Detroit - Montreal 2:3

09.01.2019, 08:46 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Branky a nahrávky: 27. Athanasiou (Glendening), 45. Athanasiou (Mantha, Nyquist) - 21. Gallagher (Tatar, Danault), 22. Armia (Domi), 41. Petry (Tatar).

J. Howard (DET) - odchytal 58:17 minut, 22 zákroků, úspěšnost 88,0 %
A. Niemi (MTL) - odchytal 60:00 minut, 30 zákroků, úspěšnost 93,8 %

1. hvězda utkání: Brendan Gallagher (MTL)
2. hvězda utkání: Andreas Athanasiou (DET)
3. hvězda utkání: Tomáš Tatar (MTL)

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarReakce na příspěvek:Ano, a to jsem ještě zapomněl na Alznera, který je teď u Canadiens jako zdravý náhradník.
 
AvatarReakce na příspěvek:No Tak Oulett měl podle mého názoru v základní sestavě zůstat, protože toho u nás zmůže daleko víc, než Schlemko. Teď když je pryč, tak bych se vůbec nebál poslat Ouletta zpět k nám a to třeba i místo Benna, který ale na druhou stranu v posledních zápasech předvádí velmi dobré výkony. Nemůžu se ovšem zbavit pocitu, že Oulett by si u nás větší šanci zasloužil.
 
AvatarReakce na příspěvek:Taky si to myslím, mají to těžké a letos jim ani náhodou nehrozí, pokud tedy do poslední chvíle budeme v boji o PO, že by se do prvního mužstva dostali.
 
AvatarReakce na příspěvek:Neřekl bych, že ti dva mají reálnou šanci dostat se do NHL. Je tam Juulsen, Oulett, Lernout a teď i Schlemko, Moravčíka poslali dokonce do ECHL.
 
AvatarTo je velká škoda, protože kdyby si ho někdo vzal, mohla se otevřít šance pro Moravčíka nebo Skleničku.
 
AvatarReakce na příspěvek:Mete u Webbyho ožil, možná mu i ta AHL pomohla, kdo ví. Ale už by se měl sakra trefit, nikomu to nepřeju víc

Schlemka si bohužel nikdo nevzal.
 
AvatarReakce na příspěvek:Ano Detroit byl lepší a já uznávám, že podceňovat ho není radno, zas tak nekvalitní tým to není. Přesně jak říkáš, dva góly jsme dali prakticky z ničeho. První byl doslova dotlačený ze závaru před bránou a u druhého se Armia dostal ke střele s velkou porcí štěstí. Jinak celkový výkon opět takový křečovitý a Niemi nás zase zachránil od debaklu, stejně jako proti Dallasu. Chtělo by to urvat dva body i proti Blues a připravit se na nepříjemné Colorado.
 
AvatarReakce na příspěvek:No, popravdě jsme utrpěli vítězství, nebyl to opět žádný extra výkon a ten tady podceňovaný Detroit byl lepší. My jsme dali slepené první 2 góly téměř z ničeho a to nás zachránilo. I třetí gól byl z takového rychlého výpadu a Petry to trefil pěkně - tohle je jeho devíza doplnit z druhého sledu rychle útočníky a zakončit. Jinak nám hodně pomohl svým výkonem Niemi, má opravdu velký podíl na vítězství. Ale pokud máme takto herně pokračovat, nemá smysl se bavit o nějakých vyšších příčkách v konferenci, to je bez debat! Za co jsem ale hodně rád, to je momentální složení obrany - Weber to nastřelení naštěstí neodnesl ničím těžším, což je jedině dobře, protože Mete vedle něj hraje už několik zápasů fakt výborně! A mnou zatracený Benn asi někde chytil druhou mízu nebo co, protože ty jeho výkony tak už cca 6 zápasů jsou velmi spolehlivé, to musím uznat...
 
AvatarKonečně jsme dali nějaké goly a přidali \"povinnou\" výhru. Super, že se trefil Petry a trochu tak odčinil tu svou hrubici. Gally to už taky potřeboval. Jeho gól dost povabil, klasický Gally gol smajlik Do hry se dostal po dlouhé době i Hudon s Pecou, to rozhodně nebyl špatný nápad.
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Detroit Red Wings
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 23.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík