Montrealu se nedaří. S Panthers opět bez bodu

18.02.2019, 08:10 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Do zápasu lépe vstoupili domácí, kteří se dostali do vedení 3:1. Montreal se však dostali do zápasu a povedený začátek druhého dějství korunovali srovnávací trefou na 3:3 Max Domi. Následně ale přišel vítězný gól zápasu. Aleksander Barkov si kličkou vychutnal střídajícího Price. Barkov se nakonec ve třetí třetině díky vlastním gólu soupeře dočkal svého druhého hattricku v NHL. Vítězství posléze pojistil Riley Sheahan první brankou v dresu domácích po trejdu z Pittsburghu.

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
20.02.2019 07:46 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
Avatarhttps://www.youtube.com/watch?v=SNIjE8_tOpo
Tá dohadovačka pred bitkou celkom pobavila. Max mal trošku výškovú nevýhodu... smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:CJ musel na ty prohry nějak zareagovat, tak to vítám. Weisy na farmě mě trošku mrzí, ale to přežiju. Dnes must win se silným Columbusem, jsem zvědav.
 
AvatarReakce na příspěvek:Tak Weise odeslán do Lavalu, nebyl jsem zřejmě sám, komu se zdál mimo...smajlik. Čtvrtá lajna má dnes hrát ve složení Hudon-Thompson-Byron, tak jsem moc zvědavej, co to udělá. Vůbec nastaly velké přesuny ve formacích, Drouin má hrát s Domim a Armiou, taky zajímavé složení... Jen aby to k něčemu bylo!
 
AvatarReakce na příspěvek:Aha mě přišel nejslabši Deslarieus, ale ty jsi viděl víc zápasů. Nicméně určitě musí zabrat, snad se trochu s přibývajícími zápasy sehrají více.

Boston zase vyhrál, už mě docela serou smajlik Nenápadný tým, ale šlape jim to neskutečně.
 
AvatarReakce na příspěvek:No tak čtvrtá lajna nebyla dobrá ani v Nashvillu, ani v Tampě - tam byl takový Weise absolutně neviditelný, celá lajna se strašným pohybem a nesehraná, jak říkáš, což bych jim i odpoustil, když spolu sehráli 2 zápasy... Ale tu energii mělo to předešlé složení mnohem větší, to mi nikdo nevymluví! Tohle je zatím úplně o ničem, žádný přínos, žádný pressing v útočném pásmu, což jsem předtím viděl několikrát, mizerný pohyb... Ne, že by to Hudon vytrhnul, ale aspoň pořádně bruslí a rozhodně by tam on nebo Peca měli být. Nejslabší z té současné trojky se mi jednoznačně jeví Weise.
 
AvatarReakce na příspěvek:Carey je jen člověk a také si potřebuje odpočinout. Niemi rozhodně už v této sezoně předvedl skvělý výkon. Například v domácím zápas proti cats, který jsme vyhráli jen díky němu. Proti papírově slabším soupeřům, což podle mého názoru cats jsou, bych mu tu šanci rozhodně dal. Nehleděl bych na to, jestli body jsou důležité nebo ne. Prostě se mu ten zápas nepovedl, to je celé. Proti CBJ každopádně musíme, jinak už ta situace začne být opravdu kritická.
 
AvatarReakce na příspěvek:Tak rozpis v dnešní NHL nikdy nevypadá dobře, prostě se s tím kluci musí poprat, moc dobře ví že boj o WC bude tuhý a oni určitě do PO chtějí. Ten tým nás už letos tolikrát překvapil tak já věřím, že překvapí znova.

Jinak mám takový pocit, že CJ dost posral volbu brankáře. Na tiskovce hned vypálil skoro aniž by se ho někdo ptal, že nechtěl Caryho hrát 4x v 6 dnech, což nakonec stejně musel. Já upřímně čekal, že na Floridě bude startovat Carey, když byla nutnost dvou bodů velká.

Oživil Hudon trochu čtvrtou lajnu? Já teda viděl jen zápas s Bolts s Thompsonem a Weisym a tam mi nepřišli hrozní, ale hrozně nesehraní. Weisy vypálil dopředu, někdy se tam zase motali sami sobě navzájem a Deslarieus se vůbec nechytal. Číselně jsou sladěni hezky, ale jinak jim to moc neklape zatím, uvidíme co bude dál.
 
AvatarReakce na příspěvek:Ztraceno určitě nic není, ale při těch současných výkonech Caroliny, Columbusu a Philadelphie to nevypadá vůbec dobře, navíc, když ztrácíme takhle body...
 
AvatarNemo si ty první dva góly za rámeček nedá, tohle bohužel bylo smrtící. Pak jsme se vezli a po vyrovnání si necháme ujet hráče jako Barkov a ten si takhle udělá prdel z Caryho, neskutečné. Tohle rozhodně měly být dva body místo prodloužení L streaku na čtyři zápasy. Do začínajícího boje o PO jsme tak nevstoupili dobře, ale rozhodně není nic ztracené.
 
AvatarReakce na příspěvek:Podle mě to rozhodně jedno není. Pořád je lepší postoupit do PO a vypadnout v prvním kole, než se tam vůbec nedostat.
 
18.02.2019 10:17 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarReakce na příspěvek:Tak ono je to vlastne jedno, aj tak by sme vypadli v prvom kole s Torontom alebo Tampou Bay. Hlavne nech mladí ziskajú skúsenosti... smajlik
 
AvatarZápas jsem neviděl, ale tohle už vážně není normální. V situaci, kdy potřebujeme každý bod si prohru s takovýmto soupeřem prostě nemůžeme dovolit. Cats sice jsou vždy těžký soupeř, ale sezonu mají celkem bídnou a body proti nim jsou naprostou povinností. Po první polovině jsem si říkal, že už by to s postupem do PO neměl být problém a druhou polovinu ZČ se pokusíme pouze o vylepšení konečného umístění. Místo toho to posereme v poslední čtvrtině ZČ, fakt paráda.smajlik
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Florida Panthers
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 20.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík