Po prohře s New Jersey demolice Detroitu

27.02.2019, 07:41 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Po těsné prohře na ledě New Jersey 2:1 si Canadiens vzápětí mohli spravit chuť s Detroitem. Povedlo se to dokonale.

Do úvodního dějství vstoupili lépe hosté, když se zásluhou Tomáše Tatara dostali do vedení. Ve většině třetiny byli hosté aktivnějším týmem a vytvářeli si více šancí, ale puk dostali za Howarda pouze jednou.

V druhé třetině bylo Howardovo kouzlo naplno odčarováno, když se prosadil ve 22. minutě Shaw. Detroit zvýšil aktivitu a vytvořil si více šancí,ale byli to znovu hosté, kteří se dokázali prosadit zásluhou Gallaghera. Ve 33. minutě se prosadil Domi, o 3 minuty později Armia a minutu před koncem přidal druhý gól Shaw. Za domácí se prosadil ve 38. minutě Mantha.

Ve třetí třetině skóroval již jen Montreal. Nejprve se prosadil Domi a následně přidal svůj 3. gól Shaw. Hostující 65ka tak oslavila svůj vůbec první hattrick v NHL. Montrealu se tak podařilo utnout sérii 5ti proher na hostujících stadionech a připsat si důležité 2 body. Naopak Detroit pokračuje v mizérii, když zapisuje 6. porážku v řadě

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarTakže dnes po dlouhé době sleduju live a po první třetině toho velice hořce lituju! Něco tak strašnýho a hlavně pro mě absolutně nepochopitelného jsem neviděl - minimálně 12 minut jsme nebyli vůbec schopni zpracovat jedinou nahrávku, puky skákaly přes hokejky s naprostou pravidelností a prostě to vypadalo, jako by hráči byli spolu na ledě úplně poprvé...! Rangers mnohem pohyblivější, nebezpečnější, hokejovější - my statisté, jak po flámu. Tyhle výkonnostní kotrmelce ze zápasu na zápas vůbec nechápu... Jediný Price drží a to je strašně málo!
 
AvatarNa tankující a oslabené rags jdeme s Carym a CJ nevyloučil, že by Carey šel pak v sobotu i na Pens. Dobré rozhodnutí, nicméně ve světle těchto očividných pochybností Juliena nechápu, proč jsme nepřivedli dvojku na TDL... Už je to pryč tak to nebudu furt opakovat, ale pokaždé se nad tím pozastavím, když CJ očividně nemá stoprocentní důvěru ve svou dvojku a reálně hrozí, že jednička bude hrát druhý B2B set zápasu v jednom týdnu. To já snad nepamatuju.

Paulie ma chřipku, tak se snad dá dohromady, jinak asi uvidíme novice Weala. Benn opět trénoval vedle Peteyho, což mě teda trošku vytáčí, myslel jsem že už máme ty šílené nápady jako považovat Benna za top 4 beka za sebou.

Go Habs Go!
 
AvatarReakce na příspěvek:Díky, myslel jsem si to. Reilly není typický top 4 bek nebo zatím jim není, ale je k němu mnohem blíž než Benn. Proti tak lehkému soupeři to nevadilo, ale bojím se že po výhře CJ sestavu měnit nebude a i proti rags nastoupíme s Bennem vedle Petyho, což se mi teda moc líbit nebude, ale třeba se mýlím.
 
AvatarReakce na příspěvek:Žádná sláva, na bruslích ne moc dobrý, s rozehrávkou si hlavu nedělal, jen nahazoval, ale to se dá možná pochopit vzhledem k tomu, že hrál u nás první zápas. Ale přínos to nebude, zlatý Reilly a Juulsen...
 
AvatarReakce na příspěvek:No tak jasně, 8:1 asi neporazíš dobrý tým smajlik Jsou to tragedi, ale i ty je těžké někdy porazit viz předevčírem v NJ. Ale další soupeři budou samozřejmě jinde, Rangers taky tankují, ale talentu mají mnohem víc.
Jak se ti líbil Folin?
 
AvatarNechci shazovat výkon Detroitu, ale moc lehčích vítězství bych asi v sezóně nenašel... Byli snadnějším soupeřem než Devils a to jsme taky nepředvedli nějaký top výkon. Dost nám pomohlo, že nám tam spadlo skoro všechno, na co jsme sáhli. Shaw první hattrick, to se cení, Domi pět bodů je fantazie a konečně u nich aspoň malinko pookřál Drouin, i když je to pořád strašně málo.
 
AvatarUž mi lezou krkem ti dementi co pořád poukazují na DeBrincata, když se začne chválit Shawzi. Doufám, že nikdo takový tady není kdo tak (chybně) přemýšlí. Shaw to hodně schytává od fans, někdy sice oprávněně, ale většinou si myslím, že je nedoceněný. Letos má fantastické čísla- 16g, 17a, 33b v 45 zápasech. Kluk do kabiny, dříč co nevynechá ani jedno střídání, provokatér, já jsem za něj moc rád a vždy byl můj oblíbený hráč v Chicagu. Sice přišel jako náhrada za dalšího oblíbence Larryho, ale nelituju toho. Hlavně aby mu drželo zdraví.
 
AvatarSuper zápas, kéž bychom takto nadělili i Rangers, to je další soupeř, se kterým to musí být dva body. Popravdě musím říct, že nám věřím o něco méně, než proti Red Wings. Domi a Shaw strůjci našeho vítězství, navíc pro Shawziho to byl první hattrick v lize, takže velká gratulace. BTW, jak zvládl Tatar to zakončení, to se také musí nechat.
V Kalifornii moc body nečekám, ale Kings a Ducks bychom vzhledem k jejich bídné sezoně dát měli. Nechci tady samozřejmně dělat žádné jasné soudy, ale tyto týmy v současné době patří mezi ty, proti kterým jsou body povinností vzhledem k našemu balancování na hraně postupu do PO.
Je obrovská škoda, že Carolina, která nám šlape na paty nejvíce zase vyhrála a to poměrně jasným rozdílem. Pevně jsem doufal v její prohru, ale bohužel to nevyšlo. Teď nám nezbývá nic jiného, než bodovat, bodovat a zase bodovat.
 
AvatarOsm ES gólů, není to nějaký rekord? smajlik (ani jsme žádnou PP nehráli, to je taky docela zajímavé). Krásně jsme si zastříleli, jsem moc rád, Shawzi hatty, Max 5 bodů, Carey konečně win a jsem rád, že CJ hrál Caryho. Zase další pochvala CJ za rovnoměrné vytěžování hráčů, pětibodový Domi má TOI 13:59, suverénně nejvíc má Dany 18:38, to se v nabitém programu bude hodit.

Proti Rangers to musí být dva body, proti Pens v zápase o 4 body musíme bojovat. Zase to je B2B, Nema někdy hrát musí... No z toho moc dobrý pocit nemám, snad nás Nemo nezklame.
 
AvatarDeklasování Detroitu rozhodně potěší, ovšem musíme ustálit výkony a tyto týmy porážet pravidelně. Teď dva body zopakovat u Rangers...
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Detroit Red Wings
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 19.03
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Naprostý souhlas, herně jsme byli snad celý zápas lepší, ... | více
  • Ty vole z čeho chceme dávat góly? Takových šancí ... | více
  • CP30 nebo CP31, to je prece jedno :-) vse ... | více
  • Letos v listopadu to bude 7 let co jsem ... | více
  • To bych se asi hecnul a zajel se podívat, ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík