Plekanec má stop na dva zápasy

13.02.2009, 14:49 | Aktuální téma |  Monika Gordíková
 

Zákaz startu ve dvou zápasech dostal Tomáš Plekanec z Montrealu za středeční faul na edmontonského hokejistu Denise Grebeškova. S trestem je spojený i finanční postih a Plekanec tak musí složit na účet Hráčského pohotovostního pomocného fondu (Players' Emergency Assistance Fund) 17 204 dolarů (380 tisíc korun).

Český forvard si vysloužil pozornost disciplinární komise zákrokem na Grebeškova, který po Plekancově podražení (v čase 24:29) upadl a narazil do zadního mantinelu v blízkosti domácí svatyně. K návratu na střídačku využil ruský bek pomoc týmového fyzioterapeuta a spoluhráče, z utkání následně odstoupil.

Plekanec dostal od rozhodčích sice jen menší trest za podražení, ale po přezkoumání zákroku na videu, rozhodla disciplinární komise NHL o dodatečné suspendaci šestadvacetiletého rodáka z Kladna.

Kmenový forvard Habs vynechá páteční duel v Coloradu a sedět na tribuně zůstane i v neděli, kdy jeho tým čeká těžký zápas ve Vancouveru. K dalšímu utkání v základní části NHL bude moci „napravený“ hříšník nastoupit až 18. února ve Washingtonu. Obránce Olejářů je po Plekancově podražení na dva týdny mimo hru kvůli vymknutému kotníku.

zdroj: nhl.cz

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarReakce na příspěvek:Přesně, některá rozhodnutí vedení NHL jsou proti zdravému rozumu!
 
14.02.2009 16:47 | reagovat
Frankie33 | patrick33@seznam.cz
Reakce na příspěvek:Tak za tohle dva zápasy?To je potom výsměch těch 5 zápasů pro blázna z LA co málem loktem ustřelil Georgesovi hlavu...Jinak díkybohu,že už jsem získali nějaký body,doufám že to bude pokračovat....MONTREAL FOREVER
 
AvatarReakce na příspěvek:Dneska? Ty pracuješ už tak brzo? smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Sorry, já musel...smajlik .
 
AvatarReakce na příspěvek:jezis uz i ty chytas za slovo smajlik Cely den jsem dneska resil tabulky EHT tak mejte trochu soucitu smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:3 body by byly hoodně dobrý, ale dneska bohužel jen 2...smajlik .
 
AvatarReakce na příspěvek:Zrovna jsem to chtel napsat, ze to si delaji srandu se mladym Kostejem... kdyby Andrei za ten vitezny gol... budiz... no ale mlady ? Nespletli to novinari smajlik smajlik smajlik 3 body se pocitaji nikdo se za mesic nebude ptat jak to bylo. Stastne viteztvi ale trosku lepsi jako dostat 7 fiku smajlik Ostatne si pamatuju X zapasu kdy jsme meli 40 strel my a prohrali jsme... takze proc jednou to nemuze byt naopak ze smajlik GO HABS !!!
 
AvatarReakce na příspěvek:Oči jim asi neotevřel, protože třetí třetina z naší strany, to byla obrovská hrůza! Měli bychom Haláka pozlatit (byť ten druhý gól byl jeho) za to, co dneska předvedl - 46 zásahů, z toho navíc myslím tři zlikvidované samostatné nájezdy, to zaslouží naprostý obdiv!!! Nevím, kdo vyhlašoval 3 hvězdy zápasu, ale jako první star S.Kosticyn, to je snad jenom vtip, ne? Není lepšího muže v dnešním zápase, než byl Halák! Mladšího Kosticyna jsem si všimnul snad jednou, když ani pořádně nevystřelil na branku... Ale hlavní jsou dva body, které jsou dnes opravdu zázrakem!
 
AvatarJooooo je to tam... videl jsem sice jen poslednich 14 min. ale aspon jsem si po dlouhe dobe "zarval" radostne gol smajlik Obraz hry nehodnotim ale asi to podle toho co ctu bylo jakoby presilovka smajlik Kazdopadne Halak byl dneska nejlepsim muzem na lede !!! 46 zasahu mluvi za vse... Dulezita vyhra a konecne zapas ktery vypada trosku optimisticky. Vsimli jste si ze posledni dobou davaji goly hlavne obranci ? GO HABS
 
14.02.2009 05:34 | reagovat
Rexxarus | rexxarus@seznam.cz
AvatarBravo Jaro. Bravo Andreii. Bravo Saku. A vlastně bravo úplně všem. I přes místy drtívý tlak Lavin si vezeme 2 body s Pepsi Center. Zvláště Halák zaslouží největší absolutorium. POchytat téměř 50 střel se jen tak nevidí. Snad nás toto vítězství nakopne...
 
14.02.2009 04:51 | reagovat
Rexxarus | rexxarus@seznam.cz
AvatarSnad Carbo klukům trochu otevře oči, protože až na tu přesilovku v závěru (a zmiňované tutovce) jsme celou třetinu hráli jakoby Colorado mělo celou dobu o jednoho muže navíc, respektive my o jednoho méně (což je samozžejmě nesmysl hrálo se 5 na 5). Zkrátka jsem přestali hrát a pokud to bude tak pokračovat i v poslední třetině, tak jsem v háji..

Btw Zedníkův nájezd jsem viděl a taky ten Žerděvův, ale Vokoun odolal.. Situace okolo 8.mista v naší konferencu začíná nepřijmeně připominat tu na západě..
 
AvatarS retrem přišla i naše stará známá hra z posledních zápasů, po gólu jsme se nechali zatlačit do defenzívy a chybělo málo k vyrovnání. Na druhé straně Brisebois tutovku v přesilovce, ale nic - aby nám to zase na konci nechybělo... Jinak okolo osmičky je to zase našlapanější - Florida jede jak parní válec, dneska udělala Rangers a má stejně bodů jako my. No a Buffalo doma se silným San Jose vyrovnalo 4 sekundy před koncem (Rivet...) a pak vyhrálo na nájezdy, takže má taky stejně bodů jako my! Dneska tedy musíme aspoň nějak bodovat!
 
AvatarReakce na příspěvek:O tom retru informovali předem, že to bude jen druhá třetina jako "hold" 100.výročí Canadiens...
 
14.02.2009 04:12 | reagovat
Rexxarus | rexxarus@seznam.cz
AvatarUž to je jen 2:1 a ještě k tomu tma hodili nějak retro pohled...smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Přesně tak, po dlouhé době můžu říct, že se mi náš herní projev celkem líbil. Ale nerad bych to zakřiknul.
 
14.02.2009 03:45 | reagovat
Rexxarus | rexxarus@seznam.cz
AvatarTak 1.tř z naší strany povedená. I Halák se zatím drží a zneškodnil několik nebezpečných akcí. Teď to jen nepodělat, že jo...
 
Tak nám to pánové z vedení moc neulehčily,žesmajlik!?Plekyho je škoda,to je bez pochyb!Po Lanýžovi odpadla další ofenzivní síla.Uvidíme co na to torzo týmu!?
 
AvatarReakce na příspěvek:Me jeste spis prislo ze Grebesko se chtel zaprit zady o plekyho jenze ten byl rychle a obejel ho... coz Grebesko necekal a bez opory v zadech spadnul a zranil se... Proste kdyz se s.re tak se se.e smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Naprostý souhlas, už během zápasu jsem říkal, že to nebyl ani faul! Pleky se dostal před něj a zapřel, což Grebeškov neustál. A teď ještě distanc? To si snad už vážně dělají srandu! Proč nedostal distanc ten hráč Bostonu, po souboji s nímž se zranil Latendresse a bylo to dost podobné? Asi se teď proti nám všechno spiklo.
 
AvatarAt se na me nezlobi ale tohle nebyl zadne zakerny faul... Spise mi to prislo jako nesikovnost Grebeškova ktery necekal ze ho pleky objede, spadl a zranil se... Nevidel bych v tom zamer ale spise nestastnou nahodu. Je smutne ze se zranil ale trest za tohle ? To jsem videl mnohem horsi likvidacni zakroky ktery nebyly potrestany ani 2 minutami natoz suspendaci...
 
 
Krátké zprávy
 

12.02. | Do Montrealu příchází veterán Nate Thompson + pátá volba v draftu 2019. Opačným směrem do Los Angeles putuje čtvrtá volba v draftu 2019.

10.02. | Do Montrealu přichází z Philadelphie obránce Christian Folin a útočník Dale Weise. Opačným směrem putuje David Schlemko a Byron Froese.

27.02. | Joe Morrow odchází do Winnipegu za 4. kolo draftu 2018.

27.02. | Z Minnesoty přichází Mike Reilly za 5. kolo draftu 2019.

05.01. | Al Montoya se se stěhuje do Edmontonu za výběr v letošním draftu. Pokud Montoya naskočí do konce sezony alespoň v sedmi zápasech, Canadiens získají volbu ve čtvrtém kole. Pokud podmínka sedmi zápasů splněna nebude, půjde o kolo páté.

24.11. | Torrey Mitchell byl vyměněn do Los Angeles. Do Montrealu putuje pátá volba v draftu 2018.

15.11. | Canadiens podepsali smlouvu s finským golmanem Antti Niemim. Všichni fanoušci Habs doufají že to není reakcí na zraněného Priceho. To by znamenalo že Price se jen tak k chytání nevrátí...

18.10. | Mark Streit po vzájemné dohodě s klubem ukončil kontrakt a tím i působení v Montrealu.

27.01. | Do Montrealu přichází obránce Nikita Nesterov. Opačným směrem do Tampy putuje Jonathan Racine a šestá volba v draftu 2017

24.12. | Veselé a pohodové vánoce a vše NEJ nového roku přeje redakce!

 
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 27.07
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Ahoj a vítej, to byla teda odluka :-smajlik S ... | více
  • ahoj snad po dvou letech, nekam jsem prestal chodit, ... | více
  • Nechapu proc to musel koupit a tim padem zabit ... | více
  • Ty vole Capfriedly končí, co budou fandové NHL dělat ... | více
  • Ano, to měl tehdy MB těžké, to je bez ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík