Přípravné zápasy jsou v plném proudu

24.09.2019, 12:56 | Aktuální téma |  Martin Formánek
 

Montreal Canadiens - Toronto Maple Leafs
0:3 (0:0, 0:2, 0:1)
Branky a nahrávky: 22. Korškov (Petan), 26. Archibald (Petan, Liljegren), 49. Kuškov.

Ottawa Senators - Montreal Canadiens
0:4 (0:0, 0:2, 0:2)
Branky a nahrávky: 27. Petry (Armia, Danault), 37. Evans (Barber), 47. Tatar (Reilly, Suzuki), 47. Danault (Petry).

Montreal Canadiens - Florida Panthers
5:4sn. (1:1, 3:2, 0:1 - 0:0)
Branky a nahrávky: 2. Weal (Suzuki, Weber), 26. Gallagher (Lehkonen, Domi), 33. Kulak (Suzuki, Weal), 36. Gallagher (Lehkonen, Weber), rozh. náj. Weal - 15. Tippett (Ang, Prow), 22. Greco, 23. Ang (Lowry, Massie), 51. Connolly (Trocheck, Yandle).

Montreal Canadiens - Florida Panthers
4:3 (1:1, 1:1, 2:1)
Branky a nahrávky: 6. Peca (Belzile, Evans), 25. Petry (Peca, Barber), 52. Barber (Petry), 54. Belzile (Poehling) - 16. Dadonov (Huberdeau, Ekblad), 31. Hoffman (Barkov, Ekblad), 47. Huberdeau (Dadonov, Barkov).

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarNa závěr přípravy výhra, Carey solidně namazal Chlapíkovi na vedoucí gól Sens a Domi se u vyrovnávacího také moc nevyznamenal. Byla to ale jen příprava, pravá sranda začne až v Carolině.
 
AvatarReakce na příspěvek:Lajny asi nemá cenu rozebírat. Ve čtvrtek to může být po pár minutách hry zase jinak. Spíš fakt, že by tři kluci udělali tým? To bych opravdu čuměl. Že Suzuki bude nahoře je podle mě moc dobře, on by neměl týmu co dát v třetí a čtvrté lajně. Máš pravdu, že Thompson tam je trochu navíc, taky bych se bez něj obešel, ale CJ má své veterány rád, je to prý dobrý kluk do kabiny, dobrý na PK, tak určitě šanci dostane.
 
AvatarReakce na příspěvek:Já ti Nevím, ale Drouin v jedné lajně s Kotkaniemim to se mi vůbec nelíbí, bylo to takhle už loni a nedělalo to dobrotu. KK byl vedle Drouina totálně mimo a demotivovaný. Raději bych byl proto, aby KK hrál znovu s Armiou a Lehkonenem.

 
AvatarReakce na příspěvek:No, to složení týmu, jak je tam nastíněné, je docela zajímavé a hlavně v útoku by to nemuselo vypadat vůbec špatně...smajlik. Překvapuje mě hlavně lajna Suzuki-Domi-Lehkonen, to je docela pecka, že Suzukiho chtějí dát takhle vysoko... I lajna Drouin-Kotkaniemi-Weal je pro mě celkem překvapující, zajímá mě, kdo tady bude bránit... smajlik - nejspíš asi Weal. Tatar-Danault-Gallagher je jasná, tady není o čem. No a čtvrtá vychází Armia-Thompson-Byron - pokud bude Armia hrát jako loni, bude to velice dobrá lajna, jen já mám už od počátku jeho působení u nás problém s Thompsonem... Až se uzdraví Poehling, určitě jsem za prohození těchto dvou.
V obraně celkem očekávané dvojice, obavy mám z Chiarota, ale chápu jeho nasazení k Petrymu jakožto ofenzivnímu bekovi. Třetí obrana ve složení Kulak-Fleury/Reilly bude trochu rizikovější, protože Kulak i Reilly teď v přípravě docela dost chybovali, takže snad se tam objeví i ten Fleury...
 
27.09.2019 10:31 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarOd 5:00 - 19:00 - zajímavý talk o Habs.

https://www.tsn.ca/radio/montreal-690/mcguire-canadiens-have-significant-amount-of-depth-1.1372210

Exciting times ahead...
 
AvatarReakce na příspěvek:Možná Peca je tam navíc, ale myslím, že není problém ho ve čtvrté formaci nahradit, ostatní jména rozhodně dobře. Už se těším, až to vypukne, snad bude podobný start jako loni...
 
AvatarReakce na příspěvek:Oprava, i ten Marner hrál smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Tak to mají, ale oni byli v plné, v podstatě chyběl jen Marner co si tak vybavuju a byli tam dva tři mladí hráči/farmáři. My měli mnohem víc hráčů na hraně sestavy nebo z AHL, takže bych neřekl, že máš pravdu. Ale to je jedno, není to důležité.

Dnes přišla zajímavá zpráva a to o umístění na waiver těchto hráčů- Peca, Varone, Alzner, Oulett a Weise. Překvapuje mě Peca docela, jinak tohle vypadá dobře pro Suzukiho. Poehling taky už trénoval. Alzner asi bude novodobý Wade Redden a jsem za to rád, tady MB chválím.
 
AvatarReakce na příspěvek:Měli sestavu silnější, protože mají celkově kvalitnější kádr - jinak, kdybych spočítal hráče na obou stranách, kteří reálně budou nastupovat v sezóně, bylo by to dost podobný. Drouin zatím opravdu nic moc nepředvedl a pochybuju, že by za něj a byrona někdo dal Laineho, byť je to náladový a asi i dost nafoukaný hráč, s kterým budou vždy asi určité problémy...
 
AvatarReakce na příspěvek:Právě, že to hrál ještě úplně jasně hokejkou...smajlik.
 
AvatarBeru to tak, že to je příprava i pro sudí smajlik Toronto mělo teď soupisku tedy mnohem silnější a \"víc NHL\" tak výsledek ani nevadí, spíš že Suzuki byl jedním z hráčů, co byl schopen držet tempo i proti Torontským hvězdám je určitě potěšující. Takže výsledek nevadí, to spíš ten minulý zápas, ale to jde o hovno.
Obranu máme bohužel neuvěřitelně pomalou, to je fakt.

Co mě ale trápí ještě víc je Drouin. Já tedy z přípravy viděl jen jeden zápas a sestřihy, ale co jsem viděl a četl, tak neměl dobrý ani jeden zápas a ano je to jen příprava, místo má on jasné, ale není v situaci, kdy by si mohl dovolit mít vše v kuli po tom svém \"povedeném\" závěru loňské základní části. Dost se bojím, že ty kecy a velká dávka sebereflexe za špatné loňské výkony zůstanou bohužel jen u keců.

Viděli jste ten drb? Drouin, Byron 1st pick za Laineho? Kéž by to vyšlo, kéž by, ale nebudu naivní.
 
AvatarReakce na příspěvek:To jsem popravdě také nepochopil, jak mohli ten první gól Toronta uznat. Byl sice v kontaktu s naším hráčem, ale ten ho do Kinkaida vyhoženě nehodil. U branky Hudona jde o to, jestli to hrál ještě hokejkou nebo tam bylo jen to kopnutí. Varone také nic extra nepředvedl, jsem zvědavý, jak se sestava nakonec poskládá...
 
AvatarReakce na příspěvek:No, je trochu ostuda, že jsme ve dvou zápasech s Torontem nedali ani góla - hlavně tedy v tom prvním utkání, kde jsme měli soupisku oproti nim našlapanou... Dnes byly sestavy, v rámci možnosti obou kádrů, celkem vyrovnané, ale Toronto bylo lepší - ten celkově kvalitnější kádr byl prostě znát. Varone ani Weise nemají v prvním mužstvu co dělat, bohužel mě už podruhé trochu zklamal Reilly, protože dělá vzadu celkem chyby. Alzner sice včera nějaké chyby neudělal, ale svou \"rychlostí\" na současnou NHL nemá. Folin je takový o něco lepší Alzner, taky s ním mám trochu problémy - a podobného ražení nejspíš bude i Chiarot, který určitě hrát bude, takže nám jeden takový v sestavě bohatě stačí! Kinkaid v obou zápasech, co chytal, byl výborný a pokud mu to takhle půjde, je to velmi kvalitní dvojka.
Jinak nevím, jak je to v přípravných zápasech s videorozhodčími, ale jejich první gól jasně neregulérní, naopak náš gól, který dal Hudon, jasně regulérní...smajlik!
 
AvatarDva solidní výmazy od Toronta. Dneska rozhodně můžeme děkovat Kinkaidovi, že to nebylo více, chytal skvěle. Za mě rozhodně ne pomalý Weise. Jinak doufám, že nás tyto dvě prohry vrátily na zem. Přesilovky špatné, snad jen ta první stála za něco, když měl Gally tutovku, ale je to málo...
 
 
Krátké zprávy
 

12.02. | Do Montrealu příchází veterán Nate Thompson + pátá volba v draftu 2019. Opačným směrem do Los Angeles putuje čtvrtá volba v draftu 2019.

10.02. | Do Montrealu přichází z Philadelphie obránce Christian Folin a útočník Dale Weise. Opačným směrem putuje David Schlemko a Byron Froese.

27.02. | Joe Morrow odchází do Winnipegu za 4. kolo draftu 2018.

27.02. | Z Minnesoty přichází Mike Reilly za 5. kolo draftu 2019.

05.01. | Al Montoya se se stěhuje do Edmontonu za výběr v letošním draftu. Pokud Montoya naskočí do konce sezony alespoň v sedmi zápasech, Canadiens získají volbu ve čtvrtém kole. Pokud podmínka sedmi zápasů splněna nebude, půjde o kolo páté.

24.11. | Torrey Mitchell byl vyměněn do Los Angeles. Do Montrealu putuje pátá volba v draftu 2018.

15.11. | Canadiens podepsali smlouvu s finským golmanem Antti Niemim. Všichni fanoušci Habs doufají že to není reakcí na zraněného Priceho. To by znamenalo že Price se jen tak k chytání nevrátí...

18.10. | Mark Streit po vzájemné dohodě s klubem ukončil kontrakt a tím i působení v Montrealu.

27.01. | Do Montrealu přichází obránce Nikita Nesterov. Opačným směrem do Tampy putuje Jonathan Racine a šestá volba v draftu 2017

24.12. | Veselé a pohodové vánoce a vše NEJ nového roku přeje redakce!

 
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 25.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík