Druhý zápas zcela ovládl Montreal

15.08.2020, 07:14 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Druhý zápas vyšel o poznání lépe - Carey Price si připsal čisté konto a Canadiens srovnali krok s Flyers.

Flyers - Canadiens 0:5

2. Tatar (Gallagher, Suzuki), 13. Kotkaniemi (Drouin, Domi), 22. Tatar (Mete, Domi), 38. Armia (Evans, Belzile), 51. Kotkaniemi (Domi, Mete)

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarOpravdu to byla síla se na takový hokej dívat. Utrpení, kdy Phila dá první gol a pak jen a jen vyhazuje a čeká na jeden brejk. Škoda tyčky Petryho. Přišlo mi ale, že zápal u některých byl ta tam. Je ale nesmírně těžké se vůbec přes jejich urputnou hru prosadit, brání neskutečně. Bohužel je po sérii, ale věřím, že další zápas urveme, jen to chce dát první branku. Největší mínus jsou přesilovky a Drouin, neskutečný, jak se stal panem Neviditelným. Včera nejlepší čtvrtá formace a to o něčem vypovídá.
 
AvatarTak to je konečná, ale že tu sérii nakonec odehrajeme s takovou ostudou, to jsem teda nečekal. Naši šanci jsme propásli, do G4 jsme mohli jít s vedením 2:1, klidně i 3:0, nevyužili jsme marnosti Philly, nevěděli co hrát, hlavní hvězdy bezzubé, ale posrali jsme si to sami. Našli na nás recept a nakonec nás brutálně ztrapní a ještě beztak trhneme nějaký rekord v PO bez gólu.
Z Drouina mi je na blití, klidně ať jde za pytel puků, oficiálně nad ním lámu hůl, u mě skončil.

Vigneault ten recpt ale hledal dlouho Theo, asi nějaké staré poznámky na půdě z finále konference tehdy smajlik Včera hráli úplně jinak než v prvních třech zápasech a to na nás platilo.

Jsem za tu zkušenost rád, že jsme ztratili šanci na nějaký draft mě je celkem jedno, picků máme tři prdele a nadějných mladých taky, tak je čas s nima pracovat. Jen Carey a Weby jsou zase o rok starší a Carey opět špičkové výkony, ale k čemu to je, když hraje za impotentní obranou. Je mi z toho smutno.
 
19.08.2020 00:28 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarPo koncertu v game 2 přišel AV s něčím, čím nás ničil už u Rangers každé druhé PO- bum a jsme nahraní. Dva totálně nekoukatelné zápasy, jak z éry Devils v devadesátkách. Na tohle s našema prckama nějak nemáme recept :(

Velká škoda. Pozitivum mladý se učí KK/Suzuki nejlepší naši dva hráči. A taky že Bergí vidí, že u Drouina vystřelil mimo a bude konat, trejd nevyhnutelný ač protihodnota bude slabá - bite the bullet. Negativum, jen bych se opakoval :)
 
AvatarOni ale zas o tolik líp nehráli, v tom je ten vtip. Jen od nás se odklonilo štěstí jak říkáš a jim tam spadla šmudla. Nebo takhle, hráli o trochu lépe samozřejmě, ale největší rozdíl bylo to že jsme my trochu polevili v pohybu a napadání a taky fakt, že nám tam nespadly rychlé první dva góly, jinak mohl být obraz hry docela podobný jako v G2. Zrzci nehrají nic, jejich PP je tragická, kdo tam snese přísnější měřítko je Konecny, Provorov a samozřejmě Hart. Náš styl jim nesedí, oni nemají formu, tudíž je to naprosto hratelné.
 
AvatarBylo snad jasný, že do třetího zápasu půjdou Flyers jinak - čekal tu někdo něco jiného (mimo lorda smajlik)? Nehráli jsme špatně, ale to potřebné štěstí se od nás dost odklonilo. Je to ale vyrovnaný souboj, takže je dobré, že v každém zápase máme reálnou šanci na vítězství - což jsem před sérií určitě nečekal...
 
AvatarJasně že na G4smajlik
 
AvatarOhromná škoda těch tyček, holt je měl Hart dobře postavené. Z daleka jsme nebyli tak dominantní jako v G2. Oslabení bráníme skvěle, ale nemůžeme si dovolit jich mít tolik. Nemyslím si, že by Flyers nevěděli jak na nás, naopak byli na nás dobře připravení, i když nám dali gól, který možná Voráček sám ani neví jak dal. Jo to nasere hodně.

Weber hraje směrem dozadu výborně Chiarot taky, ale od nich je tak kvalita a zodpovědnost v celku očekávaná. Carey paráda, Kotkaniemi nádhera, nevěřím vlastním očím, jak do PO vlétl, snad mu to vydrží. Jen mi u něj trochu vadí to hitování, někdy to z mého pohledu trochu přehání.Tatar mě hodně zklamal, jako by mu došla síla po G2.

No a jak na G3, udržet si aktivní napadání a místo do tyčí se trefovat do brány.
 
AvatarPřesně, po tom co šlo vše naším směrem v pátek tak dneska se to štěstí odklonilo. Dvě tyčky v jedno střídání pár sekund po sobě jsem už dlouho neviděl. Philly byla lepší, ale pořád jako by nevěděli jak na nás a jejich PP je snad ještě horší než naše a to už je co říct. Ale nesmíme na to spoléhat, vyloučených bylo strašně moc. Giroux a Voras jsou pořád dost marní, nesmíme je nechat probudit a vletět na ně v G4 a srovnat. Máme na ně, jen musíme dál makat.

Pochvala Carey, KK je neskutečný v této sérii, co si dovolí, co ustojí, hituje, parádní střela, jsem z něj naprosto nadšený. Velké zklamání je Drouin, přijde mi strašně pomalý, nebruslí, nemaká a tahá KK s Domim dolů. Klidně bych tam šoupl zpět Armiu místo něj. Moc se mi líbí naše čtyři věže vzadu, Chiarot to krásně čistí, což přesně Carey potřebuje. Gally se potřebuje trefit, věřím že G4 bude jeho.

Go Habs Go!
 
AvatarTak dnes perfektní smůla, 4x tyčka, několik přečíslení a nájezdů, kde se vyznamenal Hart. Střel bylo relativně málo, ale tutovek sakra hodně. To se prostě musí proměnit. Price jinak zase kvalitní, prohrát dementní brankou a ještě s kopcem smůli, to hodně naštve. Škoda, ale čtvrtý může (musí, pokud chceme myslet dál) být náš...
 
AvatarPerfektní zápas? Na to se opravdu nádherně dívalo, totální dominance a deptání soupeře. Taky nepamatuju, kdy bych viděl takový komplexní výkon, navíc v PO. Smekám.
KK rozhodně už není žádný hadrový panák, pozoruju ho bedlivě celé PO, on hituje vše co se hýbe a to dost tvrdě. Včera zase 6 hitů, nejvíc z celého týmu. Je radost na něj koukat. A ty góly, to je třešnička na dortu.
Tak hlavně nepolevit, přenést stejné tempo i do G3 a bude to zase dobré.
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Philadelphia Flyers
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 25.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík