Přímý souboj o play-off vyhrála Carolina. Habs berou alespoň bod

25.03.2019, 07:57 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

V první třetině jsme viděli pouze jednu branku a to když se dokázal prosadit Paul Byron. Canes byly zatím aktivnějším týmem, ale Price měl zavřeno.

V další třetině to byl lepším hostující celek, když Canes pustil k první střele až ve 35. minutě. Canes měli k dispozici druhou přesilovou hru,ale ani tu nevyužili a Price tak stále držel nulu.

Dlouho to vypadalo, že Price udrží čisté konto, ale v 55. minutě Trevor van Riemsdyk nahodil kotouč od mantinelu a touš zastavila až branková sít. Oba týmy si tedy připsaly důležitý bodík v boji o divokou kartu.

V prodloužení se dokázal prosadit mladíček Andrej Svečnikov, který prostřelil Price a přisoudil druhý bod Carolině. Carolina tak navýšila náskok v boji o Divokou kartu právě nad Habs o další bodík a udělala další krok k postupu do play off.

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarZklamání, ale na druhou stranu zlatý bod, Protože po vstřeleném gólu jsme po zbytek první třetiny byli v celkem dost velkém útlumu. Druhá třetina byla o hodně lepší a je velká škoda, že jsme neproměnili alespoň nějakou z těch tutovek. Druhý gól by Carolinu určitě totálně položil. Ve třetí třetině jsme hráli spíše na ubránění náskoku, což se nakonec nevyplatilo, i když ten vyrovnávací gól byl velký pech. Prodloužení jsme měli rozhodnout, to se bohužel nestalo a Carey si vynikající výkon pokazil soft gólem. Tohle musí golman jeho kvalit jednoznačně chytat.
Za mě si velkou pochvalu zaslouží Tatar, ten se mi po celý zápas velice líbil. Nejhorší opět Drouin, ale to už není žádná novinka. Bus neměl s Vancouverem slitování, což není pro nás zrovna dobré. My musíme teď následující dva zápasy udělat, pak už snad bude klid do konce sezony. Nebude to jednoduché, ale já nám věřím.
 
AvatarVelká škoda, tutovek jsme měli více. Hodně samostatných úniků a nepřišla ani střela. Prodloužení loterie, mohli jsme rozhodnout, místo toho jsme pak lehce ztratili puk a bylo hotovo. Bod beru, teď musíme porazit Floridu a pak přijde zápas o vše. Carolina si náskok asi pohlídá, ale rozlosování nemají také nejlehčí. Bude zábava snad až do konce, což jsme na začátku sezóny nečekali, takže se bavme:)
 
AvatarNepovedlo se to na sto procent, ale za uplynulý týden máme sedm bodů z osmi, víc chtít asi nemůžeme. Bus má ke konci trošku lepší los, ale bohužel se s tím musím porvat když chceme do PO. Ten náš poslední týden je šílený- Bolts, Caps, Leafs, oni mají Ruins, Rags a Sens. Ale pořád to máme ve svých rukou. A taky je ten boj až do konce pro nás něco úplně nového. Mluvil o tom Gally, v předchozích x letech jsme vždy buď šli úplně z čela do PO nebo jsme byli dole a dávno mimo boje o PO. Tak snad to zvládneme.

Jinak mě dost zase sere jak Drouin táhne KK dolů, oba TOi pod deset minut, u Drouina zaslouženě, u KK mě to sere, zvlášť když člověk vidí jak zrovna střelec OT winneru Svechnikov hraje 18 minut, PP a je na letě v OT.
 
AvatarBod je pro mě sice víc, než jsem čekal, ale po tom průběhu zápasu je to spíš ztráta...smajlik. Sice nás přestříleli, ale třeba v druhé třetině, která se pravidelně začíná stávat naší největší zbraní, jsme měli minimálně tři tutovky, které měly skončit gólem (KK, Tatar nebo Gallagher). Na druhé straně Price toho pochytal dost a ten gól byl tedy hodně smolný. Líbilo se mi, jak jsme napadali celkem hluboko v pásmu a nenechávali jsme je pořádně rozjet akce. V prodloužení ukázal Mete, jakým je bruslařem, když přebruslil dva hráče, kteří byli před ním... To samé pak Byron a gólovka pro Domiho - nedáš-dostaneš a tak trochu chybka Price. No, Canucks nám vůbec nepomohli a při dorovnání počtu zápasů můžeme být s Columbusem na stejných bodech...
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Carolina Hurricanes
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 19.03
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Naprostý souhlas, herně jsme byli snad celý zápas lepší, ... | více
  • Ty vole z čeho chceme dávat góly? Takových šancí ... | více
  • CP30 nebo CP31, to je prece jedno :-) vse ... | více
  • Letos v listopadu to bude 7 let co jsem ... | více
  • To bych se asi hecnul a zajel se podívat, ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík