Doma s Penguins alespoň bod

05.01.2020, 08:31 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Montreal si na domácím ledě připsal už pátou prohru v řadě... byla to ale prohra v prodloužení, takže Habs berou bod do tabulky.

Branky a nahrávky: 9. Lehkonen (Domi, Suzuki), 24. Lehkonen - 10. Aston-Reese (Blueger), 46. Rust (Malkin, J. Johnson), 62. B. Tanev (Blueger, M. Pettersson)

C. Price (MTL) - odchytal 61:49, 34 zákroků, 91,9%
M. Murray (PIT) - odchytal 61:49, 26 zákroků, 92,9%

1. hvězda utkání: Jevgenij Malkin (PIT) 0+1
2. hvězda utkání: Artturi Lehkonen (MTL) 2+0
3. hvězda utkání: Nick Suzuki (MTL) 0+1

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
07.01.2020 07:28 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarTakže môžeme sa pomaličky koncentrovať na draft, prípadne zmeny nutné pre to, aby sme v budúcej sezóne boli konečne konkurencieschopný tím. Ono MB to nemá ľahké a vzhľadom na podmienky v Montreale odvádza dobrú prácu ale myslím si, že po ďalšom neúspešnom ročníku to neustojí. Možno prídu zmeny aj v trénerskom zbore. A nebolo by mimo tému uvažovať aj o výmene Careyho, ktorej by sa určite nebránil ani on. Nikto predsa nechce hrať v tíme bez reálnej šance na SC v krátkej dobe. A čo z toho, že máme toľko talentovaných mladíkov v organizácii, keď žiadny z nich možno až na Suzukiho výraznejšie nepredviedol útočný potenciál. Je smutné, že sa z Habs stáva podpriemerný tím tipu Toronto (niekoľko rokov dozadu). Zrejme si nato budeme musieť zvyknúť...
 
AvatarJá nečekám nic, ale dal bych mu pár zápasů s hodnocením smajlik Jeho střelba a přímočarost může zejména na PP hodně pomoct. A líbí se mi moc jeho přístup, můžeme jen získat.
 
AvatarReakce na příspěvek:Mladých a dravých hráčů máme v našem týmu z mého pohledu dost, ale nemáme vyloženého střelce. Souhlasím s Kovalčukem, na NHL už prostě nemá a nám nepomůže vůbec.
 
AvatarPokud chceme pomýšlet na playoff, měli by začít vyhrávat a sbírat body! Jsem hodně zvědavý na toho Kovalčuka... rád se chci mýlit, ale myslím, že on nám moc nepomůže. Je to skoro ,,veterán\" a my potřebujeme mladé, dravé a rychlé hráče... tak snad to ještě zkusíme zabojovat o PO a urveme to.

#GOHABSGO
 
AvatarReakce na příspěvek:Dobře ty smajlik
Nasral mě v OT Suzuki, jel tam nesmyslně střídat a Domi se v bránění Taneva taky moc nesnažil. Je to škoda, zápas určitě byl na dva body.

Lorde, Lehkyho si krásně pozitivně jinxnul, kdyby dal hattrick (a že šance na to měl) tak tě asi klepne, co? smajlik smajlik smajlik
 
AvatarVyrovnaný zápas dvou lazaretů, který jsme asi mohli vyhrát, kdybychom však proměnili některé gólovky při stavu 2-1 - nestalo se, oni vyrovnali a prodloužení vyznělo spíš pro Penguins, což nakonec zužitkovali (i když ten gól hodně zaváněl nedovoleným bráněním gólmanovi...). Výborný zápas Lehkonena, který měl několik šancí na hattrick, tu poslední hned na začátku prodloužení, škoda. A také velmi dobrý zápas Price, který tam měl pár vynikajících zákroků - nemám absolutní problém s tím ho pochválit smajlik... Scandella solidní výkon, mohl ho okořenit i gólem, ale těsně před vyrovnáním na 2-2 napálil od modré tyč...
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Pittsburgh Penguins
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 25.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík