Odvetu v Ottawě ovládli Canadines stejným výsledkem - 5:2

07.12.2018, 07:57 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Podruhé za poslední tři dny se střetli Senators a Canadiens. Duel dvou kanadských celků přitom znovu ovládli hokejisté Montrealu, přičemž opět zvítězili 5:2. Dvakrát se v utkání prosadil útočník Paul Byron. Svůj 100. gól v NHL vstřelil útočník Andrew Shaw. Habs tedy vyhráli druhý zápas v řadě a třetí zápas z posledních čtyř. Ottawa naopak zaznamenala druhou prohru po sobě a šestou prohru za posledních devět utkání.

Branky a nahrávky: 8. Stone (White), 39. White (Dzingel, Stone) - 9. Petry (Chaput, Agostino), 32. Byron (Danault, Lehkonen), 36. Shaw (Drouin, Kotkaniemi), 44. Gallagher (Tatar, Petry), 58. Byron (Weber).

C. Anderson (OTT) - odchytal 59:55, 38 zákroků, 90.5%
C. Price (MTL) - odchytal 59:57, 19 zákroků, 90.5%

1. hvězda utkání: Paul Byron (MTL)
2. hvězda utkání: Colin White (OTT)
3. hvězda utkání: Jeff Petry (MTL)

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarReakce na příspěvek:Ano, byla to tragédie a obrovská nedisciplinovanost z naší strany. 16 minut v oslabení za zápas je opravdu moc.
Ještě, že Chicago je v přesilovkách stejně jalové jako my, jinak bychom odjeli z výpraskem. Jako fanoušci bychom asi neměli říkat, že body byly nezasloužené, ale máš bohužel pravdu. Výhra byla také díky tomu, že Price byl hodně spolehlivý a podržel nás. Benn mě brzo přivede do blázince, Ten chlap je naprosto dřevěný, divím se, že je ještě v sestavě. Teď máme před sebou Minnesotu, která je doma neskutečně silná, žádná sranda to rozhodně nebude.
 
AvatarReakce na příspěvek:Naprosto příšerný zápas, z kterého bolely oči... Tam nebylo od druhé třetiny vůbec nic, co by z naší strany stálo za zmínku, snad jen Tatarova tyč. Ve třetí části spousta hloupých vyloučení, naše totální nemohoucnost v přesilovkách a nakonec gól z ničeho nám přinesl 2 nezasloužené body...
 
10.12.2018 02:44 | reagovat
Frankie33 | patrick33@seznam.cz
AvatarTak se to nakonec povedlo, ale těch vyloučení... Vynikající Price, oslabení a 4.lajna.
 
10.12.2018 01:47 | reagovat
Frankie33 | patrick33@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Jako začátek dobrej, ale pomalu to jde dolů. Škoda Tatarovo tyče. Přesilovky k smíchu, ani nezavezem proti 3. nejhoršímu oslabení.... snad ve III. třetině dáme nějaký gól.
 
AvatarLetos bychom si mohli konečně na Chicago vyšlápnout, když teď mají formu jakou mají. I když samozřejmě mají pořad hodně ofenzivního talentu a podcenit je určitě nejde.
Juulsen asi dnes ještě hrát nebude, takže nás CJ nasere asi později až pro něj udělá místo posazením Reillyho místo Benna nebo Schlemka.

Vtipné jakou obranu teď mají v Lavalu a to tam ještě vzali Desprese na try out, to si asi už moc Sklenička s Moravčíkem nezahrají.
 
09.12.2018 09:38 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarMimochodom Nikita Scherbak skóroval hneď v prvom zápase za Kings...
https://www.nhl.com/kings/video/scherbaks-first-with-the-kings/t-277437410/c-63768103
 
09.12.2018 09:25 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarHabs síce v sobotu nehrali, ale v akcii bol záložný tím z Lavalu, ktorý v derby zdolal Toronto Marlies 4:3 po predĺžení. smajlik
https://www.youtube.com/watch?v=tRkCYgTfsRM
 
AvatarTo bude nezvyk se v neděli probudit a nejít si rovnou pustit zápas, ještě že je těch sobot bez Habs hockey v sezoně jen tak málo.

Oullet na waiveru se asi dal čekat, Benna by tam CJ nenachal umístit. Znamená to tedy, že se vrací Juulsen, což je super zpráva, na druhou stranu se bojím, aby jeho příchod neodskákal Reilly, protože i na jeho hru má vliv Benn. Obrana Kulak-Webby, Schlemko-Pets, Reilly-Juulsen by totiž mohla vypadat dost zajímavě.
Benna jsem už tady komentoval několikrát a bohužel to je jak říká Míra, je lepší než Alzner to určitě, je spousta zápasů v sezoně, kdy je vzadu oporou, umí i slušně vystřelit, ale bohužel povětšinu vzadu zmatkuje, je pomalý a stahuje dolů i svého partnera. 10 lez zpět by to byl solidní bek, dnes bohužel tak 6-7. bek. Bohužel šel hodně dolů za poslední dva roky a jak jsme z něj byli nadšení po tradu, tak teď jsem moc rád, že mu končí smlouva.

Štve mě, že nehraje Hudon, ale ono v současné době moc není na místo koho jej posadit. 4. lajna funguje, možná mu dát příležitost proti Chicagu, které není moc fyzický tým a dát odpočinout Deslarieusovi. Agostino má skill, ale zároveň mu CJ věří defenzivně, což se bohužel o Hudym říct nedá. Škoda.
 
AvatarReakce na příspěvek:No tak Benn rozhodně ne, to už bych víc věřil Chaputovi s Agostinem... A co se nám zúžilo na beku? Kdyby neposlali Ouelleta na waiver, máme včetně zraněného Juulsena a Meteho, který taktéž nesmyslně hnije na farmě, k dispozici 9 beků, kteří mohou nastoupit do zápasu. Proč tedy hráče typu Benna držet??? V tomhle asi budu neústupný, ale na současnou NHL Benn není stavěný, ani náhodou!
 
07.12.2018 22:35 | reagovat
DenTennessee | dhavas@seznam.cz
Reakce na příspěvek:Benn je dřevák, ale má poslední rok z kontraktu a tým se nám trochu zmenšil - zároveň bude možná dobrej parťák v kabině....nechci se ho tady moc zastávat, ale Julien si myslím chce na soupisce nechat pár hráčů, kteří se dokážou zastat techničtějších parťáků - Domi s Gallagherem na to maj charakter, ale ne postavu. Pak zbejvá Deslauriers, Benn, Webbs, Shaw....kdo ještě?
 
AvatarReakce na příspěvek:Opět jen poznamenám s odkazem na dřeváka Benna - nechápu...smajlik! Proč takhle mladý a vůbec ne špatný obránce jde na waiver a ten exot hraje v základu???
 
07.12.2018 18:26 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
Avatarhttps://www.nhl.com/canadiens/news/canadiens-place-xavier-ouellet-on-waivers/c-302697890
Ďalší hráč na waiver liste...
 
AvatarReakce na příspěvek:Taky mi předpověď nevyšla, čekal jsem, že nám prohru doma vrátí... Ale nakonec můžu říct, že jsme v ní působili suverénnějším dojmem než v domácím zápase! Moc se mi líbil výkon čtvrté lajny, neskutečně dobrý forčeking a tím pádem spousta získaných puků a tlak v útočném pásmu - super! Price podal opět spolehlivý výkon, snad už to znamená, že se ta jeho výkonnost trochu víc ustálí. Co ale znovu a znovu absolutně nechápu, to je hra a vůbec nominace Benna - ten člověk snad včera neměl jediný povedený pas, jediný souboj, kde by nepřišel o puk, o jeho bruslení, kdy vypadá jako po opici, ani nemluvě...smajlik. Naopak se mi moc líbí Kulak a doufám, že u Webera zůstane nadále.
 
AvatarDíky za info kluci.
 
AvatarVýborně,popravdě jsem nečekal, že urvene oba zápasy. Carey opět výborný. Ovšem nejvíce se mi líbilo, jak jsme zvládli třetí část, Ottawu jsme k ničemu nepustili a sami byli nebezpeční, takto se má hlídat vedení:)
 
07.12.2018 10:52 | reagovat
Frankie33 | patrick33@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Ryan se srazil s Kulakem (jeho loktem/ramenem) když si dělal místo a nevěděl o něm. Duchene sprintoval za pukem když naskočil z trestné a pak hned odjel do kabiny. Jinak hokej celkem pěknej. 1. třetina nic moc, ale ve 2. jsme na ně slušně vlítli.
 
07.12.2018 09:39 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
Avatarhttps://cdn.vox-cdn.com/uploads/chorus_asset/file/13608425/Screenshot_2018_12_06_Canadiens_Senators_Game_thread__rosters__lines__and_how_to_watch_1_.png
smajlik
 
07.12.2018 09:15 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarReakce na příspěvek:Veľmi dôležité body, navyše Bruins aj Leafs prehrali. Zápas som síce nevidel, ale Ryan aj Duchene sa zranili...
https://www.tsn.ca/byron-scores-twice-canadiens-sweep-home-and-home-vs-senators-1.1222281
 
AvatarWow, dvakrát nadělit pětku Sens, to chceš smajlik Já čekal, že nás doma naopak přejedou oni se musím přiznat. Konečně jsme taky střeleckou převahu přeměnili v góly. Kdo viděl zápas, Ryan i Duchene se zranili nebo proč měli tak nízký TOI?
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Ottawa Senators
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 25.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík