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 29.03
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Tak to Motor bohužel nedotáhl. Zase Popeláři Binec s ... | více
  • Motor si ten postup zaslouží daleko víc. Hra Třince ... | více
  • A nyní už 3-3 smajlik smajlik smajlik! Třinec je ... | více
  • Mi cizinci v ELH nevadi, vadi mi bridilove jako ... | více
  • Nemohu si to odpustit, sorry - MOTOOR!!! I když ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík