Na nejhorší tým NHL s novým fanouškem...

06.12.2011, 12:05 | Preview |  Monika Gordíková
 

Aaron Palushaj byl poslán na farmu, Louis Leblanc zůstává u prvního týmu. Tak rozhodli trenéři po návratu z Kalifornie. Včera se tým vrátil k tréninku, ale musel se obejít bez Tomáše Plekance, který byl u své manželky. Ta mu v jedné z montrealských nemocnic porodila syna Matyáše, takže důvod k absenci kladenský rodák měl opravdu pádný. Canadiens dnes čeká zajímavý souboj s Columbusem.

Nové zprávy o Markovovi

Ruský obránce Andrej Markov už má za sebou úspěšnou artroskopickou operaci pravého kolene, kterou podstoupil na Floridě. Podle současných zpráv si rekonvalescence po tomto zákroku vyžádá čtyři až šest týdnů. Je už tedy jasné, že draze podepsaného beka se fanoušci Montrealu v tomto roce už na ledě nedočkají.

Pleky je TÁTA

Roli z nejvýznamnějších dostal včera výborný hokejista Tomáš Plekanec. Servery nejprve informovaly o tom, že Plekance chybí na ranním tréninku Montrealu a leckoho napadlo, že se potýká s nějakými zdravotními problémy, ale on byl v porodnici. Podle zpráv předchozích měla Plekancova manželka, zpěvačka Lucie Plekancová Vondráčková rodit až ve druhé polovině ledna. Proto se mluvilo spíše o hráčově nachlazení, než o možných radostných záležitostech spojených s narozením prvního potomka.

Syn dostal jméno Matyas, čímž dvojice dostála svým slibům o netradičním jménu, které se stačí spíše k české republice, než k zahraničí. „Jsme za Tomáše rádi," řekl Mathieu Darche, sám otec dvou dětí. „Je dobře, že se to stalo, když jsme nebyli někde na tripu. Tomáš u toho mohl být. Tohle je jedna z nejlepších věcí, jaké vás mohou v životě potkat." Tradičně se smíchem na rtech se vyjádřil Hal Gill. „I když jsem teď otcem tří dětí, tak nemohu pomoci. Roli otce nelze naučit."

Maminka Tomáše Plekance pro Kladenský deník potvrdila, že všichni jsou v pořádku a Tomáš to prý měl kvůli návratu z Kalifornie jen tak tak. Na světě je tak další Plekanec, tentokráte ve znamení střlce. Za celou redakci webu habsczech.com i jeho čtenáře posílám do Montrealu jednu velkou gratulaci. Těžko teď dá někdo slavnému hokejistovi lepší dárek k blížícím se Vánocům.

Marodi na ledě

Na tréninku byli včera i Jaroslav Špaček, Andreas Engqvist a Chris Campoli. „Je to další krok k uzdravení. Doufám, že budu tímto způsobem pokračovat. Ještě ale vůbec nevím, kdy bych se mohl vrátit," řekl Campoli. Po opravdu dlouhé době už měl na sobě kontaktní dres. Kabinu navštívil i Ryan White, jenž bruslil na vlastní pěst. Engqvist byl vzápětí poslán do Hamiltonu.

Columbus - další překážka

Inu, Columbus je nyní nejhorší tým NHL. I tak ho ale nelze podceňovat. Montreal jde do utkání po důležité výhře 2:1 na Los Angeles. Týmu pomohla i slova trenéra Jacquese Martina, který chlapy povzbuzoval v kabině. To Columbus se neuvěřitelně trápí. Nejhůře herně vypadá ve třetích třetinách, kdy skoro vůbec nestřílí. Blue Jackets naposledy podlehli Edmontonu 3:6. Po dvou třetinách přitom tým vedl 2:1, jenže třetí období bylo opět katastrofální.

foto: Reuter

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
08.12.2011 13:10 | reagovat
zajímavé zápasy | a@centrum.cz
fantastické zápasy

http://gase.iprostor.cz/
 
AvatarReakce na příspěvek:Mě to přišlo o krapet lepší, přišly nějaké střely, ale žádná krása to samozřejmě nebyla.
 
07.12.2011 08:35 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarNo ešte, že som nevstal na zápas. Aspoň som sa vyspal. No ale prehrať s Columbusom to je hanba ako hrom. To čo tí hráči sa ani trochu nesnažia alebo čo?!?! Už konečne musia prísť nejaké kroky zo strany vedenia, ale podotýkam nejaké rozumné kroky!!! Čo je asi v prípade vedenia Habs nemožné.
smajlik smajlik smajlik
 
AvatarLidi budte radi za bodik. Kdyz jsi vzpomenu jak jsme letos zapijel holku co se mi narodila, tak jsem tyden nevedel jak se jmenuju smajlik smajlik smajlik Klobouk dolu pred klukama ze mohli den potom vubec bruslit smajlik smajlik smajlik smajlik
 
07.12.2011 04:18 | reagovat
Rexxarus | rexxarus@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Viděl jsem posledních 15 minut, ale opravdu bída aneb s JM vykročení k lepším zítřkům. To máme vážně tak dřevácký tým nebo si tady z nás dělá někdo nehoráznou prdel? Platím těžký prachy za čumění na tuhle hrůzu a jak tak koukám tak tomu hned tak nebude konec. Běda nám. To říkám jako realista, nikoliv jako pesmista...
 
AvatarBod je pro nás až až... Nájezdy prostě neumíme, nemáme na to hráče...
 
AvatarTakže za bod můžou být rádi, trapáci...
 
AvatarReakce na příspěvek:Tak trapně získané bod a možná i dva jsou dlouho neviděl... Subban, to je kapitola sama pro sebe, 5x vyjede před bránu a 5x má puk soupeř... Věřím, že nějak to uhaluzíme a vybojujeme dva bodysmajlik
 
AvatarDobrej náhoďák :)
 
AvatarTy vo.e, my jsme fakt úplný tragédi! Takovouhle holomajznu, kdy si ale vůbec nedokážeme přihrát na tři, čtyři metry a všechno to mlátíme jen "buzarem" o mantinel, to už jsem dlouho neviděl a doufám, že ani dlouho neuvidím... Fuj, teď mám jít z toho jako spát, jo? Subban už mě taky sere, ty jeho výjezdy před vlastní bránu a ztráty puků, to je víc než otravný!
Ještě, že si Wisniewski vzpomněl, kde loni hrával a pěkně to bruslí naservíroval Giontovi před prázdnou...smajlik.
 
AvatarReakce na příspěvek:Na tomto zápase je skvělé to, že už máme 2 třetiny za seobu a jen jednu před sebousmajlik smajlik smajlik
 
07.12.2011 03:21 | reagovat
marianacervinkova | mariana.cervinkova@gmail.com
Taky si myslíte, že když byl Pleky s Kostitsynem ve stejné formaci, byli oba aktivnější? I když byl ten gól pěkný. Jinak, co je na tomhle zápase zatím skvělé, jsou akorát solidně odehraná oslabení
 
AvatarReakce na příspěvek:Je to fakt ostuda, takhle hrát s posledním mužstvem, to je vážně na přesdržku v kabině a pořádnou! Jestli je tam Martin nezjebe, tak vážně nemá co na lavičce dělat, protože z tohohle jen bolí oči. Tam prostě není vůbec nic, co by šlo alespoň trochu pochválit...!
 
AvatarReakce na příspěvek:Jo oni dávají Montreal ještě na jiným kanále? Já teda vidím jen zmar...
 
AvatarStačí napsat: HNUS... Ale totální, tohle je jasně nejhorší zápas, jaké jsem kdy viděl. Bez zájmu o hru vůbec, pokud ve třetí nepřijde smršť, jakože nepřijde, tak okamžitě dát pokuty a zaplatit všem divákům vstupné... Hanba obrovská...
 
AvatarReakce na příspěvek:No já bych řekl, že to bylo snad ještě orší a to jsem si myslel, že už to ani nejde...! Hrajeme fakt naprosto otřesně, tohle nemá nic společnýho s NHL. Jediným "zážitkem" jsou hity Jemelina, opravdu už se tu hru tělem dost dobře naučil...smajlik. My nedokážeme ani na chvilku dostat pod tlak nejhorší mužstvo soutěže... smajlik
 
Co říkáte na Jemelina.Vypadá to, že už se naučil hrát po kanadsku.
 
AvatarReakce na příspěvek:Pravda, ale v druhé periodě to vypadá zatím na zlepšený výkon. Uvidíme.
 
AvatarReakce na příspěvek:Přesně, ten Kosticynův gól 2 sekundy před koncem (byť po nádherné žabce Cammyho) byl pro nás darem z nebes, protože jinak jsme hráli naprosto hrůzostrašně! Asi opravdu všichni zapíjeli Plekyho syna, jinak tenhle dosavadní výkon nechápu...smajlik.
 
AvatarTakové štěstí na konci, jinak třetina děsná. Vypracovali jsme si tak možná 2 šance, ze začátku jsme mohli klidně 3:0 prohrávat. Columbus byl u všeho dřív a my na ledě jen bruslili. Snad nás branka do šatny nakopne a my začneme hrát...
 
Reakce na příspěvek:Desátá minuta a jenom 1 střela na bránu. Docela bída. (nebo náš obvyklej matnej výkon)smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Co by se stalo, Matyáš je asi pořádně zapité, jinak opravdu nevím, jak můžeme hrát takto bez zájmu...
 
AvatarCo zápas, dívá se někdo? Já to před chvílí zapl a prohráváme 1:0, takový šok. Co se sakra stalo? Tady musí být body bezpodmínečně!
 
AvatarReakce na příspěvek:Tak tak, naprosto přesně...!
 
AvatarReakce na příspěvek:To je jednoduchý, vlevo sedí největší frajer ze třídy a vpravo jsou ty zbylý šedý myši s učitelkousmajlik smajlik
 
06.12.2011 21:23 | reagovat
bartrand | bartrand@ymail.com
AvatarReakce na příspěvek:co vim, loni nás dali 3:0..

Já vím že to sem nepatří, ale mohl by mi někdo vysvětlit toto?
http://demotywatory.com/3241
 
AvatarReakce na příspěvek:Profíci... Dneska jasná výhra, prostě musí být! A na Columbus umíme, takže já počítám s dvěma body.
 
AvatarReakce na příspěvek:Tam mají chyby pořád...
 
06.12.2011 19:07 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarReakce na příspěvek:Heh a tam čo bol článok vyššie k dnešným zápasom tam pri zápase Montrealu s Columbusom napísali Paciorettyho do zranených. No chybičky tam majú.
smajlik smajlik smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Taky jsem to četl a napsal jsem jim tam, ať nepíší blbosti - aspoň tedy nikde na montrealských webech nepíšou, že by měl hrát...
 
06.12.2011 16:58 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
Avatarhttp://www.nhlpro.cz/clanek/20759-nekonecny-pribeh-pokracuje-markov-bude-mimo-hru-dalsi-mesic

Tu píšu, že Campoli dnes nastúpi proti Columbusu. Nie je to náhodou nejaká chybná informácia? Alebo, žeby bol už pripravený? No nebol by som proti aj keď Emelin v poslednom čase nehrá vôbec zle.
 
AvatarNeboj Moniko, už jsem mu poslal gratulaci včera...smajlik.
 
 
Krátké zprávy
 

12.02. | Do Montrealu příchází veterán Nate Thompson + pátá volba v draftu 2019. Opačným směrem do Los Angeles putuje čtvrtá volba v draftu 2019.

10.02. | Do Montrealu přichází z Philadelphie obránce Christian Folin a útočník Dale Weise. Opačným směrem putuje David Schlemko a Byron Froese.

27.02. | Joe Morrow odchází do Winnipegu za 4. kolo draftu 2018.

27.02. | Z Minnesoty přichází Mike Reilly za 5. kolo draftu 2019.

05.01. | Al Montoya se se stěhuje do Edmontonu za výběr v letošním draftu. Pokud Montoya naskočí do konce sezony alespoň v sedmi zápasech, Canadiens získají volbu ve čtvrtém kole. Pokud podmínka sedmi zápasů splněna nebude, půjde o kolo páté.

24.11. | Torrey Mitchell byl vyměněn do Los Angeles. Do Montrealu putuje pátá volba v draftu 2018.

15.11. | Canadiens podepsali smlouvu s finským golmanem Antti Niemim. Všichni fanoušci Habs doufají že to není reakcí na zraněného Priceho. To by znamenalo že Price se jen tak k chytání nevrátí...

18.10. | Mark Streit po vzájemné dohodě s klubem ukončil kontrakt a tím i působení v Montrealu.

27.01. | Do Montrealu přichází obránce Nikita Nesterov. Opačným směrem do Tampy putuje Jonathan Racine a šestá volba v draftu 2017

24.12. | Veselé a pohodové vánoce a vše NEJ nového roku přeje redakce!

 
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 27.07
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Ahoj a vítej, to byla teda odluka :-smajlik S ... | více
  • ahoj snad po dvou letech, nekam jsem prestal chodit, ... | více
  • Nechapu proc to musel koupit a tim padem zabit ... | více
  • Ty vole Capfriedly končí, co budou fandové NHL dělat ... | více
  • Ano, to měl tehdy MB těžké, to je bez ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík