Souboj proti LA Kings body Montrealu nepřinesl

03.03.2023, 08:28 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Los Angeles po solidní výkonu slaví zisk dvou bodů. Canadiens se dokázali sice dostat do vedení, Kings ale zabrali a vývoj utkání otočili. Montreal zápas zdramatizoval, na vyrovnání to ale nestačilo.

Branky a nahrávky
28. Iafallo (Vilardi), 48. Vilardi (M. Roy, Durzi), 49. Kopitar (Byfield) - 10. Jos. Anderson, 50. Gurjanov (Matheson, Savard).

Statistika
Střely na bránu: 33 - 21 | Přesilová hra: 0/4 - 1/3 | Trestné minuty: 6 - 8

Kdo se postavil do brankoviště?
Pheonix Copley (LAK) - 19 zákroků, 2 OG, úspěšnost 90,5 %, odchytal 59:19
Jake Allen (MTL) - 30 zákroků, 3 OG, úspěšnost 90,9 %, odchytal 58:29


Tři hvězdy utkání
1. Gabriel Vilardi (LAK) - 1+1
2. Mikey Anderson (LAK) - 0+0
3. Anže Kopitar (LAK) - 1+0

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarÁá, ani jsem nevěděl, že je tu mezi námi fanda Kladna, to bych se rozepsal ještě víc...smajlik. Ne, teď vážně - myslel jsem smáznuli výsledkově, ne herně. V první třetině jste byli nebezpečnější, naši mi přišli nějaký zabržděný - možná ta tíha toho zápasu, nevím. Ale po té sedmiminutovce v druhé části nebylo co řešit, byli jste úplně rozhození a nepadnout ten gól těsně před koncem třetiny, bylo to hotový už dávno. Ve třetí jste dali jasně neregulérní gól, protože ten ofsajd viděli i diváci úplně pod střechou, jen ten nýmand na čáře z nějakého důvodu ne - a protože se na tohle v naší lize nedá vzít výzva, bylo zaděláno na menší drama. Ale nic zásadního se nedělo, v klidu jsme to dotáhli do konce.
Ano, jsem zklamanej po loňské sezóně, ale jen snílek si mohl myslet, že podobný úspěch dokážeme zopakovat - byla to velká souhra okolností, všechno si sedlo a hlavně tam byl faktor Jirka Novotný! Letos to vedení strašlivě podcenilo a před sezónou tým spíš oslabilo, aby pak během sezóny vůbec na vzniklou situaci nereagovalo - jasně jejich velký průser... A pak to dopadá tak, jak to dopadlo - hráli jsme o hoé přežití...
 
AvatarMíro - Rozhodně je to ubohé, co naši fandové předvedli při té minutě ticha, to souhlasím. Nesouhlasím ale s tím, že jste nás smázli. Průběh zápasu tomu úplně neodpovídal, protože v první třetině to nebyl hezký hokej ani z jedné strany. Rozhodla druhá třetina, kdy vám to tam prostě napadalo a musíš uznat, že ve třetí třetině jste měli trochu namále. My jsme ale bohužel začali dotahovat pozdě. U nás mě to zas až tak nepřekvapuje, to je ohraná písnička, ale u vás jsem po té loňské jízdě čekal mnohem lepší sezonu a věřím, že to pro tebe musí být velké zklamání. Jak jsem psal, v našem případě už je to ohraná písnička a stále marně čekáme, kdy se to u nás zvedne. Zatím to na zlepšení nevypadá. Už ty sezony v našem podání jsou opravdu trapné.

smajlik smajlik
 
AvatarJasně lepší určitě říct nemůžu, ale lepší byli, to ano. Gurianov parádní dělovka. S Anaheimem stejný výsledek, vyrovnaný zápas, kde jsme neproměnili šance.
Jinak jsem včera byl na Motoru proti Kladnu, parádní atmosféra a výborný výsledek. Byl jsem zvědavej i na starocha Jágrů a musím říct, že v ruce to pořád má a také má neuvěřitelně silné nohy i ruce - mnohem mladší od něj odpadávali jak mouchy smajlik. Ale už nestíhá, takže směrem dozadu neexistuje - ale i tak klobouk dolů v 51 letech. Za mě to měl zabalit dávno, odejít se ctí.
Docela mě zklamal Pleky - ne hrou, byl jasně nejlepším na buly, ale tím chováním na ledě, takovými těmi drobnými zákeřnými zákroky (sekery, provokování a lá Marchand, zbytečné dohrávání soupeře, když jde střídat...). Nelíbí se mi to a myslím, že hráč jeho kvalit tohle nemá zapotřebí.
Jinak ale samozřejmě velká radost, že jsme je smázli a nejdeme do baráže - už jen za ty primitivy, co se na hokej z Kladna přijeli podívat a neví, jak se mají chovat! Žádná úcta, při minutě ticha skandují na celý stadion, pak se tam rvou s pořadateli - prostě totální hnus a prasata! MOTOR smajlik smajlik smajlik.
 
AvatarVyhrál lepší tým a řekl bych, že jasně lepší. Přišlo mi, že při hře 5 na 5 nejsme vůbec schopní hrozit. Gurianov první gól, to je super.
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Los Angeles Kings
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 16.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Parda: Hutsona já osobně jen tak hanit nebudu, protože ... | více
  • Samozřejmě Kovacevicsmajlik smajlik ... | více
  • Takhle laxní přístup ke zbytku zápasu za stavu 4:1 ... | více
  • Čekal bych, že si tady někdo rýpne do Hutsonovy ... | více
  • Hutson první zápas a první bod v NHL...smajlik. Ten ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík