Tampa potvrdila roli favorita a vyhrála v Montrealu 3:1

16.10.2019, 07:46 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Po výhře na vítězem Stanley Cupu - St.Luis si Montreal brousil zuby na další silný tým. Tampa Bay totiž nepřijela do Montrealu v nijak oslnivé formě. Canadiens se ujali na konci první třetiny vedení, když se prosadil Jeff Petry. To však ale bylo v tomto zápase ze strany Montrealu vše... Tampa vyrovnala gólem Coburna a v zápětí se prosadili Stamkos a Johnson. To vše během pouhých tří minut! I přes snahu domácích již další branka nepadla a konečné skore je tak 3:1 pro Lightnings.

Branky a nahrávky: 16. Petry (Domi) - 20. Coburn (Kučerov, Stamkos), 22. Stamkos (Hedman, Kučerov), 23. Johnson (Palát, Gourde).

C. Price (MTL) - odchytal 57:41 minut, 19 zákroků, úspěšnost 86,4 %
A. Vasilevskij (TBL) - odchytal 60:00 minut, 33 zákroků, úspěšnost 97,1 %

1. hvězda utkání - Steven Stamkos (TBL)
2. hvězda utkání - Jeff Petry (MTL)
3. hvězda utkání - Andrej Vasilevskij (TBL)

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarReakce na příspěvek:Hlavně, že když jsme tady loni všichni kritizovali strašnou hru Drouina, tak ty ses nás tady snažil přesvědčit, že nemáme pravdu. Teď když tady naprosto nesmyslně kritizuješ Lehkonena s Byronem a někdo na to má jiný názor, tak se můžeš podělat. Byron a Lehkonen jsou sice zatím Neproduktivní, mě to taky štve, ale stejně bych si bez nich nedokázal náš tým představit. Rychlost Byrona by nám zatraceně chyběla a Lehkonen je obrovský bojovník. Já osobně bych se jich rozhodně nezbavoval. Nebudu tvrdit, že jsem nějaký velký expert a mám vždy smysluplné názory, to určitě ne, ale to co ty tady tvrdíš Pardovi jsou naprosté nesmysly. Nemůžeš hráče posuzovat jen podle toho, jak moc jsou produktivní. Podívej se Třeba na Meteho první gól až ve 127. zápase za Habs a nepamatuji si, že by ho tady někdo někdy kritizoval za jeho herní projev. tvůj názor ti samozřejmě neberu, ale ve všem souhlasím s Pardou.
 
AvatarReakce na příspěvek:Já jsem naprosto v klidu, směju se tvé blbosti a nevědomosti. Já vím, že nemáš pravdu, dal jsem ti tady několik argumentů a ty pořád plkáš svoje, tak ti poradím, podívej se nejprve na nějaký NHL zápas, ani to nemusí být Habs, a pak mluv.
 
18.10.2019 15:54 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarBacha ať ti nepraskne cévka. Že je někdo líný sis k tomu přidal sám, já tvrdím že jsou to lemry navíc jalový - puky se od nich odrážej k soupeři a produktivita taková, že už mají být dávno v AHL a nezabírat místo takovému Poehlingovi. Nebo trade za někoho kdo si to tam jen neodbude. Zlatej Shaw.
 
AvatarReakce na příspěvek:Jalovci, kteří mají za poslední dvě sezony 12 a 11 vstřelených golů v případě Lehkyho a 20 a 15 branek má Paulie, joo to jsou dřeváci jaloví, to svět neviděl smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Aha, takže Lehkonen, který je všemi vychvalovaný za svou energii a neuvěřitelnou pracovitost je lemra líná? Větší kravinu jsem snad neslyšel a prosím ukaž mi někoho dalšího, kdo toto tvrdí. Zkus se zamyslet nad tím proč je Lehkonen pořád v sestavě, i když třeba loni měl snad 25 zápasů bez golu? On je všechno jen ne líný proboha, viděl si někdy zápas Habs?
Byron to samé, jeden z nejlepších a nejrychlejších bruslařů v týmu, ne-li ten nejrychlejší. Kluk co si svou slávu v NHL těžce vydřel je taky lemra líná? Oba dva jsou výborní dozadu a mají solidní ofenzivní skill. Ale pro tebe to jsou lemry :D Tobě dobře kape na maják.
 
18.10.2019 13:23 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Naopak. Jalovci jalový to jsou, jestli tvrdíš opak tak jsi slepý nebo zaslepený. btw. nekritizuju jen já, ale i veřejnost.
 
AvatarReakce na příspěvek:Ty ses praštil do hlavy hodně tvrdě že?
 
18.10.2019 03:38 | reagovat
Frankie33 | patrick33@seznam.cz
AvatarPohodová výhra. Minnesota nic nepředvedla, respektive jsme jí nic nedovolili.
 
17.10.2019 21:58 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarCJ dnes do druhé lajny k Domimu na centru 2 největší lemry v týmu Lehkonen,Byron....snad je rozhýbe no.
 
AvatarReakce na příspěvek:Tak to je škoda, navíc vidím, že času na PP jsme měli neporovnatelně více než oni, škoda. Tu bilanci s Tampou máme za poslední roky už docela strašidelnou.
 
AvatarReakce na příspěvek:Čtyřminutovka na rozmezí první a druhé třetiny rozhodla zápas. Ta poslední minuta první třetiny byla zdrcující, naše pětice neměla šanci vystřídat, oni se prohodili a dokonale využili toho, že naši už tahali nohy... No a první tři minuty druhé části byly lekcí z efektivity - to byla ostatně otázka celého zápasu, protože jsme herně určitě nebyli horší, spíše jsme byli aktivnější, ale koncovka o ničem. Přitom všechno začalo moc dobře a vypadalo to na další body...
 
AvatarVelká škoda vyrovnání na konci první části, tam si to musíme umět pohlídat. Po té jsme mohli dát na 2:1 v oslabení, bohužel tyčka a hned po té gól. Všichni ví, jak to Tampa hlavně hraje, ale prostě bránit se to moc nedá. Gól na 1:3 zápas zlomil, snažili jsme se, ale bez efektu. Z velmi těžkého dvojzápasu dva body dobré...
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Tampa Bay Lightning
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 24.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík