Druhé utkání také patřilo Montrealu

13.04.2008, 12:00 | Reportáž ze zápasu |  redakce
 
V noci ze soboty na neděli se na ledě Bell Centre ve svém druhém utkání letošního play-off ukázali 21 273 divákům hráči domácího Montrealu a Bostonu. V prvním zápase dokázali Habs zvítězit 4:1 a ani tentokrát nemínili na své výkonnosti nic měnit.

 

První třetina byla až do času 18:30 soubojem brankářů Priceho a Thomase. Pak zaúřadoval rodák ze Zlína ve službách Montrealu Roman Hamrlík. Hráči Bostonu poznali, jak se z dobře vyvíjející akce může stát horor. Marc Savard se v našem obranném pásmu nechal trestuhodně připravit o kotouč. Domácí se okamžitě dostali z protiútoku. Bryan Smolinski nenápadně posunul na Hamrlíka a ten od modré trefil volný prostor v brance. Chvílemi se snad dalo i diskutovat o teči Gorgese. To v další dvacetiminutovce už nemuseli fanoušci čekat na gól tak dlouho. Minutu a půl od úvodního hvizdu ve hře čtyři na čtyři obkroužil Kovalev Thomasovu branku a vystřelil, odražený puk se dostal k Briseboisovi, který vypálil.I proti této střele byl Thomas ještě úspěšný, ale na dorážku Sergeie Kosticyna už nenašel žádný recept. Jinak už se ve druhé třetině síť za žádným z gólmanů nerozvlnila. Dokonce ani po samostatném nájezdu Andreie Kosticyna, kterého do této šance dostal opět dobře hrající Kovalev.

 

Ve třetí třetině přišla, co se hokejové radosti týče, řada na fanoušky Medvědů. Formace kolem Tomáš Plekance se v útočném pásmu nechala školácky připravit o hokejový touš. Boston rychle přešel na druhou stranu hřiště. Nokelainen se příliš nerozpakoval a okamžitě, jak měl možnost vyzkoušel Priceho. Ten vykryl a zároveň nepříjemný projektil vyrazil před sebe.Tam se k puku dostal, i přes obtěžování od Gorgese, Schaefer a bohužel pro nás, tuto šanci zužitkoval nejlépe, jak mohl. O zhruba šest minut později měl Boston výhodu přesilovky pět na tři. A skutečně. Pětka hostí perfektně rozebrala domácí trojku a překonala Priceho, kterému šla z nahrávek protivníků hlava kolem. Nejšťastnějším mužem byl v tu chvíli bezpochyby další Čech na ledě Krejčí. Poslední vteřiny zápasu patřili opět Habs, jenže Thomas udržel v brance nervy na uzdě, a tak se muselo až do prodloužení. Ve třetí minutě OT vyhrál Plekanec vhazování, poté se v hlavní roli ocitl Kovalev. Střelou od mantinelu překonal vše, co mu stálo v cestě. V cestě už nic nestálo ani následným oslavám. Domácí fanoušci opět prokázali, že jsou nejlepší na světě.

 

Další střetnutí se hraje již dnes, tentokráte ovšem na hřišti Bostonu.

 

Go Habs Go!!

 

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
16.04.2008 12:00 | reagovat
Gagner | joachym.gagne@seznam.cz
A jedem hoši !!!!
 
AvatarLidi tenhle sopcast je tak akorat - nemuzete chtit kvalitu jako v TV ale jede to z 95% plynule - aspon poslednich 5-6 zapasu vcetne sezony kdyz jsem pres tohle sledoval. Hodne zalezi na tom jake mate pripojeni. S wifinou za spatneho pocasi a pomalym pingem se moc neteste :-) :-( Tenhle tedy momentalne jede: sop://broker.sopcast.com:3912/36451 (nutne VLC) alternativa: http://www.justin.tv/rags2riches
 
Avatarjo a dejte tomu sopcastu chvilku cas - par minut se to muze sekat ale pak se to "nabuferuje" a bude to OK.
 
Avatarjo a LETS GO HABS !!! :-)
 
AvatarTak jsem ten sopcast dneska prechvalil - jede to hrozne - zapnu si asi justin TV. Prvni tretina opet to same - zase jsme pristoupili spise na jejich hru - presilovka zase hruza des. Porad je to ale 0:0 - dnes musime vyhrat - verim !!!
 
AvatarTak já to sleduju přes ten justin nebo jak to je a valí to docela pěkně, ikdyž občas mi to vypadne. Zatím nej šance bostonu v naší přesilovce, zdá se mi, že se od startu play off zhoršujem. Teď se nedokážeme ani usadit v pásmu, natož pořádně vystřelit. Jinak celkem vyrovnaný boj, Boston neuvěřitelně napadá, nemůže to vydržet celé špíl. Dneska vyhrajem:) Konečně jsem rozjel i sopcast, neměl jsem ten VLC player, tak uvidíme, kde to povalí líp:)
 
AvatarTy naše přesilovky už snad nemá cenu ani komentovat - my se téměř nedostaneme do pásma a Boston má při nich dvě tutové šance... Hrajeme je jak připo.raný! Rozhodčí mě opět pobavili, za ukázkový bodyček Komisarka ho vyloučí za podražení... Ale my vlastně ta oslabení hrajeme l=pe než přesilovky, tak je to asi dobře...:-). Nevím, kde jsou všechna ta předsevzetí našich hráčů po třetím zápase, ale dneska je to úplně stejné, takhle pojedeme domů za stavu 2-2 a bude nám zle, nedobře.
 
AvatarMiro ze te bavi resit ty rozhodci - ja uz rezinoval - zlata extraliga :-) Husicka a spol by mel piskat NHL :-))))))
 
AvatarUz jsem se pripravoval na komentar po 2. tretine s tim ze kdo da gol tak asi vyhraje - kdyz to tam padlo - nutno rici ze jsem tesne predtim po sancich bostonu prohlasil - radsi at uz ty presilovky nehrajeme :-) :-( Dnes snad mel Boston v oslabeni 3 super sance. Zatim je asi lepsim tymem. Nicmene jsem presvedceny ze to vysoke tempo pri kterem mi pripadaji jako vosy, nemuzou vydrzet cely zapas - pak uderime podruhe :-) Dalsi vec ktere jsem si vsim je to ze tak 1/2 strel co jde smerem na branku je mimo - a to vetsinou ty lepsi sance... chlapi trefujte branku a dame gola ne ? :-))) GO HABS musime to udrzet a zvysit !!!!
 
AvatarNo a je to tady, gol v přesilovce:))) Teď to jen udržet nebo lépe něco přidat. Bohužel Begin se nechal úplně nesmyslně vyloučit vteřinu před koncem, snad za to nebudem platit. Carey nás opět drží nad vodou, ale Thomas nezůstává moc pozadu. Myslím, že největší chyba je v tom, že se nám nedaří kombinace, je to takové hurá hokej, hodně soubojů, doufám, že to ubojujeme a povezeme do Bell centra stav 3:1
 
AvatarNe, já je neřeším, jen mě to pobavilo...hořce. Tak nám to tam konečně spadlo při přesilovce, rána to byla moc pěkná, ale perfektní práci tam odvedl A.Kosticyn, když se nenechal odstavit dvéma hráči Bostonu a připravil tu šanci pro Briseboise. Absolutně ale nepochopím naprosto zbytečný a řekl bych až stupidní faul Begina ve středním pásmu ani ne sekundu před koncem třetiny... To může udělat snad jen...nechci říct co! Teď začneme poslední část v oslabení a to bude moc nepříjemný. Jo, ještě jedna věc - málem mě ty změny v sestavě vyšly, co? Jen to místo Dandenaulta odskákal Ryder...
 
AvatarUBRANIME !!! :-)
 
16.04.2008 12:00 | reagovat
Gagner | joachym.gagne@seznam.cz
Teď bude klíčový zvládnout začátek třetí třetiny, Boston na to vlítne. Když to zvládnem, tak se unaví a budeme mít více ze hry. Věřím v to. GO HABS GO !
 
AvatarTO MichalM: je to jak rikas, vse je ale zpusobeno tim forčekinkem Bostonu ktery jim nemuze vydrzet vecne... viz posledni tretina min. zapas a prodlouzeni kde jsme je jasne prehravali - bohuzel bez goloveho efektu - verim ze dnes ten gol dame
 
AvatarJj, ubráníme, Bostonu síly nevydrží věčně, takže ve třetí rozhodneme. Begin to totálně pos*al, ale musíme to přežít. Dneska prostě vyhrajem, když sem rozjel sopcast:) Paradox je, že nej šance měl Boston v naší přesilovce, před golem opět, z toho se musí kluci už poučit
 
AvatarTO MichalM: gratulace k rozjeti sopcastu - ted uz jsi zkuseny streamer :))) !! JustinTV mi spadlo tak jsem rychle rozjel sopcast a zatim bezi perfektne - jak jsem zvykly - ta prvni :-( tretina to byli asi nejaci trpajzlici :-)
 
AvatarJoooooo je to tam - Carey je buh !!! Ted mame 3 matchbally
 
16.04.2008 12:00 | reagovat
Gagner | joachym.gagne@seznam.cz
Je to tam !!!!!!!!!! Carey Price je borec !
 
16.04.2008 12:00 | reagovat
Kavenka
PRICE PRICE PRICE PRICE PRICE PRICE nic ine sa k tomu neda povedat
 
Avatarparáda, to co předvedl Carey bylo fantastický, ale taky to co předvedla naše obrana, tolik zblokovaných střel, to je taky skvělý. Jsou to zápasy brankářů a náš má zatím naštěstí o něco navrh. Jak jsem říkal, dneska vyhrajem a teď to potvrdíme doma a můžem se těšit na semi soupeře. Jinak sem čuměl na justin a ta valila skvěle:) Jdu s hřejivým pocitem u srdce zalehnout. Dobrou všem a GO HABS GO
 
AvatarTak jsme to vítězství nakonec přece jenom utrpěli... Mám samozřejmě velkou radost, ale ať se na mě nikdo nezlobí, ten hokej, co po většinu času předvádíme, má na míle daleko k tomu, který nás zdobil v základní části. Obránci se snad bojí vystřelit od modré, jen to pořád dokola nahazují po mantinelu - v tom je nejzářnějším příkladem Markov. Škoda té tutovky Begina s Kostopoulosem, mohli jsme být klidnější už dříve. Opět mě tito hráči utvrdili v tom, že jejich řada je z naší strany zatím jasně nejlepší, což není zrovna dobrým vysvědčením pro Kovaljova a spol. Ti se zase neskutečně trápí, Kovaljov je pro mě prozatím zklamáním. To samé bohužel platí i pro Plekyho.
 
AvatarAle to není jen námi - to je Bostonem - jednoduše hraje skvěle, na 200% - celý zápas napadá a okamžitě přistupuje k našim hráčům. Takto v základní části nehrál žádný tým co jsme s nimi hráli - to by ten tým vydržel tak 20 zápasů :-) Samozřejmě hrajeme blbě, Kovy nejde vědět, prvni lajna je bez Koiva marna, ale jak rikam - je to vynikajicim obranym pristupem Bostonu na ktery nema ZADNA naše řada overeny recept. Kdyz je na lede Kovy a spol tak okamzite naskakuje Chara a Lucic a ti je jednoduse vymazou z ledu. Je to spatne ale je to tak. Nicmene co na to ? - stejne vedeme 3:1 !!!
 
16.04.2008 12:00 | reagovat
BigBen
Ja si taky myslim ze jak se rika ze playoff je jina soutez:))podle me je hlavni to ze uz vedeme v serii 3:1 a je jedno kolik jsme vyhrali ale hlavne ze vyhrali to je proste playoff:))jinak chvalim hlavne Priceho ja osobne jsem mu veril a vidim ze chybu jsem neudelal jen tak kluci GO HABS GO!!
 
AvatarMiro, jak říkají ostatní, play off se hraje třeba jen pár zápasů a proto Boston do toho dává vše. Když jsem viděl pár zápasů z konce základní části, tak to byl hokej, jak my na kluzišti za barákem oproti tomu, co se hraje teď. Takhle na nás Boston nikdy nevlítl, napadají, mají uzamčený střední pásmo, my se můžem prosadit jen nahozením a bojem v rozích a proto se ani nedivím, že nej lajna je s Beginem, kteří jsou tvrdí. Amigos jsou techničtí a tento boj jim vyloženě nesedí, ale myslím, že teď doma se už chytí, šance tam měli, jde o to, aby jim tam jeden gol padl. Věřím, že serii doma ukončíme a bude klid. V play off je to hlavně o bojovnosti a vůli, ne o kráse. Takže klid, rozhodně jsme včera byli víc než vyrovnaným soupeřem a samo GO HABS GO:)
 
15.04.2008 12:00 | reagovat
Frankie33
Dneska je dáme a pak doma a hurá do semifinále konference!
 
AvatarDoufam ze dnes predvedeme to co v druhe pulce posledniho zapasu a pri trose stesti v zakonceni musime Boston porazit. Je velka sance ze by mohl byt k dispozici Bouillon i když obrana si myslím pracuje dobře. Koivu měl jít dnes na rentgen - tak asi podle toho jak to dopadne se uvidí zda nastoupí nebo ne. Já bych tipl že se dnes ještě neobjeví. Myslím že třeba do přesilovek by mohl být velkou pomocí. Kovaljovova lajna je perfektně bráněná a nejde jim to a Higgins je bez Koiva docela marný :-( Každopádně dnes vyhrajeme !!! GO HABS !!! Streamy opet tady http://www.myp2pforum.eu/nhl/19141-hockey-today-april-15-streaming.html
 
AvatarJá bych v obraně rozhodně uvítal O´Byrneho, jeho fyzický styl hokeje proti Bostonu potřebujeme. Vůbec se mi zatím nelíbí Brisebois a kdyby měl být k dispozici Bouillon, vyndal bych Dandenaulta a na jeho místo bych dal Streita. Takže obrany: Markov-Komisarek, Hamrlík-O´Byrne a Bouillon-Gorges. Tři útoky beze změny a čtvrtý ve složení Latendresse-Lapierre-Streit a musíme je udělat...:-). Znovu ale čekám urputnou bitvu, jejíž výsledek bude zase o gól. Doufám, že tentokrát v náš prospěch. GO Habs Go!!!
 
AvatarTO Míra: souhlas - OByrne hral v sezone skvele - nevim proc nenastupuje - je potreba tvrdit tvrdit a tvrdit :-) Skoda ze neni Koivu OK - ten by tam udelal poradky :-) Dneska 3:1 jedeeeeeeeeeeeem !!!
 
15.04.2008 12:00 | reagovat
Gagner | joachym.gagne@seznam.cz
Ono je možná dobře, že jsme ten zápas prohráli, protože teď se nám aspoň vrací ta správná nervozita jak před prvním zápasem. Že se těším, to ani nemusím říkat, hlavně aby mi to jelo, přes ty sopcasty moc dobré spojení není. Dneska to musíme dát ! GO HABS GO !!!!
 
AvatarPřes ty sopcasty je to přímo na prd. Skoro vůbec to nejede, vůbec se nebudu zlobit, když někdo těsně po začátku sem hodí, kde to přesně sleduje, mě to přes myp2p nějak nevalí a nevím proč:( Je tam i MP, ten povalí, ale bude asi prd kvalita. Už se těším, další probděná noc. Dneska vyhrajem 4:2, GO HABS GO
 
AvatarMůžete mi dát nějaký odkaz, kde to sledujete??? sopcast mi píše, že je kanál off line:( když se to zkouší připojit. Nevíte čím to může být?
 
14.04.2008 12:00 | reagovat
Kavenka
ani mne nic nejde
 
AvatarJeden se mi zkouší připojit, ale skáčí tam jen bílý pruhy, tak poslouchám chvíli rádio a aasi zalehnu, su naštvané a navíc už prohráváme:(
 
Avatarsleduju na sop://broker.sopcast.com:3912/45022
 
14.04.2008 12:00 | reagovat
Kavenka
http://www.justin.tv/habs4ever
 
AvatarDíky, kde jsi to našel, na myp2p mi ani jeden nejede a tento valí, sice se to občas seká, ale aspoň se to snaží:) Viděl jsem poslední 3 minuty a nic moc:)) snad se to zlepší.
 
AvatarJustin.tv běží celkem dobře, jen ta naše hra by mohla být o trochu lepší. Ale snad to ještě přijde.
 
AvatarMe jede sopcast co jsem psal i justin TV - sopcast mi jede plynule a je myslim o drobet lepsi obraz, nicmene zatim se neni moc na co divat - Boston zatim k nicemu moc nepustil :-( Jeste mame ale 2 tretiny. Ty presilovky musi uz zacit padat to neni mozne. Zatim hruza v tomhle. 2 PP a nula střel. GO HABS !!!
 
14.04.2008 12:00 | reagovat
Kavenka
prvu tretinu som nevidela....fakt to bolo tak zle?
 
AvatarTak nakonec prislo nase vyrovnani - jeste ze tak. Jinak se ted hral moc pekny hokej - je to vyrovnane vubec netusim kdo dnes vyhraje - pevne verim ze my. Aspon se na to da divat mnohem lepe jako vcera. A reze se to tam pekne :-)
 
AvatarNo vida, jak se to zlepšilo! Myslím tím tedy hru, ale i obraz - konečně se můžu dívat v reálu na NASN a z naší strany se v druhé třetině bylo na co dívat. Pro mě zatím nejmilejším překvapením této série je útok Begin-Smolinski-Kostopoulos, který je, podle mě, naší nejlepší lajnou. Zvláště Kostopoulos se mi moc líbí. Jen tak dál a nemuselo by to dopadnout špatně. Z jejich strany nejvíc hrozí Lucic, hraje hodně dobrý zápas a je dost tvrdý.
 
AvatarHodně se to přelévá z jedné strany na druhou a hlavně nechybí tvrdost. Hodně dobré hokej, snad s dobrým koncem pro Habs:)
 
AvatarZ našich přesilovek mě bolí hlava... To nemá absolutně nic společného s tím, co jsme předváděli v základní části. Boston hrál už 18x v téhle sérii v oslabení a my jsme z toho dali jeden jediný gól... Tohle je klíč k úspěchu a jestli to nezlepšíme, budeme mít obrovské problémy. Teď tedy doufat a věřit, že se na nás v prodloužení usměje štěstí.
 
14.04.2008 12:00 | reagovat
cepi | hokejforum@pobox.sk
prehrat 3x v rade z toho 2x po pp si rozhodne NEZASLUZIME..!..dufam, ze existuje aspon aka taka (hokejova) spravodlivost...a v pp im to tam fukneme!!!
 
AvatarNo po tom co jsme hrali v prodlouzeni je to moooooooc skoda :( Thomas muz zapasu
 
AvatarV prodloužení sice jasně lepší, ale bez gólového efektu. Boston vytěžil z minima maximum, opravdu škoda těch našich neproměněných šancí. Doufám, že si dnes "cepi" nebude stěžovat na rozhodčí, protože vůči nám rozhodně nebyli shovívavější. My si musíme vzpomenout, jak že jsme to ty přesilovky hráli, jinak je s námi konec. Tak snad příští zápas...
 
14.04.2008 12:00 | reagovat
cepi | hokejforum@pobox.sk
nemam dovod Mira...TIM THOMAS to je MUZ vdaka kotremu vdacime za vitasztvo v pp..ak prepacite, tak si chcem aj ja KONECNEzakricat JE TAAAAAAM !!! tak dovi v stredu ;o)
 
AvatarNevadí, sem říkal, že stačí vyhrát jeden zápas a ten vyhrajem, doufám. Jestli ne, tak to bude ještě přetěžká serie, ale pevně věřím, že ji zvládneme. Škoda prohry v prodloužení, ale boston si to za ty dvě předchozí utkání zasloužil. Nevíte, kdy se má vrátit Koivu?
 
13.04.2008 12:00 | reagovat
Gagner | joachym.gagne@seznam.cz
a já debil usnul asi minutu před naším prvním gólem :-x
 
13.04.2008 12:00 | reagovat
BigBen
Tak dneska vyhrajem aspon teda doufam treti zapas a myslim ze je po vsem:)) jo spravne dneska bude klicovy zapas hlavne pro Boston a doufam ze ho ztrati jedeeeeem GO HASB GO!!
 
AvatarDneska je to na sopcastech, ale tam to asi nebude moc kvalita, včera sem to sledoval přes MP a rychlost 800 Kbps a byla to krása. Kde to plánujete dneska sledovat??? máte něco lepšího než sopcasty na myp2p.eu
 
AvatarMy nemame co ztratit - ted je na rade Boston. Pokud dneska vyhrajeme tak jsme k postupu velice blizko. Ma to ale jednu podminku. Musime hrat ne jako vcera ale jako v prvnim zapase !!! Jinak jsme bez sance na uspech. Jinak stream 800kb to byva fakt vyjimecne :-) Sopcast je OK - hlavne kdyz jsou videt hraci - kde je puk se pak da uz po trose cviku vytusit :-)) GO HABS
 
AvatarNjn, včera sem se fakt namlsal, teď je ten stream na posraných rangers jersey:((( taková škoda, no zkusím teda ten sopcast, asi nic jinýho není. Snad kluci aspoň předvedou dobré výkon a získají už třetí vítězství.
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Boston Bruins
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 27.07
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Ahoj a vítej, to byla teda odluka :-smajlik S ... | více
  • ahoj snad po dvou letech, nekam jsem prestal chodit, ... | více
  • Nechapu proc to musel koupit a tim padem zabit ... | více
  • Ty vole Capfriedly končí, co budou fandové NHL dělat ... | více
  • Ano, to měl tehdy MB těžké, to je bez ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík