První domácí zápas Canadiens prohráli

11.10.2019, 11:05 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Montreal v letošní sezóně poprvé prohrál v základní hrací době. Bohužel se tak stalo v prvním domácím zápase s Detriotem, které tak ukončil svou 10-ti zápasovou sérii bez výhry nad Canadiens.

Branky a nahrávky: 20. Armia (Drouin, Danault), 25. Domi PPG (Tatar, Petry) - 14. Helm (de La Rose, DeKeyser), 20. Bertuzzi (Larkin, DeKeyser), 36. Mantha PPG (Cholowski, Hirose), 60. Glendening (Filppula).

C. Price (MTL) - odchytal 58:20, 30 zákroků, 90.9%
J. Bernier (DET) - odchytal 59:59, 33 zákroků, 94.3%

1. hvězda utkání: Anthony Mantha (DET) - 1+0, vítězný gól
2. hvězda utkání: Joel Armia (MTL) - 1+0, čas na ledě 16:52
3. hvězda utkání: Jonathan Bernier (DET) - 33 zákroků, 94.3%

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
13.10.2019 03:51 | reagovat
Frankie33 | patrick33@seznam.cz
AvatarDnes jsem viděl jen poslední třetinu a v ní jsme byli jasně lepší a vítězství zaslouženě strhli na svou stranu. Škoda že Armia nedal TS, čekal jsem drobet víc než jen střelu bez jakéhokoliv naznačení. Jinak směrem DOZADU je lepší než E.Karlsson kde jakej obránce.
 
AvatarReakce na příspěvek:Já s ním teda zatím žádný problém nemám, ve všech zápasech se prezentoval velmi dobře a Benna dokázal nahradit excelentně. Určitě Není lepší než Karlsson, to bych si zase tvrdit netroufl.
Kolem Karlssona je to dlouhodobě nahypované, ale Chiarot opravdu není lepší. Já si ovšem stojím za názorem, že Kvalitu například Josiho nemá Karlsson ani náhodou.
 
11.10.2019 23:40 | reagovat
Frankie33 | patrick33@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Mě se teda Chiarot moc nelíbí,zejména s Buffalem mi přišel dost hroznej. Dal sice gól, ale jinak nestíhal a ani nebyl kde by měl být (ale pořád je vzadu o 3 parníky lepší než takovej E.Karlsson). Oslabení bráníme opravdu otřesně. Snad to zvednem.
 
AvatarReakce na příspěvek:Já to jen v práci proletěl, spíš Carey si stěžoval, na to nové pravidlo, že hrozí dvě minuty, ale je to asi jak říkáš, kdyby to bylo na hraně, tak to CJ zkusí.
 
11.10.2019 15:11 | reagovat
Rexxarus | rexxarus@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:https://www.nhl.com/video/nhl-tonight-notable-rule-changes/c-69272803
 
11.10.2019 15:11 | reagovat
Rexxarus | rexxarus@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Proběhly zajímavé úpravy pravidel. Teď za neuznanou challenge při bránění gólmanovy jsou 2 minuty (dříve jen za neuznané offisidy).

Viz třeba video tady:

 
AvatarReakce na příspěvek:Na Suzukiho je to zatím moc, také čekám tuto výměnu, záleží, co Poehling, jak na tom je. Hlavně mě štve, jak se necháme vylučovat, kromě toho, že to bere hrozně sil, tak ještě hodně špatně bráníme. Další dva zápasy rozhodně budou na krev a body budou spíš překvapení, ale o ty není v NHL nouze, takže nestahujme kalhoty, když sezóna teprve začalasmajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Žádné bránění gólmanovi to nebylo, atakoval ho ještě před brankovištěm - pochybuju, že by si jinak Julien nevzal challenge...
 
AvatarSouhlasím s Michalem, přijde mi, že pokračuje ten sestupný trend našich výkonů - opět to nebylo nic světoborného z pohledu zakládání útoků a kombinace, vzadu nedůraz. Detroit působil živějším a nebezpečnějším dojmem a taky za to byl odměněný. Nevím, jestli to u nás bylo tím zápasem v nohou, ale třeba Petry mi přišel strašně utahaný... Armia znovu gól, ten chlap mě prostě baví smajlik. Suzuki co nevidět půjde dolů a nahoru půjde Poehling, o tom jsem skoro přesvědčený.
No, jak jsem byl nadšený po prvním zápase, tak teď začínám mít trochu obavy, že to v sezóně s naší hrou nebude vůbec růžové - a to nás teď čekají obhájci SC a pak hned velcí aspiranti na letošní SC...
 
AvatarHome opener nevyšel, prohráli jsme si to sami. začíná se vracet náš starý známý problém z minulé sezony- nemohoucnost v koncovce. První třetina z mého pohledu vyrovnaná až na její konec, tam byl Detroit jasně lepším týmem. Druhý gól Wings jasné goal tender interference, Nechápu, proč si CJ nevzal výzvu. Na konci druhé třetiny daroval Suzuki Detroitu podle mého názoru trochu zbytečným zákrokem přesilovku, kterou jsme prostě měli ubránit, ovšem nestalo se tam a to rozhodlo o konečném výsledku zápasu. Nejvíce je mi ale líto Careyho, co ten jim tam chytil to bylo neskutečně. V útoku si z mého pohledu vyloženě zaslouží pouze Armia a Kotkaniemi, jinak Suzuki neví která bije, Domi se bezhlavě rval do útoku a některé akce dost přehrával a o Folinovi v obraně škoda slov. Weberovi konečně pár střel opravdu sedlo, bohužel ani jedna neskončila v síti. Chiarot opět skvělý, i přesto, že na konci také solidně zachyboval. Tahle prohra hodně naštve, už by bylo docela dost potřeba udělat nějakou delší vítěznou sérii, protože jestli to bude pokračovat tímhle tempem, kdy máme zápas za bod nebo bez bodu, obávám se, že ve druhé polovině sezony nebude o co hrát. Čekají nás Blues a Tampa, tam také o bodech dost pochybuji, když srovnám naší kvalitu a kvalitu těchto týmů, ale snad nějaké ty body urveme.
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Detroit Red Wings
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 29.03
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Tak to Motor bohužel nedotáhl. Zase Popeláři Binec s ... | více
  • Motor si ten postup zaslouží daleko víc. Hra Třince ... | více
  • A nyní už 3-3 smajlik smajlik smajlik! Třinec je ... | více
  • Mi cizinci v ELH nevadi, vadi mi bridilove jako ... | více
  • Nemohu si to odpustit, sorry - MOTOOR!!! I když ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík