Price zastavil Boston

28.10.2018, 09:25 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Carey Price nepustil za svá záda jediný kotouč a dočkal se 290. vítězství v dresu Montrealu Canadiens. Price tak přeskočil v historické tabulce Patricka Roye a už sedí pouze 24 vítězství za Jacquesem Plantem, který žebříčku vítězství kraluje.

Branky a nahrávky: 10. Gallagher (Peca, Ouellet), 11. Domi (Drouin, Lehkonen), 60. Jo. Benn (Lehkonen)

T. Rask (BOS) - odchytal 57:30 minut, 20 zákroků, úspěšnost 90,9 %
C. Price (MTL) - odchytal 59:53 minut, 33 zákroků, úspěšnost 100 %

1. Carey Price (MTL) ?
2. Brendan Gallagher (MTL) ?
3. Ryan Donato (BOS)

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
31.10.2018 08:39 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarHnus. První třetina ne a ne to tam padnout a pak totálně zazděný zápas v podání Byrona a Lehkonena, kteří nechali Dallasu dva góly zdarma.
 
AvatarOdehráli jsme strašně nešťastné utkání...smajlik. V první třetině to opět byl koncert, bohužel bez gólového vyjádření - a právě to nás stálo ve druhé části zápas. Dallas předvedl vysokou efektivitu, my stříleli do tyček nebo do výborného Bishopa, Lehkonen nedal ani trestné střílení... Ty dva góly nás zlomili a když už jsme se typickým Gallagherovo gólem, který se dlouho zkoumal, dostali zpátky, udělal obrovskou hrubici v naší přesilovce Lehkonen (smolný zápas pro něj) a místo srovnání to zase bylo o dva góly a bylo, de facto, rozhodnuto. Velká škoda tohoto zápasu, protože na nějaký bod to bylo určitě, jenže koncovka a vynikající Bishop tomu zabránili.
 
30.10.2018 19:02 | reagovat
Mireaux | lang@mestolysa.cz
Avatarhttps://www.ifortuna.cz/cz/sazeni/tiket/index.html?ticket_id=MTk4MDE4NzAwMzMwNzcwMDqfviYVXny3CtQasP0=&kind=MAIN
 
30.10.2018 18:37 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarŽevraj Joshua Ho-Sang je kandidát na výmenu. Ako by sa vám pozdával trade za Sherbaka? smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Tak je rok 2018, čili doby kdy stačilo jen čistit prostor před brankářem a Hall Gill byl top bek jsou pryč smajlik Alzner bohužel málokdy dělá aspoň něco pořádně. Nikdy nebude PMD, nikdy nebude střelec ani passer a nikdy nepomůže na PP. Ale proti Bostonu se aspon trochu soustředil ta tuhle old school čistící práci, která někdy ani dnes není na škodu a trošku přitvrdil. Takže jeho výkon nevypadal tragicky, ale bohužel víc než to od něj asi čekat nemůžeme.

Deslarieus nemá takový drive jako loni, ale asi bylo jasné, že tyhle výkony nezopakuje. Taky CJ to letos zatím dost hraje na první tři lajny, loni míval on, Logan Shaw nebo Froese mnohem větší prostor na ledě. Jinak Delarieus zatím nehraje úplně zle, nevadí mi v lineupu, ale nesmí to být na úkor hráče jako je Hudy. Proti velkým týmům se jeho hra hodí. A v zápase šla statistika o počtu hitů, kde jsme čtvrtí, což mě překvapilo.
 
AvatarReakce na příspěvek:No vždyť jo, já to vztahuju jenom a pouze k Priceovi a k tomu, jak nám v minulosti vyhrával zápasy třeba jenom on! A to tvrdím, že teď tomu tak není, to bych hodně shodil ten výkon hráčů před ním...
 
29.10.2018 14:49 | reagovat
DenTennessee | dhavas@seznam.cz
Reakce na příspěvek:Přesně, Alzner musí čistit hlavně prostor před Careym a hrát najistotu (to se mu zatím moc nedařilo).

Jsem rád za Hudona zpátky v lajnupu, s tím Chuckym n.2 jsem to myslel u Nikity spíš povahou - působí jako zvadlá květina, vůbec do týmu nezapadá, spíš bych se ho opravdu (dobře) zbavil.

Potřebujeme k Tatarovi, Drouinovi, Lehkonenovi, KK a možná Domimum potřebujeme někoho s Nikitovým stickhandling, ale jiným přístupem si myslím....

BTW Je Deslauriers takový zklamání na ledě oproti minulý sezóně? Já docela chápu proč je na ledě on a ne Nikita...
 
AvatarReakce na příspěvek:No smajlik přikláním se spíš k názoru lorda abych pravdu řekl smajlik Já myslím, že Carey a jeho výkony v minulosti dost zreslily názory některých Habs fans o tom co je kvalitní výkon brankáře a co ne, ale to asi nemá cenu rozebírat.

U Alznera souhlasím, tak to přesně je. Já to taky tak myslel, že z něj nikdy nebude PMD je jasné, takže se spokojím u něj s málem, tj. at nic vyloženě neposere smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Ne, nedělám si prdel a zápas jsem viděl! A taky jsem viděl kdysi spoustu zápasů, kde to VYLOŽENE bylo na Priceovi - tenhle k nim určitě nepatřil, mužstvo před ním to zvládlo celkem dobře a on nemusel vytahovat své geniální zákroky jak na běžícím pásu. Tohle mám na mysli, ano? Není to žádná kritika Price, jenom konstatování průběhu tohoto zápasu - kvalitně odchytané, ale jen na něm to neleželo, za tím si stojím.
 
29.10.2018 08:29 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarJo ještě tak Rask, který nám oba góly víceméně daroval.
 
29.10.2018 08:28 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Že ta výhra zdaleka neležela na něm? Děláš si prdel? Co by jsi po něm ještě chtěl,buď jsi zápas neviděl nebo nemáš soudnost...při jakékoliv šanci Bostonu kdy to smrdělo gólem jsem trnul, protože ruku na srdce kdyby nám dali na 2:1 tak nevěřím tomu že nejdeme do OT. Jaké semafory tam vytáhl lapačkou apod.? Někdy je záhodno sklopit uši a přiznat si že \"jsem se v kritice mýlil\" ale tvrdit rovnou to, že výhra ZDALEKA neležela na něm, tak pak už nevím na kom tedy smajlik smajlik smajlik nejsem žádný Pricofil, ale tendle zápas prostě udělal body on.
 
AvatarReakce na příspěvek:Taky nás teď z bryndy netahal...smajlik. Zachytal spolehlivě, tak, jak zachytat měl a ta výhra zdaleka neležela jen na něm.
Alzner nic zásadního nezkazil, ale je pořád nádherně vidět, že když má puk na hokejce a má vymyslet nějakou kloudnou rozehrávku, je naprosto v koncích...
 
AvatarReakce na příspěvek:Kája opravdu nehrál špatně, docela solidní výkon hodný 6. NHL beka.

Kit Kat po desátém odehraném zápase může ještě jít dolů, jako třeba šel Draisaitl ve své rookie season, ale je to dost nepravděpodobné. V zimě ho možná pustí na WCJ, ale na Finsko to už nevidím.

Scherbak není Chucky volume 2. Určitě není tak šikovný a ofenzivně nadaný jako on, ale dozadu mu to taky moc nemyslí, což je jeho nevýhoda. Že by neměl pracovní morálku jak se o něm píše si nemyslím, i když druhý Gallagher to taky rozhodně není. MB čeká na zranění nebo další komplikace, nechce o něj přijít zadara na waiveru, byl by to po DLR letos druhý nadějný hráč a tím by potvrdil své selhání.

Carey četl asi Mírův koment o tom jak už nikdy nebude Price co nás tahá z brindy smajlik smajlik smajlik Překonat rekord s nulou, to je krása. Opravdu dobrý výkon z jeho strany. My jsme nehráli zle hlavně do půlky, pak už to bylo horší, ale pohlídali jsme si to docela v pohodě. Domiho lajna fantazie, v druhé se trošku trápí Tatar a co jsem si všiml, tak na jeden nebo dva shifty ho nahradil Hudon, ale to jsme asi všichni čekali, že takové tempo nevydrží celou sezonu. Ale strach o něj nemám, zase se trefí a bude to dobré. Do čtverky bych zkusil klidně i Scherbaka s Hudym a Pecou, i když Peca neměl dobrý zápas a Shawa Julien nenechá sedět dýl jak jeden zápas, to byl jen trest za ty stupid penalty. Nicméně Hudon-Shaw-Scherbak čtvrtá lajna, proč ne.
 
28.10.2018 11:58 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarPěkná první třetina, pak už to bylo spíš plácání do puku, nicméně Price ukázal, že se sním musí stále počítat jako s rozdílovým hráčem což je super pro jeho stav mysli a pokud to párkrát potvrdí tak i pro stav mysli protivníka.
 
AvatarStylově pro Price, parádní výkon od něj, stejně tak od celého družstva. Ve třetí jsme byli pod tlakem, ale odbránili jsem to v čele s Pricem fantasticky. Zcela zaslouženě bodujeme. Bylo jasné, že Tatar trošku zpomalí, ale je vidět zápas a gol mu zase padne. Doomi je pravý opak Galchenyuka, nevidíš, že by zápas odbruslil, obrovský zápas a navíc skvělý skill. Snad mu to vydrží a stejně tak i Habs. Jen tak dál...
 
28.10.2018 10:50 | reagovat
DenTennessee | dhavas@seznam.cz
Dokonce prej nehrál špatně ani Kája Alzner smajlik Bergy má minimálně oko na podceňovaný hráče když už nemá rád primadony)) Tatar trochu zpomaluje, ale to bylo jasný a i tak bude bodově na úrovni maxových slušných sezóny si myslím.

Teď je jen otázka, jestli Kotkaniemiho opravdu neposlat ještě na pohodu dotrénovat domů, ale k tomu bych přistoupil až kdyby se týmu přestalo dařit. Učit se ve vítězným týmu bude pro něj dobrý, ale jakmile začnou šachy tak už tolik ne.

Uvolnilo by se tím místo pro Nikitu, se kterým si moc nevíme rady. Ledaže ho trejdnout ještě za kvalitního mladýho beka...z rozhovorů mi přijde, že to je Chucky v2. A do týmu tímpádem vůbec nezapadá.
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Boston Bruins
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 16.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Parda: Hutsona já osobně jen tak hanit nebudu, protože ... | více
  • Samozřejmě Kovacevicsmajlik smajlik ... | více
  • Takhle laxní přístup ke zbytku zápasu za stavu 4:1 ... | více
  • Čekal bych, že si tady někdo rýpne do Hutsonovy ... | více
  • Hutson první zápas a první bod v NHL...smajlik. Ten ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík