Domácí zápas s Devils skončil prohrou v prodloužení

17.11.2019, 07:25 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Po těžkém zápase ve Washingtonu se hokejisté Montrealu bleskově přesunuli zpět domů. Čekal je další soupeř, tentokrát New Jersey Devils.

Domácí si během utkání vypracovali až dvougólové vedení, ale soupeř dokázal 5 min před koncem srovnat. Zápas šel do prodloužení kde rozhodl o výhře Devils Kyle Palmieri

Branky a nahrávky: 19. Gallagher (Petry, Tatar), 28. C. Fleury (Danault), 39. Suzuki (Domi, S. Weber) - 20. N. Gusev (Coleman, Zajac), 40. Hischier (Zacha), 56. Simmonds (J. Hughes, Hall), 62. Palmieri (Hall, Hischier)

Keith Kinkaid (MTL) - odchytal 61:17, 39 zákroků, 90,7%
Mackenzie Blackwood (NJD) - odchytal 61:07, 31 zákroků, 91,2%

1. hvězda utkání: Kyle Palmieri (NJD) 1+0
2. hvězda utkání: Nikita Gusev (NJD) 1+0
3. hvězda utkání: Keith Kinkaid (MTL) 39 zákroků

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarReakce na příspěvek:Jo to se vše velmi povedlo, jen Subbana bych ještě úplně neodepisoval, šel dolů s celými Devils a jeho bruslení opravdu není jaké bývalo, ale já myslím, že se zvedne. Chucky je marný a to jsou Pens devastování zraněními, prostoru má dost, nechápu to. Max je Max, sžil se s novým prostředím a bude dobrý, se Stastnym jim to klape jak se čekalo. I ten Drouin trade se nevyvíjí tak zle jak to někdy vypadalo, Sergachev má sice v Tampě velkou konkurenci v Hedmanovi a trochu nečekaně i v Shattym, ale pořád ne a ne dostat se stabilně to top 4 role.

Zprávy o operacích Joa a Pauliho nepotěší, ale bohužel se to dalo čekat, pořád se nám zranění nemohou vyhýbat. Uvidíme jak s tím poradíme.
 
19.11.2019 08:31 | reagovat
DenTennessee | dhavas@seznam.cz
Mimochodem - při pohledu na statistiky Shawa, PK. Subbana a hlavně Galchenyuka... slušný upgrade (i když Shaw mi hodně chybí) / naopak se začal chytat Max, ale je vidět, že mu sluší spíš závětří a rozhodně ne kapitánská úloha - Tatar je na jeho úrovni a to nemluvím o zbytku trejdu.

 
18.11.2019 21:33 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarDruin na operaci se zápěstím - není to od Ovechkina prý.

Byron na operaci kolene - takovejhle konec u nás jsem mu nepřál.
 
AvatarJo tady to je na twitteru od Cowana.
https://twitter.com/StuCowan1/status/1195914141975957505
 
AvatarReakce na příspěvek:https://twitter.com/HeresYourReplay/status/1195900440237551617?ref_src=twsrc^tfw|twcamp^tweetembed|twterm^1195900440237551617&ref_url=https://montrealgazette.com/sports/hockey/nhl/hockey-inside-out/canadiens-game-day-keith-kinkaid-will-start-in-goal-against-devils

7. sekunda, jde vidět pohyb Danyho nohy. Někde jsem viděl ofiko vyjádření NHL k tomu callu a byl tam neuznání golů \"kick motion\", máš pravdu nedává to smysl, nekopl to a o kolenu se nic v pravidlech asi nepíše, prostě to nasměroval tou nohou a jestli ten pohyb udělal sám s vědomím puku u nohy nebo o puku ani nevěděl ví jen Dany sám.
Puk za čárou byl právě až po tom pohybu nohou, předtím nebyl celým objemem. O tom kdy se písklo to vůbec nevím, myslím si, že to problém nebyl. Je to škoda a určitě sporné, ale zápas jsme prohráli jinde.
 
AvatarNo, já nevím, kdy rozhodčí písknul přerušení hry, ale pokud až potom, co tam ten puk za čáru dosoukal Danault bokem, tak by to měl být regulérní gól - rukou ho nedal, nohou taky nekopl, o jiné části těla se snad nepíše, ne...? A že v té chvíli byl puk za čárou bylo naprosto zřejmé, koneckonců i v přenosu se tomu trochu divili.
 
AvatarReakce na příspěvek:Nějaké pískance na něj byly už když přijel s Nashvillem, nevím proč to dělají, myslím že Subby nikdy nic špatného o Habs do médií neřekl, vždy tady tomu dal 100% tak nevím. Ale je mu to už asi jedno bych řekl.
 
AvatarNaprosto souhlasím s Mírou, já byl ráno tak vytočený! Totálně prosraný zápas, nejde to říct jinak. Sudí ten zápas moc nedali, i když naštěstí nesmyslné pískance pak zase pískli i Devils, no ale trestů bylo dost a udělaly z toho zápasu pak akorát bordel a spousta hráčů třeba jako KK se pak vůbec nedostali na led. Domiho jinxli v přenosu, když ho chválili jak má nula trestných minut a pak to tak prosral, i když 2 2 mi přišlo teda trochu krutých. Ke gólům se nemá smysl vracet, tam ta naše neschopnost je všem jasná. Snad si Suzuki zapamatuje, že nemá v PP přehrávat a raději vystřelit.

Ráno jsem si nejprve myslel, že Pauliho CJ fakt posadil, ale je zraněný a prý ho viděli kulhat z letadla při příletu z Washingtonu, Drouin prý zranění nemá od hitu od Ovce, oba jsou day to day. Povolaný Hudon mi přišel dost nervózní, vše pálil na bránu a rychle se zbavoval kotouče (což ale není někdy na škodu, že Nicku), ale stejně jako třeba KK nehraje a PP ani PK, takže se díky těm neustálým vyloučením vůbec ve třetí třetině nedostal na led.

Fleuryho gól jsem si moc přál, ale že ho dá takto? Klobouček.
Vůbec nevím, kde se bere kritika Kinkaida? Čísla nemá pravda nijak převratné, ale kdo ty zápasy s ním v bráně viděl, tak ví. I dnes chytal fantasticky a nebýt jeho, tak je to větší průser a můžeme být bez bodu, kolapsů před ním bylo mraky.

Taky souhlasím, že bych určitě mírnil optimismus, sám jsem to avizoval a zase se potvrdilo co tady melu furt dokola, hrát se \"slabšími\" týmy nám zkrátka nesedí. Na to abychom mohli pomýšlet nad nějaký úspěch v této lize musíme ještě hodně makat.

Danaultův gól negól neuznali, protože puk nepřekročil celým objeme brankovou čáru při tom pohybu Danyho po podražení Subbana, za čáru ho až posunul Dany svým kolenem/stehnem. Tak jsem to pochopil alespoň já a upřímně mě dost překvapilo, že ho uznali napoprvé, při challange jsem nevěřil vůbec, že bychom měli naději. Jen co teda nešlo vidět, tak jestli to Danyho stehno resp. celé jeho tělo neposunul Blackwood, ale to už je otázka. Je to škoda, těsné to bylo, ale bohužel si myslím, že to neuznali správně. A ten bordel sudí dokonali v OT, ten hák Danyho písknout v OT, no nevím, v základní hrací době možná, ale tohle mi přišlo přehnané, tím se nevymlouvám na sudí, zápas jsme si prohráli sami svými debilními chybami, ale na tohle asi sudí nebudou pyšní.
 
AvatarReakce na příspěvek:Podle mě to neuznali proto, že puk nebyl celým objemem za brankou a Danault ho tam došťouchl tělem nebo čím to bylo. V tomto je krásná NHL, nemůžeš podcenit nikoho. Rozhodně na nás byla znát únava, sotva jsme se plazili, což ale neomlouvá neskutečnou nedisciplinovanost a blbost na konci druhé třetiny, která kdyby nebyla, tak jsme na 100 % brali dva body po základní hrací době.
 
AvatarPřesně o tomhle jsem tu včera psal - dokážeme porazit kohokoliv, ale taky dokážeme s kýmkoliv prohrát! Totálně podělanej zápas, nebe a dudy oproti zápasu s Caps! Mátožný projev, nedisciplinovanost, nedostatek koncentrace v koncích třetin - jako co to je, že jsme mužstvem s absolutně nejvyšším počtem inkasovaných branek v poslední minutě třetiny...??? Zaslouženě jsme prohráli - když pominu ten nesmyslně neuznaný gól v poslední minutě, tak je prostě trestuhodný (a trest skutečně přišel...) takhle pustit zápas, kde vedeme na konci druhé části o dva góly a navíc hrajeme přesilovku, přesto necháme soupeře snížit a samozřejmě pak logicky přišlo i vyrovnání... Včera tu byla zmínka o Kinkaidovi a jeho neodpovídající výkonnosti jakožto dvojky - myslím, že potvrdil má slova, že je to velmi kvalitní záskok a má jen málo příležitostí to ukázat. V tomhle zápase to ukázal jasně!
Určitě musím pochválit Fleuryho a to nejen za jeho mazácky vstřelený první gól v jeho NHL kariéře - pokud takhle pojede dál, máme zase o jeden problém méně! Jinak, jak jsem psal už včera, nepodléhejme dojmu, že máme super mužstvo - nemáme a zápas s Jersey to krásně ukázal. Jako, mít v půlce domácího zápasu s víceméně prozatimně se trápícím mužstvem na kontě 9 střel, zatímco oni 29 (byť většina z nich byla propagačních), to je trošku na pováženou...
No nic, aspoň nás to vrátí na zem, to, že dokážeme porazit nejlepší mužsto soutěže, neznamená, že automaticky budeme porážet relativně slabší týmy (nic proti Devils, osobně si myslím, že mají kádr asi i lepší než my).
 
AvatarTohle snad nemá smysl ani komentovat, v první třetině jsme byli totálně mimo a nevěděli co máme hrát. Hodně to připomínalo výkon v zápase s Busem. Opět inkasovaný v poslední minutě třetiny, to už je fakt na pováženou. Druhá třetina sice trochu lepší, navýšení vedení, ale znovu inkasovaný gól na konci a ještě při vlastní PP, tohle prostě nepochopíš. Třetí třetina vážně šílená, tolik nedisciplinovanosti, vůbec se nemůžeme divit, že to dopadlo tak jak to dopadlo.

Prohra zasloužená, Armia totálně mimo, Domi totálně mimo, jediný kdo snad v útoku zahrál dobře byl Gally. Fleurymu samozřejmě velká gratulace k prvnímu NHL gólu.

BTW, Subban dostával dobře naloženo od našich fans, trochu mě to překvapilo.
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. New Jersey Devils
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 19.03
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Naprostý souhlas, herně jsme byli snad celý zápas lepší, ... | více
  • Ty vole z čeho chceme dávat góly? Takových šancí ... | více
  • CP30 nebo CP31, to je prece jedno :-) vse ... | více
  • Letos v listopadu to bude 7 let co jsem ... | více
  • To bych se asi hecnul a zajel se podívat, ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík