Montreal porazil Washington a přidal k tomu nový rekord NHL!

02.11.2018, 07:46 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Montreal vlétl do utkání jako velká voda a Jesperi Kotkaniemi ve třetí minutě otevřel skóre. Vedení však Montrealu nevydrželo dlouho. Také Washington hrál hodně ofenzivně a Lars Eller rychle vyrovnal. Od té doby kralovaly na ledové ploše obrany a brankáři.

Canadiens opět měli skvělý vstup do druhé třetiny, když se dvakrát prosadil Brendan Gallagher! Za Capitals však rychle snížil Alexandr Ovečkin a Lars Eller svou druhou brankou v utkání vyrovnal. To stále nebylo vše! Alexandr Ovečkin totiž šťastnou tečí dokonal obrat a poslal Washington do vedení!

V třetí třetině Washington bránil vedení, až do 57. minuty... Poté ale dokázal svou druhou brankou v utkání vyrovnat Jesperi Kotkaniemi! To však nebylo ze strany Montrealu vše! Dvaadvacet sekund před závěrečnou sirénou poslal domácí do vedení Max Domi a prakticky celá hala byla na nohou. Hosté okamžitě zkusili hru bez brankáře, jenže po vyhraném vhazování dopravil puk do prázdné branky Joel Armia! Pátou a šestou trefu Habs dělily pouhopouhé dvě sekundy, což je nový rekord NHL.

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarReakce na příspěvek:Jo hate zaslouží, byl úplně mimo. Bohužel začínají zápasy kdy je mimo a neviditelný dost převažovat oproti těm, kdy ukazuje svůj talent.
Sergachev mu ale silně konkuroval, také nepředvedl nic, čímž jen dává za pravdu tomu co jsem tady o něm psal. Ale on je ještě opravdu hodně mladý, ale už je asi teď vidět, že to nebude bek hrající 26 minut za zápas, PP, PK a poslední minuty zápasu. Ale to je ve finále jedno, trade nezměníme, nás musí zajímat Jo a to dobré není.
 
AvatarVelká škoda, že jsme ve skvělém úvodu (opět) nevyužili to \"momentum\" po rychlém gólu Domiho, protože jsme tam měli minimálně další dvě gólovky... Nechápu potom vůbec vyloučení Deslauriese, který vlastně jen tvrdě dohrál protihráče - no a z toho se Tampa chytla, srovnala a pak po naší hrubici v rozehrávce šla hned do vedení. Zlomový moment zápasu, srazilo nás to a už jsme se nedostali do takového tempa jako na začátku. Přesilovky sice vždy dost dlouho v pásmu, ale šancí z nich zase tolik nebylo. To Tampa byla v koncovce lepší a ve třetí si vítězství potvrdila. Jak říkám, veliká škoda toho začátku, dát druhý gól, vypadalo by to jinak...smajlik.
 
04.11.2018 00:42 | reagovat
Mireaux | lang@mestolysa.cz
AvatarReakce na příspěvek:Naštěstí Max Domi je protismajlik smajlik smajlik
 
03.11.2018 17:50 | reagovat
DenTennessee | dhavas@seznam.cz
dnes tusim prusvih. uplne vidim zejtra tuny hejtu (na zahranicnich forech dodavam) na Joea jak byl neviditelnej a jak Sergy kraloval modry.

kez bych se mylil. tady to bude muset vzadu Carey hodně zavřít abychom to vyhráli.

go Jonatane, go, verim ti)
 
03.11.2018 12:37 | reagovat
DenTennessee | dhavas@seznam.cz
Reakce na příspěvek:dyť jo. pojďme se vobejmout smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Já to nehrotím, vždyť to bylo psáno se smajlíkem...smajlik. Rozebírá se to tu až zbytečně moc a to jen proto, že jsem řekl svůj názor na Price a nebyl zrovna úplně nejoptimističtější... smajlik.
 
AvatarNe, to nebylo vůbec na nikoho tady, ani na Míru smajlik Ale jsou pak tací co předhazují jen stats úspěšnosti a průměru golu na zápas, na to já říkám, že to pak může být expertem na NHL brankáře i moje pětiletá neteř, když jí vysvětlím které čísla musí být co nejvyšší a které co nejmenší smajlik .

Theo- naprostý souhlas. Domi a Chucky jsou jako voda a oheň. Ono zase že dal loni jen devět golů je jedna věc, ale že 5 z nich bylo do EN svědčí taky o tom, že v něm měl trenér důvěru v posledních sekundách zápasu za nerozhodnutého stavu, což je určitě tady důležitý pohled na věc. A že Chucky na ledě v takových situacích nikdy nebyl všichni moc dobře víme.
 
02.11.2018 13:21 | reagovat
DenTennessee | dhavas@seznam.cz
Já taky za ten trade Joa za Sergyho zas tak nešťastnej nejsem - Sergy bude dobrej bek, hraje ve skvělým týmu, ale v Joeovi jsme získali technika kterých moc nemáme (Gallymu to tam může přestat padat - 9/12 zápasů?) a Tatar to sám neutáhne. Ale to jsem už psal.

Careyho bych nehrotil, myslím, že to tady pitváme moc - ale zas, je to jen sranda na fóru))

Jsem moc rád za Finnish line, mohla by fungovat a líbí se mi i Hudon jako pracant v lajně Domiho a Drouina (se Scherbakem se bojím by to bylo až moc liability).

 
AvatarReakce na příspěvek:Tak třeba to bylo myšleno obecně, zase to tak nehroťte:) Tady to do hejtrů Careyho má hodně daleko... Tatar výborně, v přesilovce mu to chytl Kempný, škoda. Ovšem pohyb a chuť do hry parádní...
 
AvatarReakce na příspěvek:Taky mě ten výraz zaujal - asi jsem to já...smajlik.
 
AvatarReakce na příspěvek:No, chvílemi nás tam Caps točili taky pěkně - bylo vidět, že je to zkušené a kvalitní mužstvo. Popravdě jsem od chvíle, kdy otočili z 3-1 na 3-4, vůbec nevěřil tomu, že bychom byli schopni to dotáhnout alespoň do prodloužení - ne snad, že bychom na to herně neměli, ale nic nám tam nespadlo, co třeba zahodil Domi ještě před vyrovnávacím gólem... Ale popasovali jsme se s tím nakonec až nad očekávání, samozřejmě i s přispěním Holtbyho - byla to satisfakce za ty neproměněné tutovky, kde měl naopak štěstí. Jen tak mimochodem, výborný zápas odehrál Tatar - měl obrovskou chuť, jen trochu smůly v koncovce.
 
02.11.2018 11:24 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarKto sa najviac tešil z víťazstva? smajlik
https://twitter.com/puck_biere/status/1058177540869816320
 
AvatarReakce na příspěvek:Óček jsem tam dal moc:) Jinak ještě k zápasu, důležité bylo, že jsme se vyvarovali zbytečných faulů. Proti Tampě chci však vidět lepší obranu velkého brankoviště, tam jsme docela propadali...
 
AvatarReakce na příspěvek:Taky Doomi je přesný opak Galchenyuku - bojovník, dříč, co nic nevypustí. Opravdu povedený trejd, já rozhodně od Doomiho takové výkony neočekával, teď jen, aby mu vydržely co nejdéle...
 
02.11.2018 09:48 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarHaterům Careyho??? :)

Hateři, kde jste??? Vylezte!
Já snad nikdy žádného neviděl.

Jinak veřejně říkám - Love Max Domi. Ok, gól mě zas tak nevytrhne, tohle musí top gólman ve 100 případech ze 100 mít..ale ta práce vzadu před tím gólem. Tohle jsem od Galchenyuka za pět nikdy neviděl, nikdy.




 
AvatarReakce na příspěvek:Doufám, že podobnou hokejovou zábavu budu mít i v neděli ráno smajlik
Caryho mi bylo trochu líto, viděl jsem jen goly tak nevím jak nás držel dál, ale goly hodně smolné, zvlást ten druhý od Ovce. Jen takové výhry snižují jeho procentuální úspěšnost a to je pak voda na mlýn jeho haterům. Ale hlavní je W.
 
AvatarReakce na příspěvek:Ono tak zas taky není tak horké se Sergachevem jak se může zdát. Samozřejmě se pořád bavíme o extrémně mladém obránci, ale v Tampě hraje 16-18 minut, průměr má 17:14, včera měl dvacet, což je spíš vyjímka. Má zatím 4 asistence a gol nedal hezky dlouho, jestli nějakých 40 zápasů. Asi to pro nás ve finále bude vždy prohra, protože PMD bek se hůř shání než ofenzivní křídlo, ale ještě je pořád brzy. A Jo poslední dobou hraje dobře.
 
AvatarReakce na příspěvek:Taky Caps do toho řádně šlapali, ale my jsme se jim více než vyrovnali. Opět rychlý hokej z obou stran, kdy se více útočilo než bránilo. Carey i přes branky dobrý výkon, Jesperi fantazie, konečně mu to tam spadlo. První formace zase gólová. Hokej neskutečně bavil a navíc vítězství, takže o to sladší sledování. Fantazie a teď zkusit podobný výkon proti Tampě...
 
02.11.2018 08:41 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarMládí vpřed ! (Kotka,Domi) |O to víc mrzí že nemáme kvalitní mládí vzadu - Sergachev. Léčba ztraceného roku Druinem se teď ukazuje jako naprosto zbytečnou.
 
AvatarWow, to musel být zápas! Jim tam napadalo všechno, ale nedali jsme se. Otočit zápas v takovém stylu, to už je něco. Mám velkou radost, že se trefil Kit Kat, Domi jak za to vzal... Jen doufám, že Juulsen nebude trpět za své chyby, to u maldého beka musíme trpět nějakou dobu.

Měl jsem z toho zápasu fakt strach, Caps jsou pro nás vždy problém. Ale zpět na zem, v sobotu bude další těžký test.
 
02.11.2018 08:18 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarVýhra proti Caps určite potešila po tom nevydarenom duely so Stars. Naviše Jesperi si otvoril gólový účet v NHL, paráda... smajlik
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Washington Capitals
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 19.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
  • Rika, neříká, to je jedno, ale Savard mel i ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík