V Bostonu bez Allena s prohrou

15.11.2021, 08:56 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Montreal se po zápase v Detroitu rychle přesunul do Bostonu. Po nepříjemném střetu nebyl k dispozici golman Allen, takže tíha ležela na nezkušeném Montembeaultovi. Canadiens dvě třetiny drželi naději na dobrý výsledek. V posledním dějství se ale vše sesypalo a Boston nasázel 4 brannky. Hosté si tak odvážejí prohru 2:5.

Branky a nahrávky
29. McAvoy (Hall, Zbořil), 43. McAvoy (Marchand), 46. Coyle, 50. Coyle (DeBrusk, Steen), 59. Hall (Pastrňák, Carlo) - 9. Armia (Lehkonen), 37. Pezzetta (Brooks, Anderson).

Statistické okénko
Střely na bránu: 41 - 29 | Přesilová hra: 1/4 - 0/1 | Trestné minuty: 2 - 18

Kdo se postavil do brankoviště?
Sam Montembeault (MTL) - 36 zákroků, 4 OG, úspěšnost 90%, odchytal 59:27
Jeremy Swayman (BOS) - 27 zákroků, 2 OG, úspěšnost 93,1%, odchytal 59:50

Tři hvězdy utkání
1. Charlie McAvoy (BOS) - 2+0
2. Charlie Coyle (BOS) - 2+0
3. Taylor Hall (BOS) - 1+1

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
19.11.2021 09:18 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarPrávě jsme dopadli na dno.
Letošek je dle mne odepsanej už od offseason a řekl bych že tým si to uvědomuje a tak k tomu taky hráči přistupují.
Nezbývá jen doufat v neprojebání early 1st picku jako je tradicí.
 
AvatarMůže prosím někdo našemu týmu vysvětlit co znamená slovo obrana?
 
AvatarTo tak za mě jsme teda v první třetině propadli úplně. Na to se fakt nedalo dívat. Druhá a třetí v pohodě, ale zápas bez bodu.

Dnes Pens, ti nehrají také nic extra, tak snad se proti nim chytíme.
 
AvatarAno, bylo to lepší a prohráli jsme si to očividnými chybami před bránou, můj povzdech byl spíše nad tou už hodně strašidelnou bilancí Habs v této sezoně 4-12-1. Level Arizona, šílené.

Moc se mi líbil Gally na konci, je mi u prdele, že to byl sucker punch, konečně někdo ukázal nasranost a tvrdost. Loni nám to fungovalo, když to velká čtyřka vzadu řezala, teď hituje jen Romanov. Já bych přitvrdil a zkusil to aspoň takto.
 
AvatarNo, při té veškeré bídě tentokrát úplně nemůžu říct, že bychom totálně herně propadli, ale je tam prostě obrovský rozdíl v koncovce a efektivitě vůbec. A triviální chyby - když už to nepodělají beci, podělá to jediný nadprůměrný hráč v naší sestavě, kterým je samozřejmě Suzuki - co to tam dělal před třetím gólem, tomu fakt nerozumím... Primeau zachytal velmi dobře, viděl bych ho v bráně mnohem raději než Montembeaulta...
 
AvatarJo, to bude asi dlouhá sezona. Už ani já velký optimista nevěřím, že by se tohlo mohlo zlepšit, abychom alespoň zabojovali o PO nebo se o to pokusili. Není moc vidět ani vůle hráčů počínaje Petrym přes Dvořku a kopytem Savardem.
 
AvatarTo je neskutečná hrůza co my předvádíme, na ten hokej v našem podání se absolutně nedá dívat. Kromě té šance na konci tam nebyl žádný závar, kterým bychom Rangers ohrozili a oni hrají velice sebevědomě a v naprosté pohodě a Primeau se má co ohánět. To ještě nesmíme zapomenout, že Petry tam zachránil jistý gól. Takhle to opravdu nepůjde.
 
AvatarNo tak proti Vegas jsme měli většinu zápasu mnohem větší převahu, jen jsme byli absolutně bezzubí - včera se o nějaké převaze nedá mluvit ani omylem...
 
AvatarOpět se potvrdilo to, že nejsme tým, který ve správný moment dokáže soupeře dorazit. Místo abychom vedení navýšili Necháme si dát 4 góly za třetinu a navíc třetí a řekl bych, že i čtvrtý dost laciný. Je ale pravda, že my a lacině inkasované góly je celkem ohraná písnička. Věřil jsem nám po druhé třetině, ale bohužel tento zápas měl stejný průběh jako nedávno proti Vegas. Jediným pozitivem tohoto zápasu je to, že se konečně trefil Armia.
 
AvatarTak tentokrát musím našeho gólmana pochválit - sice nedotáhl mužstvo k bodům, což by vzhledem k naší výkonnosti byl asi trochu nadlidský výkon, ale chytal velmi dobře a určitě nás zachránil od většího přídělu. Solidně jsme odehráli pouze první třetinu, od druhé byl Boston jednoznačně lepší a my se zmohli jen na rušové výpady, kterých nebylo nijak moc. Dali jsme ještě sice haluzácký gól, ale pak nám vlastně oplatili stejnou mincí při gólu na 3-2, kdy to Petry narval do jejich hráče a od něj se to odrazí do prázdné brány... Ale, tak jako tak, jsme si za tenhle výkon body nezasloužili. Armia konečně zavěsil, hezký gól, ale nic platný smajlik.
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Boston Bruins
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 27.07
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Ahoj a vítej, to byla teda odluka :-smajlik S ... | více
  • ahoj snad po dvou letech, nekam jsem prestal chodit, ... | více
  • Nechapu proc to musel koupit a tim padem zabit ... | více
  • Ty vole Capfriedly končí, co budou fandové NHL dělat ... | více
  • Ano, to měl tehdy MB těžké, to je bez ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík