Další pětigólový nášup - tentokrát od Toronta

07.05.2021, 07:10 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Po nepovedeném utkání v Ottawě se Habs přemístili do Toronta. Bohužel výsledek nebyl o nic lepší. Toronto během první třetiny dokázalo hned čtyřikrát skórovat a defacto rozhodlo o tom, jakým směrem se bude zápas vyvíjet. Nakonec Maple Leafs svého rivala porazili 5:2.

Branky a nahrávky
1. Galchenyuk (Nylander, Tavares), 4. Tavares (Muzzin), 11. Engvall (Spezza, Brodie), 18. Marner (Thornton, Sandin), 56. Matthews (Marner, Muzzin) - 34. Caufield (Perry, Staal), 44. Lehkonen (Toffoli, Petry).

Statistické okénko
Střely na bránu: 35 - 21 | Přesilová hra: 0/4 - 0/3 | Trestné minuty: 6 - 8

Kdo se postavil do brankoviště?
Jack Campbell (TOR) - 20 zákroků, 2 OG, úspěšnost 90,9%, odchytal 58:16
Cayden Primeau (MTL) - 11 zákroků, 4 OG, úspěšnost 73,3%, odchytal 20:00
Jake Allen (MTL) - 19 zákroků, 1 OG, úspěšnost 95%, odchytal 40:00

Tři hvězdy utkání
1. John Tavares (TOR) - 1+1
2. Auston Matthews (TOR) - 1+0

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarJá věřím, že na PO se vrátí kluci a půjde to, hrát s nimi určitě jde.
 
AvatarTak když už předvedeme podstatně vyvedenější začátek a celou první třetinu, nedokážeme naopak udržet ani dvougólový náskok... Kdepak, s tímhle okleštěným kádrem nemáme na Toronto nárok ani náhodou...
 
AvatarKatastrofální začátek a vlastně celá první třetina, až na pár šancí. A pak už nebylo co řešit. Primeau asi mohl dva góly mít, ale to (ne)bránění zase bilo do očí... Složení řad se nám mění pomalu každý zápas, což je špatně a není to jen kvůli zraněním - nerozumím tomu přesouvání Kotkaniemiho a s ním spojené další rošády, nic to nepřináší. Danault out, Tatar sice in, ale nevypadá to s tou marodkou vůbec dobře a to zrovna před rozhodující fází sezóny...smajlik.
 
AvatarJá mrknul jen na sestřih, tak tam nebyl ani vidět, no aspoň nějaký návrat, ale vykoupený Danaultem. Pokud nebudeme v plné, není se už vůbec o čem bavit, ono asi nebude ani tak, ale aspoň bych žil v naději...
 
AvatarTuna už hrál dneska, ale zase se zranil Danault, nějak se z těch zranění neumíme vymotat sakra a ta obava po covidové přestávce, abychom do PO spíš nedobelhali než doběhli v plné síle, se bohužel začíná vyplňovat.

Druhá pětka po sobě nevypadá vůbec dobře, musíme zabrat.
 
AvatarByl vidět bohužel až moc velký rozdíl a to jak v obraně, tak v útoku. První střela branka, to se špatně hraje, pak obrovské naše šance a nic. Po té uragán a bylo hotovo. Allen zaslouží absolutorium, jinak by se to blížilo snad desítce. Já hlavně doufám, že se pořádně kousneme a pořádně jim znepříjemníme první kolo, ať jsme alespoň důstojný soupeř. Důležité je, aby se vrátil Tatar, Gallagher a Weber. U Price je otazník formy a hlavně zdraví, Allen ho zatím zastupuje fantasticky a Priceův návrat je rozhodně menší priorita než návrat výše zmíněných. Bez nich jsme úplně bez šance... Neočekávám, že Calgary vše vyhraje a předskočí nás...
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Toronto Maple Leafs
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 19.03
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Naprostý souhlas, herně jsme byli snad celý zápas lepší, ... | více
  • Ty vole z čeho chceme dávat góly? Takových šancí ... | více
  • CP30 nebo CP31, to je prece jedno :-) vse ... | více
  • Letos v listopadu to bude 7 let co jsem ... | více
  • To bych se asi hecnul a zajel se podívat, ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík