Canadiens nestačili na Nashville

15.02.2019, 07:46 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Canadiens dnes doplatili především na koncovku, protože od druhé třetiny začali být aktivnější, ale první gól obdrželi oni, když se ve 30. minutě prosadil z dorážky Ryan Hartman. V závěrečné periodě nápor Habs pokračoval a ve 46. minutě výborný Rinne přeci jen inkasoval. Proti zakončení Tomáše Tatara do odkryté klece už nic dělat nemohl. Inkasovaný gól ale Predátory probudil. Ve 49. minutě jim tak vrátil vedení tvrdou střelou Brian Boyle a o chvíli později ještě pojistil skóre po pěkné souhře Viktor Arvidsson. Canadiens už pak nepomohla ani více než dvouminutová power play.

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
16.02.2019 09:06 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarVzhledem k tomu, že v letošním PO nečekám žádný impact. Spíš konec v prvním kole, tak 4:1 na zápasy. Tak i tak by bylo skvělé se tam podívat a otestovat náš tým touto zkouškou. Hlavně pro mladé - Domi,KK, Kulak atd. by to byl v podstatě rok zdarma si to PO tempo a tvrdost odzkoušet na roky nadcházející. Takže očekávám lítý boj o každý bod mezi námi, Carolinou,Pens, a hlavně Columbusem. Mám pocit, že Buffalo už ztrácí body až moc snadno. Boston si postup urve, Pens taky a my budeme na dálku i přímo bojovat s Canes a Columbusem o 2 postupové pozice, což nebude lehké. V podstatě pro nás už takové miniplayoff. Canes mají v lednu a únoru formu a Tortorella podle mne svůj tým taky pěkně nahecuje v závěru. Takže bude opravdu radost sledovat posledních 25 zápasů smajlik
 
AvatarDnes jsme bohužel předvedli dobrý týmový výkon pouze ve druhé třetině a to rozhodlo o konečném výsledku zápasu. Zápas patřil jednoznačně golmanům a v první třetině, která byla naprosto strašná nás udržel nad vodou jen výborný výkon Price. Druhá třetina sice byla mnohem lepší, ale vylámali jsme si zuby na Rinnemu a navíc Drouin tím totálně nepřesným pasem daroval preds první gól prakticky zadarmo. Ve třetí třetině jsme dokázali vyrovnat, ale dívat se na to moc nedalo. Druhý gól preds byla perfektně sehraná akce a u třetího to nezvládl Benn. Budu se opakovat, ale opět jsme dva góly dostali zbytečně po našich hrubých chybách. Čtvrtá formace se mi moc nelíbila, měli nějaké šance, ale nic moc, tak snad příště předvedou lepší výkon. No nic za dvě bídné třetiny a typickou nemohoucnost v koncovce jsme si vyhrát nezasloužili. V Tampě očekávám debakl. Tenhle příspěvek už jsem psal, jen ho přiřazuji k reportáži, ke které patří. Jen kdyby to přišlo někomu divné.
 
AvatarStrašně utahaný zápas, samé přerušování, vůbec se na to nedalo dívat! Gólmani oba výborní, my jsme měli sem tam nějakou gólovku, ale že by toho bylo nějak moc, to tedy ne. Přesilovky opět úpně o ničem. Čtvrtá lajna těžkopádná jako prase, zatím tedy žádný posun vpřed, uvidíme dále. Po té pauze jsme byli ospalí, ostrý kontrast oproti předchozím dvěma zápasům s Jets a Leafs - ono tedy ani Predators nepředvedli nic světoborného, ale byli lepší v koncovce a to rozhodlo.
Z dvojzápasu na Floridě počítám alespoň se 2 body, jinak jsme pod osmičkou...
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Nashville Predators
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 20.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík