Habs doma přehráli Columbus 3:2

20.02.2019, 08:32 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Přímý souboj o vyřazovací boje se uskutečnil v Montrealu. Po vyrovnaném klání se pověstné štěstíčko přiklonilo na stranu kanadského celku, jehož vítězství vystřelil v závěru Tomáš Tatar.

Branky a nahrávky: 2. Domi (Reilly), 18. Byron (Kotkaniemi, Weber), 54. Tatar (Benn, Kotkaniemi) - 22. Anderson (Jenner), 50. Foligno (Anderson, Jenner).

C. Price (MTL) - odchytal 59:08 minut, 31 zákroků, úspěšnost 93,9 %
S. Bobrovskij (CBJ) - odchytal 58:19 minut, 29 zákroků, úspěšnost 90,6 %

1. hvězda utkání: Max Domi (MTL)
2. hvězda utkání: Josh Anderson (CBJ)
3. hvězda utkání: Tomáš Tatar (MTL)

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
21.02.2019 15:19 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Mailni to do Montrealu, třeba ho pak nechaj zahrát to do empty net smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Zajímavý ticket :D

Dnes na Philly, což je vždy nepříjmený soupeř nehledě na postavení v tabulce. Už s Danym v sestavě.

BTW co říkáte na trade Coyla? Nechápu jako ho mohli získat tak levně! Výborný 2-3. centr za nic, Donato mě nikdy nepřesvědčil, že by měl udělat díru do světa. Ruins tak mají sice postarší, ale výbornou depth na cetru s Bergeronem, Krejčím a Coylem.
 
21.02.2019 12:07 | reagovat
Mireaux | lang@mestolysa.cz
AvatarNEBOJÍM SE TOHO: smajlik smajlik

https://www.ifortuna.cz/cz/sazeni/tiket/index.html?ticket_id=MTk4MDE5NDUxNTk2OTMwMDoaJ+7EuqHNGyxBE8k=&kind=MAIN
 
AvatarReakce na příspěvek:Není to miniaverze, dívám se na něj jako na posilu a tou pro mě zatím rozhodně není. Mizerný pohyb, malá bojovnost - jen tedy ta buly je dobrá, to je pravda. Ale to je za mě málo, když má být tedy lepší než Chaput - tam byla bojovnost i pohyb úplně někde jinde, sorry...
Nevím, co jste tedy tak dobrého viděli na Weiseovi, protože ten byl naprosto tragický, vůbec jsem ho třeba během zápasu nezaregistroval, což v případě Deslaurierse říct určitě nemůžu. Každopádně, když už by tedy měl Thompson hrát stabilního centra čtvrté lajny, tak určitě k němu nejlépe Hudon i Peca.
 
21.02.2019 10:43 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarU Míry cítím trochu miniaverzi na Thompsona - protože s Jackets sehrál velmi kvalitní zápas. Vyhrával většinu buly (to 9vteřin před koncem bylo KEY), hrál zodpovědně, víc od takového borce nemůžeš chtít a sorry být v takové situaci Chaput, tak klepu nervy celých 60 min. To není hráč NHL.

souhlasím s Pardou nejhorší z té trojice za mě mr Deslauriers - místo něj Peca by mi vůbec nevadil.

Way to go - bude to sranda a o to se těším, přesně takové zápasy zocelí naše mladý - hlavně se neunáhlit na TD, hlavně se neunáhlit Bergy.

Ale já mu věřím, že bude trpělivý :) Youngsters are coming..
 
AvatarReakce na příspěvek:Nebyla to žádná velká pastva pro očí, ale rozhodně jsem u nás zažil daleko horší herní projev. Moc se mi třeba líbil Tatar, naopak Lehkonen hraje dlouhodobě naprosto tragicky, ale to už se opakuji.
 
AvatarReakce na příspěvek:Můžeš mi, prosím tě, vysvětlit, co, kromě bojovnosti, ti přišlo tak dobré...? Vždyť jsme byli jasně horším mužstvem, to jsi snad musel vidět, ne?
 
AvatarReakce na příspěvek:Mně ten výkon přišel celkem dobrý. Kromě druhé třetiny se mi to líbilo a nemám hráčům moc co vytýkat. Jediný, na koho mám pifku je Lehkonen, protože na jeho hru se dlouhodobě vážně nedá dívat.
 
AvatarNo tak já nevím, ale k tomu, abych celkový výkon nazval dobrým, mám tedy já hodně daleko... Columbus byl lepším týmem, rychlejším a kreativnějším a to hrál bez Panarina... My jsme dali celkem šťastné góly a Price tam zachránil několik velkých šancí. Lajny nakonec vypadaly díky absenci Danaulta úplně jinak, takže Thompson vypadal mezi Gallagherem a Tatarem trochu těžkopádně a neohrabaně. Nicméně v naší situaci jsou tím nejdůležitějším asi body a ty nakonec máme, nikdo už nebude řešit, že trochu neprávem. Proti Flyers ale s takovým výkonem neuspějeme ani omylem, už jen z toho důvodu, že na ně nám to nikdy moc nešlo...
 
20.02.2019 16:13 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
Avatarhttps://youtu.be/bEBKIC2OT_U
Torts sa s tým nepára... smajlik
 
AvatarLíbil se mi Benn jak si zahrál na Karlssona u Tatarového golu smajlik smajlik smajlik Ale udělal to skvěle.
Zápas jsem neviděl, nějaké kaňky tam určitě byly, ale bez Danaulta a v našem losing streaku je vše mimo dva body nedůležité.
 
AvatarTak dnes to byl od nás dobrý výkon v první a třetí třetině. Druhá třetina byla z naší strany naprosto strašná. Přišlo mi, že jsme spíše hráli na udržení vedení, které jsme stejně úplně zbytečně ztratili a málem to bylo zase bez bodu. Přesilovky opět o ničem, ale myslím si, že už jsme si na to tady zvykli všichni. Chudák Mete, tak snaživý a rychlý hráč a prostě mu to tam nepadne, už je mi ho fakt líto. Naopak, kdo opět zůstal hluboko za očekáváním byl Lehkonen. To, co udělal před koncem se opravdu nevidí. On jede na prázdnou bránu a místo toho, aby to tam zkusil poslat sám to dá nepřesně na Drouina a je z toho protiútok, po kterém klidně mohl Columbus vyrovnat. Ten chlap mi už opravdu leze na nervy. Vím, že asi nechtěl být sobec, ale v téhle pasáži zápasu se mi to moc nezamlouvá. Hlavní ale je, že důležité dva body jsou doma. Teď máme před sebou dva těžké zápasy s flyers a leafs, kde by to chtělo alespoň dva body, tak uvidíme.
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Columbus Blue Jackets
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 25.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík