Dlouhý venkovní trip zahájil Montreal výhrou

18.12.2019, 07:53 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Po nepodařeném domácím utkání s Detroitem se Montreal vydal na sedmizápasový trip po západní části Kanady a poté na jihu USA.

Jako první zápas čekal Canadiens ne moc oblíbený tým Vancouveru Canucks. Odpovídal tomu i začátek zápasu kdy Montreal prohrával po přesilovkovém gólu Gaudetta. Canadiens pak podržel golman Price, který si připsal několik klíčových zákroků. I díky němu to bylo z vše ze strany Canucks - alespoň co se gólů týče.

V čase 28:05 vyrovnal Nick Cousins. Rozhodující část zápasu přišla na začátku třetí třetiny, kdy v přesilovce dostal do vedení Montreal Tomáš Tatar, který si vychutnal Markstroma. Neuběhla ani minutu a půl se v další přesilovce se nemýlil Weber. Dvoubrankový náskok již Montreal udržel a z Vancouveru si veze plný počet bodů!

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarReakce na příspěvek:Úplně to samé říkám pořád taky smajlik smajlik Norris nemá být Art Ross pro beky, ty ceny pro Karlssona byly úlet, to samé Burns. Jeho sledovat ještě v kombu s Karlssonem je někdy k pláči. A proto je skandální, že nemá Norrise bek jako Weby nebo třeba Suter. To jsou pro mě beci, Karlsson opravdu ne.
 
19.12.2019 23:46 | reagovat
Frankie33 | patrick33@seznam.cz
AvatarAsi tak. Smlouvu dostal v době kdy patřil k tomu nejlepšímu co NHL nabízela. A souhlas s tím co napsal Parda. Předplacený a prehypovany je ten E.Karlsson. Ten nemá vůbec žádný obraný skill a jeho Norris trophy jen podtrhují to,že to není cena pro nej obránce,ale jakási Art Ross trophy pro obránce. Stačí se podívat co předvádí v SJ, kdy je skoro u každého obdrženého gólů a jak si přitom počíná.
 
AvatarReakce na příspěvek:Taky si myslím, že je pravda někde uprostřed, i když dívat se na něj v zápasech je opravdu utrpení, hraje fakt špatně. Otázka jako moc to je týmem a jak moc Lindsey a jeho dalšími aktivitami, protože u nás byl on vždy hnací motor, málokdy měl zápas off, sem tam udělal chybu, namazal, ale nekazil toho tolik jako teď, kdy v podstatě neumí pořádně nahrát ani vystřelit. Uvidíme co s ním bude dál. Devils sezonu odpískali, tak to mu na motivaci asi taky moc nepřidá.

Michale, Subban tam je teprve od začátku sezony, kam by jej posílali. Smlouvu má od Bergevina a dostal ji právem a ještě k tomu u arbitráže. Smlouva už je kolik čtyři pět let stará? Takže ji nedostal za jméno, ale za výkony, které předtím byly a ještě i dlouho poté byly skvělé, jen letos to v novém působišti nefunguje, i když už loni šel trochu dolů pod svůj obvyklý standart, za což mohla ale i zranění, které třeba dříve u nás vůbec neměl. V Nashvillu taky nebyl ten jediný ofenzivní bek jako u nás, tam byly síly rozloženy mezi více lidí a i přesto se velmi prosadil, za to se mu moc respektu nedostává. Teď to má na něm spolu s Vatanenem znovu stát a bohužel zatím selhává, ale já jej určitě ještě neodepisuju.
 
AvatarReakce na příspěvek:Nemyslím si, že tato čísla úplně vypovídají o jeho schopnostech - do jisté míry se svezl s mizérií Devils, stejně jako Hall... Určitě má na víc, ale je otázkou to jeho často propírané chování v kabině...
 
AvatarReakce na příspěvek:Masakr, divím se, že tam vůbec ještě je. Přeplacený, několik let neskutečně přehypovaný a zbytečně jim zabírá místo pod PS. Jeho 9 mega ročně je jasný příklad toho, že v dnešní NHL o výši platu rozhoduje hlavně jméno. Smutné je, že Subban má de facto stejný plat jako třeba Josi, kterého já už delší dobu považuji za nejlepšího evropského beka v lize. Potom je tady také E. Karlsson, jehož plat je také absolutní nesmysl.
 
19.12.2019 10:40 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarLindsey curse?

P.K. Subban tonight: 18 minutes, 0 points, 0 shots, 1 hit, 3 blocks.
Still stuck on 2 goals, 3 assists and minus-13 after 33 games.
For $9 million US per season.
 
AvatarReakce na příspěvek:Samozřejmě, ale i tím tradem ukazují, že letos do toho jdou all in jako loni Columbus. A prospectů oni za ty roky střádání mají dost, podle mě fans Yotes mohou být spokojeni. Bolet by je mohl spíš ten 3rd rounder, ze kterého se stane první kolo když podepíše a vyhrají jednu PO sérii.
Máš pravdu, Hall už tomu moc nedal, v NJ nechtěl nikdy zůstat a jdou zvěsti o rakovině kabiny, ale do toho my nevidíme.
 
AvatarReakce na příspěvek:První západní mise splněna, úvod byl hrozně rozkouskovaný a z obou stran celkem o ničem. Pak se to začalo pomalu rozjíždět a Canucks měli asi navrch, mohli jsme udeřit v oslabení, ale nestalo se a potvrdilo se to staré známé nedáš dostaneš. Druhá třetina hodně vyrovnaná a pohledná z obou stran, hlavní bylo, že se nám podařilo vyrovnat. Ve třetí třetině nám hodně pomohly ty dvě přesilovky. Canucks to trochu ukolébalo, šance tam sice měli, ale i tak si myslím, že jsme si to celkem zkoušeně pohlídali. Měli jsme i štěstí, ale výhru jsme si dle mého zasloužili více.
 
AvatarReakce na příspěvek:Proto jsem psal, že hodnotit tenhle trejd můžeme až v době, kdy budeme vědět, že ho (ne)podepsali... Hall je výborný hráč, ale letos se hodně svezl s tím špatným vstupem Devils a podle toho, co jsem četl, tak poslední zápasy vyloženě odfláknul, takže je otázkou, jestli to byl jen truc nebo skutečný stav jeho momentální výkonnosti. Tak jako tak si myslím, že Arizona za něj obětovala celkem dost, i když jsou to jen prospecty a volby v draftu - a to právě hlavně kvůli nejistotě podpisu u nich...
 
AvatarHall šel do Arizony za prospecty a tam je to vždy hned nejisté, mohou z nich vyrůst dobří hráči, ale taky ne. 1. kolo draftu se dalo čekat, já teda čekal alespoň jednoho hráče, který je NHL ready, takže to nejde říct, otazníky visí nad výkonností těch mladých, jak si povede Hall a taky jestli podepíše, což si myslím spíš ne. My jsme byli taky samozřejmě jako kandidáti, ale MB poslední dobou prospecty vůbec nepouští, tak se ani nedivím že je jinde. V létě o něj bude rvačka, čili dostane šílené peníze, takže u nás těžko zakotví.

Trip jsme začali solidně, měl jsem strach z jejich ofenzívy a PP. Jen tak dál.
 
AvatarTak pro mě celkem neočekávaná výhra... Canucks byli herně asi o chlup lepší, ale i po inkasovaném gólu jsme to nezabalili a překvapivě dvěma trefami v přesilovkách jsme to přehoupli na naší stranu. A to nám ještě neuznali, podle mě, regulérní gól! Takže super začátek smajlik.
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Vancouver Canucks
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 20.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík