Čisté konto s Islanders!

22.03.2019, 06:43 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Vydařený zápas za sebou mají hokejisté Montrealu Canadiens! Ti doma po velmi dobrém výkonu přehráli 4:0 New York Islanders a získali tak důležité body v boji o play-off.

Skóre utkání se poprvé měnilo 6 sekund před koncem první třetiny, kdy se v přesilovce prosadil Joel Armia. Na začátku druhé části pak přišla domácí smršť. Ve 22. minutě se nejprve trefil Shea Weber, jehož střela se odrazila z branky velmi rychle, ovšem jeden z rozhodčích puk správně viděl za brankovou čarou a tak ani nemuselo přijít na řadu video. Třetí branku Habs vstřelili z rychlého protiútoku, na jehož konci se ocitl Jonathan Drouin, který udělal brankáři kličku do forhendu a skóroval do prázdné branky. Ve 29. minutě pak tečoval Bennovu střelu Jordan Weal a gólman Ostrovanů Greiss se vydal na střídačku.

To byl také poslední gól celého zápasu. V jeho zbytku si už Habs hlídali svůj luxusní náskok, své spoluhráče navíc zezadu výborně jistil brankář Carey Price, který uhájil čisté konto.

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarReakce na příspěvek:Bus je prý hodně rozložený v kabině, rusáci to tam odpískali už teď, Duchene je už jako rakovina kabiny docela známý taky. Tak doufám, že přes ně to PO uděláme, i když by to bylo hodně drastické pro Kekelainena s těmi jeho trady.
 
22.03.2019 12:36 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarLos mi teda děsivý nepřijde - jak jsem psal v dubnu jsme v tom za 0 bodů, takže co si neuhrajeme teď mít nebudeme - už proto nesmíme proti Columbusu a Carolině body nechat a spoléhat že i oni něco poztrácejí. V tomhle směru se daří Columbusu - ten tým je podle mně rozloženej.

Jinak Thompson mě mile překvapil v jednom z rozhovorů popisovala jeho žena moment trejdu. Prý jakmile se dozvěděla, že byl vytradován tak tušila, že se jedná o Montreal ještě než to zjistila. Prý to měl Thompson na bucket listu hrát za nás.
 
22.03.2019 11:43 | reagovat
newt | lukas.grygar@gmail.com
AvatarReakce na příspěvek:Hezky se ti to rýmuje smajlik

Vybojovat PO by stálo i za cenu rychlýho vyřazení, ta zkušenost by byla skvělá nejenom pro Kotkaniemiho.
 
AvatarReakce na příspěvek:Nemaluj čerta na zeď, ještě není nic rozhodnuté. Los je děsivý, to máš pravdu. Pokud ovšem chceme v PO být, strach ze žádného soupeře nesmíme mít.
 
22.03.2019 10:46 | reagovat
DenTennessee | dhavas@seznam.cz
krásnej bojovnej výkon. budu znít krypticky ale los je děsivej a myslím, že jsme si souboj o PO prohráli už, ale aspoň to bude třeba hezkej hokej a napínavá podívaná a mužstvo půjde do offseason i tak povzbuzený na příští sezónu...
 
AvatarNádhera, není co vytýkat. Drouin konečně protrhl střeleckou smůlu, k tomu Armia přesilovkový gól a nula pro Careyho, co víc si můžeme přát. Mimochodem musím pochválit Thompsona, ta jeho akce v oslabení v první třetině rozhodně zasluhovala gól. V sobotu musíme povinně sweepnout trápící se Sabres a bude se nám snad klidně dýchat.
 
AvatarReakce na příspěvek:Rozhodně je na co se těšit, pokud chceme do PO, tak teď hrát v PO módu. Dnes hodně zkušeně, palec nahoru Carey, který dodal neuvěřitelnou jistotu. Snad to tak bude dál. Gól i v přesilovce, povedený zápas. V Buffalu musíme za 2 body, i když tam hráváme jak ponocní...
 
22.03.2019 10:07 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarJá byl u Druina překvapenej hlavně tím, že vybojoval sám puk v našem obranném pásmu a poté i skoroval. Jinak spíše jen čeká co mu kdo pošle. Snad se mu rozsvítí.

Co se PO týče tak proti Buff je to povinná výhra a jestli z toho nebude alespoň bod nemáme v PO co dělat. S Carolinou to bude dost možná po zápase s Columbusem nejdůležitější zápas o PO. Připraví se na nás zrovna tak jako my na ně takže si myslím, že to bude zápas PO kvality plný soubojů a rozhodovat bude každá chyba. Docela se na ten zápas těším a bojím zároveň.
 
AvatarNeuvěřitelná druhá třetina, kdy jsem naše mužstvo z posledních zápasů absolutně nepoznával - tempo a nasazení jako v PO zápase, hlavně tedy prvních 10 minut té třetiny smajlik! Neskutečně jsme je tam točili a v téhle fázi jsme utkání také rozhodli - ve zbytku jsme to dobře pohlídali. No a samozřejmě Price - excelentní zákroky, které nám dodaly klid. Výborně zahrál Weal a to i na přesilovce, probudil se trochu Armia a u Drouina je naprosto krásně vidět, jak mu jedna povedená akce, což ta u jeho gólu rozhodně byla, dodá strašně sebevědomí a chuť, že se dokonce i vracel...smajlik. Bohužel mi přijde hrozně bez zájmu a tohle vzepětí trvalo jen tu třetinu...
 
AvatarHuge win, dokonce s nulou pro Caryho, Bus prohrál stejně jako Carolina. Hodně povedený den. Armia vstřelil svůj první PPG kariéry, Drouin se snad trochu zvedne. V sobotu Buffalo musíme dát, s Canes to bude ruleta. Go Habs Go!
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. New York Islanders
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 24.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík