I druhý odpolední zápas skončil v prodloužení. Tentokrát úspěšně pro Habs

04.02.2019, 08:14 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Napínavý kanadský souboj s Edmontonem se rozhodoval za stavu 3:3 až v prodloužení. V něm se hned na začátku dokázal prosadit Jonathan Drouin a vystřelil Canadiens bod k dobru.

Branky a nahrávky: 3. Weber (Drouin), 22. Domi (Petry, Byron), 54. Kotkaniemi (Domi, Tatar), 61. Drouin (Mete, Danault) - 10. Draisaitl (Lucic, Nurse), 29. McDavid (Nugent-Hopkins, Nurse), 35. Draisaitl (Chiasson, Nugent-Hopkins).

C. Price (MTL) - odchytal 60:55 minut, 21 zákroků, úspěšnost 87,5 %
M. Koskinen (EDM) - odchytal 60:58 minut, 23 zákroků, úspěšnost 85,2 %

1. hvězda utkání: Max Domi (MTL)
2. hvězda utkání: Leon Draisaitl (EDM)
3. hvězda utkání: Connor McDavid (EDM)

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarFowlera bych nechtěl, cena by byla vysoká a nemyslím si o něm, že to je špičkový bek. Ducks nakoukané nemám, ale fandové z Fowlera nejsou moc nadšení a ani nikdy moc nebyli, je kolem něj uměle vytovořený hype a každý fanda Habs nesnáší jejich GM, protože si měli nechat Vatanena a Theodora místo Fowlera.
 
06.02.2019 05:41 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarReakce na příspěvek:Pod zmluvou na dlhé obdobie, navyše Ducks by si za neho pýtali možno podobne ako Kings za Muzzina. Podľa mňa nebrať...
 
05.02.2019 23:07 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarHodně se teď spekuluje o Fowlerovi od Ducks, MB se byl dívat na poslední 2 zápasy Ducks dnes s námi.

Co by jste ze něj kdo obětovali?
 
AvatarReakce na příspěvek:No tak Domi je v tomhle směru šikovnej až dost, to zase pozor...
 
AvatarReakce na příspěvek:Jo to máš pravdu, ale zase měl lepší zápas KK a Lehkonen je neviditelný sice, ale kolik ten toho odmaká, zkrátka výtečná třetí lajna.
 
05.02.2019 00:25 | reagovat
DenTennessee | dhavas@seznam.cz
Reakce na příspěvek:myslím ale ze tady zapomínáme na jednu věc- ze drouin proste neni draisaitl ani mcdavid a ze ani sergacev neni victor hedman.

drouin je sikovnej utocnik kterej je jeste porad mladej, postupne se zlepsuje, byl to gamble od zacatku protoze jsme potrebovali posilit utok, kdo u nas krome kkeje tohle dokaze? max a gally jsou bojovnejsi, ale davaj goly uplne jinym zpusobem a tohle zbyva prave na drouina, kkeje a mozna tatara)
 
AvatarReakce na příspěvek:Armiu tu chválím dlouhodobě, paradoxem je, že zrovna včera mi nepřišel tak dobrý na puku jako jindy...smajlik.
 
AvatarReakce na příspěvek:No myslel jsem si, že ten zákrok na Meteho bude potrestaný alespoń dvěma minutami, ale bohužel. Já osobně to moc nechápu.
 
AvatarReakce na příspěvek:Jo to je bohužel všechno pravda.

Já ještě zapomněl pochválit přesilovky, zejména ty první dvě to byla radost pohledět. Webyho gol byl samozřjemě třešnička.
Pak se mi hodně libil i Hudon, přišlo mi, že každé střídání se motal kolem brány, i když se ted dívám, že nemá střelu bránu smajlik Ale jeho styl hry se mi vždy líbil.
 
04.02.2019 10:11 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarKotkaniemi dobrý zápas, občas zbytečná ztráta puku, ale celkově to bylo dobrý. Měl tam prý 15 členů rodiny tak se snažil o to víc :-) Druin mě celý zápas štval. Nebojuje jak by mohl a vidět ho v příme konfrontaci s podobně skilled hráči jako je Connor,Domi a Dreisaitl bylo to do očí bijící. On sotva zaveze puk do třetiny, dává ho v rohu za sebe a jede bez puku za branku, to většinou končí ztrátou a on se pak nestíhá vracet zpátky bránit. Druhý jeho způsob v rohu jen nahození naslepo před bránu. Absolutně postrádá chut se z toho rohu vymotat sám a něco vymýšlet. Alespon ze to prodloužení vyšlo, jinak jsem z něj byl vážně vytočenej. Fakt rozdíl jak s pukem bojuje třeba Domi,nebo Armia. Bez puku ani nemluvit.
 
AvatarSouhlasím kluci. Edmonton byl těžší soupeř, pro mě rozhodně koukatelnější zápas. McJesus a Draiseitl jsou obrovská útočná síla, i když ty jejich góly byly i dost šťastné po odrazech, chudák Carey tam neměl žádnou šanci. Nasrali mě teda sudí vyloučením Benna, pak to ještě rozebíral i komentátor a nebylo tam nic a jak to tak bývá, tak právě takový ne faul se vždy potrestá. Naštěstí jsme to dotáhli a vyhráli.

Armiu jsem chtěl pochválit už v sobotu, hraje neskutečně. Vzít mu puk je nadlidský výkon, dobře nahrává, bruslí, vrací se, dle mého top hráč do třetí lajny z celé ligy. KK ukázal velkou šikovnsot u své branky, je hezké vidět jak se pořád zlepšuje a dovoluje si víc. Vtipné je, že dal snad všechny své goly doma pokud se nemýlím.

Drouin jak píšete, nádherná akce, kéž bychom to vídavali častěji. Meteho pád na manták byl odporný, naštěstí se oklepal. Paulie Má letos fakt pech, snad to nebude moc vážné. Aspon že se má vracet Shawzy.
 
AvatarNení to špatné, porazit Edmonton se počítá, navíc když jsme šli do třetí části se ztrátou. Já si oba zápasy užil, hráli jsme velmi solidně. Edmonton využil přesilovky, někdy jsme jim je nabídli hodně zbytečným faulem. Drouin skvěle, ale je potřeba, aby skvěle nebylo 1x za 10 zápasů. Byron je i díky těm zraněním dost za očekáváním. Kdo mě ale každý zápas baví je Armia a vůbec finská lajna je vždy cítit...
 
AvatarZe dvou zápasů s přijatelnými soupeři máme 3 body, což nakonec není tak špatné... Já bych zase neřekl, že to bylo s Edmontonem o moc horší než s Devils, stál proti nám trochu těžší soupeř, který uměl využít přesilovky. Ty naše vypadaly v tomhle zápasy opticky lépe, i když jen některé, a dali jsme dokonce i góla, wau... Kotkaniemiho gól nebyl rozhodně ušmudlaný, ale ukázka šikovnosti a chytrosti hráče! No a Drouin v prodloužení alespoň jednou ukázal, co v něm opravdu je a co by měl předvádět každý večer, co na sebe oblékne dres Habs! Kaňkou na vítězství je opět zranění Byrona, který z toho byl evidentně hodně frustrovaný - nedivím se... A pak taky hodně nehezky vypadal zákrok na Meteho, kdy šel docela v rychlosti rovnou hlavou proti mantinelu, brr - naštěstí se pak zvednul a od druhé třetiny zápas dohrál, tak snad to bude v pořádku.
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Edmonton Oilers
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 29.03
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Tak to Motor bohužel nedotáhl. Zase Popeláři Binec s ... | více
  • Motor si ten postup zaslouží daleko víc. Hra Třince ... | více
  • A nyní už 3-3 smajlik smajlik smajlik! Třinec je ... | více
  • Mi cizinci v ELH nevadi, vadi mi bridilove jako ... | více
  • Nemohu si to odpustit, sorry - MOTOOR!!! I když ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík