Canadiens ikasovali minutu před koncem a z Buffala body nevezou

26.10.2018, 08:10 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Montreal měl výborný vstup do zápasu, když se už ve druhé minutě prosadil přesnou střelou Domi. Hosté si pak vytvořili přesilovou hru,ale tu nedokázali využít.

Ve 32. minutě se prosadil Pominville, když se štěstím poslal kotouč po krosové nahrávce do branky. Rázem bylo srovnáno a začala se srovnávat i hra na ledě. Ve 37. minutě využil nepozornosti domácích Armia a Canadiens byli znovu ve vedení, nicméně o minutu později využil přesilovou hru znovu Pominville-  2:2.

Třetí třetina přinesla hned 3 góly. Nejprve se Montreal znovu ujal vedení, po krásné akci Domiho, ale Buffalu se podařilo znovu srovnat krok, když 6 minut před koncem vyrovnal Reinhart. Montreal se nechal zbytečně minutu před koncem třetiny vyloučit a touto šancí Buffalo nepohrdlo, když se přesnou ranou prosadil Okposo! Sabres se tak dostali poprvé za celý zápas do vedení a nakonec berou 2 body za výhru 4:3!

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
28.10.2018 09:18 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarVýhra proti \"brumíkom\" vždy poteší a k tomu aj čisté konto pre Careyho, paráda... smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Price velmi spolehlivý výkon, herně velmi dobrá první třetina, pak to šlo dolů a ve třetí jsme, de facto, nic neukázali. Ale ubránili jsme to a vezeme důležité body s bonusem čistého konta a přepisem v historických tabulkách pro Price.
 
28.10.2018 02:54 | reagovat
Frankie33 | patrick33@seznam.cz
AvatarSkvěle odehráno, vynulovaní medvídci. Price přeskočil Roye stylově. Jen tak dál.
 
AvatarReakce na příspěvek:Otázka je, co je ideální...smajlik? Pokud to znamená naprosto bezchybný výkon, tak to určitě ideální nebylo, ale to není nikdy, že...smajlik? Jinak opět - směrem dopředu hlavně Domiho řada výborná, hlavně tedy její centr se blýskl dvěma krásnými góly. Problémem jsou vyloučení a zvláště pak takhle zbytečné a přísné na konci zápasu... Minimálně bod jsme mít měli, o tom žádná - Sabres nás sice přestříleli, ale zdaleka ne všechny střely byly nebezpečné.
 
AvatarMax super, ale ty vyloučení musíme omezit, necháváme se hodně vylučovat. Druhý buffalský gól byl sporný, ale je pravda, že Pominvilla natlačil do Nema Petry, asi to bylo uznáno správně.
Zápas jsem neviděl, ale ideální to asi z naší strany nebylo, ale i tak byly body blízko, velká škoda.
 
AvatarReakce na příspěvek:Na bod to mělo být, vyloučení přísné, ale to se nedá nic dělat, 3x jsme vedli. U druhé branky komentátor říkal, že domácího hráče do Niemiho natlačil Petry. Domi výborný, jak dopředu, tak dozadu. Druhá formace šlape, trošku první se zadrhla. Každopádně body by se hodily, protože v Bostonu to bude peklo. Doufám, že uvidím dobrý hokej z obou stran. Navíc po té doma Dallas, taky nic moc...
 
AvatarNaprosto ztracený body! Když už v zápase 3x vedeme a vedeme ještě 6-7 minut před koncem, měli bychom z toho vydolovat minimálně bod! Hráli jsme výborně v první části, v druhé nás Buffalo přehrálo, ale vedení vrátil zpět ve třetí vynikající Domi - dnes jeho výborné představení. To vyloučení před koncem bylo hodně přísný, ale je pravda, že bylo zbytečný... Vyrovnávací gól na 2-2 se dlouho zkoumal, Niemi tam dostal zásah v brankovišti od domácího hráče, ale zřejmě to bylo dostatečnou dobu před tím, než na něj šla gólová střela - jinak tomu nerozumím... Škoda, teď bude následovat ještě mnohem těžší zkouška a tyhle body z dneška by se hodily...smajlik
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Buffalo Sabres
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 19.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
  • Rika, neříká, to je jedno, ale Savard mel i ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík