Canadiens rozhodli o vítězství proti St.Louis v posledních vteřinách zápasu

18.10.2018, 08:00 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Habs pokračují ve skvělém start do ročníku a sbírají body jak na běžícím páse. V noci proti St. Louis rozhodli o dvoubodovém zisku rovných deset sekund před koncem gólem na 3:2.

Utkání směřovalo do prodloužení, ale nestalo se tak. Parayko udělal v obranném pásmu obrovskou chybu a Brendan Gallagher vstřelil deset sekund před koncem třetí části rozhodující branku.

Branky a nahrávky: 1. Domi (Lehkonen, Reilly), 28. Reilly (Hudon, Drouin), 60. Gallagher (Tatar) - 24. Dunn (Tarasenko, O'Reilly), 57. Schenn (Steen, Perron).

C. Price (MTL) - odchytal 59:52 minut, 23 zákroků, úspěšnost 92,0 %
J. Allen (STL) - odchytal 59:46 minut, 20 zákroků, úspěšnost 87,0 %

1. hvězda utkání: Mike Reilly (MTL)
2. hvězda utkání: Tomáš Tatar (MTL)
3. hvězda utkání: Brendan Gallagher (MTL)

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarReakce na příspěvek:Asi málo lidí, znamená to hovno po pár odehraných zápasech, ale je to určitě moc příjemné překvapení.
 
AvatarDalší win, potěší. Viděl jsme jen goly a stats, 40 střel docela mazec. Goly hezké, dobře, že se trefil Petry konečně místo ostřelování manťáku a game winner pro Joa taky fajn.

Mám radost za Caryho a jeho vyrovnání v počtu výher Patricka, co mě překvapilo, že Patrick (551 zápasů) na to nepotřeboval o moc méně zápasů než Carey (563 zápasů), na druhou stranu on hrál v době, kdy ještě byly i remízy. S trochou štěstí, zdraví a dobré formy celé sezony by se mohl dostat na první místo přes Planta.
 
24.10.2018 06:44 | reagovat
DenTennessee | dhavas@seznam.cz
(kdo by řekl, že budem na začátku sezóny po 8 zápasech 1. na Východu - před nabitým Torontem)
 
24.10.2018 06:42 | reagovat
DenTennessee | dhavas@seznam.cz
Drouin má srdce. Tenhle kluk jeden vlasatej smajlik Konečně se zadařilo přesilovkám. Když to nebude ležet jen na Petrym a Drouinovi, bude dobře. Carey má legendární výhru na kontě a měl trochu smůlu na odrazy - jinak asi solidní výkon (ale viděl jsem jen záznam).
 
AvatarReakce na příspěvek:Je to sice jedno, ale Armia má na tom gólu podíl minimálně 50%, zbytek bych rozdělil mezi střelce a Kotkaniemiho...smajlik.
 
AvatarReakce na příspěvek:Armia dal super pass, ale jelikož si ho Ottawští moc nevšímali, tak to měl jednoduché smajlik
Před pár lety bych neuvažoval ani já a asi ani vedení, ale s tím jak se hokej mění tak tady není vůbec o čem uvažovat.
 
AvatarReakce na příspěvek:Tak Byronův gól je hlavně práce Armii, i když Kotkaniemi na něm spolupracoval taky. Já si přesto všechno pozitivní, co můžeme na jeho hře vidět, myslím, že by mu rok ve Finsku ještě prospěl.
 
AvatarJsem moc rád, že tu absolutní neschopnost Alznera nevidím sám. Co tam zase předváděl bylo teda něco. Loni jsem říkal, že to je tak průměrný 6-7. bek NHL týmu. Letos o něm nejde tvrdit, že to je NHL hráč. Strašné. Do návratu Webyho určitě zůstane, snad se pak bude něco dít.

Carey druhý gól posral, o tom žádná. Přitom on má techniku přesouvání a objímání tyček zmáknuté jako málokterý golman. Prostě zariskoval a myslel, že puk vypíchne, ale Boedker ho přechytračil. V tak těsném zápase ta chyba bohužel byla hodně vidět. Škoda, jinak to byl dobrý zápas, po první třetině jsme zpomalili, ale bereme. Ta střela v OT byla neuvěřitelná, Stone je beast.

Jinak pro mě je Kit Kat NHL ready. Hodně jsem ho sledoval a nevědět, že je číslo 15 takový klučina, tak mu tipuju 28 let. Sebevědomí mu nechybí, dostává se do šancí, umí je vypracovat pro spoluhráče, má super nahrávky, vrací se, bruslí, maká... Za mě není o čem. Až dá gól, tak to bude určitě ještě lepší. Dneska Pauliho gol vymyslel on. Mám z něj velkou radost.
 
AvatarReakce na příspěvek:smajlik smajlik smajlik Dost dobré.
 
21.10.2018 16:28 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
Avatarhttps://www.nhl.com/predators/video/postgame-nsh-at-edm-laviolette/t-277437416/c-62050703
Zaujímavý spôsob ako zvládnuť rozhovor s médiami po zápase... smajlik
 
AvatarAčkoliv jsem od začátku sezony s výkony spokojený, tak tenhle bod byl ztracený fakt zbytečně. Vím, že se to muže stát, ale prohry tohoto typu mě dokážou opravdu nasrat. Alzner je vážně neschopný, co ten tam ještě dělá, to fakt nechápu. Na jeho příchod jsem se opravdu těšil a myslel jsem si, že to je dobrá volba. Ve Washingtonu podle mého názoru nepředváděl úplně špatné výkony, ale u nás mu to prostě nejde. Od jeho příchodu k nám je to pro něj jenom trápení a trápení. Jinak Carey mě opravdu zklamal tím druhým inkasovaném gólu, tohle musí chytat. Teď náš čeká Calgary, potom Buffalo a v noci ze soboty na neděli mega šlágr, na který se opravdu moc těším. Doufám, že to tam bruins pořádně nasypeme a budou z toho dva body.
 
AvatarReakce na příspěvek:Bohužel, dvě takové chyby jsou moc. Alzner rychle zase do hlediště, povolat můžeme kohokoliv a Price se prostě musí takových to branek vyvarovat, i když jinak chytal dobře. Každopádně bod dobrý a hra také. Jen šílené buly, kde prohráváme jedno za druhým...
 
AvatarPředně je třeba říct, že to byl nesmírně rychlý hokej! My jsme předvedli skvostnou první třetinu, kde to vypadalo, že jim nandáme hodně gólů - kombinace v rychlosti a tah na bránu, to bylo to, co nás zdobilo. Bohužel, postupem času přebírala aktivitu spíš Ottawa a když jsme jim nabídli několik chyb, oni je využili a rázem bylo srovnáno. První gól \"zařídil\" Alzner (ten chlap se tam motá jak slon v porcelánu a vůbec neví, co má hrát...), na druhém se podílel Price (tohle musí takový gólman prostě mít), i když jinak odchytal spolehlivý zápas. V prodloužení to bylo nahoru dolů, rozhodla perfektní střela Stonea. Ale hokej z obou stran pěkný.
 
AvatarPleky si bohužel nějak záhadně zranil záda a bude asi pár týdnů mimo. To otevírá cestu Deslarieusovi, jenž dnes asi bude mít letošní premiéru, vrátí se Shaw a HS bude Hudon. Mete trénoval opět mimo, kdoví co má s tou rukou. Je to ta samá, jenž mu loni ukončila sezonu, tak to snad nebude na dlouho. Pokud vyhrajeme, tak Carey vyrovná St. Patricka v počtu výher v naší organizaci. Souboj dvou podceňovaných mužstev bude určitě zajímavý.
 
19.10.2018 12:18 | reagovat
LuckyHab | lukas.tomanovski@seznam.cz
Sezona zatím vypadá hodně nad očekávání. A máme nejmladší útok v lize - ti kluci nemají vůbec špatný potenciál.

A to zatím ani nepotřebujeme nějaké TOP výkony brankáře Priceho. Doposud je průměrný a stačí to.

Zima začíná, co origoš nová čepice v klubových barvách?

https://obleceni.bazos.cz/inzerat/95818969/NHL-Montreal-Canadiens-zimni-cepice-Reebok.php
 
19.10.2018 09:24 | reagovat
Mireaux | lang@mestolysa.cz
Avataromylem vsazeno 2 krát:

https://www.ifortuna.cz/cz/sazeni/tiket/index.html?ticket_id=MTk4MDE4NjkwMzQzNjgwMDoBNV1lpO18CxjsJDU=&kind=MAIN

https://www.ifortuna.cz/cz/sazeni/tiket/index.html?ticket_id=MTk4MDE4NjkwMzQyNzAwMDrG6+6S7FG9XPOIZac=&kind=MAIN

ale nezlobinm se smajlik smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Tak teď čtu, že měl Vic naraženou ruku, tak beru zpět smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Kája Alzner musí na waiver, tam ho nikdo nevezme, a na farmu. Tím by sice MB uznal svou chybu, ale to snad jeho ego přežije. Prachy na to máme a cap hit taky. Po návratu Webera už pro něj přece vůbec nemůže být místo. A posazení Meteho místo něj byl doufám jen takový nepovedený vtípek, jenž se už nebude opakovat.
 
18.10.2018 14:04 | reagovat
DenTennessee | dhavas@seznam.cz
Reakce na příspěvek:Vtipný je, že Káju Alznera si narozdíl do De La Rose nevezme ani ten Detroit :D

Jinak od Maxe jsem si sliboval ty nejlepší věci, ale že se Tatar stane takovym střelcem a že je to ještě k tomu fakt sympaťák a rozhodně ne fyzicky nepřipravený a neobětavý hráč, to je pro mě strašně příjemný.

Pokud se nám nezraní obranný valy a někdo z centrů, mohli bychom to tempo i vydržet) Jsem rád za Careyho - s Nemem jsou vyrovnaná dvojka)
 
AvatarSpravedlnost ve sportu neexsituje, takže pěkně a krvelačně je Gally zařízl 11 sekund před koncem smajlik smajlik .

Zatím jsou výsledky nečekaně dobré, hra taky dobrá, takže spokojenost. Otázkou je jak dlouho to udržíme, ale to vše nás čeká. Líbí se mi, že naše výsledky rozhodně nejsou dílem náhody či přehnaného štěstí, ale vše poctivě odmakáno. V sobotu to bude super zápas dvou týmů, které před sezonou každý odepisoval a předsuzoval boj o vysoký pick, přitom i Sens nehrají špatně. Těším se.

Míro, přesilovky nic moc, ale ani oslabení moc nezáří, dneska zase dva goly. Ale tak special teams snad vylepšíme. A doufám, že se Mete vrátí do sestavy a Kajá na tribunu kam patří. Nebo na farmu.
 
18.10.2018 12:28 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarBlues si rozhodne ten bodík zaslúžili, ale hokej je aj o šťastí a to sme v závere mali. Výhra nad neobľúbeným súperom akým sú St. Louis fakt poteší. Mimochodom darilo sa tiež farmárskemu celku z Lavalu, keď zdolal Hartford Wolf Pack 5:2. https://www.youtube.com/watch?v=SotijFLuPTU
 
AvatarMělo to jít do prodloužení, byl to vyrovnaný zápas, kde šance byly na obou stranách. Dostali jsme branky v oslabení, které také není zrovna výstavní skříní, stejně tak přesilovky, kde máme opět problém zavést puk. Hlavně mi ale přijde, že neumíme soupeře utavit a z toho si připravit příležitost. Hrozně uspěcháme střelu, případně dáme hned první riskantní náhru. Je nutné ale říct, že máme zase 2 body a proti těžkému soupeři, navíc ze západu, na který moc neumíme, takže super...
 
AvatarAž příliš kruté pro Blues, zasloužili si alespoň bod. Poprvé jsme byli letos přestříleni, byť tedy jen lehce. Jsem strašně rád, že se trefil Domi, navíc hned z první střely na hostující bránu. Už to celkově není tak lehký pohyb jako třeba hned v prvním zápase proti Torontu, ale přád máme pasáže, na které se nechá fakt dívat a zatím tedy i trochu štěstí... V obraně jsme někdy docela hořeli a Blues nás dokázali dobře zavřít. Co je pořád tragický, to jsou naše přesilovky!
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. St. Louis Blues
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 24.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík